Sziasztok!
Borkaby!
Hát én elvileg visszaértem a nullára súly ügyileg. 51kg-al kezdtem a terhességet (ez nálam kb 3kg plusszt jelentett), 72kg-al mentem szülni
, Lilla nélkül 65kg voltam, és sikerült leadnom 14kg-t. Súlyra megvagyok, viszont mivel lassan 2 éve nem mozogtam semmit, az izmaimból is vesztettem, ami ugye nagyobb súlyú, mint a zsír, így alakra még nem vagyok az igazi.
Na de eddg semmit nem tettem érte, úh lassan elkezdek majd tornázni, és remélem erősödöm kicsit, és lemegy még az a 3-4kg zsír.
Babe!
Nem akarok én sem siettetni semmit, nem is aggódom, meg semmi. Majd csinál szépen mindent a maga ritmusában. Sokat olvastam arról, h káros is lehet, ha erőltetjük a dolgot, és sok esetben már az "elősegítés" is annak számít.
Marek!
Mi történt veletek, légyszi mesélj, hátha jobb kiadni. Remélem azért jól vagytok! Gyere azért néha! (mondom én
)
Éva!
Jaj, nagyon sajnálom Lorát, h beteg volt! Áronnak pedig gratula a járáshoz, és a beszéddel is tök ügyes! Nagyon ééééédes a video!
oltás: Én tutira nem adatom be. Itt nem ajánlják, csak azoknak, aki beteg, és azt mondják, h a kisgyerekek egyébként is könnyen átesnek rajta, ha tényleg a H1N1-ről van szó. Nem beszélve arról, h állítólag a mostani oltóanyagnak ugyanúgy a madárinfluenza elleni oltóanyagokat akarják elsózni, olyat is hallottam róla, h bizonyos cégek direkt úgy alakítják az oltóanyagot, h könnyebben megfertőződjenek az emerek, mégtöbben legyenek betegek, így mégtöbb oltóanyagot vegyenek az emberek. Gazdasági válság van, a gyógyszeripar az egyik a kevés közül, aki ebben a helyzetben kaszálni tud, és valahogy fel kel rázni a gazdaságot. Európában Angliában terjed a legjobban, konkrét ismerőseim (és azok, és azok ismerősei) is sokan megkapták, ennek ellenére nem ajánlják beadatni. Sztem ez jelent vmt.
LKata!
De édesen alszik Norbika!
Én úgy tudom, h Alexanderként van anyakönyvezve, de mivel magyarul Sándort jelent, Sanyikának hívják. De lehet hogy nem, csak mintha így rémlene.
A higany nagyon veszélyes! Nálam ez már alapból eldönti, hogy nem adatom be az oltást, mivel a H1N1 elleniben van, hát még amit az előbb írtam. Amerikában nagyon sokáig higanyos oltás volt pl. az MMR, és olvastam róla egy cikket angolul, amint levezették, h a higany mit művel a szervezetben, és egyértelműen az autizmus kiváltó okának titulálták, be is bizonyították. Addig míg nem vonták be azt az oltóanyagot, nagyon magas volt az autista gyerekek száma Amerikában (és máshol is, de ott vonták ki a legkésőbb), és utána drasztikusan lecsökkent. És azok a gyerekek nem autistának születtek.
Kata!
Hát igen, elgondolkodtató...
Ildi!
Jobbulást Lottinak, remélem nem zúg bele nagyon!