Sziasztok végre valahára!:)
Titti
édes vagy! Itt vagyok ragyogok! Alvás nálunk sem egy fenomén, de mivel gyakorlatilag önkiszolgálóak már éjjel (akinek nyígja van, az jön és bújik), nem sok mindent veszünk észre belőle... Csak kell hozzá egy jó nagy matrac.
Minden rendben velünk, már a 20. héten járok és úgy néz ki követjük Csicsónéék példáját...
Már ha ismeritek az Indul a bakterházat...
Rengeteget írtatok, alig bírtam visszaolvasni. Én meg rengeteget sk-zom karácsonyra. Jóformán csak azt, úgyhogy a temérdek szabadidőm nagy része erre megy rá, ezért nem írok, mert csak olyanról tudnék, hogy ma hány karácsonyfadíszt gyártottam, meg milyen színű lesz az egér füle a bábon...
Nyafi
nagyon gratulálok, izgultam érted, hisz olyan régóta keresgélsz már, remélem megtalálod majd a helyed benne és nagyon fog tetszeni (túl azon, hogy persze a pénzkeresés szükséges és muszáj)
Edit
örülök neked, hogy többet írogatsz mostanában és a szőkeségeid gyönyörűek!
Szilvia
Marcus eszméletlen sármos pasi! ha nem lenne foglalt, lefoglalnám Sári számára...
Gem
de jó, de jó!
Hát, gratulálok a gigantikus méretekhez! Hogy vagy egyébként mint kismami? Émelygés, alváskór egyebek elkerülnek?
Szisz
hát, irigylem most ezt a welnesselést ám!
Ezt a narancsbőr dolgot de utálom én is. Nem is értem, mitől függ ez igazán, 52 kilósan is volt, pedig nem lehet mondani, h egészségtelenül étkezünk meg ilyenek, meg hogy kevés a mozgás... Lehet benne alkati dolog is asszem...
Ja, még annyit magunkról, hogy Juli múlt hét hétfőtől itthon van és ez olyan jó mindannyiunknak. Nagyon szeret ő oviba menni, de nem túl szépen köhögött, plusz egész héten szakadt az eső, úgyhogy jobbnak láttam, ha nem rohanunk minden nap kétszer lucsokban két gyerek kinn, egy benn plusz én kombinációban az oviba. Így meg jó kis nyugis, együtt játszós, főzős, sütős, festős napjaink vannak, amiket nagyon élvezünk mindannyian
.
Mikulás nálunk jórészt aszalt gyümölcsöket, mandulát, diót, mazsolát hoz. És egy-egy piros alma mindig jár, mert az benne van az énekben is, és abszolút természetes nekik. Ezen kívül valami apróság: most pl. nyaklánc-fogas kis virág alakú tükörrel, puha zokni, ennyi.
Az adventi naptárjukból úgyis csurran-cseppen ezen kívül minden napra valami kis meglepetés: hűtőmágnes, vaníliás karika, hajcsat, matrica stb.
Ja, és Sári is dackorszakba lépett. Ami azért is vicces, mert ennyi idősen Julcsi még szavakban kommunikált, ő meg már hónapok óta gyakorlatilag folyékonyan beszél és időnként megpusztulunk a röhögéstől, hogy hogyan felesel egy nem egész két éves. És még ki is magyarázza...
Most meg pl. épp azt énekli itt mellettem, hogy: Áll a baba áll, mint a cövek áll (saját átköltés, olyan szövege van, nem tudom, mi lesz később)
KM