Új privát üzeneted érkezett!

Na ne már laptető!!!!!!!!!!!!Olga ez pedig a te reszortod!!!!! :lol:

Kati Kép
virag9
 
 


Köszi Kati, szívesen átadom neked a laptetős helyeimet! :wink:
Gyógyulást neked! Remélem a kicsi lányod nem kapja el.

Ma reggel Balázs is szépen köhögött... Én is remélem, hogy nem tőlem kapta el... Veszettül köhögök.

Hmm... ennyi.

Sziasztok!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Olga! szorítunk azért a pontért! hátha nem voltál oylan béna, mint amilyennek érzed magad! Én meg pont mindig a magnótól féltem, a legjobban!

jobbulást mindkettőtöknek!

Kati! neked is jobbulást, hátha nem kapják el a többiek!

Nálunk eldőlt a szuri dolog, mi si oltunk. mindenki kapja. Misi ma túl lett rajta, holnap jönnek a csajok.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

 
 

Hali,

kis- és nagybetegknek jobbulást kívánunk!

Oltás: mI még nem döntöttünk 100%-ra, az a tuti, hogy a gyerekek nem kapnak.

MI jól vagyunk, második fogacska is áttört.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka: Fogacskához gratula! Egész korán kibújtak. Pláne Rékához képest, akinek 10,5 hósan jött az első. :)

Olga, Balázs, Kati: Jobbulást! +++++

BBJ: Te hogy állsz a sulival? Mi újság? Akartam kérdezni, akkor a Helen Doron elköltözött a Szapáryról? Nem is tűnt fel...

Olga: SIkerülhetett az!Drukk!

Kati: Konstantin úton készültem. :)

H1N1:Két hete mondtam Tibinek, hogy figyeld meg, nem sokára jön a hír, hogy intenzíven egy kismama H1N1-el (vagy haldoklik vagy tán meg is halt, Isten őőőrizz). Hát tegnap bekövetkezett ez is.... :(
jaimee1
 
 


Hááát nem tudom... oltás ügyben megint elkezdtem vacillálni... Tudja fene. Petivel ma újra átbeszélem a dolgot. Bár az én immunrendszerem sem lehet a toppon, ha két nap után ilyen veszett beteg vagyok. Azt elfelejtettem ám írni, hogy az oldalam is feszül rendesen, gondolom a tüdő kivan a sok, mély köhögéstől.

Ja, ja Judit! Veled suli ügyben mi újság?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!
Ezer éve nem voltam...

Jaimee, gyönyörűek voltatok, klasszak a fotók is, blogot is olvasom folyamatosan ;)
Ne idegeld magad az influenzán és ne nézz tévét! ;) Élvezd a terhességed! :)

Olga, drukkolok hogy sikerüljön a szóbelid!!!!!! Neked is és Balázsnak is jobbulást!!

Kati, neked is jobbulást! ;) Reméljük Virág nem kapja el!

Fogalmam sincs hogy miket olvastam még :? Nem vagyok jó passzban.

Ma nekünk is nyilatkozni kellett oltás ügyben. A 26 gyerekből maximum 8an nem kérjük az oltást, nem emlékszem pontosan. Én még kitartok.

KépKép Kép
76vera
 
 


megvan a suli köszöni szépen, 9 vizsgám lesz minimum :lol:

Az oltást nálunk a közösségbejárás, angol, egyebek, a mhelyen si sok ember megfordul, az elköv 3 hónapban 11-szer megyek Szegedre, és a telelés pro döntötte el. Nem si attól tartunk, hogy ne tudnánk belőle felépülni, hanem a járulékos nyalánkságok miatt. Misi nagyon körbejárta a témát, órákon át böngészte a szakmai oldalakat, beszéltünk orvosokkal, gyógyszerészekkel. Most már úgy érzem megnyugodtam ebben a témában. Már nagyon nem bánom, hogy pont került rá.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Nem sok időm van, a fiúk már leadták a vacsora rendelésüket... :roll:

Betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Olga, gondoltunk Rád, biztosan megvan az a fránya vizsga!

9 vizsga...hm... ha a pozitív oldalát nézzük: nem 11..vagy 13... Hát, kell hozzá akaraterő... Minden elismerésem a tiéd, Judit!

