Új privát üzeneted érkezett!

Niki! Mi van? Mozi sem jött össze. :cry:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Betti, nem semmi tortúra! :shock:

Niki, mi baj? Ez az idő nagyon kiakasztó... Máté olyan hisztis volt az este is... pedig (véééégre!) kapott egy ötöst magyarból a fogalmazás háziára. De Annának is előjött kétszer tegnap a régen nem látott eszement hisztije :roll: De (talán) holnaptól már nem lesz eső. :?

Olga, jobbulást Neked!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Köszi Szami! Szó mi szó, lehetnék jobban is. A lényeg, hogy már nem fertőzök. (Még!) :lol:

Balázsnak a mozgás hiányzik. Itthon a 48 négyzetméteren próbálja kimozogni magából a fölös energiát. :shock: :lol:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 

 
 

Niki!

Elhiszem hogy depis vagy ez az idő csakis azt vonza!

Nem lehet semmit cisnálni!

ma elintéztem még amaradék ügyemet a faluban(posta gyógyszertár, temető) de szarrá áztam persze mindezt biciklin!

Kitartást!

Remélem nem sokáig lesz már ilyen hülye idő!

Kép
kbernadett
 
 


Haligali!

Van egy problémám, segítsetek! Marci nem nagyon akar inni. De semmit, alig több folyadék kerül bele, mint ami az ennivalókkal. Már csak reggel szopik, mert bármikor máskor "megkínálom", nem kell neki, eltol. Se vizet, se teát, gyümi leveket, mézes tejet, tápszert... semmit, max egy pici korty, amit megkóstol.

(nekem sincs túl jó kedvem.... ezért is)

Még egy kérdés: van valakinek szárítógépe?

Olyan hülye ez az időjárás. Nálunk reggel óta búvár szivattyúzzák az utcáról a vizet a csatornába, mert fél sípcsontig ért...

Betti: én is szívesen elköltöznék Pestre, tök jó lesz nektek!

Olga: jobbulást!

felébredtünk...

Kép

Kép
szolkata
 
 


Talán visszaaludtunk....

Jaimee: szerintem is valami ártalmatlan víruska megy át Popin! Miket kapott névnapjára Réka? Megültétek már?

Én is leadtam az oviba a papírt, mi nem oltatunk. És... már csak a jövő héten megy B. oviba... ha minden jól megy... utána 1 hét egészség megőrző pihenő.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Hétvégén lesz valahol valamilyen program? Nem tudja valaki?

Kép

Kép
szolkata
 
 


Most pénteken a Plazában Shoping by night 20, 30 50%... több üzlet a teljes árukészletre... pontosabbat nem tudok.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Judit, Kata, Dorka: Köszi a válaszokat! Csak megrémütem egy pillanatra, hogy himlő.....nálam könnyen oda a biztosíték. :oops: :oops: A doktornőt hívom, amint el is érem...

Betti: Költözéshez kitartást!

Kata: Sehogy sem kell neki a folyadék? Réka azzal szórakozott egy időben, hogy CSAK pohárból, aztán CSAK kanálból, majd megint CSAK pohárból vagy csőrösből fogadta el az itókát. Aztán jött az, hogy CSAK almalé, csak ez, csak az........Szárítógépünk nincsen.

Őőőőő.... Nem kapott semmit Réka névnapjára.... :oops: :oops: Koncentrálunk a szülinapjára. Egyébként Nici bárányt akartam neki venni, de visszatette a Müllerben a polcra és sarkonfordulva otthagyott a polcnál. :shock: :lol: Ez az, amikor az anyukának teccik valami, de a lyánynak nem....
jaimee1
 
 


Nici bárány!!! :lol: :lol: :lol: Imádom! Nekünk (vagyis Jázminnak :oops: ) van 3... azt kapott a 2. szülinapjára. Én meg nemrég vettem egy gyönyörűséges rózsaszín bárányos bögrét a Müllerben, a gyűjteménybe.

Kata, iváshoz Jaimee ötletén kívül (kanállal? csőrösből? csak apával?) esetleg nagyon híg leves? Jázmin is keveset iszik, az ételen + tápszeren (reggel, este) kívül max napi 2-4 dl. Én szeretnék szárítógépet. Már kis is néztem, remélem, meglesz,ha megkapjuk a földre a támogatás második felét...

Olga, ismerős... :roll: Szomszéd néni még nem járt felétek?!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami: Egyetértek. De mán magamnak csak nem veszem meg vén fejemre....Hű, van még hely a polcodon? :wink:
jaimee1
 
 


Niki, akkor depizzünk együtt ;) :? Én sem vagyok a topon.
Ráadásul a telefonom beleesett egy óriási pocsolyába, észre sem vettem, csak mikor hiányoltam, szaladtam vissza a kocsihoz, hogy biztos ott maradt. Hát ja, a kocsi alatt volt, kb. 5percig feküdt a sáros-vizes lében. Épp szárítom, nem tudom lesz-e belőle valami :(

Kata, iváshoz nincs ötletem sajna. Én is valami érdekesebb pohárral, vagy szívószállal próbálkoznék... ;)
Vasárnap légvárvilág lesz ott a Széchenyin!
Te tényleg elköltöznél Pestre? Miért? Mi vonz benne? Nem szeretsz itt élni?
Amíg gyerektelenek voltunk és csak dolgoztunk, addig jó volt, de én meghalnék ha vissza kéne mennem :oops: Már nem tudnék ott élni. Gyerekkel semmiképpen.

