Új privát üzeneted érkezett!

Nóri
asszem ez a stresszelés tőbbet árt, mint az egész.....olyan rossz, hogy ez a pár hónap a boldog várakozás helyett a stresszeléssel telik....nekem ráadásul az utsó várandósságom minden valószínűség szerint.

egyébként a férjem felhívta a házidokkert, aki közölte, hogy menjek is beolt azonnal. hátsó ajtón mehetek.
most persze be vagyok c@rva.......

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Eszembe jutott, hogy nem biztos, hogy jelen tudok lenni a talin - legnagyobb bánatomra!
Aznapra (27-edike) tervezi az asztalos, hogy jön, és szereli össze a szép, új gardróbunkat. És az tuti elveszi az egész napomat! :( SŐT! :cry:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zuzmoo
én is vérszegény vagyok még, de már javult 114-ről 117-re. én szedem a vasat már jó ideje.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

zuzmo: gratula, ez tök jó, akkor nyomj le egy óriás pöttyöst 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

A legutóbbi vérképem is ugyanezt mutatta, akkor el is kezdtem inni C vit+ vas pezsgőtabit. Csak az a baj, hogy szörnyen trehány vagyok és folyton elfelejtem. Kb 2-3 naponta jut eszembe, így persze sokat nem javíthat :oops:
zuzmooo

Már azóta benyomtam két mogyorókrémes rudit. :D Most ez a kedvencem, különösen, ha kicsit megolvad és krémes és édes..... hmmmm :D
zuzmooo

Kattkat, nekünk volt ilyen kölcsönben az első két gyerkőcnél. Nagyon hasznos volt, mindig rugóztak benne, behúzták a lábukat és lökték magukat, a szék meg ringott. Imádták. Sajnos vissza kellett adni. Amig nincs etetőszék ebben még azt is lehet vagy akár gyógyszert beadni.

Pammut, ja tényleg, el is felejtettem, hogy 1 éven belül, tuti kell készítenem majd, mert a sütőtök az első pépek egyike. Milyen igaz :D

Nóri, az én dokim azt mondta, hogy naponta maximum 2 szem Rubophen-t szabad bevenni. A te dokid meg 3x2-t javasolt…ha az pont 3-szoros mennyiség…hol a igazság? Akkor max 4 szem :D

Stephie, oké, akkor majd megnézem a lányokat a másik topicban!

Zuzmoo, ezért az infóért megérte a cukorterhelés, nem?
:P
lara

Viki, ha rangsorolni kell, asszem inkább a saját osztálytalimat hagyom ki. Legfeljebb csak távolról kukkolom a gyermeket a szalagavatón.
Beszéltem amúgy a nődokimmal, azt mondta ő nem mondhatja se azt hogy oltassak, se azt hogy ne oltassak, de neki fenntartásai vannak... Ja,és 180 grammos diéta. Köszi. Asszem kicsit sok ez egy napra és a bőgés sem segített.

Zuzmoo, gratula a jó eredményhez!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Most hívott Szabina (Szana) mert nincs náluk otthon net. Érdeklődött, hogy mindenki jól van-e? Tök aranyos tőle! :D
Plusz mesélte, hogy felhívta a gyerekorvos, hogy oltassa be Jázmint. Meg magát is. Szóval ő is oltat...
Vendég

Az ebed vegul pizza lesz. Azert irom, hogy lesz, mert meg messzirol sincs kesz, epp a tesztat kelesztem. Itt ugye egy oraval korabban van, mi anyosammal iszonyat keson reggeliztunk (11-kor), raadasul Feri szolt, hogy sok munkaja van, negytol korabban nem er haza. Igy a kesoi ebedben egyeztunk meg.
A rakott zoldbab most elmarad. (Mellesleg a zoldbab helyett rendszeresen zoldbabat irok elso nekifutasra. :lol: :lol: :lol: )

