Új privát üzeneted érkezett!

Agi,remeljuk :D
akkor az mondom megerte :)

Netti
Kép
maumau

Hihi, sziasztok! :) Ezek a vidám reggeli írományok kicsit felvidítottak. :) Nem voltam szomorú, csak olyan nyomi. Na, hajrá, szép, napsütéses, sétálós délelőtt! :)

Ma du. fél 5re megyünk Samuval kardiológiára. Drukkoljatok, hogy ne kelljen már többször menni, de az is elég, ha változatlanul ártalmatlan kis zörejnek vélik a szívzörejét! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori

Jaja,Boróról alig láttunk még képet...no meg jó lenne már élőben is látni egyszer!!!!Ez vonatkozik Fruzsira és Zsófira is :wink:

annus11

Kutyafüle! Én láttam Libero popsitörlőt az Ázsia Centerben! Az jó? Próbáltad már?

Kép
Kép
g_reny

Jó reggelt!

Gyöngyi, köszi a vendéglátást! Fényképezőgépet csakis azért nem találtál, mert előrelátóan nem vittem magammal! :lol: Azért a Hamletet (brr, ja), mega sálamat csak sikerült otthagyni... Igazából az a helyzet, h itthon túl kevés s hely, szóval a felesleget szépen lassan odahordom hozzátok... :lol: :lol:

Szofi, nagyon örülök a nagyidnak!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kutyafüle,
aztaaaaaaaa!!!!! GRATULA bogyókához!!!!! 8,5 mm - akkor most mennyi idős?

Kép

Kép
zsüci

Dóri, szorítunk, szor-szor-szor!!!!!!
Mi is nagyon szívesen mennénk hozzád, valahogy csak megoldanánk :-) De a dédik nem orrolnának meg a nagy zsibongás miatt? Bár gondolom a ti otthonotok amúgy sem a csendről híres (móka, kacagás és sok-sok zene) :-)

Jaj, voltunk boltban. Mindenki AZONNAL ki a szabadba. Marci most alszik, de ha felébred mi is (én is) orbitális sétát tervezünk. Kiléptem és elöntött az az érzés, tudjátok, mint ami tavasszal. Nagyon jó volt.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Zsüci :lol: Ja, majd elkezdek gyanakodni, ha működésképtelen vasalóval meg akkumulátorral állítasz be :D

Anikó, akartam írni, hogy szívesen veszek neked occsósított popsitörlőt. Valamikor, valahol csak oda tudom adni :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Igen,csodás őszi idő van!!!Imádom!!!!!!Lehet h csak sötétedés után jövünk haza!!!Most pl a kopaszi gátat is szívesen megjárnám!

Barbi!
Lénus????Mit mondott a doki????

annus11

anikó ha el tudod intézni rám is gondolj légyszi popótörlőben, fél dobozra én is vevő vagyok, és utalni is tudok :)

Nálunk is süt a napocska :)

na megint találtam magamnak szórakozást, most etetőszéket nézegetek :)

annus én sem kaptam még meg a szombaton megvásárolt overálunkat :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Aaaaannnnus, de drága vagy, most nézem a fotókat a blogba. Szuper jók lettek! :D :D :D
Mindenkinek köszönöm aki dokumentálta a tegnapi talit, kattogtak a gépek ezerrel. Nemsokára olyan profik lesztek, hogy nem is lesztek hajlandók fotózni, ha nem szerzek be derítőernyőket, meg vakukioldókat meg spéci hátteret. Sminkről majd Anikó gondoskodik :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Gyöngyi akkor neked is írom, én is szeretnék popsitörlőt :)

edua2003

Gyöngyi, köszi! Ha véletlen arra jársz és nem túl bonyi, akkor megköszönném! Milyen kiszerelésben nyomják? Lehet egyenként? Úgy 4 csomi elférne nálunk is. De télleg nem akarlak külön dógoztatni! :oops:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Na akkor veszek egy kartonnal (12 darab) és elharmadoljuk, OK?
Csak majd ki kellene találni, hogy juttatom el Anikónak, Anikó meg Ildinek :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

napsütéses jó reggelt mindenkinek!!!!!