Vera, volt oka, miért nem voltál?

Oltás: doktorbácsink (akinek a véleményére én nagyon adok) javasolta. Ő is azzal érvelt, (az orvosi szempontok mellett), hogy annyi felé járunk, rengeteg emberrel találkozunk. Meggyőzött, bár félek továbbra is a mellékhatásoktól. Legjobban Jázminnál.

Lányok, a zenés oldalon fent van a most megjelent Zsákbamacska album, amin Bartos Erika versei hallhatóak - megzenésítve.

Pénteken jazz koncerten voltunk hármasban Mátéval, hétvégén meg múzeumoztunk a két naggyal: megnéztük a nagyon érdekes Tutanhamon és az Év természetfotói kiállítást, meg a Predátorok (ragadozók) kiállítást a Természettudományi Múzeumban. Olyan jó volt, hogy (végre) Anna se hisztizett egész nap :lol:

Mennem kell, soha nem lesz vacsora... :roll: Szép estét Mindenkinek!

Ui: találkoztunk a múltkor Dorkáékkal a Corában, tényleg jó az új haja! A fiúk meg... szépségesek :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Oltás ügyben, Csongiék ma kapták a papírt, pénteken oltják őket! Én is akkor akartam beadatni (akkor érnék rá), de mivel tartok azért egy kis hőemelkedéstől, ilyesmi, inkább én kitolom a jövő hét elejére.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!Köszi lányok,alakulok az antibiotikum csodákra képes csak az a fránya köhögés ne volna!Olga jobbulást nektek is!!!Bbj milyen suliba jársz erről lemaradtam valahogy :oops: ?!Mi is holnap nyilatkozunk az oviban,nem oltatunk senkit majd csak megmaradunk :D !Jaimee1 és melyik kozmetikus sminkelt Judit vagy Szveta?Ha még ők vannak ott egyáltalán???

Kati Kép
virag9
 
 


Kati!
Akkor most nem is dolgozol?

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

HÁt nem sok minden történik erre fele, vag yéppen igen :-)

Kezdek én is megfázni..aminek borzasztóan örülök főleg hogy igy közeledik a munka!

Az ÁNTSZ-től a papíromat még nem kaptam meg...ami már idegesít egy kicsit nagyon. Főleg hogy pénteken mennem kell be a kórházba és oda már vinnem kellene az eredményeket :-( mindet!
Csütörtökön megyünk fel pestre albérlet nézőbe is:-) aztán majd meglátjuk mit hozz a jövő. Mert én ugy szeretném hogy a jövőhéten hétfőn vagy kedden már tudják hozzni az összedobozolt dolgainkat anyáék.

Bettike jól van, meg ünnepeltük a szülinapját, sima egyszerű csokitortát kapott két emeleteteset pillangokkal díszitve. Tetszett neki :-)
Ajándékba kapott egy babakocsit, meg egy ikerbabapárt akit lehet öltöztetni meg etetni. Meg kapott eg ypolót, meg egy olyan babát aminek a haját lehet fésülni csatokat bele rakni, meg még nem tudom mi mindent! Keresztanyukától meg majd a jövőhéten kapja meg ha jön fel Pestre :-) Lesz alkalma oda adni neki :-)

Süthetne már a np egy kicsit, vagy legalább ne esne én már annak is örülnék, egyszerűen nem bírom nomrálisan kimonsi a ruháinkat ugyhogy megszáradjanak!!! bosszantó nagyon!

Szép napot!

Kép
kbernadett
 
 


Drága Popi! Nagyon boldog névnapot!!!

Kép

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Réka napja van ma? Isten éltessen Popi!



Betty! Én az ÁNTSZ-hez múlthét előtti kedd reggel adtam le a mintát, és rákövetkező hét kedd-szerda-csütörtök körül jött meg az eredmény. Remélem a tied is megjön péntekig!

bbj Judit! Akkor a lányok ma kapják az oltást? Milyen mellékhatásokra kell számítani? Úgy értem most 2 napig nem tudják mozgatni a karjukat? Engem a lépcsőházban ezzel ijesztgettek ma reggel az idősebbek.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga!