Jaimee, örülj neki amíg visszateszi :lol: Bár ma én is vettem volna Jázminnak felsőket, meg csatot, meg pillangószárnyat, meg.... Tescoztunk és tök jó dolgok voltak, de mivel elég keményen hisztizett (mert be volt kötve a dudálós kocsiba ;)), mindenre azt mondta hogy tegyem vissza :shock: Úgyhogy nem is kapott semmit :lol:

Judit
, tök jó hogy nem fáj a lányoknak az oltás helye! :)

Szami
, köszi az oldalt! ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Vera, szívesen! :lol:

Jaimee, nincs, három polc betelt, de hamarosan kész az asztalos a negyedikkel... :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Hát igen az idő, meg Zoli megint elhúzott 2 napra. Utálom, hogy mindig könyörögnöm kell valamelyik nagyszülőnek, ha dolgom van. Ma pl. szülői a bölcsiben. És érzem, hogy már kezd teher elnni Nekik, mert tényleg sokat veszem igénybe Őket, mivel Zoli alig van itthon. Ja, és az oltás mizéria. ha ennek hamarosan nem lesz vége, mi el fogunk válni.
És igen, még a mozi sem jött össze, bár még jövő hét szárdáig megy.

Kata: Nem tudok segíteni ivás ügyben. Nálunk Kata is nagyon keveset iszik. A tápón kívül 1-2 dl max. naponta. Próbálom joghurttal, pudinggal pótolni. Ja, és semmi gyómölcsöt nem eszik.

Vera: Én szeretném elvinni Őket vasárnap a Légvár világba. Melyikre mennétek?

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Áve.

Noh, csak a szokásos...gyorsan...

Évi, kérdezted a múltkor, hogy láthattál é minket kocsiban, térképpel...elvileg igen :lol: Gyakran megfordulunk arra.

Jaimee, ahogy Dorka is írta... Lucin is előfordult már ilyen vándorkiütés... Én spec. nem is foglalkoztam vele :oops:
Kiütéstől még csak akkor ijedtem meg, amikor sok-sok apró pici piros pöttyke jelent meg rajta (a törzsén). Asszem írtam is anno, hogy a frissen kipróbált tusfürdőre gyanakszom... Naközben olvastam olyat is, hogy van háromnapos láz nevezetű állapot (általában ártalmatlan, és nem tudni az okát), és ezt gyakran kíséri kiütés. Luci pont akkor volt lázas (semmi egyéb probléma, csak láz), és télleg három napig...dokibácsi nem is mondott rá semmit. Mánhogy mitől lehet.

Én is plüss-fan vagyok :mrgreen: Már Lucának is van pár...persze nem azért, mert toporzékolt volna érte a bótban...
Azt meg nemtom, mennyire ismert tény, hogy a Happy Box frencsájz rendszerben árult termékein 100%-os felár van a nagyker árhoz képest...

Kata, itókához nemtok hozzászólni...szárítóm siccse...pedig anno akartam, hogy ne a minimál (nem stílus, hanem méret...) nappaliban kelljen ruhát szárítani. Most akarsz venni?

Betti, akkor egy kalappal az új élethez! :D Bettike hova fog járni? A közeletekben van az ovi?

Olga, jobbulást!

Nálunk valszeg Apa fogja beoltatni magát. A gyerekeket nem fogjuk. Én meg még bízom az immunrendszeremben...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

http://www.ideal.hu/h1n1/103028-d3-vita ... ellen.html


Sütőtökös muffin

Hozzávalók:

10 dkg vaj
10 dkg cukor ( fele lehet juharszirup)
15 dkg liszt ( zabpehelyliszt)
5 dkg kukoricaliszt
25-30 dkg durvára reszelt sütőtök
1 tojás
1 csomag sütőpor
őrölt fahéj
vaníliás cukor

Elkészítés: A száraz és a nedves összetevőket külön összekeverjük, majd a nedves masszához fokozatosan hozzáadjuk kevergetés közben a száraz összetevőket. Csak fakanállal keverjük, ne robotgéppel. Ha a végén túl száraznak tűnik a massza, tejjel lehet higítani. Kivajazott, kilisztezett muffin-formákba töltjük. 25-30 percig sütjük 190 fokon.



Sütőtök krémleves

Hozzávalók

. 2 ek margarin
. 1 fej vhagyma
. 1 g. fokhagyma
. 500 gr. sütőtök
. 1 l zöldségleves
. 1 tk kanál curry
. fél tk. kanál szerecsendió
. fél tk. őrölt gyömbér
. só, fehér bors



Elkészités: Egy lábasban felforrósitjuk a margarint, beletesszük az apritott hagymákat,pár perc múlva hozzátesszük a curry-t, és együtt piritjuk a hagymákkal. Ezután felengedjük a z.levessel, majd belerakjuk a darabolt s.tököt és a maradék fűszereket.