H1N1: en tovabbra is probalom a struccpolitikat alkalmazni, olvasgatok, de nem tul sokat. Epp annyit, amennyi eleg ahhoz, hogy kepben legyek. Egy elvem van meg: csak olyan dolgokat olvasok el, amelyeket szakertok adnak ki. Ez annyit tesz, hogy kulonbozo forumokon maganvelemenyeket probalok nem olvasni, mert ok mar valoszinuleg egy altaluk olvasott/hallott dolgot adnak tovabb es nem biztos, hogy precizen. Nah, ertitek.
Eszerint nalam most az allas az, hogy ha Kristoffal bejutok a heten dokihoz, akkor megkerdezem, hogy itt milyen oltas van. Ha nem jutok be, akkor majd aprankent otthon utanajarok. Ez meg heteket jelent minimum, addigra tan meg okosabbak leszunk.
Sok mindent ugysem tudok csinalni azon kivul, hogy varok, mert itt akkor sem adnak be azonnal, ha a fejemre allva porognek a haziorvos elott.

Gyerekesek: mit tennetek a helyemben? Van egy olyan helyzet nalunk, hogy rajtam meg a feltetelezett baranyhimlos panik ota (tehat bo harom hete) vannak kiutesek. Csipes szeruek es viszketnek. Biztos vagyok most mar benne, hogy az agyban van valamilyen eloskodonk, ugyanis Kristofon es Ferin is kezdenek kijonni. A sorrend: rajtam van a legtobb, Kristof all a masodik helyen, Ferin csak nehany, anyosomon, aki nem a mi agyunkon alszik ugye nincs egy sem.
Egyebkent semmilyen mas tunetunk nincs, tokeletesen jol erezzuk magunkat, Kristof sem beteg, meg semmi. Csak a viszketes.
En nem igazan akarom a gyereket sem magamat most emiatt elrangatni az orvosi rendelobe, mert ott most tomegnyomor van, a pici rendelo (akkora a varo, mint egy kisebb szoba) tele van emberekkel, valszeg oltasra varokkal, meg betegekkel. Attol parazok, hogy odamegyek a csipeseinkkel, kozli a doki, hogy nem tudja mi az, de a varakozas kozben osszeszedunk valami korsagot.
Szoval en nem vinnem. De ugy veszem eszre, hogy Feri anyukaja azt akarja, hogy vigyem. De en jobban felek egy masik igazi betegsegtol, mint ezektol a viszketesektol.
Az anyai osztonom azt sugja, hogy nincs baj. Szerintetek mi legyen? Vigyem? Vagy ne vigyem? Mit tennetek?
Vendég

csuppancs: Akkor elég húzós lesz a diéta. Nekem is 180 gr-os. Azt hiszem valakinek leírtam, hogy milyen eloszlásban kell ennem, neked is ezt javaslom és akkor nem leszel éhes. 6x eszem naponta.
vicky79
Budapest III. kerület

Tali: ha 27-en lesz, akkor elvileg meg en is tudnek menni. Szerintem semmilyen akadalya sem lenne, mert 25-en delelott erkezunk Pestre, ez szerda, 27 pentek, Kristof szulinapjara szombaton fogok keszulni, vasarnap lesz a "buli" es akkor utazunk videkre, tehat utana nekem Pest karacsonyig ki van love.
Aposom biztosan szivesen vigyazna Kristof babara, kocsi ugyan nem lesz, mert Feri hozza majd csak utanunk, de csak nem vagyok annyira bena es elszokott Pesttol, hogy tomegkozlekedessel ne talalnek oda valahova.
Szoval asszem akkor en is tudnek menni. Biztosra mar nem mondok semmit, mert a multkor biztos voltam benne, megis cserben hagytam a tarsasagot.
Magyarul: ti dontsetek el ugy, hogy engem nem vesztek figyelembe. Ha a dontesetek egyeb okok miatt 26-27-re esik, akkor megyek en is.
Vendég

Csilla, én nem hagynám ki a szalagavatót...

