Beze
Az elejen mikor elkezdtem repulgetni en is ngyon bator voltam
aztan minnel tobbet repultem annal inkab felosse valtam...azert en 10eve repulok es sajna eleg sokat
Jaj az a kutya a kedvencem
Az autot meg nem ismerem
Csak nekem neznek kromoszomat merthogy ngyon kukak voltak a peteim es talan ez allhat a hatterben
osszeferhetetlensegi meg nem volt hisz mar volt embrionk amit visszakaptam es mestersegesen termekenyultek meg most is...nekunk a petek minosegevel van a bibi
Kitty
Verado vacsi milyen ?meselj mar errol egy kicsit
halaszle
bocsi
Teszthez mennek a drukkok
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Furti
Igen meg sokara lesz meg de a terheleses inzulin megvan es a pajzsmirigy is..bar nem mondhatnam,hogy ertekelheto
Noci
Orulok,hogy sikerult kimozdulnod es ilyen kis pozi vagy
Vegulis nem 2szer fizettunk hanem mivel tobb lett szerintuk a szamla ezert envelem jol kifizettettek es paromtol nem huztak le mert tole a megszabott arat vehettek volna csak le ami fele ennyi
no komment dragabban jott ki a dolog,mintha az elozo ceggel utaztunk volna
30ezer volt igy az utam amugy 15ezer lett volna csak...gondolhatod...apacska majd szetrobbant
Ngyon ugyi vgy kepugyekben igy mindig frisseket kaphatunk mostmar
A kepeket meg ngyon szepen koszonjuk
Jovanna mar vasarnap volt es mondom majd hetfon jovok de elfelejtettem,hogy nalatok elorebb van az ido
Vasalast en uszom meg a legjobban...leviszem a tisztitoba az ingjeit es ott kivasaljak
mert bejarono egyenlore nincs
meg is latszik
elvoltam egy honapig ha latnatok mi vart
Enis
En utaztam mar gyerekekkel maskor is a gepen de azok ultek es annyi...ezek valami ngyon neveletlenek lehettek mert az anyujuk az elso perctol fogva mondta a masaet azon a magas sapito hangon
A masik anyukanak meg fel neger gyermekei voltak...
nem voltak ezek olyan hude jl neveltek na...a nagy amerikaban fentott magyarok
Szo ami szo eddgi talan ok voltak az elso gyerekes anyukak akikkel utaztam es magyarok voltak...mas orszagok anyukai gyermekei miert is tudnak viselkedni
En csak ezeket a tanulok kutyus,a hernyo ilyesmiket ismerek ha van mar minden akkor eleg nehez valasztani mast melle ezek ugyanis a legjobbak szerintem
Most a lombik ugye termeszetes uton lett csinalva!Es magatol ment a katona a petimbe ezert azota tudom,hogy talan van remeny
Ha szepen megerlelem a petim egyutt vgyunk es hatha...
de eddig nem hittem a spontanban amig nem tudtam igenis meg tudnak termekenyulni
Erted?De csak 1honapunk lesz mert aztan fogigatlot kell szednem sajna
Ugyhogy belehuzunk remelem
Igen azota lesem lehet szedni rola
mikor odaadtuk neki mar akkor teljes nagy extazisban volt
es azota sem mult el ez a varazs
marha jo erzes
Vittem egyik gyerekkori barimnak is a sutis dobozt vgy melyik jatek...es az a barinom is irta csak azzal jatszik miota en vittem
Lanyod?
Csajok
Ez a sok fini etel amit itt irtok
en nem foztem mert amint hazaertem masnap takonyba borultam igy nem volt erom semmihez bar szombaton egesz nap kajtattunk a szokasos maradek butotrok ugyeben
Azt hiszem minden megvan mar rendelve johetnek a dekoraciok olyan rideg igy a lakas szeretnem mar belakni vegre
Wazze mar nyar ota eljuk ezt a nomad eletet nekem meg tok fontos az otthon,mint meleg es joleso hely!!!