Én tegnap volt két hete hogy leadtam a mintát. A torokváladék már megjött múlthéten, de a másik az nem!!!
Hát ma vagy holnap kellene hogy megjöjjön mert már csütrötökön délelőtt megyünk fel Pestre!

Ma telefonáltak a zsent jánosból(mert a szent margit össze van vonva a szent jánossal és ez a fő kórház) hogy aláírta a főorvos aszony a papíromat nov 15.-el vesznek fel :-) s hogy akkor pénteken menjek az orvoshoz meg a tűzvédelmi oktatásra(ami ugye már meg is volt beszélve a osztály fönövérével :-)

Hát nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz!

Kép
kbernadett
 
 


Hola.

Rékának Nagyon Boldog Nevenapját kívánunk! :)

Kép

Nagyon szép volt a leányzó (is) az esküvő napján (is)! :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Réka!

Boldog névanpot!!! Kép

Kép
kbernadett
 
 


Jaimee: Boldog Réka napot az Elsőszülöttnek!!! Esküvői Popi képeket meglátván én: "...jjjjjaaaaaaajjjjjj.....áááááá....." :lol:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Réka!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!!

Kép



Olga, tegnap a Gekkoban volt egy testvérpár akik aznap délután kapták meg az oltást, semmi bajuk nem volt... Talán a kislány picit nyűgösebb volt, de nem fájt nekik.
És ami nekem meglepő volt hogy csak fél adag szurit kaptak mindketten. A kicsinek azt hiszem amúgyis fél járt volna a kora (vagy testsúlya) alapján, így a másik felét az 5-6éves tesója kapta meg. Pedig azt hiszem neki már járt volna a teljes is. De így is lehet ezek szerint...

Szami, belinkelnéd azt a zenés oldalt nekem, légyszi? ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Köszi Vera az infót! Hiába próbálom hívni a doktornéninket infó ügyben (mikor, hol, mennyiért), nem veszik fel a telefont a rendelőben. :shock:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


http://h1n1.lap.hu/h1n1_oltas_mellekhatasai/25523748


Egyre több gyereket is beoltanak a H1N1-influenza ellen, ám van háziorvos, aki nehezményezi, hogy nincs külön oltóanyag a kicsiknek.
Az ÁNTSZ-nél az FN.hu megkeresésére elmondták, valóban nincs külön vakcina a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek szánt adag felével kell beoltani a 3 és 12 év közöttieket. A tisztiorvosi szolgálatnál megerősítették, hogy nem sűrűn, de más gyógyszernél is előfordul, hogy az orvosnak kell „a fecskendőben adagolni” a vakcinát.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


bbj Judit! Nálatok akkor Letit is oltja a doki? Úgy látom nagyon vacillálnak még mindig a 3 év alattiakkal.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Azért ez már felháborító, hogy nem veszik fel a gyerekorvosi rendelőben a telefont! Így hogy jusson az ember információhoz? Elhiszem hogy van beteg és sok beteg, de most a viszonylag egészséges gyerekemmel állítsak oda, hogy ugyan mit is szeretnék? Várjak órákat a beteg gyerekek között talán a semmiért? Nagyon fel vagyok háborodva!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Rékának sok boldog névnapot!
Kép

Még élek! :lol: egy kis izomfájdalmat érzek, ahova adták, de a helyét már nem is találom! nagyon vékony tűvel adják, észre sem vettem, utána csípett egy kicsit, (ezért fognak a lányok sírni)de nem vészes.

az Fluarixnak sincs gyerekadagja, anno Gréti is felet kapott. MOst nem tudom, lehet most is felet kap még, súly alapján. Leti tuti. Igen, Leti is kapja, nehoyg már kimaradjon a jóból! :lol:

Olga!
lehet sokan vannak, nálunk tegnap délben a ma esti rendelésre az oltások miatt már nem volt időpont.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


[size=18]Rékának SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!![/size]
gitta79
 
 


Huuu,csodás lett... :cry: Még gyakorolnom kell.... :cry:
gitta79
 
 


Szoval:
Rékának SOK BOLDOG NÉVNAPOT!
gitta79
 
 


Hurrá,sikerült!! :lol:
gitta79
 
 


Gitta, hajrá ;) Amúgy megsúgom hogy tudsz szerkeszteni az üzeneteden ;) :lol:

Judit, ma kapják a csajok? Drukkolok hogy viszonylag kevés sírással megússzátok! ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


POPI RÉKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Na túl vannak a csajok, felet kaptak mindketten, Gréti nagyon hősies volt, még a kezét sem kellett fogni, Letinél eltört a mécses, de a meglepinyalóka rögtön helyrebillentette az egyensúlyt.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!Réka boldog névnapot neked!!! :wink: Mi még mindíg nem oltatunk kitartunk,egyébként az oviban a 26gyerekből 3 kérték összvisz.Ti tudtok arányokat a bölcsiben oviban suliban ahova ti jártok???Na ezt jó megmondtam,de érthető gondolom!? :D

Kati Kép
virag9
 
 


Bbj és nektek nem mondták hogy adassátok be a rendes influenza ellenit is?Vagy ez hogy van ilyenkor,automatikusan kettőt oltanak?A lányok egy hősök voltak,Virág szerintem még a hatéves oltásnál is vinnyogni fog!!!Virág kitornázta magát,már csak nekem kéne egy kis mozgás :oops: de én egyenlőre lusta kutya vagyok!!!

Kati Kép
virag9
 
 


Vera:köszi az infot,majdcsak belejövök.. :lol:
gitta79
 
 


Itt is kérdezem. Csajok, ha Rékának egy hete kb. kiütése van, amely hol eltűnik, hol megjelenik, itt ekkora, ott akkora, nem vakarja (amennyira látom) semmi egyéb tünete nincs....az ugye NEM HIMLŐ?????????????????????????????????????????

Köszöntéseket köszönjük! :D Cupp!
jaimee1
 
 


Rékának boldog névnapot kívánunk!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Kati!
nem, nem mondták, választható, ha kéred mindkettőt, együtt adják, egyiket az egyik karba, másikat a másikba. Minket inkább a súlyos tüdő-szövődmények riasztottak, ezért oltattuk őket is be. nem, nem tudok arányt, de ma nagyon sokat oltott a doktornő, (aki egyébként nem kampányol mellette) akik nem az oviban kérték.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jaimee!
Neeeeeem! az nem vándorol, és hívja többieket!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

bbj Judit! De ügyik voltak a lányok! Valami tünet náluk? Ők panaszkodtak karfájásra?

Jaimee! Szerintem sem himlő! Meg a himlőt veszettül vakarná. Oltattátok anno himlő ellen Rékát?

Gitta! Mi is így kezdtük! Sőt én is még itt tartok, hogy olyan szép képeket (névnapos, szülinapos köszöntőset) a mai napig nem tudok beilleszteni.

Kati! Bölcsit ép tegnap kérdeztem, hogy nem-e terveznek oltást, de azt mondták a gonozónők, hogy nem tudnak róla. Mondjuk én is szeretnék ott lenni, csak gyorsabban meg tudom (talán) vigasztalni a gyerekemet. Csakhogy orvos néniék nem veszik fel a telefont. Hátha ma délelőtt már felveszik. Viszont lehet nem is oltja be Balázst, mert ébredéskor (csak ébredéskor) köhög babó.

Na megyek öltöztetni babót, aztán én is megyek vissza doktorbácsihoz.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

BBJ, valami tünet az oltás után?

Én már nem bánnám, ha péntek lenne, és Csongi túl lenne rajta. Aztán hétfőn megyek én is. Még így is kb. 2 hét azt mondják, hogy hatásos legyen.
Egyre jobban közelít az országhoz, suliba kell járni, edzések, kupák, hát én már egyre jobban tartok tőle.
Nálunk 25-ből 5-6 gyerek szülője kérte.

Olga, köhögésedre már csak adnak valamit!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Megvagyunk!

semmi tünet, azt nem írtam, hogy Leti combba kapta, Gréti karba, de sem megduzzadva, sem pirosság, a helye si épphogy látható. már én sem érzek semmit.

Évi!
ja Ti si annyit mentek, mint a mérgezett egerek!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Na megjöttem dokitól. Köhögésre nem kaptam semmit, meghallgatózott, majd meggyanúsított, hogy sokat cigizek. :shock: Akik ismernek gondolom tudják, hogy cigaretta az én számban nemigen fordult még meg... Na mindegy. Szóval zörgök, de gyógyszert most sem kaptam. Holnaptól azért már megyek dolgozni egész napra, dupla műszak. :mrgreen:
Védőoltást kérdeztem felnőtt háziorvosomtól, rám bízta. Jövőhét kedden 11 órakor fog oltani.