éjszaka jó volt, most is jó, nincs nyűűűűg, parkettatörlő kisiparos beindult...arra gondoltam kötök rá ilyan polírozó rongyot a hasára...estére korcsolyázni lehetne a parketton :D

képek szupik, és én is képet akarok Boróról!!!!!de gyorsanirgumburgum!

videó szuper!!!! a 4kézláb után kb mikor vette észre hogyha a kezeit is emelgeti akkor megy? mert Lilivel ez a gond...nem jön rá hogy a kezeit is emelni kéne a haladáshoz, csak a lábait rakosgatja... :roll:

Kép
Kép
mniki84

jóóó délelőttöt! :D

ma reggel megint 3/4 9-kor keltünk mind 3-an 8)

Szofi, még a hideg is kirázott, úgy örülök nagymamádnak! :D

Panndi, ez a Fruzsi lyány tudja mi a jó! :lol:

A talis képeket még csak most fogom megtekinteni, este kidőltem.

Itt is szépen süt a nap, de nekem ez már hiiiiideg! A többiek már rég kint sétálnak, én előkeresem a sídzsekimet, csak úgy vagyok hajlandó kint tartózkodni, tegnap is majd lefagytam, amikor kint voltunk a temetőben. :?

Annus, a házatokban nem lakik egy afrikai lány? :roll:

Kép

Kép
adraci

Gyöngyi, kitalálunk vmit! Szólj, ha megvan! És ezer hála! Ildi, neked is megoldjuk a szállítást- anyuékkal azért kb. 2 hetente találkozunk, ők el tudják vinni, ha én nem is megyek most egy darabig. :lol: No problem.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

De lakik...vmi Tokuma vagy ilyesmi....őőő,izé,nem szeressük...bár csak látásból ismerem....meg egyszer a férjemet meg a haverját szerelőnek nézte :lol: oszt beszólt neki az uram 8) :lol: :lol: Na csak szépen,nem csúnyán :wink:

annus11

Én meg a harisnyát nem vittem....meg Tinunak az ariel mintát....lehet egyszer Izust hagyom itthon?! :? :lol:

annus11

Közben megérkezett 4 csomagom. :lol: A postás lány tök kedves volt, elkérte a telószámom, h fel tudjon hívni, ha csomi érkezik, itthon vagyunk-e. :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Anikó, nem akar felesleges köröket futni! :D

Annus, most esett le, hogy amikor mentünk hozzátok, mintha láttam volna a kaputelefonon. Az egyik haverom csaja... :roll:

Azt még nem is mondtam, hogy tegnap olyan sehogyse éreztem magam. :roll: Szerencsére mára már elmúlt! Valamelyik este a lámpa fénye megcsillant a pocakomon és olyan volt mintha mozgott volna! :shock: Persze csak a fény volt! Aztán eszembe jutott, hogy elfelejtettem egy bogyót bevenni, meg Niki terhessége, úgyhogy most gyorsan nyugtassatok meg, hogy 1 bogyó nembevételétől ezúttal NEM lehetek terhes!!! (azt ugye tudjátok, hogy AM így érkezett hozzánk kicsit hamarabb, mint terveztük?) :D

Kép

Kép
adraci

A kputelefonon természetese csak a nevét láttam, nem a csajt! :D

Kép

Kép
adraci

Sziasztok!

Kivételesen jó éjszakánk volt, Lilla baba ébredt 1-kor, de akkor én még nem aludtam, és fél 7-kor. :D Most már végképp nem tudom, min múlik az alvása, tegnap éjjel 1-2 óránként ébredt, most meg szinte végigaludta az éjszakát. Szerencsére az éjszaka játszós dolgait elhagyta már egy jó ideje.

