Sziasztok!
HÁt nem sok minden történik erre fele, vag yéppen igen
Kezdek én is megfázni..aminek borzasztóan örülök főleg hogy igy közeledik a munka!
Az ÁNTSZ-től a papíromat még nem kaptam meg...ami már idegesít egy kicsit nagyon. Főleg hogy pénteken mennem kell be a kórházba és oda már vinnem kellene az eredményeket
mindet!
Csütörtökön megyünk fel pestre albérlet nézőbe is:-) aztán majd meglátjuk mit hozz a jövő. Mert én ugy szeretném hogy a jövőhéten hétfőn vagy kedden már tudják hozzni az összedobozolt dolgainkat anyáék.
Bettike jól van, meg ünnepeltük a szülinapját, sima egyszerű csokitortát kapott két emeleteteset pillangokkal díszitve. Tetszett neki
Ajándékba kapott egy babakocsit, meg egy ikerbabapárt akit lehet öltöztetni meg etetni. Meg kapott eg ypolót, meg egy olyan babát aminek a haját lehet fésülni csatokat bele rakni, meg még nem tudom mi mindent! Keresztanyukától meg majd a jövőhéten kapja meg ha jön fel Pestre
Lesz alkalma oda adni neki
Süthetne már a np egy kicsit, vagy legalább ne esne én már annak is örülnék, egyszerűen nem bírom nomrálisan kimonsi a ruháinkat ugyhogy megszáradjanak!!! bosszantó nagyon!
Szép napot!