Panndi, így legalább mindenféle módon happy end!
Na, a változatosság kedvéért nem sikerült elindulnunk...
Így, teljesen segítség nélkül a 4 emberrel nem tudom megcsinálni, hogy a gyerekek ugyanúgy legyenek ébren, mindenki úgy kapjon enni, hogy gond nélkül neki tudjunk vágna a több mint 2 órás útnak...
De most legalább nem sírok, nem úgy mint a múltkor, mert jobb is talán, hogy nem indultunk el, olyan furák ma a gyerekeim. Szerintem nem teljesen egészségesek, és még nem tudom, mi a bajuk...
Dani pl. tegnap üvöltött, mint még sosem... Nagyon fáradt volt, de ebben az állapotában a kicsi zaj is úgy idegesítette, hogy nem bírt elaludni, de azért egy 2 éves gyereket rávenni, hogy tökkusban maradjon... Hát, ha vkinek van trükkje, szóljon!
De az is lehet, hogy nem csak fáradt volt (olyankor elég csak rácsukni a szobaajtót), hanem vmi baja is volt... Remélem, nem a tegnapi eséstől... Na, nem parázok tovább elég volt.
Amúgy még 1 dolog, ami miatt jó, hogy nem mentem el: most van a patikában (az egyikben) oltóanyag, amit csak én tudok kiváltani, mert a többiek csak akkor jönnke, haza, amikor már bezárt a patika. Azt mondják, legközelebb jövő 7 végére lesz (akkor is csak talán), és anyumék még nincsenek oltva. Pedig még plusz 2 hét a védettség kialakulása. Gyerekek miatt meg nem mindegy. SZóval azzal, hogy nem mentem el, nyertünk 1 hetet.
Gyöngyi, amúgy hozzátok az M0-on érdemes menni autóval? Szted mennyi idő? Mert legközelebb én itthonhagyatom az autót... Nem érdekel...
Anita, nálunk sem lesz nagy ajándékeső, sztem nem erről kell szólnia az ünnepnek elsősorban!
Szóval ne szomorkodj, szeretgessétek meg egymást mindannyian!
Jaj, remélem, Aminának nem lesz semmi baja!
Panndi, azért csak szopizik még majd este! De vajon mitől hagyják abba a csajok? Megunják a melót?
Különben még 1 dolog: nincs kedvetek egyszer hozzánk jönni (már kérdeztem, csak nem nagyon volt reakció), akkor tuti ott lennék a talin...
Most szerveződik a 2007-esekkel is tali hozzánk (kicsit kevésbé gyorsan alakul ki a dolog, mint itt...
), most csatlakoztam hozzájuk (Böbi, én is 2 év után...
). De már többen jelezték, hogy jönnének, Szóval ezen felbátorodva ismét kérdezem, tudna jönni vki Békásmegyerre talira?