A mászás úgy volt, hogy már vagy 2 hete készült rá, próbálta rakosgatni a lábait, de nem igazán haladt. Aztán most valami fejlődési ugrás lehetett nála, mert látványosat fejlődött minden tekintetben: mászik, kijött a foga, érdeklik a dolgok, a notebook-omat nem tudom előtte használni, mert kell neki, mászik bele, új hangjai vannak, kifejezőbben panaszkodik.

Persze, van több videó is róla azon az oldalon, csak a mászás a legérdekesebb. :D

Dóri: Drukkolok, hogy minden rendben legyen Samu szívhangjával.

Popsitörlő: Ha valaki tud olyan popsitörlőről, ami nem nedvesített, hanem csak papír, és én átitathatnám langyos vízzel használat előtt, szóljon. Most éppen kitört rajtam az ökomamiság, és nem akarok semilyen vegyszert tenni a popsira. Tudom, a vatta pont ilyen, de én törlőt szeretnék. Nem igaz, hogy nem találta fel még senki, vagy csak én vagyok vaksi? Az igazi az lenne, ha le lehetne húzni a wc-n használat után.

Gyöngyi: Megfogadom a felszólításod, megetetem Babókát, aztán "azonnal" a szabadba megyünk. :lol:

Na, már itt sem vagyunk. :D
Réka

rekap

Anikó, Gyöngyi ezer hála

pénzügyi részét is beszéljük meg :)

annus :)

jajj én meg annyira szédülgetek, úgyhogy iszok egy kávét, lassan rászokom :( :)

edua2003

Adri...hát izé...lehet h baba??? :lol: Lehet h te ha rád néznek is teherbe esel.....de szerintem 1 bogyó még oké!Vagy rosszul gondolom????

Ja én csak annyit tudok a csajról h sok közös ktg tartozása van...de nem tőlem tudod 8) :lol: Tán nem jön be a lány? :wink:

annus11

Réka!
esetleg azok a papírbetétek amik a moható pelusokba valók???Van ám ilyen h le lehet húzni!!!!!Max nagyobbak,de azt szét tudod végni!Őőő,ha lesz időm akkor megkeresem mire gondolok...

annus11

Annus, szerintem 2x az életben nem lehet olyan szerencsém, h 1 bogyó kihagyása következtében terhes leszek!!! Netti, szerinted? :D

Khm, érdekes a lyány, asszem jogász, és nem kevés pénzük van... Csak közös ktg-re nem telik? :lol: :roll:

Kép

Kép
adraci

Adri, tudom, h nem akar feleslegesen mászkálni, de tegnap pl. kihozta már az egyiket, nem voltunk itthon, és azért nem tuszkolta be, h ne ázzon sz*rrá.
Hm...te leszel a második Kutyafüle után? :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Réka, én egy időben nem használtam popsitörlőt egyáltalán, hanem minden alkalommal mostam AM fenekét a csap alatt+törölköző. Na, mit szólsz? :D (én azért tettem ezt, mert még kicsi volt és nem akartam illatosított, mittudoménmégmit tartalmazó folyadékkal törölni a fenekét. Azóta feladtam elveimet, no meg ez a Neogranormon akcióóóó... 8) )

Azt még elfelejtettem írni, hogy Lillácska nem kicsit kezdett be mászás terén!!! :lol:

Kép

Kép
adraci

én meg el sem árulom, hogy férjem a pancsivízbe már nem babafürdetőt rak :)

edua2003

én meg el sem árulom, hogy férjem a pancsivízbe már nem babafürdetőt rak :)

edua2003

Áhhh, szerintem kizárt, még meg sem jött, AM naponta 4x szopcsizik. Az viszont tény, h 1x elfelejtettem a tablettát. :roll: Tehát megállapítottam, hogy ez egy nagy képtelenség! :D Leghamarabb ezzel a témával 3 év múlva vagyok hajlandó foglalkozni... :D