Ha megfőtt botmixerrel pépesitjük, majd egy fél pohár natur joghurtot még hozzákeverünk. Piritott mandulabéllel tálaljuk, de más maggal is nagyon fincsi.



Kép

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Jó reggelt,

Kata, ízesített, pl. banános tápszer? Kiskanállal adva? Nehéz, mert gondolom mindent megpróbáltál már! Szabi is keveset ivott, amint jöttek a melegek, akkor kapott rá a gyümilevekre, teákra.

Nki, ma már tudtok sétálni, vesd be magad egy jó kis üzletbe, lepd meg magad valamivel... Balgaság, de tényleg tud segíteni....
ELhiszem, hogy nehéz, amikor egyedül vagy a csajokkal, és segítség kell mondjuk egy szülői miatt. Meg gyere, mesélj, öntsd ki a szíved, ha az jobban esik!!!

Betegeink hogy vannak???

Betti, sok siekrt az új élethez!!!! MAjd gyere, számolj be, ha lesz időd!!! BBettike hogy viseli, milyen külön lakni, milyenaz új MH, hány babát segítesz a világra stb.

Oltás: ma végre pontot akarok tenni az oltásos dolog végére: beadatnám, de nem tudom, a szoptatást befolyásolja-e. MÉg beszélek a gyerekorvossal is, aztán meglátjuk.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


jájj, elfeledtem:

Marcinak nagyon boldog első névnapot kívánunk!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szép napsütéses reggelt!

Tegnap már 4 különböző itatós üvegbe (cseppmentesek, nagyfiús, Bence pohár) tettem elé kakaót, teát, vizet, narancslevet... mindegyiket megkóstoltattam... talán a narancs és utána a víz a legjobb... Pohárból azt veszem észre, nem szeret inni, mert mindig félrenyeli... kicsit lütyőke... :roll: a drága :lol: Küzdök tovább, köszönöm a tanácsokat, próbálkozom. Ja, anyám kezéből minden nagyon finom... de ő csak egy héten egyszer van itt...

Szami: és milyen szárítógépet néztél ki? (nem én akarok venni, anyám akar venni nekem) Én természetesen a csúcstechnikát néztem ki... :oops: ami inget is vasal (iron aid), én csak Elektroluxban találtam ilyet. www.markabolt.hu Előadtam anyámnak... hát annyit nem akar fizetni érte :-( Úgy hogy lehet, hogy nem lesz :-(

Én ki sem állhatom a plüss állatokat... attól kapok agymenést, ha valamelyik gyerekem azt kap ajándékba (jellemző egyébként kitől szoktak kapni, ha kapnak). Megnézik, oszt ennyi. Leteszik. Bekerül a dobozkába, aztán onnan soha többé ki.

Vera: Én el, külvárosi részbe. Nekem tetszik az a sürgés-forgás. Telefonod él? Tényleg légvárvilág! Köszi! De a Múzeumok éjszakája meg szombaton lesz, nem?! Ott is lesznek du. programok gyerekeknek...?!

Niki: férjed nem oltás párti? Mert gondolom, te az vagy...?! O.Á. meg nem... Nálunk a gyümi az csúszik, csak amióta sokat mozog, azóta kevesebbet eszik, ami igaz minden evésére. Napközben ha gondolod, jó vagyok egy kávéra (persze Marcistul)...

Dorka: Szabi hogy bírja a bölcsit? Még mindig változatlanul jó? Kisebbik hányszor kel még éjszaka?

Balwin Judit: Könnyebbednek már a napok a két kicsivel? Én nem mertem volna így bevállalni... Jó fárasztó lehet (már hogy AnnaLuca is otthon van 24 órában veled..) Főzöl is vagy hozatod?

Olga: te meg a dohányzás :lol:

Jlevay: köszi a reciket!

Anikó: hol merre miért mikor? Kisnyanya vagy és hánysz? :lol:

Jaimee: minden rendben Ketteskével? Hiszen hát már túl vagy az első harmadon :lol:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Dorka: köszi a Tabikat ! :lol: Szereti :lol:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Anikó: az nem ér ám, hogy iwiw-en is jársz, Popinaplót is olvasol, ide meg nem írsz ám!!! Mi újság a Ringatóval, beindult?

Kép

Kép
szolkata
 
 


Verőfényest :)

Aaaaa, ez a sütőtökös kép k..vajó :lol:

Kata, már megszoktam :) Bár néha még mindig nehéz a dolgaikat összekoordinálni. Nem főzök (pedig - Apa most kiröhögne - már hiányzik), a nagyik ellátnak bennünket :oops:
Öhh...kisfiúnak, férfiembernek azé én sem vennék plüttyöt...

Marcinak Nagyon Boldog Névnapot! :D

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Marcinak Boldog Névnapot!!!!!!!



Rékának pedig utólag boldog névnapot!!!!!!



