Timi
Vigyázz magatokra!!! Megvan valakinek a száma, hogy jelentkezz időszakonként? Szeretnénk tudni rólatok! 3 hét kibírható, de mi hiányolni fogunk, uh infót adj magatokról addig
Zsófi, így könnyű utolérni a korosztályt
Ilyen gyönyörű szobában csak jól érezhetik magukat a babák.
Edit, köszi a tanácsot, apával is megosztottam, mit kell tenni vészhelyzetben. Még jó, hogy a felső szinten is van erkély
Reméljük, nem ezért lesz használatba véve.
Míra megjárta a dokit, vírusos torokgyuszi. De hogy honnan? Bár én sem vagyok túl fényesen. Éjszakát átaludta, reggel fél 8-kor kelt. De Emma
Basszus, nem tom, hogy aludtam-e összességében egyáltalán két órát. Eleinte Míra minden köhhintésére, tüsszentésére ugrottam, rohantam át a szobájukba (ma berakok egy ágyat hozzájuk, aztán ott alszom ilyen szitukban, mert ha jól sejtem, nem utoljára betegedtek meg), utána meg drága Emmám gondolta úgy, hogy kialudta magát. Nem hörgött, nem sírt, nem volt semmi baja, csak aludni nem akart. Mírát persze felkeltette volna, így engem szadizott a szobánkban hajnalig. Most már nem igen látok a fáradságtól, pedig apa ma későn jön, tartanom kell a frontot. Szerencsére akad ma délutánra segítségem.
Nyuszi, kezdhetsz kicsit megnyugodni, a csajok úgy tűnik belejöttek a szilárd kajálásba, és sokkal egyszerűbb az élet. Kitartás, már nincs sok hátra 6 hóig, és Ti is kezdhetitek
Tigriske
Innentől már remélhetőleg csak jó jön!!!