Kép

Kép
adraci

Réka, megnéztem végre én is a mászólányt :shock: Cuki nagyon, keresheted most már Te is, h merre van! :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

szerintetek a baby design, vagy a giraffe club-nak van jobb etetőszéke, mert szerintem ugyanaz a kettő, amit kinéztem, csak a neve más :)

edua2003

edua2003

Sziasztok! Na én is itt. Nagyon jó hír Szofi, hogy a mamádat nem kell műteni, örülök neki. Új fogasoknak és mászóbajnokoknak gratulálok!
Háát, az éjszaka katasztrófa volt, remékem ma már nem lesz gond.
Láz nem volt, de szegénykém kegyetlenül sírt. Igen nyugtalanul aludt amikor kicsit sikerült aluszkálnia egy kicsit. Csak akkor nyugodott meg, amikor kivettem a kiságyból kettőnk közé. Reggelre volt hőemelkedés, most meg már lázas, így kapott kúpot, amit azon nyomban visszatolt. Amúgy a kedélye jó, semmi egyéb probléma nincs, a combija sem fáj.
Itt is szép napos az idő, de egyenlőre várom, hogy ne legyen lázas a lány.Pedig úgy mennék ki a lakásból.
füles33

Mozza! Férjed hogy van?
füles33

tényleg, mozzaaa...hahó!

füles sajnálom a éjszakát :cry:

Nekünk ababakocsink meg az utazóágyunk is Giraffe Clubbos, jó minőség!

Kép
Kép
mniki84

Adri!
hat en annyit szolnek a temahoz h:
Mindennap ugyanabban az idopontban kaptam be a tablettamat! Igy lett Boroka :lol:
(a dokik szerint a mostani fogamzasgatlot mar olyan keves hormont tartalmaznak h van akinek siman kilokheti a szervezete: pl en)
ugyhogy mit nekem kihagyni egy tablettat, johet ugyis h pontosan bekapod :lol:

Netti
Kép
maumau

sziasztok
néha olvaslak titket :)

Rekap,
Annus szerintem erre gondolt: http://www.babanatura.hu/termek.php?id=44

szép napot mindenkinek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

udv fitie :D

Netti
Kép
maumau

ja es meg vmi.. lehet kijott a jobb szemfoga Boronak,ezt majd holnap megerositem h igen v nem,de most lett ott egy feher pötty es ki all,de nemereztem olyan szurosnak, viszont tegnap a bal 1 se szurt, nem olyan kis hegyes mert az egesz jott ugymond,na ezt jol leirtam :lol: remelem ertheto! :D
kicsit nyugosebb mint tegnap,de nem veszes.. kivancsi leszek :roll:
egyebkent szopizaskor egyik fogat se erzem, nagyon ugyi lett :idea:

Netti
Kép
maumau

nem adja tul olcson,de olyan szep,csak pasis:
http://teszvesz.hu/item816900485_ritkas ... 74_80.html

Netti
Kép
maumau

FITIE! hát te is? :D najóvanmá mindenki bújjon elő!!! lassan annus táblicskuját ki kell egy oldallal pótolni :D képet.képet.képet, leírást, bemutatkozást! ebben a sorrendben! :wink:

Kép
Kép
mniki84

Na ebéden túl, meg lenyomtam még 3 Zsuzsi szeletet(csokis, finom, nem én sütöttem, Anyósomék hozták). Mellesleg tízóraira is vagy 2 lement.
Jó volna ennek örömére 7-végén RR "barátnémmal" tornázni.
Én nem tudom, egyébként is édesszájú vagyok, de amit szoptatás alatt művelek...Terhesség alatt gest. diab. miatt diétáztam, ennek köszönhetően +2 kg volt még rajtam szu.
De most majdnem annyi vagyok, mint a terhesség végén.
füles33

Sziasztok!

