Sziasztok!
Kivételesen jó éjszakánk volt, Lilla baba ébredt 1-kor, de akkor én még nem aludtam, és fél 7-kor.
Most már végképp nem tudom, min múlik az alvása, tegnap éjjel 1-2 óránként ébredt, most meg szinte végigaludta az éjszakát. Szerencsére az éjszaka játszós dolgait elhagyta már egy jó ideje.
A mászás úgy volt, hogy már vagy 2 hete készült rá, próbálta rakosgatni a lábait, de nem igazán haladt. Aztán most valami fejlődési ugrás lehetett nála, mert látványosat fejlődött minden tekintetben: mászik, kijött a foga, érdeklik a dolgok, a notebook-omat nem tudom előtte használni, mert kell neki, mászik bele, új hangjai vannak, kifejezőbben panaszkodik.
Persze, van több videó is róla azon az oldalon, csak a mászás a legérdekesebb.
Dóri: Drukkolok, hogy minden rendben legyen Samu szívhangjával.
Popsitörlő: Ha valaki tud olyan popsitörlőről, ami nem nedvesített, hanem csak papír, és én átitathatnám langyos vízzel használat előtt, szóljon. Most éppen kitört rajtam az ökomamiság, és nem akarok semilyen vegyszert tenni a popsira. Tudom, a vatta pont ilyen, de én törlőt szeretnék. Nem igaz, hogy nem találta fel még senki, vagy csak én vagyok vaksi? Az igazi az lenne, ha le lehetne húzni a wc-n használat után.
Gyöngyi: Megfogadom a felszólításod, megetetem Babókát, aztán "azonnal" a szabadba megyünk.
Na, már itt sem vagyunk.
Réka