Mi eddig nem oltatunk, nem tudom ennyi rémhír mellett meddig leszek kitartó, de egyelőre nem. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Bea, orvost kihívni ott nem lehet? mert szerintem Mo egy várandós anyukához, meg a babához kijönnének. Csak remélni tudom, hogy ott is. Menni én sem mennék...
:oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Bea, ha ilyen pici a váró és te látod Kristófon, meg magatokon, hogy senkinek amúgy semmi baja, ÉN nem vinném. Esetleg még az is jáccik, hogy kihívod házhoz a gyerekorvost, de az gondolom fizetős lehet..
lara

Es meg egy kerdes, azutan befogtam.
Ki mikor megy 4D-sre, aki ezutan megy?
Mi ugye mar voltunk egyszer es en ugy gondoltam, hogy ezzel be is fejeztuk. Ferivel is igy volt megbeszelve, igaz, akkor meg nem tudtuk, hogy hazakoltozunk es ott fejezem be a terhesseget.
A lenyeg: Feri par napja megkerdezte, hogy megyunk-e meg 4D-sre otthon, mert o szeretne. En meg nem tudom, hogy erdemes-e.
Az egy dolog, hogy en mar 28 hetesen otthon leszek, de o csak karacsonykor jon. Karacsony es szilveszter kozott vagy bejutunk, vagy nem. Januarban biztosan. De!
Van-e ertelme mar 33-35 hetesen menni 4D-re, amikor eleve lesz otthon 2D-s uh, amire szerintem Feri ugyis jonni fog, masreszt Kristoffal a 30. het korul mar nem sok mindent lattunk. Igaz, amit lattunk az nagyon cuki volt.
De o akkor meg nem volt befordulva. Mi van, ha Erik addig befordul? Akkor az arcocskajat mar nem sok eselyunk van latni, ugye?

A befordulas miatt szerintem nem kell aggondi. En azon a velemenyen vagyok, hogy a huszas hetekben meg nem kell, meg ha be is fordul, azt sem kell biztosra venni. 28 hetesen a doki Kristoffal orommel ujsagolta, hogy be van fordulva. Ket hettel kesobb 4D-sen mar megint a feneken ult.
Ra ket hettel mar a midwife kitapogatta, hogy ismet befordult, majd arra 3 hettel leszallt a pocakom, beilleszkedett a gyerek, nah, utana mar nem forgott.
Szoval meg van idonk.

Hat, lehet, hogy akkor azert van torespont a gyomrom es a pocakom kozott mert magas vagyok. Mindenesetre megnyugtat, hogy nem csak en tapasztaltam ilyet, hanem ezek szerint ez is a normalis kategoria resze lehet...
Vendég

Na végül After Eight muffint sütök. Igaz nem magunknak. A legjobb barátnőm imádja. Meg mindent, ami csokis. Így mentolos csokit tettem a tésztába, meg beledugdostam egy-két after eight darabkát. Vágok majd rá marcipán kalapot és a tetjére is kerül egy darabka after eight. Na nekem nem kéne semmi pénzért ennyi mentolos csoki, de ha annyira szereti...

Bea!

Én nem mennék dokihoz. Nincs otthon valami kenőcsöd, ami olyan, mint a Fenistil?