Bocsánat, nem tudtam visszaolvasni, nemrég értünk haza a szemészetről. Este már be volt gyulladva Zsófi szeme, de azt hittük, csak belekapott, meg ilyesmi. Kamilláztuk, remélve hogy reggelre jó lesz. Reggelre sem lett jobb, aztán el kellett mennünk az okmányirodába az új jogsimért, Zsófi végig csukott szemmel jött, az autóban is, az utcán is, nem tudta kinyitni. Hívtam Zolit, hogy vigyük el dokihoz. Érte mentünk, elvittük a szemészetre. Egy fiatal srác volt, nagyon nagyon jó fej volt. Megnézte a szemét, mondta, hogy van benne egy idegen test, és mivel tegnap este óta ott van, valószínű rozsdagyűrű is keletkezett körülötte, ki kell szedni. Két lehetőség van: vagy megpróbálja itt kiszedni, Zsófit lepedőbe csavarják, hogy ne kapálózhasson, és egy fúróval kiszedi a szeméből, vagy kórházba visszük, és altatásban kiszedik. Mondtuk, hogy csinálja itt. Mondta, hogy jó, ha sikerül, ez rekord lesz, ilyen pici gyereknél még nem volt ilyen nála. Na tök jó... 10 percen át kapott zsibbasztó, fájdalomcsillapító szemcseppet, aztán kezdődött a művelet. Szerencsére sikerült kiszedni, sírt, de nem votl vészes, már vigyorogva jött ki :) Egy fémdarab volt a szemében :shock: Most alszik :)
Vendég

Sziasztok!

Kész vagyok.
Férjem köveit robbantották....de nem sikerült vm. fényesen....bevérzett és nem tört totál szét.
Tegnap saját felelősségre hazajöttünk este, de 2 órán belül annyira rosszul lett, hogy bevittük Telkibe. ( a Bajcsiban nem volt hajlandó ott maradni.... :? )
Lili napközben anyum szerint jó kislány volt...sajna éjjel 3szor is keltem hozzá....vsz. a foga.
De nem adtam neki semmit, csak simiztem és suttogtam hozzá...megnyugodott és vissza tudott aludni.
Ma veszek dentinoxot, nurofent nem akarok adni, csak ha muszáj.

Nagyon kimerült vagyok.
Sajna a tejem olyan szinten apad, hogy már bőgök.....
És reggelre arra ébredtem hogy megjött....nagyon-nagyon keményen.... :?
Szóval, salallaaaaaa...hepidéj. :?
Még jó hogy a kedvenc napom péntek 13 van. (tényleg a kedvencem...de ez most nem jött össze)

V.olvasás sansztalan....
Majd jövök, ha bírok....

Kép
mozza

:shock: :shock: :shock:
Panndi,de durvan hangzott!!! atyeg :shock: es h h azt valasztottak h ott szedjek ki azonnal? :D mondjuk jol valasztottatok :)
orulok h minden ok, meg h Zsofit se viselte meg tulzottan ha mar annyira vigyorgott utana :shock: :lol:

Netti
Kép
maumau

Panndi!!!!!
:(
Te jó ég!!!!!!!
Hogy került bele a szemébe? Mi volt az?
Zsófi egy hőőőőőőőőőőőőőőőőőős!!!!!

Kép
mozza

Nem akartam, hogy altassák, mert nem a fájdalom miatt kellett volna altatni, hanem hogy nyugodtan feküdjön. És nagyon szimpi volt a doki, szóval bíztunk benne :)
Vendég

Mozza: tegnap este a férjem az auchanban vásárolt. Én megfürdettem a lányokat, akkor még semmi baja nem volt. Lejöttünk az emeletről, itt voltak az auchanas zacsik a földön. Zsfi elkezdett kipakolni, és kb öt perc múlva már kezdett összemenni a szeme. Szóval valószínű így talált valamit :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?