Kandi, tökjó, hogy legalább testileg lazulni tudtatok! Biztos, hogy mindenki nagyon élvezte ezt a kikapcsolódást - legalábbis a képekről ez jön le!
Angelita, a műfenyő az nagyon jó dolog! Szüleimnek kb. 20 éve ugyanaz a karifájuk, de a díszek miatt mindig más!
Mi mindenképp gyökeres fenyőt veszünk idén és aztán kiültetjük a kertbe - az első közös Karácsony Bettivel, így ez az ő fája lesz. Érdekes lesz látni, hogy eleinte Betti fog gyorsabban nőni, de egy idő után majd mégiscsak lehagyja őt a fenyő...
Bikmakk, májusban voltál legutóbb itthon??? Az borzasztó rég volt!!! Nem is csodálom, hogy honvágyad van!
(Nem azért, hogy fájdítsam a szíved, de nov. 27-én lesz a sulinkban öregdiák találkozó. Kár, hogy akkor még nem leszel itthon! Én mindenképp próbálok majd menni...)
Egyébként a párommal mi is 5 éve költöztünk össze - és 4 éve lakunk a házunkban... De nekem szinte minden megvolt már, nem nagyon kellett új felszerelést vásárolni, így a fészekrakás érzését sem tapasztaltam. Csak a határtalan örömöt, hogy végre csak ketten - az akkor még - vőlegényemmel!
A hétvégi vezetésedhez pedig gratula! Gondolom nagyon izgultál az első alkalommal. Simán kiálltál a garázsból, vagy volt segítség? Nálunk is új kocsi van (lecseréltük a 3ajtóst egy 5ajtósra), ráadásul az én nevemre írattuk, vagyis kvázi az enyém, de még én sem mertem vezetni...
Nem tudom, mikor fogom rászánni magam... És úgy vezettél, hogy Dani is veled volt? Ez még plusz izgalom, igaz?
Érdekes, hogy így "terrorizálod" a családod az oltással... Szerinted ennyire fontos és hasznos dolog? Ahogy írod is, a repülés-repülőtértől is félsz - szerintem is az sokkal kockázatosabb, mint az az 1-2 itthoni családtagod, ismerősöd... Persze Te tudod, és remélhetőleg tiszteletben tartja majd mindenki a kérésed!
Linácska, jól hangzik ez a kismamatalálkozó - és jó, hogy Levi így bírja az idegeneket!
Azt hogy érted, hogy a tápit választanád és a minél későbbi hozzátáplálást? Hogy az anyatej mellé hozzátáplálásként inkább tápit kapjon, ne gyümölcsöt-zöldséget?
Ágota, nagyon cuki lehet Villő, ahogy gőgicsél! Nálunk is ma állt elő Betti olyan hangokkal, mintha egy rakétát lőnénk ki - mármint ilyen emelkedő sikítozós édes kis hangocskát.
Orew, jó kis programotok lesz Angliában! Bele fog ez férni abba az 1 hétbe?
Gratula a kerek 5 kilóhoz!
Madaran, szupi, hogy Zsigi ráállt az egész éjszakás alvásra! Grat!
Meg tökjó, hogy mindenkire mosolygott a suliban! Remélhetőleg 7 év múlva is így kezdi majd a sulit!
Sikerült Neked is aludnu d.u.?
Irdab, jobbulást Neked! Egy hős vagy, hogy még esőben is elmentél a picikéddel sétálni!
És nagyon rossz érzés megint 2x kelni éjszaka etetni? (Betti mindig kel min. 1x enni, de én annyira imádom őt szoptatni, hogy mindig "repetáztatom" még éjszaka is, vagyis tovább hagyom a cicimen, miután már jól lakott, persze olyankor csak cumizik vele...
)
Én nem szoktam citromlevet adni Bettinek, ha csuklik. Azt olvastam, hogy a csuklás nem zavarja a babákat (max. a szüleiket). Viszont pl. régebben szüleim adtak nekem...
Ringatóra milyen idős babákkal lehet menni? Te mikortól fogsz majd menni Zorával?
Érdekes, hogy az egyik baba sírása "ragályos", a másiké nem... Betti is van, amikor sírva fakad, ha hallja a szomszédból a kislányt sírni, de van amikor csak figyeli...
Anettoo, Neked is jobbulást! Jársz/csinálsz gyógytornát, vagy szedsz valamit? Milyen kis szemét volt az a kislány, aki utánozott - de hát a gyerekek ilyen kegyetlenek is tudnak lenni...
Főleg egymással - jaj, mit kapnak majd a mi gyerkőceink is másikaktól...
Dbea, szegény Marci, ilyen kis ijedős lett?
De jó ötlet ez a szoktatás, biztos majd megbarátkozik így a nagypapával!
Bizots aranyos, amikor kidől a hasáról! Betti is olyan mutatványokat produkál már...
És igen, hol vagy,
Goldplast????
Lányok, hogy álltok a hajhullással? Nekem valami irdatlan módon hullik!
Tudom, hogy a hormonok miatt van, de tényleg szinte kétségbeejtő a mennyiség!
Szerintetek használna valamit egy hajhullás elleni sampon vagy balzsam? Vagy pont amiatt, mert ez hormonális, az ilyen szerek nem hatnak?
Betti tegnap megtalálta a hüvelykujját, amit szerencsére csak akkor szopizza, amikor már nagyon álmos és azzal nyugtatja meg magát, közben pedig elégedetten nyöszörög!
Olyan cuki! De okos is, mert eddig panaszosan nyöszörgött a nappali elalvásai előtt (jó kis időbe telt, mire megtanultam, hogy ez a fajta nyöszörgése a "hagyjál békén, aludni akarok"-nyöszörgés...), most viszont magát tudja ezzel elaltatni. Amúgy meg fogdossa a csörgőit, azért nem szopizza az ujjait.
Meg énekelni is szokott - a kedvence a Süss fel nap, azt mindig velem együtt énekli!
(Szerintem
irdab Zorájához hasonlóan.)
Meg a legújabb heppje vízszintben forogni az ágyában. Ha este fejjel a fal felé teszem le, tuti, hogy az első etetésnél már lábbal a fal felé találom...
Nappal viszont ilyen szempontból nyugiban van a nagyágyon, a játszószőnyegén - úgy látszik, ott a lelógó játékok foglalják el és nem jut eszébe sajtkukacoskodni...
Holnap d.e. jön a védőnő... Kiváncsi vagyok, mit fog mondani. Azt már tudom, hogy kérdezni nem érdemes tőle - eddig a legtöbb kérdésünkre a "nem tudom" volt a válasza... De hát mit is várok egy frissen végzett, huszon1-2 éves csajtól...