Oltás: ha Nálatok split vakcinával oltanak, annak állítólag kisebb a hatékonysága, mint a magyar. Plusz 2adag kell belőle. Egy , majd 4héttel később még egy. Mivel annyit nem lesztek itthon, nem hinném, hogy azzal el kellene kezdeni az oltást!
Vendég

Napi pótlás:
Bea: lehet, hogy én vagyok túl pokróc, de amikor az állapotomról érdeklődnek, meg magyarázni akarnak, akkor rövidre szoktam zárni a témát. Ha elég akkor finoman, ha kell, akkor közlöm hogy erre most nincs időm, kedvem, energiám, fordítsuk a figyelmet a munkára. Mikor milyen hangulatban vagyok. Így anyukámon kívül (akit azért nem merek így leszerelni) más nem is traktál, hogy mekkora a pocim, mit és hogyan csinálok, csináljak és a többi. Bár a múltkor a barátnőm kedvesen megjegyezte, hogy amikor buliban voltunk akkor nem is tűnt a ruciban olyan nagynak a pocim, bezzeg másnap reggel melegítőben pólóban megmutatta igazi méretét. Ok, de tőle elnézem :) őt szeretem.

Hát most vessetek meg, de minden holminál először néztem a praktikumát másodszor hogy milyen édi-bédi. Hiába tündéri, ha használhatatlan. Tehát Pammut, Vicky nekem is minta nélküli kifogóim vannak. Lehet, hogy tényleg jó, hogy fiam lesz? Kizárt hogy a lánykára tüncike ruhácskákat adnék harisnyával, mert szerintem az nem praktikus. Emlékszem, én is mennyire utáltam, mert harisnya ide, harisnya oda fázott a lábam és még ráadásul kényelmetlen is.

Edit: vizesedésre krumpli és minden nap egy pohár zsurló-csalántea. Nem hülyeségből írtam már. Én mindennap megiszok egy nagy bögrével: a vasam is rendbe jött, és egyáltalán nem vizesedem. Ha kihagyok véletlenül egy két napot, akkor egyből érzem, hogy szűk a jegygyűrű, azonnal csinálom és iszom. Egy kanál zsurló és két kanál csalán, hogy normális íze is legyen tegyél mellé egy kanál mentát citromfüvet vagy mindkettőt.

Uh, ne paráztassatok, még még két és fél hónap van szülésig. Engem is érdekelne, mikor fordul, holnap megyek dokihoz meglássuk mit tett eddig az ügy érdekében a babó.

Bea: én nem látok eltérést. Előttem egy hatalmas lufi van, egységes szerkezetben, csak ha rugdos a Bulcsi, akkor tudom, hogy meddig vagyok én, és mettől ő.

Sütőtök: uh, én is állandóan azt ennék. A Zsolti meg fújol. Így alig várom, hogy délutános vagy éjszakás legyen, és bedobjam csak úgy natúrban a tököt a sütőbe, és egész este azt nassolom. Izé, néha nekem is szabad, neeem??

Viszont mostanában nagyon mélyen és nagyon jól alszom. És sokat. Persze éjjelente egyszer felébredek, kitámolygok a wc-re utána pótolni kell a vízhiányt, tehát iszom egy pohárral és újra összeölelgetjük egymást a párnámmal. Régen aludtam ilyen jól.

Én a házidokimmal nem is találkoztam azóta, hogy bejelentkeztem hozzá, és megbeszéltük, hogy 4 hónap laza táppénzre vesz. Azóta csak az asszisztenssel csacsogom, most írjon ki, most vissza, most ki most vissza, mikor menjek érte?

Minden ember és hozzáállásfüggő, mégha ugyanazt tanulták is, másképp csapódott le. Viszont az tényleg megfontolandó, hogy ennyire szögesen eltérőek a dokik véleménye az oltásról.

stephie: üdv köztünk!

Tegnap úgy gondoltam fitt kismama vagyok, sportos és természetes. Így délben elindultam gyalog a városba – olyan szép az ősz. Fél óra be a városba, ott jártam a bankokat, intéztem ügyeimet, aztán irány haza 4 körül lógott a nyelvem, utáltam magam, mint fitt kismama és még piszok messze volt az otthon. Na még bevonszoltam magam a postára. No levegő csak sok-sok ember, majd elájultam, szomjas voltam, fáradt és piszok nyügös. Kivártam a sorom – kb 10 ember- előttem az öreg nénik sajnáltatták magukat, én meg a hátuk mögött támasztottam az asztalt, nehogy elájuljak, erre benyögi nekem a postás, hogy a kettes ablakhoz fáradjak. Grrrr. Kifordultam az ajtón és otthagytam az egész bagázst (kicsit mást akartam írni erre a szóra). Hazafele persze még ismerősökbe botlottam kedvesen elbájologtunk, otthon meg beájultam az ágyba. Ne, fitt kismama, ne.