Kata!
Ivásra nincs tippem,nálunk Robi vedelt-szó szerint


Niki!
Én is elég sűrűn befordulok mostanság,sajnos :?


Dorka!
Holnap jó lenne ha beugranék a garbóért??????


Oltás:egyre jobban parázok,de nem merem magam beoltatni-robikát meg végképp nem

Kép

Kép
katlina
 
 


Szió,
még élek, 1 órával oltás után is :)

Katlina, még nem vettem át, mert nekem jön még egy derékmelegítő, akkor beszélem le Judittal! De gyertek!!!! :) :D

Kata, Szabi szereti a bölcsit, bár ha bent vannak délelőtt, akkor már kicsit nehéz vele/ük, bebandázódtak 4-en, és néha nagy ökörködések mennek :)
Bálinthoz nem kell nagyon kelni, olyan 5 óra magasságában kér enni, és kb. 8-ig alszik. Néha Szabi többször forgolódik, morog, felsír álmában, mint Bálint. Csak ha jön a fog, akkor van 1-1 rosszabb éjjel, de ennyi, kopp-kopp!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


MARCINAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Kata: Épp fordítva. Zoli adatná, én meg nem.
Aranyos vagy, hogy felajánlod a kávézást. lehet, majd élek vele.

Dorka: Hogy hogy beadattad? O.Á. mit mondott? Kedden még Te is nagyon bizonytalan voltál.

Nekem most az az álláspontom, hogy Zoli megkapja, talán épp most. Mi Dorkával akkor ha durvul a helyzet, tömeges megbetegedések a megyében, több, sólyosabb szövődmény. Kata pedig esetleg az utolsó körben, mivel Ő elég rosszul reagál az oltásokra.

Kati: Te kérdezted azt hiszem. Dorkáéknál a fél csoport kérte.

Ja, és ma a bölcsiben is alá kellett írnom, hogy kérem-e.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!Boldog névnapot Marcikának!Hát lányok én se vagyok a toppon!!!Pedig örülhetnék,jött ma egy levél az OTP-ből lejjebb ment a lakástörlesztőnk de nem hat meg igazán nem tudom mi van lehet ez az idő??????Nemsokára megyek Virágért és megyünk tornázni aztán este az unokatesójánál alszik holnap nevelés nélküli nap lesz az oviban sógornőm kérte hogy vigyem már el mert ő meg tanulna és a két kislány jobban elvan mint az övé egyedül és így mindenkinek jó!

Kati Kép
virag9
 
 


Niki, Orosz Á. elmondta a hivatalos álláspontot, hgy a WHO szerint adható szoptatós anyáknak is, így az antitestek átkerülnek majd az anyatejjel. de a teljes sejtes cuccos is...
Úgya döntöttem, hogfy így a kisebbik rosszat választom, mint egy esetleges betegséget Bálintnál, tudod, rögtön a legapróbb vírustól is lázas lesz.
Szabi viszont szintén "utolsó körös", mint nálatok Kata.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ááá, elfelejtem mindég! Dorka, gratulálok a fogacskákhoz! :D (Nálunk már nem lesz megdöntve Luca házi rekordja; első fog 4 hó 9 nap :wink:)
Hűha, minnyá félévesek lesztek! :shock:

Hm, Hunor betaknyosodott... nincs láz, meg orrfolyás is alig, csak kicsit bágyadtka, meg néha szörcsög.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Katlina, hogy vagy? Pocaklakó? :) Robikáról is rég adtál már hírt...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Kata, Marcinak boldog névnapot kívánunk!

Kép

Plüssjáték: én is utálom, ha azt kapnak, mert alapból elég kevés dologra jó és már van egy zsákkal. DE! Jázmin nagyon nagy bárány rajongó, ő baba helyett is a báránnyal játszik (beszélget vele, sétáltatja, megműti, stb). Máté pedig újabban kapott rá az állatokra: a sógornőm majd' 1 m-es fekvő maciját kunyizta el a múltkor, s néha a lakásban is a hóna alatt az állattal közlekedik, egy időben pedig a Lappföldön, a Télapótól kapott rénszarvassal kellett ébresztgessem... :roll: Látszik, hogy kamaszodik, na... :wink: :lol:

Oltás: Csaba tegnap kapta meg, a gyerekekhez ma délután jött a doktor bácsi, én maradtam a jövő hétre. Jázmin a combjába kapta, a nagyok a vállukba, eddig semmi panasz (kopp-kopp).

Balwin, Hunornak jobbulást! AnnaLuca nem kapta el?

Kata, a linkből nem tudom, melyik szárítógépet nézted ki, írd már meg, légy szíves a pontos típust! Én ezt szeretném:
http://www.konyhabolt.hu/kondenzacios-szaritogep/bosch-wte-86303-by Ez Bosch, úgy mint a mosógépem.

Katlina, mikor mégy dokihoz legközelebb?

Anikó, mesélj, mi van Veletek?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Balwin!
Hunornak jobbulást!!!!!!