Írtam már, hogy Petiéknél a cég ingyen állja az oltást? Nem ezért, de ő is beadatja.

Mostmár csak a gyerekorvost kellene valamikor elcsípni...

bbj Judit! De jó, hogy semmilyen mellékhatása nem lett az oltásnak a lányoknál!

Évi! A te nagy, ügyes fiad akadály nélkül fogja venni az oltást!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Naaaaaaaa! Megtörtént az áttörés! Gyermekorvosi rendelőben második kicsöngésre felvették a telefont. Holnap lehet is vinni babót délután az oltásra.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Na nekünk is ma volt a védőoltás beadás nem adásról való nyilatkozat határideje, hát én ugy döntöttem nem adatom be egyenlőre biztos nem!

Veszek vitamint meg béres cseppet aztán majd azzal hátha átvészeljük!!!!

Ha meg komolyra fordul a dolog pesten beadatom neki!
De szerintem ez csak manipuláció....de ez az én véleményem!

Viszont most már kezdek ideges lenni ugyanis nem kaptam még meg egy eredményemet az ÁNTSZ-től minidg!!!

Az orvoshoz nem vitték az eredményt nálunk még nem jáért a postás de ha jön és nem hozz semmit akkor fel hívom az ÁNTSZ-t hogy mi van már!

Ideges vagyok miatta nagyon!

Nah meg ez a fránya idő!

Kép
kbernadett
 
 


Jaimee, Réka nagylányodnak nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!!
Szabinak volt olyan, hogy csalánkiütés szerű jött ki rajta, pár a kezén, hátán, stb, majd fél óra-óra múlva eltűntek, de máshol jött ki rajta néhány új. Erre azt mondta a dokinéni, hogy vírus okozza, pl. ha vírusos kicsit a torka, már attól is lehet.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


nah megnyugodtam!

Felhívtam a FALVAI!! rendelőt, nem e ott van az aredményem, mert mikor kértem a beutalót pont Korpás volt helyettesíteni és mit ad isten idén is oda küldték(csak azért mondom mert tavaly is oda küldték :evil: )
Pedig az ÁNTSZ-nél a nő még meg is kérdezte saját címre megy? mondtam hogy igen, mert nemvagyok beteg meg semmi csak a munkámhoz kell! Azt mondta jól van!

MIndegy az a lényeg meg van s minden rendben van!

Tesóm átmegy érte mert ő meg falván dolgozik!

Így ez is meg van holnapra!

MOst már azért izgulhatok hogy holnapra lebeszéltünk egy albi nézést hogy az is rendbe legyen!!!

Itthon meg már az egyik szoba tele van dobozokkal meg zsákokkal :oops:

szép napot!!!

Kép
kbernadett
 
 


Kitartást Betty, még nagyon az elején vagytok!
Költözködés, dobozolás, hurcolkodás miatt sajnállak, én nem szívesen csinálnám most. Tudom, neked is kényszer szülte ezt a pesti melót. Többiek hogy viselik a költözést? Párod, Bettike?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Jól viseli mindenki!

Evvel nincs gond, meg részben örömmel költözünk! Mert csak külön leszünk már meg minden meg egy új életvitel!

Csak evvel a papírral idegesítettek!

Aztán hívott tesóm....már 3 járt itt egyszer a levél :evil: csak a drága postán átküldte falvára, mert korpás lászlónak volt címezve, de az újfalui rendelőnek a címe volt megadva, azt áthúzta és átküldte falvára! S ezt már másodjára csinálták meg velem, csak tavaly falva kipostázta a rendelőbe mégegyszer!

Komolyan mondom ilyen ........áhh nem is mondom ki!

MIndegy a lényeg meg van és kész van!

S Olga akkor neked tetszik az ovoda? Az olyan jó! De nem akartál munkát keresni decemberig de a munka talált meg :D ez nagyon jó :D

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Depi vagyok. Tegnap este már odajutottam, hogy Rabszolgasorsot néztem a Sorozat +-on.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?