zarja

Stephie, üdv! Én pont azért nem oltatok, mert asztmás vagyok, s a tavalyi, életem első szezonális oltásától befulladtam...

Zuzmoo, a 119-re kicsit vérszegényt írni... :shock: akkor mit szóljak én a 105-tel! És erre azt mondta a dokim, hogy terhesként belefér.
ktc

irigyellek, hogy jól alszol, én kb 2 óránként kelek pisilni, és csak oldalt, szoptatós párnába támaszkodva megy az alvás. Az utóbbi időben gyakrabban jön a gyomorsav is, de az homeos bogyóval vagy ha nagyon jön rennie-vel kúrálható

ananácska: nekünk azt tanácsolta a nődoki, hogy a 30 hét körül menjünk, mert előtte még csontvázas. ;) A 18 hétben voltam amikor volt itt egy ultrahang konferencia és megnézték a babót, akkor tényleg elég mókás volt... Mi mindenképpen elmegyünk 4D-re, mert akkor szabályosan rá volt tekeredve a köldökzsinór a nyakára és a sima uh-n meg semmi nem látszott, és nem mindegy, hogy ott van-e még mert akkor lehet hogy császár lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stephie 2010.07.09 18:57-kor.
stephie

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ktc!

én is asztmás vagyok, bár lekopogom, nekem még nem jöttek elő a tüneteim amióta babát várok, de nekünk épp ezért mondta a gyerekorvos, hogy oltassunk, mert asztmásoknál komolyabbak a következmények
stephie

Nahát Csajok! Úgy gondolom, hogy én is oltatok. Bár még este beszélek a dokibácsival, de szerintem oltatok. Bár most kicsit göthős vagyok úgyhogy 2 hét múlva kell mennem a táppénzes papírjaimért és szerintem akkor be is böketem magamnak. És még gondolkodom a sima influenza oltásról is, igaz abból csak azt a split izét amit jobban ajánlanak gyerkeknek meg terheseknek. Este 7-re megyek megnézni a drága fiacskámat. :lol: Holnap meg cukorterhelés :? Kíváncsi leszek rá.

bellerreni
Eger

Na, közben elolvastam a cikket és totál elbizonytalanodtam. Eddig oltásellenes voltam. No, nem általánosságban, csak H1N1 viszonylatban. De most nem tudom, mit tegyek. Reggel, mikor a cukroslötyi előtt találkozom a dokimmal, még megkérdezem asszem mégegyszer...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

reni: most látom, hogy te egri vagy :) Idén voltunk ott a férjecskémmel, életemben először felmentem a Minaretbe, de rendesen tele volt a gatyám :lol: viszont a Palacsintavárban olyan isteni francia hagymalevest ettem cipóban, hogy azóta se ettem jobbat.
stephie

Stephie. Akár hiszed akár nem én még nem voltam a Minaretben :oops: Palacsintavár: Nyamiiii, nagyon fincsi kajákat csinálnak bár hagymalevest még nem ettem, de a palacsintáik, akár édes akár sós szenzációs. Na most megkívántam... :lol:

bellerreni
Eger

8-utáni mufflik. Meg nem kóstoltam, mert nem komálom a mentolos csokit...
Kép
Vendég

Nóri! Én imádom úgyhogy nyitva az ablak kübüki küld fény post :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Én is akaroook muffint!!! :D

Kép
erusverus

Kakti, ez a cikk engem is elbizonytalanított...
Nem hiszem el, hogy minden nap ez van! Hol oltatnék, hol meg nem... :?

