Sziasztok!
Csak gyors bekukk ismét, mert ezer dolgom van (hihetetlen, hogy hogy 'beprogramozom' magam, nem bírok egy percet sem tétlenül a popómon ülni. Majd januártól!
)
Ikky,
Köszönöm hogy leírtad, h miért tartod jónak és szükségesnek a mózest, így már étem
És el is fogadom amit írtál, szóval akkor mózeses-hordozós babakocsit nézünk, amit a férjem is szeretne
Azt mondod szokták úgy altatni a babát? és azt hogy? pl. leteszem a földre az ágy mellé a mózest? Nem rossz az úgy a babának? (bocs a hülye kérdésekért, de ezeket még nehéz nekem elképzelni). Ez azért lenne fontos, mert mindenképpen szeretném, ha max. karnyújtásnyira lenne tőlem éjjel Szonja, és talán jobb lenne mózesben altatni, mint kiságyban...
Bodzimama, neked erről mi a véleményed? (Sajnos úgy tűnik nem tudjuk megvenni a Roba bölcsőt, egyszerűen nem fog most beleférni a keretbe).
Kislibus,
Én is nézegettem már a neten sokat a Bergon babakocsikat, és nekem is tetszettek! Sőt, jó véleményeket is olvastam róla. Tetszik az is, hogy magyar, gondolom a szervízháttér is ennek megfelelően jó lehet (javítás, alkatrészek), pl. van olyan német márka, ahol ha elromlik vmi a kocsin, ki kell küldeni Németo-ba. Na ez itt nem fordulhat elő, és ez jó!
Majd írd le, hogy melyik típust néztétek ki pontosan?
Szép neveket választottatok!
Moncsika,
Nagyon jó kis stratégiád van a magnéziumra!
Örülök, hogy estére elmúlt a keményedés, és hogy zárt a méhszáj, ez a lényeg! Sokat pihensz, ugye? Nem lehet, hogy mostanában a több keményedés a lakáseladás-mizéria miatt volt (írták is a cikkben, akit Bodzika bemásolt, hogy szellemi nyugalom is kell, nem csak fizikai)
Rencsikém,
Majd beszéljünk du. telón, nagyon kíváncsi vagyok hogy pontosan mi volt tegnap! Ha tényleg ilyen jó a doki bácsi, még az is lehet, hogy én is őt kérem fel, ha elvállal természetesen.
Kata,
Én már megkukkoltam a babádat a wiwen
Nagyon aranyos!
És szuper, hogy minden rendben, de hát ennek így kellett lennie
Hogy álltok most lánynevekkel, mi az Abigél helyetti befutó?
Lányok mi holnap elutazunk a hétvégére Hajdúszoboszlóra, majd csak vasárnap jövünk. Nem tudom, addig még mennyit tudok jönni, ha esetleg nem jönnék, mindenkinek nagyon kellemes, pihentető, napsütéses hétvégét kívánok!
Julcsi