Mi megvagyunk!
Robikán egyre jobban észreveszem hogy hiányolja a nyári kis barátait,dehát ők már ovisok szülők dolgoznak így ritkán járunk össze sajna.Tanuljuk a télapónak a dalocskát amit úgy sem fog elénekelni mert félni fog-dehát próbálkozunk! 8)
Csínytalan-és elég rosszul viseli ezt a rossz ídőt simán megyünk bicivel boltba-mármint az övével


Pocaklakó jól elvan elég izgő mozgó-sőtt nagyon mármint Robikához képest elég aktív.Ma jött az afp-ém az is jó lett 0,99.
Csúnya amit most írok de nagyon várom már az áprilist hogy meglegyen babó-sajnálom amikor Robikának nemet kell mondanom a hasamon való ugrálás miatt.

Akartam kérdezni hogy nektek még megvan a szívhang figyelő?


Dokihoz dec.elején megyünk majd 20.héten akkor már remélem meg mutatja magát habár most nagyon kislányt érzek :roll:


Dorka!
Ki is ment a fejemből,majd akkor jövőhéten!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Kukuccs!

Marcinak nagyon boldog névnapot kívánunk! Bocsi, Kata, most látom, ez is plüss... :oops: :lol: :lol: :lol:
Kép

Katlina: Gratula az afp-hez! :D :D És amúgy mit szeretnél? Vagy mindegy?

Balwin: Jobbulást Hunornak! +++

Szami: :lol: :lol:

Kati: Judit volt a kozmetikus.

Niki: Jót mosolyogtam, ahogy írtad a vírus-válás kapcsolatot tinálatok. Bocsi, de viccesnek hangzott.

Katlina: Mi is pont ma hallgattunk karácsonyi dalokat, egész izgalomba jöttem. :lol:

H1N1: Nekem (nekünk) azt tanácsolta M. doki, hogy semmiképpen ne oltassuk magunkat. Én és Réka különösen ne, de még csak Tibinek sem javasolta....A gyerekorvos ellenben említette, hogy ha kérem, Réka megkaphatja az oltást jövő héten. Mondtam, hogy nem kérem.

Egyébként jól vagyunk, (Kata, köszi az érdeklődést) minden rendben velünk, Picur 6 centis ülve és nagyon mozgékony volt az uhun. :lol: :lol: Megint akkora élmény volt látni, mintha első babánakt várnám....Köv. lépés hétfőn kombinált teszt a kórházban. (Egész fura volt leírni....én meg a komb. tesz???? Pedig nem tegnap teszteltem már :shock: :shock: Dehát Rékával is soká esett le, hogy terhes vagyok. Apa mindig azzal ugratott, hogy a szülőszobán én nagggggyon meg fogok lepődni.....)
Na megyek is, hulla vagyok, ma egész nap orvososat játszottunk, ma voltam EKG-n és belgyógyászaton is....
jaimee1
 
 


Betti, nem írtam privit az esküvő ktgeivel kapcsolatban, de akkor röviden. Sacc per kb.

Menyasszonyi ruha: 30-120 e Ft
Gyűrű: 30 e től a csillagos ég (2 db)
Vőlegényre nem számolunk semmit, de Tibi kapott egy inget+nyakkendőt
Virágdekor összesen: 25 e
PH esküvő: 10 e (pezsgő és gyertyagyújtás, 4-5 zene kiválasztása)
Templom: 24 e (bár ez sokszor ingyenes....)
Menyasszonyi torta: 7 e Ft (Zagyva, 25 főre)
(mi nem ezt választottuk, de ez olcsóbb)
Vacsora itallal: Kb. 3000 Ft/fő (nyáron drágább)
Aprósüti: teccccés szerint
Smink, fodrász: 10 -40 e Ft
Fotós: igény szerint (sztem min. 30-50 e, attól függ mit és mennyit kell végig fotóznia)

+ vidijó (nekünk nem volt)
+ menyecske ruha (nekem nem volt)
+ vőfély (vagy mi)
+ zenekar (nekünk asse volt)

Most ennyi jut eszembe....
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Marcikának nagyon sok boldog névnapot!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Na, a betegség utolért minket is, Szabi 3x hányt, bágyadt, sápadt, de láza nincs. Még sosem hányt... Ügyelet... Vírusos a torka, elvileg attól volt. nem nagyon megy a folyadékpótlás, az a2 kiskanályni is visszajött eddig.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka: ez rosszul hangzik :cry:

Szami: ugyanezen az oldalon a kondenzációs szárítógépek között az Elektrolux EDI 97170 W ... az ingek vasalása nálam kardinális kérdés... a Zuram sajnos állandóan abban van... csak túl drága (anyámnak... :roll: :oops: )

Köszi Mindenkinek a köszöntéseket!

Katlina: a hasadon ugrált Robika? Úúú én ezt nem tudom elképzelni, nekem sose csinált ilyet B.

Jaimee: én sem tudtam elhinni másodjára sem, hogy baba van a pocakomban... vagy mi... :lol: Mi az a kombinált teszt? Az miből áll?

Bbj: ez kevés volt... miért nem írsz? Jól vagytok?

