Sziasztok!
Jobbulást minden betegeskedő babának!!! És kitartást az anyukáknak!
Winchi: baleset, jaj.
Jó, hogy nem lett komolyabb baj.
Orchideatápot én az auchanban vettem nemrég, csak az a bajom vele, hogy az egy orchideámhoz nem igazán tudom annyira higítani, hogy ne kelljen elárasztanom vele a növényt. Elvileg most télen nem is kéne tápozni, de az enyém most kezdett el újra kihajtani, szerintem nem ártok vele. Most nézem, én is akkor kaptam, csak a szülinapomra, két nappal Bálint nap előtt.
Matyi de ügyes, hogy már motorozik! Igazi pasi!
Tünci, nagyon kis ügyes a férjed!
Az apró részletekkel meg ne törődj, sokkal fontosabb most neked a pihenés. Köszi a köszöntést Nati nevében.
Betti, azért szerintem Te is kíméld magad egy kicsit jobban. Én is szívesen átvennék a maradék kajcsiból.
Ancsi, szegénykéim, ez a nem alvás borzasztó lehet.
Lili sem volt jó alvó, sokáig kelt éjszaka, de ehhez képest azért nyugis volt. Remélem, hogy csak a fogak, és ha kinőnek, nagyokat alszotok majd.
Tegnap délután elmentünk szaunázni a férjecskémmel, a Lányok addig a mamáéknál aludtak. Nagyon jó volt, elhatároztuk, hogy rendszert csinálunk belőle. Utána megnéztük a sparban a pontgyűjtős porcelánokat, egész jók, úgyis aktuális nálunk a csere, benevezünk rájuk. Ha esetleg lenne felesleges pontotok, szívesen átvesszük.
Most meg elmegyek kifosztani a dm-et, van mindenféle kuponom, jól kiakasztom szegény pénztárost.
Apa kért meg, hogy vigyek be valamit a munkahelyére, akkor ezt is elintézem legalább, ha már be kell mennem a városba.
Szöz, azért ha Réka jobban lesz, randizhatnánk valamikor, hogy a szülinapos pólót tovább tudjam adni Nektek.
Szép napot (bár ma sincs valami vidám időjárás),
Katinka