Sziasztok!
Egy szép új hét veszi kezdetét!
Jó látni ezt a sok kismamit és a az aggodalmakat, meg minden én nem emélkszem már az ÁFP-m eredményeire, de arra igenhogy amikor mondta a védőnő, hogy alacsony valamelyik érték nagyon nagyon izgultunk, hogy minden rendben legyen Alexanderrel. Aztán 1 évnek tünt mire sorakerültem és ott várni tök egyedül nem volt túl kellemes, mert csak én voltam egyedül... (de addig is olvastam.)
Most meg azért izgulok, hogy mikor mehetek már dokihoz, mondjuk tuti le fog szúrni, hogy már legalább 1 hónapja kellet volna jönnöm, de ha betegek voltunk, meg nem tudtam megoldani Alexander felügyeletét... Már régen ki is számolta, hogy mégis most hány hetes lennék és nem nagyon vagyok lemaradva Susy-tól...
(Még vonalzót is csnáltam néhány hete azon figyelem, hogy hol járok elvileg...)
Alexanderemről is írok egy pár szót. Nem tudom ti hogy voltatok ezekkel a dolgokkal, de nekem kissé fura, hogy nála a dolgok egyik mapról a másikra változnak a dolgok. Darabos kaját is miután ki jött az ötödik hatodik foga (augusztus végén 2 napon belül) párnappal rá kapot darabos kaját és onantól nagy ritkán hajlandó csak pépeket enni, (persze ez valahol jó is...) Aztán sétánál Egyiknap babakocsi utnánap csak sétálni volt hajlandó aztán szeptember közepén megkapta a motorját és mostmár nem is viszük a babakocsit, mert nem is használja egyáltalán (kivétel alvásidő tájt, ha van valami intézni való.) Mert akkor lent alszik el.
Egyébként rengeteget eszik mondják, hogy most potólja amit kicsi korában kihagyott... Folyton mondja hogy: Kaja! Kaja! - ez lett a szava járása mostanába...
egyébként rengeteget pörög még most is és folyton döl belőle a szó, mondjuk mostanába rájöt, hogy ő is tud halandzsázni és nagyon élvezi...
Néha eszembe jut, hogy mennyire szertük volna, hogy kislányunk legyen, de hihetetlen mennyi mindent veszíthetünk volna hisz olyan édes kis fiúcska Alexander és szerencsére azért eléggé jó gyerek a maga huncutságaival is.
És bizom, hogy a következő gyerköc kislány legyen, de mondjuk a lényeg és talán a legfontosabb az az, hogy egészséges legyen!
Látom sok lettem aztán ha tudok valamit kistesó téren akkor szólók! (Bocsi megint a helyesírásom miatt
, meg lehet hiányoznak betűk már töbször is láttam, hogy nem jó a gép mert csomó betűt kihagy!)