Kép
erusverus

Nóri!
Nem lehetne, hogy a talira te csináld a sütiket? :lol:
Én még fizetnék is érte! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nóri: ez határozottan nem éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééér

Edit

Kép
ézsóné

Megvolt az alváz mosás, mindjárt hazaér az embőc adok neki valami táplálékot és indulunk a dokibácsihoz. Már alig várom.

Csajok! Nem hiszitek el, de amióta eldöntöttem, hogy oltatok olyan lelki nyugalomra leltem, hogy csuda. Nem feszengek, nem agyalok, sokkal jobban érzem magam :lol:

Este még próbálok jönni, de ha nem sikerül akkor holnap ha megjöttem a cukorterhelésről jelentkezem.

Addig is csók a családnak. :lol:

bellerreni
Eger

Nóri, nagyon guszták a muffinok, bár az After Eight-et én sem szeretem. Csoki+mentol brrr. Szüleim meg odáig vannak érte.
pammut

Hát igen jó illatúak lettek azok a fránya muflonok, de így simán megálltam hogy beleegyek. Bezzeg holnap van apa szülinapja!!! Arra megint diós csiga lesz asszem. :D

Nos nekem az oltóanyag itt figyel a hűtőben. Apácska elhozta az üzemorvostól. És én is sokkal nyugodtabb vagyok ettől. A babámnak mindenképp jobb, ha nem idegelem magam. Már csak találnom kell valakit, aki beolt. :lol: Apát már beoltották.
Holnap elmegyek a gazdagréti homeos patikába és megveszem az oltás mellékhatásait csökkentő golyókat. Ha esetleg valakit érdekel, veszek többet, ha van! :D

Sütés: a nagy vágyam egy saját cukrászda. Igazi, főzött krémes cuccal, keserű csokival, bourbon vaníliás krémessel, epertortával, remek kávéval. Apa meg éttermet szeretne. Friss alapanyagokból, házi burgonyafánkkal, remek steakkel és sült csülökkel! Szóval ha nagyon sok pénzünk lesz, nyitunk egyet. Csak pár 100M választ el tőle! :lol: :lol:
Vendég

ananácska: Én később szerettem volna 4d-s uh-ra menni, de mivel megnyugtatóbb volt a 18 hetest ott megcsináltatni, ezért ez 4d-s lett. Sajnos már nem fogja futni rá szerintem. :( Én még max. a 34-35. hétig mennék, bár már így sem fér bele állítólag a képbe.

stephie: Nagyon szép a lányod.

nóri: Én megkóstolnám a sütidet. :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,
oltás, hát én is egyre jobban kezdek elbizonytalanodni.. a nőgyogyim azt mondta, hogy nyugodtan oltassak, a körzetim pár hete kijelentette, hogy nem hajlandó beoltani... szóval holnap jön a céghez (ő az üzemorvosom is), úgyhogy azért rákérdezek, hogy még mindig így gondolja-e... aztán döntök.

Annyira feldobott ez, hogy már csak 14 napot dolgozom, hogy gyorsan jól bekajáltam... nem lett volna szabad, direkt megettem 2 nyers répát, mikor hazajöttem, hogy ne egyek többet, de olyan jóízűen evett emberem, hogy muszáj volt csatlakoznom.

Pocak... hát az enyém ekkora, az előbb csináltattam emberemmel.

Kép

Tali... hiába leszek pont szabin, akkor lesz itt anyukám, úgyhogy tuti nem tudok menni... :(

Ma az egyik kollégám ebéd után megleste, hogy mocorog a baba, akkorát felkiálltott, hogy "Te is láttad, megmozdult!!!"... mondtam, hogy én érzem is... :) Nagy élmény volt neki... utána egész végig mustrálta a hasam, hogy mikor mozog újra... persze akkor már röhögtem, úgyhogy csak azt látta... na de majd legközelebb.