H1N1: csak túl lehet azért élni ezt a nyomorult vírust, ha iskolákat, óvodát zárnak be, de onnan még senki nem halt meg... és tutira nem voltak ellene beoltva, ha meg igen, a védettség még nem alakult ki... NO PARA

Niki: bocsesz, azt hittem fordítva...

Kati: hová jár Virág oviba? B. sem megy holnap... ő a Szecskán a SZázszorszépbe

Menünk is reggel anyámékhoz izibe.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok!

Dorka! Szabinak mielőbbi jobbulást! :cry: Olyan borzasztó betegen látni őket, de idáig nekem is a topp a hányás volt. Olyan tehetetlen az ember lánya.

Marci! Isten éltessen névnapod alkalmából!


Nemsokára szülinapozunk! Méghozzá 3-as szülinap ugye Kata és Szilbee? :wink:
Úgyhogy ma délutánra megyek, most akarok nekiállni megsütni 2 torta lapjait.

Ma nevelés nélküli munkanap van (ovipedagógusoknak továbbképzés-mielőtt valaki azt hiszi, hogy lerövidítjük a hetet :) ), egész Szolnokon csak ügyeleteket tartanak. Én is megyek ügyelni délutánra, egy csoport lesz csak össz-vissz az oviban.

Sokmindent elfelejtettem... Tényleg Jaimee! Katlinától is kérdeztem, hogy miért van a kombi teszt és mi is ez igazából?

Szárítógép nálunk sincs, de nagy álmom. balwin Juditékhoz hasonlóan nálunk is a nagyszobában száradnak a ruhák...
:?

Légváron mi is gondolkozunk... Szeretünk menni, csak ugye a szülinapozást családdal én vasárnapra tettem, azután meg szerintem húnyni fog a gyerek... Valószínű lemaradunk róla.

Leírom a turnusokat, hátha jól jön valakinek:

November 15. Vasárnap Széchenyi Gimi Sportcsarnoka

10-12.30
13-15.30
16-18.30
Gyermekjegy: 1500 ft
Kísérő: 300 ft

Oltás: Tegnap Balázskám is megkapta. Végeredményben egyetértek Katával, de arra jutottunk Petivel, hogyha ne adj' Isten mégis elkapnánk, akkor inkább minél hamarabb és ne 40 fokos lázzal vészeljük át. Babó is combba kapta, veszettül sírt. Aztán itthon már kereste az oltás helyét: Hol fáj nekem? :lol: Olyan édes volt. Elvileg én kedden kapom, Peti meg majd valamikor.

Hirtelen ennyi. Niki fel a fejjel! Írd meg, hogy jövőhéten mikor jó neked a mozi, a többiekkel meg csatlakozunk hozzád! Ugyi csajok?
Talán még egy Frei-es forró csoki is belefér! :wink:

Na kúszok, mert sose sülnek ki a lapok.

Sziasztok!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Jó reggelt,

Szabi még minidg bágyadtan, még éjjel is hányt (álmában szegénykém...), de legalább már benne marad a folyadék, meg a B6.
Kapja a deadalonettát is. Tényleg car, ahogy küzd szegény... :(
Azon vagyok, hogy a két fiút próbálom elkülöníteni, hátha legalább ezt megúszná Bálint...

Olga, igen írni is akartam, hogy hétfő-kedden lesz egy egyévesünk, egy kétévesünk és egy háromévesünk! :)
Buli, hepaj, dínom-dánom, de jó lesz!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!!!

Bocsánat, hogy eltűntem.
:oops: Tanulok ezerrel.1 hónap múlva államvizsga, próbálok lavírozni a gyerek, a tanulás és a házimunka között. A házimunka totál,a gyerkőc pedig kicsit sínyli ezt meg, de próbálkozom.Csak be akartam köszönni,életjelet adni.Igyekszem sűrűbben azért.
Marcit Isten Éltesse!!!!![color=red][/color]

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki! Írd meg pontosan mikor lesz az államvizsgád, és szidunk ezerrel! :D Fog az sikerülni, ügyi vagy!

Dorka! Remélem most már Szabival túl vagytok a nehezén. Szegény kicsi drága!

Na utolsó tortalapom következik! :D

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Kata/Olga: Szűrés Down-ra és Edwards-ra. Uh és vérvizsgálat alapján egy arányszámot számolnak.

Jobbulást Szabinak! +++++

Kutyafüle: Már híred nincs? Hm??

Szép hétvégét mindenkinek!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Dorka, ha gyógyszertár környékén jársz, vegyél SODIORAL nevezetű port. Teába kell belerakni, ásványi anyagokat pótol! Minket ez mentett meg a kiszáradástól és a kórháztól anno! Jobbulást Szabinak!

Olga, ezek szerint nálatok sem jelentkezett mellékhatás! Csongi talán éppen túl van rajta, ma oltják őket. Én meg hétfőn tervezem, hogy megyek.

Hú, de mennék mozizni..., csak akkor anyunak benn kellene aludni...melyik nap is tervezitek?

