Sziasztok!
Már délután írni akartam,csak mire Csillához értem az olvasásnál,kicsit meghökkentem!
Innen kell megtudnom,hogy anyunak volt valami a kocsival??
Szerencsére amúgy nem lett még egy karcolás sem rajta,viszont a doki kocsijának is nekiment ugyanaz a figura és azt (vadiúj) merőlegesen telibekapta!
Köszi Csilla,hogy informáltál
...és milyen kicsi a világ...na jó Eger!
Sly!
Így utólag is:
Nagyon boldog névnapot neked!!!
Örülök,hogy Roli jobban van,remélem mostmár vége lesz a betegségnek nálatok is!!!
Inerke!
Örülünk neked,mikor benézel!!! Sára annyira cuki azokon a mosolygós képeken!!! (
én megmondom őszintén nem nagyon olvasom a blogot,mert bár tudom,hogy a szülők utáják ezt hallani,de én annyira sajnálom Sárát,hogy mindig elbőgöm magam olvasás közben.És az ember csak gondolkozik,hogy miért egy ilyen párnak nem adatott meg egy teljesen egészséges baba...holott olyan sok cigiző,piáló,verekedő nőnek meg igen )
Remélem Sára gyorsan fejlődik,és sikerül neki anyatejet szereznetek!!!
Csajok!
Akiknek a gyerkőce ilyen balhékat/ üvöltéseket rendez a dokinál,ott a doki is ilyen???Mármint nem kedves/szimpatikus/mosolygós??? Múltkor a barátnőmmel mentünk a gy.dokihoz,először Mirát vizsgálta meg,aztán a barátnőm kislányát,és tök kellemetlenül éreztem magam,mert a barátnőmnek mesélte,hogy Mira milyen kis közreműködő,nyugodt páciens volt,az ővé meg mindig ilyen hisztis???
Gabus!
Mire leesett,hogy miért ultrahang a videó címe!
Nagyon cuki!!! Livi meg csúszdázás terén is hozza a formáját!
[quote] írta:s már most spórolok a jó kis ünnepi fotóitokra is!
Ezt nem vágom!
Szintus!
Akkor a te családodnak is mielőbbi jobbulást!! A téli vonalzód nagyon menő!
És te nem gondoltál még egy pocakos képet mutatni nekünk????????????????????????????????????????,
Csilla!
Mira is nagyon ügyi mozgásban. simán felmegy ő is a csúszda létráján,meg a padlásén is elindul!
Fölmegy Márk (fél) emeletes ágyára, a lépcsőről már szemben jön le,korábban tolatott!Bukfencezik!!!! Tegnap pl. tökéleteset,bár az gyakran félremegy!!!Van humorérzéke!!! És ma kiderült,hogy rá igaz,hogyha eltakarja az arcát,azt hiszi nem látom. Viccből szólongattam,hogy hol van,ült a lépcsőn,feje a fal felé,takarja a kis arcát,és közben a szeme sarkából néze kifelé vigyorogva!! Azt hittem megzabálom!Mindent megért és megértet! Ha mondom neki öltözködés után,hogy milyen csinos lett,forog körbe és mutogatja a ruháját!Ja,van ami idegesít,sunyit a laptophoz somfordál,és kikapcsolja!!!
Ettől nagyon pipa tudok lenni!
Berni!
Én kérdeztem a táblát,és nagyon köszi a tippet,hazaúton mindenképp megnézzük a Gulliverben!!!