Na most megyek, mert megjött a húgom, és csinálunk egy csajos dumcsis estét, mert emberem meg elment... :(

Szép estét mindenkinek!

Barbi

KépKép
hbarbi80

Viki, vannak még azokból az eladó ruhákból amiket egyszer ajánlgattál? Ha nem gond, megnézném őket.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Gyors helyzetjelentés, aztán visszaolvasom a mai termést:

Cukorterhelés megvolt, az íze és állaga egész tűrhetőnek bizonyult. Először nem voltak túl kedvesek, úgy tettek, mint aki nem hallja a kérdéseimet, de aztán addig bénáztam, amíg segítettek összekutyulni. (az egész annak köszönhető, hogy nem ragasztják le a vérvétel helyét - szerintem nincs leukoplasztjuk, úgyhogy egyszerre kellett kavarnom-citromot facsarnom-szúráshelyet leszorítani-kabátot-táskát tartani. Kezem ugye kettő...)

Az esetlenségem itthon folytatódott. Nagyon felhúztak a munkában, hát gondoltam, levezetem a feszültséget a konyhában. Tuti a hormonok teszik, ez 32 év alatt még egyszer sem jutott eszembe. Tudom, hogy oltári ciki, de hát ez van.

Jól bevásároltam a pomposhoz, aztán itthon szembesültem vele, hogy minden van, csak épp liszt nincs :twisted: Kis dühöngés, irány a bolt.

De a lényeg: életem első pomposa (és egy kezemen meg tudom számolni, hányadik konyhai alkotása) a sütőben :P Hurrá, hurrá, tán még háziasszony válik egy nap belőlem. Köszi Nóri :wink: A tali időpontja amúgy nekem jó.

Most olvasok, aztán még jövök. Szép estét mindenkinek!

Kép
juci-77

De jó Juci!

Remélem nagyon fincsi lesz!!!!
Vendég

csuppancs: Persze hogy vannak még. Felteszem a linkeket és ha valami tetszik, akkor kérdezz és megírom a méretet, az állapotát és az árát.

És ez a többiekre is vonatkozik.

http://www.vikyke.extra.hu/thumbs.php?f ... bas_cuccok

http://www.vikyke.extra.hu/thumbs.php?f ... 2009_09_25
vicky79
Budapest III. kerület

Hello Csajok!

Megjöttem! Na dokibácsi azt mondta az oltásra, hogy nem kérdés? IGEN! Mondom neki annyira igen, hogy ő beoltatná a terhes feleségét? Azt mondja annyira igen, hogy ő beoltatná a terhes feleségét, de egyébként meg beoltatta a szoptatós feleségét. :lol: Úgyhogy mindenképpen oltatok.

Megvizsgált! Azt mondta, hogy nagyon jó minden, zárt a méhszájam meg minden oksi, de megint azt mondta, hogy nagy babánk lesz, de ne aggódjak bent még egy baba sem maradt. :lol:

Cukorterhelés. Azt mondta, hogy ne aggódjak miatta, mert totál mindegy mi lesz az eredménye, úgysem csinálunk semmit vele. Mondom hogyhogy? Azt mondja, hogy nem és kész. Hát mondom akkor jól van. (Már a múltkor is említette, hogy olyan sok kismamának magas, hogy gyanús és valami nem stimmel szerinte a vizsgálatnál, hát nem tudom..) Úgyhogy nem aggódom miatta :lol:

Na megyek pihizni

Jó pihenést és szép álmokat mindenkinek :lol:

bellerreni
Eger

Viki! Engem a hordozó lehet érdekelne. Annak mennyi lenne az ára?

bellerreni
Eger

Viki, köszi, átnézem őket újra. :)

Reni, érdekes a dokid hozzáállása a cukorkérdéshez. Mondjuk a várandós meg a szoptatós nő között szerintem van különbség, de az a lényeg hogy Téged meggyőzött.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lara: nem felejtettelek el, de az IGAZI masszázsolajat nem találom. Nem emlékszem a nevére sem. Most ilyen van nekem, állaga, minősége szintén nagyon jó, de még keresem a Krisnás olajat.

http://www.yamuna.hu/eshop/cart.php?tar ... gory_id=62

Ha megtaláltam az igazi olajat, akkor azt is megírom, nagyon fini narancs fahéj illata van.

