Jó reggelt!
EDB anyu!
Vesekő? Hú ez nem hangzik jól. Nem tudom milyen az, hál istennek, de még van időm összeszedni egyet. De ha olyan nagy, akkor ki sem lehet pisilni nem? Akkor szét kell töretni, vagy hogy megy ez? Emesének drukk a mai dogához! Meg a péntekihez is! Nem semmi, hogy két nap eltéréssel dogák vannak ugyanazon tárgyból.
JÁgi!
Még mindig jobbulást Biusnak. Kíváncsi vagyok mit sikerül védőnővel, orvossal beszélni Antóka ügyében. Ha esetleg nem akarja a tesztet én a helyedben lehet saját kezűleg megcsinálnám azt a Biocard-ot. Egyszerű elvégezni. De remélem, hogy az orvost sikerül most már cselekvésre bírni.
Moncsi!
Lehet már kérdeztem, sőt szerintem biztos, de már megint nem emlékszem, hogy te mit dolgoztál?? Hogy kórház az már tiszta, csak a mit nem?
Zárt fórum!
Szóval az anyatanyáé nekem tetszik. Kicsit szokatlan ehhez képest, de ami tetszik többek között benne, hogy nem kell képeket kicsinyíteni, bár már rég raktam fel, ha bejelentkezel a fórum lapjának tetején látszik, hogy bent vagy, tehát nem lehet sumákolni
. Jelzi, ha van új hozzászólás. Meg lehet jelölni, egy vagy több ÚN adminisztártort, akik a jelentkező tagok belépését jóváhagyják. Célszerű napi szinten jelenlevő tagot választani, és ezért célszerű esetleg többet, ha valamelyikükkel épp van valami (betegség, munka...stb) akkor a másik(ak) tudnak beengedni, vagy intézni dolgokat.
Amit ezzel kapcsolatban írta, hogy volt visszaélés. Volt egy még babanetes tag. Ugye az ottani fórumban meg lett "hírdetve", hogy átmegyünk az Anyatanyára. Sorba jöttek is át a tagok, tagfelvételnél lehet írni egy rövid bemutatkozó szöveget, hogy ki vagy és miért szeretnél felvételt nyerni. Na jelentkezett egyszer egy babanetes tagunkhoz nagyon hasonló nevű, de nem írt bemutatkozó szöveget, illetve csak annyit, hogy "csajok itt vagyok én is". Láttuk, hogy minden nap reggeltől estig be van lépve (ugye ez látszik, ezt írtam az előbb), de hiába kérdezgettük, hogy mi van, hogy vannak, nem reagált semmit sem. Kiderült, hogy valami kukkoló volt (valaki írt iwiw-en az "igazi" babanetes tagnak és kiderült, hogy nem is tudott, arról hogy átmentünk oda), ki is lépett azonnal és a reg-jét is törölte. Amúgy ez a csapat azért ment át oda, mert a nyilvánosságból valakinek baja származott, zaklatták vagy nem tudom.
Még az elején sokáig ment a huzavona a régi babanetes fórumon, mert sok tag sérelmezte, hogy időközben megjelentek rajta eddig zugolvasó státuszú emberkék, akik újra akarták éleszteni a topikot. Ez egy kicsit tényleg hülyén jött ki, mert arra hivatkoztak, hogy nem mertek írni, meg hogy heti egy alkalommal tudnak jönni és azért nem mertek jönni, de ahogy "lelassult" a topik élete, rögtön fontosnak érezték, hogy írhassanak.
Szóval leírtam az ottani tapasztalatokat, hogy mire lehetne vigyázni. Én szükségesnek tartanám az ottani tagfelvételi szándék jelzésénél a részletes (na jó nem kisregény) felvételi szöveget. Bár ez is olyan, hogy visszaélhetnek ezzel is, amire csak később derülhet fény. Aztán mondjuk a leírtak mögé sem láthatunk mindig.
De én jónak tartanám, és ide is nyugodtan vissza lehet jönni, persze nem lesz itt olyan pörgés mint előtte.