Sziasztok!
Micsoda jó dolgokra érkeztem!!!
Na, azért először is a betegeknek - Reny, Réka, Anita - jobbulást!
De: Kutyafüle, dejódejó a pocakodba ott tanyázik ez a kis emberke!!!
Szofi, Nagyidért imádkoztam, bár nem konkrétan ezért a verzióért, de azért azt is mindig elmondtam, hogy legyen, ahogy Te akarod, Uram, Te tudod, hogy a legjobb. Hát így lett!
Netti, Boró hihetetlen a fogaival!
Panndi, örülök, hogy azért még nem mondott le a szopiról mégsem Fruzsi!
Talis képek nagyon jók!
Én is mosolyogtam a kommenteken, mint mindig. Kamilla csúcs, na meg a többiek is mind. Anikó, a képeid tényleg nagyon jól sikerültek!
Mucika-sztori:
!
Annus, te szép vagy, nehogy korhold magad többet!
Kijelentem (persze nem láttam, mit művel tornászbajnok Csongorunk), hogy a kimászikelsőnek szabályosan versenyt Lilla baba nyerte, toronymagasan!
Nagy nagy gratuláció hozzá!
Nagyon jó a videó.
Bangla??? Rossz sejtelmeim vannak, vki tud vmit? Aggódom...
Füles, gyere, írj nekünk!
Susy, szegény Hanna, jól megijedhetett! De remélem, hamar megnyugodott, hogy nem ő van terítéken!
Most ennyi jutott eszembe, lefekszem, aztán meglátjuk, mi maradt ki... Ugyanis akkor még azon jár az agyam, hogy mit felejtettem el írni...
Jó éjszakát! A fejésen már túl vagyok! Jippppppííííí! (Niki szavaival élve...)
Jaaaaaa, fogtündérnek sok dolga lenne, de nagyon sztrájkol. Vajon miért??? Biztos Nettiék túszként maguknál tartják, vagy csak nagyon magukhoz édesgették.
Nálunk fog sehol, remélem még 1 db-ig így is lesz, mert Samuval nem volt nehéz úgy, hogy olyankor jöttek már elő a fogai, amikor meg tudtuk neki magyarázni, hogy miért fáj, kicsit értette is, és így nem kiabált annyit. Éjsazkánként néha felsírt, de ennyi.
Tényleg jó éjt!