Reni: nem semmi a dokid. Bár egyébként igaza van, szerintem is túlaggódjuk ezt a cukor témát, helyes étkezéssel megelőzhető és kiküszöbölhető. Csak az a fránya helyes étkezés!

zarja

Sziasztok!

Szeretnék én is így a vége felé csatlakozni hozzátok, mert bár a 12. hét óta szinte folyamatosan olvastalak Benneteket, de írni nem volt időm -eddig. :D

3 lányom van és velük is írogattam ide anno-a legjobb barátnőm is innen van, 9 évvel ezelőtti topicolásból.

Most sem tudjuk, ki lakik a pocakban, szeretjük a meglepi babákat, no meg 3 csajszi után nem tökmind1?

Lassacskán csökkentem a munkáimat, így azért néha a teendők mellett próbálok jönni. Nagyon szuper kis csapat vagytok!

Eredtileg febr. 7-re voltam kiírva, de dokibácsi átírt jan.28-ra( szülinapomra) viszont nem mennék át a januáriakhoz.

Máv-ban szültem 2 lányt, Koós-Hutásnál és Szabó Györgynél, harmadikat Szent Imrében és most a Margitban fogok.

Bemutatkozásnak ennyit.

Móni
kokonya

Üdv közöttünk Móni!

Csajooook! Indulok cukros lötyit inni :? Szoritsatok, hogy fincsi legyen a fiamnak :lol:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Reni: a gyereknek szerintem tuti tetszeni fog, legalabbis az en pocakbabam igencsak beindult a hirtelen megerkezo szenhidrattol. :D

Kokonya: udv koztunk!

Barbi: neked is csinos, formas pocakod van! :D
Vendég

A tegnapi dolgok fejlemenyeirol:
vegul a pizza elkeszult. Kicsit lagy lett a teszta, paraztam attol, hogy a toltelek kilyukasztja es kifolyik a sajt, de nem tortent meg, nagyon finom lett.
A mai ebed mar eldolt, volt meg itthon egy fustolt csulok, abbol lesz husleves. (Ez a nagy kedvencem a leves kategoriaban a kaposztas bableves mellett.)

Kristofot nem viszem el dokihoz a csipesekkel, megfogadom Nori tanacsat es elszaladok a patikaba, keresek valamilyen kremet viszketesre, amit rajta is hasznalhatok. Bar hozzateszem, hogy o sokkal jobb, mint en, en minden egyes pottyot elvakarok, nem birom megallni, o max csak ruhan keresztul dorzsoli, amikor eszebe jut (nagyon ritkan). Gondolom azert nem is viszket neki annyira, mert nem vakarodzik folyamatosan, mint az anyja. :oops: :oops:

A 4D-s uh-n meg gondolkodom, majd Ferire bizom a valasztast. Maximum penzt veszitunk vele, mast nem igen, mert ha az arcarol nem is kapunk tokeletes felvetelt, de lemerni ugyis letudnak jol, az is megnyugtato lenne. Nezegettem youtube-on 4D felveteleket a 32-34-es hetekbol es egesz jok. Szoval majd Apa dont.

Ma visszuk Larat vervetelre. Nagyon nem varom... Szerencsetlen kutyust mar megint le fogjak szedalni, ugyanis venabol kell csapolni, amit o tutira nem engedne eber allapotaban. :( :(
Vendég

joo reggelt csajok!
üdv kokonya! :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?