Niki, ne depizz!!!! Itt vagyunk, tombold ki magadból a bánatod!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Helló!

Na megint idejutok… be kell valljam, most a lustaság miatt nem jöttem… erőt vett rajtam vmiféle rejtélyes fáradtság.
:roll:

Lehet, köze van ahhoz, hogy „kissé” elcsúsztak a napjaink, Dorci új szokást vett fel, fél 10 előtt nemigen ébred ( persze én kelek fél 7-7-kor, házimunkával akkor haladok…), aztán du. 3-4 körül alszik el… este 11-fél 12-ig bírja, én olyankor hulla vagyok már. Adja magát, hogy másnap ismét későn kel… ez kb. 1 hete így megy, hogy őszinte legyek, kezdek besokallni. :?
Ha ébresztem reggel, meg se moccan, olyankor alussza sztem a legjobbat…bagoly a szentem, akár az apja ( lenne, ha tehetné persze...,) na ő meg gőzöm sincs, hogy bírja, velünk alszik el, és 5-kor ébresztő. Bár ő biztos huny a kocsiban Pestig.

DE! Most meg 1-kor elaludt Dorci, talán este is korábban kidől…

Sikerült megint lemaradnom. :oops: :evil:

Marcinak nagyon boldog névnapot!!! Anyukája meg nagyon vicces.
:lol: Nem, legjobb tudomásom szerint nem vagyok kisnyanya.

Ivás: Dorci is alig ivott sokáig, örömtáncot jártam, ha pár korty folyadék legurult. Most töröm a fejem, mikor változott ez meg… :roll: mert most már jóideje kisszivacs. A vizet is kedveli, nagy örömömre. Teát milyet adsz?

Jaimee! Itt is boldog névnapot Rékának! És már csak egy hónap a szülinapig! Kiütésekkel mizu? Mióta akarom kérdezni, Te vettél már kiskonyhát, ugye? Az milyen, mekkora, mennyibe került? Nem találok megfelelőt. ( Apa szerint háklis vagyok, sztem csak alapos. )

Jlevay! Képzeld, nagy lett mindkettőnkre. :( Mégsem vagyunk olyan dagik. Nem hallgattam Rád :oops: , elég lett volna az L-es.

Dorka! Szegény Szabi! Küldöm a gyógyító drukkokat! +++++++ Jó lett nagyon a hajad!

Niki! ++++++++ Nem lehet könnyű. Szépségesek a lányok, láttam a képeket az iwiwen.

Gumimaciékkal mi lehet?

Kati! Te jobban vagy már? Virág és az uncsitesó akkor jól elvannak, tök jó!

Katlina! Pocakfotó? Grat az afp-hez!

Olga! Tortát küldhetsz ám fénypostával!!!

Hirtelen ennyi.

donkoaniko
 
 


Oltásról: mi nem adatjuk, talán Apa, ha nagyon gáz lesz a helyzet, vmi olyasmi a véleményem, amit Kata írt, át lehet ezt vészelni. Nagyon remélem, igazunk lesz. Nagyon ingoványos talaj ám ez, nem véletlen, hogy az orvosok is bizonytalanok.

Ringató nov.30-án lesz először, most várom a visszajelzéseket, eddig többségében pozitívak, nyitottak az anyukák. Tavasszal meg ha sikerül, baba-mama torna indul, egy másik anyuka szervezésében!

Egyébként jól vagyunk, szemfogak még mindig inkognitóban, néha az jut eszembe, mi van, ha Dorcinak nem is lesz szemfoga?
:roll: :wink:

Étvágya hagy kívánnivalót maga után... komolyan mondom, elélne gyümölcsökön meg savanyúságon. :shock: Alma legyen és kész. Na meg banán, szőlő... De az alma a No.1. Csoki, keksz, palacsinta, anya süteménye ... az ilyemik tőle megromolhatnának.

Savanyúságokat ipari mennyiségben fogyaszt. Mindegy, hogy uborka, cékla, káposzta, csalamádé... kétpofira tömi, persze a főfogás lassabban fogy a tányérról... :roll:

Aki eddig látta, hogy gyűri az ilyesmiket, kiakadt. Merthogy "milyen jó neked, az enyém meg se kóstolja."

Apa szerint tudatosan táplálkozik a jány, hagyjam békén.

:D

donkoaniko
 
 


Anikó!
De igaza van apának! örülj, hogy eszi, az enyémek nem ettek meg még egy darab céklát, mini ubit sem, pedig kerül az asztalra!

Dorka!
óh szegény Szabi! ez a hányás, de akkor "csak" a torka, nem hányós vírus, pedig tegnap este még oylan kis eleven volt! nyoma sem volt semmilyen kórságnak! Helyzet? További ++++++++++++++++++++++

Kata!
nekem sincs száírtóm, bár ha a kandallót annak vesszük.. én az mellett szárítok pillanatok alatt... de szárítóra nem vágyom én valahogy azt hiszem, hogy abba belerohadnak a ruhák, pedig biztos nem, csak ez az én hülyeségem.

