Dorka,
:(:( most nagyon kijutott nektek
De akkor a tegnapi hányás is az eséstől volt, nem?
És megkérdezted a gondozónőket hogy ugyan miért nem említették tegnap ezt az esést?
Valahogy tudatosítani kéne bennük hogy te mindenről tudni szeretnél és te nem tehernek érzed ha naponta felhívnak akár... Igenis számoljanak be mindenről ami aznap történt! Főleg egy esésről
Nekünk is 5napig kellett a múltkor figyelgetni Bencét
De nem lesz semmi baj, nyugi!!!!
SODIORAL porunk nekünk is van, Bencének is ajánlotta Orosz Á., de ő nem itta meg, úgyhogy ha gondolod Dorka, szívesen nektek adom, holnap be is tudom vinni csak szólj!!!
Kata,
Marcinak boldog névnapot!!!
Anikó, nekem is azt mondták hogy a gyerek tudja mi a jó neki, hagyni kell, beleerőszakolni úgysem tudunk semmit
Nálunk is nagyon szeretik a savanyúságot, akár napi 1üveg uborka is elfogy(-na ha hagynám) de azért nem mindig hagyom
De szerencsére kapunk házit is, meg megy a savanyú káposzta és a cékla, paradicsom, ubi is. Viszont kenyeret alig esznek
Bence mást se. Ez van. Nekem is felnőtt fejjel jött meg az étvágyam
Ezért az éjszakai késői lefekvésért nem irigyellek
Bár az hogy legalább reggel tovább alszik, az jó, mert tényleg tudsz haladni. Nálunk Jázmin most totál borította az eddigi kis megszokott életünket. Ő sem alszik el mostanság 10-11előtt, viszont nekünk reggel kelni kell Bence ovija miatt, így összességében 2-3órával kevesebbet alszik mint mondjuk még két-három hete
Én meg azóta nem vasalok, meg semmivel sem haladok itthon, mert azt ált. este csináltam 8 után. De most helyette szórakoztatok és altatok
Olga, hogy sikerült a tortád?? Képet kérünk majd
Szóbelidről nincs még hír???
Jaimee, de jó lehetett nektek tegnapelőtt az uh
Réka is veletek volt? Helyzet ugyanaz M.dokinál mint eddig? Nincs időpont még mindig, ugye? Mennem kéne rákszűrésre...
Katlina, én is úgy tudom hogy az alacsony apf érték kislányt jelent
BalwinJudit, Hunor hogy van???
Szami, és a te gyerekeid? Volt valami utóhatása az oltásnak vagy semmi?
Most mi is úgy döntöttünk hogy magunkat beoltatjuk, a gyerekeket viszont (még) nem... Apa ma meg is kapta a szurit. Én csak azért mert ha én elkapom, nincs aki ápoljon