Sziasztok!
Klári - annyira sajnálom, hogy be kellett menjél, de legalább most alaposan megvizsgálnak és remélem megnyugtatnak, hogy minden ok. Mondjuk ez durva, hogy a kedves dr-nőnek ilyen remekül sikerült megvizsgálnia...
tényleg nem is értem, hát tegnap volt a dokinál...
Bogaracska - drukkolok, hogy javuljon a helyzet, látom, tényleg megteszel mindent, nem lehet egyszerű, kitartás!
Én ma reggel voltam a dokinál. Minden ok, méhszáj zárt. Azonban uh-nál a doki visszakapta Alízkámtól a múltkori popsipaskolást, ugyanis alighogy rátette az uh gépet a hasamra, jókorát rúgott oda neki
úgy, hogy maga a doki is érezte
Jól van, kalimpál jó sokat, de legalább most esténként aluszikál. Még nem fordult be, egyelőre biztos így kényelmes neki.
Elsősegély - mi nem a Minimanóba megyünk, hanem a Stefánia útra. Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Szcsm - majd megosztjuk a tapasztalatokat!
Pelus - Csajok, én teljese elvesztem a pelusok útvesztőjében. Gondoltam levásárolom a kuponomat, de ... van new baby, active baby, sleep&play stb. A new baby-t nem is lehet a kuponra megvenni. Az active baby pedig mind akciós volt, és azt írják a kuponon, hogy az akciók nem összevonhatóak.... remek... végül nem vettem...
H1N1- múltkor a helyettes házidoki nekem is azt mondta, hogy nehogy beadassam. Ma megkérdeztem a nőgyógyászt, ő meg, ahogy Klárinak is - hogy nyugodtan. Én sosem voltam oltáspárti, így nagyon ódzkodok (jesszum pepi ezt így írják?!) tőle, és most tanácstalan vagyok....