Sziasztok!
Gabi! én is megcsináltam a tesztet. Nekem bejött... Kínai nem.
Oltás...én nagyon a nem oldalon vagyok. Körzetim is (bár szeptemberben) azt mondta, hogy ne.
Ma a nődokim viszont magától mondta, hogy igen, minél előbb és mindkét fajtát. (újat, régit) Apának is.
Most még megpróbálok 1-2 távolabbi orvos ismerős is megérdezni. Persze mennék a dokim tanácsa után (hisz megbízom benne), de akkor is vannak kétségeim. Apának méginkább - félt minket.
Igazából jó lenne tényleg hallani (médiából is), hogy mennyi kismama oltatta már be magát.
Még várok egyelőre....
Kabát téma...Még jó a régi dzsekim, de későbbre kell valami. Apáét nem vehetem el, mert akkor neki nem lesz. Venni nem szeretnék emiatt. Majd megkérdezem tesóm, meg a barátnőket van-e nekik.
Mozgás...2 napja nálunk is érzi Apa a Picurt. Már egy párszor megrugdosta őt is. Az első hajnalban volt...és annyira örült, hogy végre érezte ő is. Én meg elmorzsoltam néhány könnycseppet
Pocakfotó ari...n az még majd eleget. Én is csináltam 2 hete, el is felejtettem feltenni.
Babaképeket is rakjatok!!! Ha van/lesz!
Kelengye! Ruhákat, meg egyéb hasznos dolgokat kapunk a barátoktól (Boszi köszi
) Nekünk a nagyobb dolgokat (kiságy, pelenkázó,babakocsi) kell/ett megvenni. Persze nem tudunk mindennek ellenállni...
Vavra/Évi! Üdv köztünk! Jó babavárást velünk
Niki! Köszike a táblát, szupi vagy.
Újság nálunk! Ma végre (5 hét után) meglett a genetikai szúrás eredménye - és minden OK!!!! Nagy kő esett azért le...
Megvan az AFP is. 17 hét közepén vették le és 1,4 lett. Ez is jó!
Vérképem is ok. Ma minden leletem jó lett!
Dokinál is voltunk genetikai UH-n. Sajna a méhlepényem még mindig nem a legjobb helyen van. De a Babónak mindene megvan,ami kell. Méretei megfelelnek a heteinknek. Tartjuk a március 29-et. Súlya 35 dkg.
Munkahelyemen mostanában kezdik keresni a helyettesem. Jókor!
Nekem még 5 hetem van hátra. Nagyon fáradt vagyok már...és nagyon sok a munka még. Ezért sem tudok itt lenni sokat.
Üdv Mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!