Nálunk mosógép lesz esedékes, eléggé nyarvog, de amennyit használom, nem si csuda, hogy kivan szegény!

Katlina!
ekkora afp-re nem kislányt mondanak?

miért baj, ha várod, hogy megszülessen? sztem nem baj az!

Jaimee!
úgy látom az esküvőiparban nem volt nagy infláció mi is ilyen árakkal "dolgoztunk"!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Anikó: Még nem bontottuk ki! Most ugyanaz akciós a Tescóban, bár nem "annyira", mint mikor mi vettük....

Kaja: Szerintem is hagyd békén, de azért kínáld kitartóan. Én a paradicsommal voltam úgy, hogy letettem elé vagy 100x, mire méltóztatott megkóstolni és úgy döntött, hogy az finom.

Alvás: Hát aludj vele te is! :lol: :wink: Én fel sem bírok felni 8 előtt. :oops: :oops: :oops: Ha nem muszáj.
jaimee1
 
 


Jamee, mire gondolsz? 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


csajok, ma aztán nekünk kijutott a péntek 13-ból.
zanzásítva: este Szabinak fel-felakadt a szeme, szédelgett, plusz uyge a hányás.
hmm, kisfiam, beütötted a fejed???
M. lelökött a mászókáról, beütöttem a fejem.
ügyelet ezt az infót elengedte a füle mellett.
Délelőtt irány bölcsi: Szabi tegnap megütötte a fejét?
Ja, igen, a mászókáról esett le.
TEGNAP MIÉRT NEM SZÓLTAK?????
traumatológia, vizsgálat, röntgen. Ez o.k., törés nins.
Irány gyerekamb., lássa gyerekorvos.
de ha vizsgálat, akkor felvétel is.....
telefon gyerekdokinknak, hogy mi ezt nem akarjuk, inkább átvisszük Db-be, ahol alhatsz a gyerekkel saját ágyon, külön szoba stb.
Saját felelősségre hazahoztam Szabit, du. Orosz Á. is megvizsgálta, most semmi jel nem utal gondra, figyelgetni kell 5 napig, nem feküdtünk be a kórházba.

agyhalott vagyok, teljesen leszívott ez a nap...

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka, :(:(:( most nagyon kijutott nektek :? De akkor a tegnapi hányás is az eséstől volt, nem?
És megkérdezted a gondozónőket hogy ugyan miért nem említették tegnap ezt az esést? :roll:
Valahogy tudatosítani kéne bennük hogy te mindenről tudni szeretnél és te nem tehernek érzed ha naponta felhívnak akár... Igenis számoljanak be mindenről ami aznap történt! Főleg egy esésről :(
Nekünk is 5napig kellett a múltkor figyelgetni Bencét :( De nem lesz semmi baj, nyugi!!!!
SODIORAL porunk nekünk is van, Bencének is ajánlotta Orosz Á., de ő nem itta meg, úgyhogy ha gondolod Dorka, szívesen nektek adom, holnap be is tudom vinni csak szólj!!! :)

Kata, Marcinak boldog névnapot!!! :)

Anikó, nekem is azt mondták hogy a gyerek tudja mi a jó neki, hagyni kell, beleerőszakolni úgysem tudunk semmit ;) Nálunk is nagyon szeretik a savanyúságot, akár napi 1üveg uborka is elfogy(-na ha hagynám) de azért nem mindig hagyom :roll: De szerencsére kapunk házit is, meg megy a savanyú káposzta és a cékla, paradicsom, ubi is. Viszont kenyeret alig esznek :? Bence mást se. Ez van. Nekem is felnőtt fejjel jött meg az étvágyam :lol:

Ezért az éjszakai késői lefekvésért nem irigyellek :? Bár az hogy legalább reggel tovább alszik, az jó, mert tényleg tudsz haladni. Nálunk Jázmin most totál borította az eddigi kis megszokott életünket. Ő sem alszik el mostanság 10-11előtt, viszont nekünk reggel kelni kell Bence ovija miatt, így összességében 2-3órával kevesebbet alszik mint mondjuk még két-három hete :(
Én meg azóta nem vasalok, meg semmivel sem haladok itthon, mert azt ált. este csináltam 8 után. De most helyette szórakoztatok és altatok :roll: ;)

Olga, hogy sikerült a tortád?? Képet kérünk majd ;)
Szóbelidről nincs még hír???

Jaimee
, de jó lehetett nektek tegnapelőtt az uh ;) Réka is veletek volt? Helyzet ugyanaz M.dokinál mint eddig? Nincs időpont még mindig, ugye? Mennem kéne rákszűrésre...

Katlina, én is úgy tudom hogy az alacsony apf érték kislányt jelent ;)

BalwinJudit, Hunor hogy van???

Szami, és a te gyerekeid? Volt valami utóhatása az oltásnak vagy semmi?
Most mi is úgy döntöttünk hogy magunkat beoltatjuk, a gyerekeket viszont (még) nem... Apa ma meg is kapta a szurit. Én csak azért mert ha én elkapom, nincs aki ápoljon :roll:

KépKép Kép
76vera
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?