Új privát üzeneted érkezett!

Anyany,nem akartam okoskodni, de aztán látom nem tévedtem, mert Naspi is írta.Én a tesóméknál mindig azt láttam ,hogy ültetve szívták a pár hónapos baba orrából is a trutyit, emrt segíti a gravitáció, hátrahajtott fejjel ,emg nagyon mélyről jön.

Gégéé, igen most sokat olvasok, kaptam kölcsön még Hettulitól egy rakás könyvet, szépen haladok velük, meg olvasom a régi kedvenceket..Most végezetem CSernus Ki nevel a végén? címűjével, még itthon kezdtem el Hettuliét, aztán Bende meg behozta a kórházba, úgyhogy az övét folytattam.Tök jó volt, pedig az Nő nem tetszett igazán, de ez nagyon beletalált.Meg nézek sorozatokat is, de azért mégse olyan, mnit amikor főzőcskéztem, sétáltam..Párom tanulgat főzni, már csinált paprikás krumplit,borsó és krumplifőzit..eddig soha semmit nem főzött.kedden azt mondja süssük meg a kacsát a fagyóból! :lol: Nem vacakol,mi?????
tünci28
 
 
 


Hát férjed nem kispályás, rögtön a paprikáskrumpli után neki gyűrkőzni a kacsasütésnek.....hm.
Még a végén mesterszakács válik belőle majd. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


tünci!
nem semmi! de legalább gondoskodik rólad! te meg csak növesztgesd a kisfiatokat!

nem tudom. kipróbáltuk az orrszívást ülve is, de annyira le kell fogni, hogy nem akarom kitörni a nyakát. szóval nem megy. egyedül meg pláne nem tudnám megcsinálni.
hogy szorul egy ekkorába ennyi erő?
ellenkezni azt nagoyn tud!

szóval ma már 4szer szívtuk az orrát, de alig jön valami. pedig nagyon sűrű a trutyi, reggel is nagoyn köhögött.

elég car esténk volt. nehezen aludt el, kb 11kor, de fel-felsírt és nagoyn köhögött. de legalább ez már nem a száraz köhögés. valamit csak használ a lándzsás útifű. :shock:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Én is mindig azon gondolkodom ilyen pici baba, hogy tud ennyit erőt gyűjteni az ellenkezéshez! :shock: Réka is nagyon tud küzdeni a porszívózás ellen, dehát muszály. Meg utána sokkal jobb neki!

Betti: kár hogy ilyen messze laksz, rendezhetnénk egy topic-talit, és megennénk a maradékot! :lol:

Tünci: nagyon ügyes a férjecskéd. Ha rászorulnak ügyesek ám! Bár aztán hamar elfelejtik. Legalábbis az enyém. Tavaly a kórházból telefonon magyaráztam, hogy működik a mosógép meg a mosogatógép, akkor nagyon ügyi volt, de mára már megint elfeljtette!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Az orrszívás küzdelmet én is úgy csináltam ahogy Gégéé leírta, de logikus lehet az ülve szívás csak nekem is erősen kellene gondolkoznom, hogy hogy fogjam le, Matyi sincs erő hiányában :roll:

Betti amit lehet fagyassz le kincset tud érni egy-egy adag fagyasztott kaja néha :lol:
Jóképű kispasi lehetett nálatok ha ennyire elcsavarta a fejedet :lol:

A pasik emlékezőtehetségük ha házimunkáról van szó olyan mint a gyerekek hallása: szelektív! :lol: :twisted:
Szösz ez nálunk is ugyanígy lejátszódott, hogy elmondtam hogy kell a mosógépet kezelni de mára már csoda ha felismeri, hogy az a nagy fehér doboz az :lol: Pedig aztán ezek az új gépek nem is bonyolultak...

Ha engem kérdeztek számomra könnyebb megsütni egy kacsát vagy más husit mint főzeléket főzni :roll:
Kb egy éve tudok igazán jó főziket csinálni és nem tudom, hogy előtte mit rontottam el de pocsékokat produkáltam.

KépKép
winchi
 
 


winchi,ne mááááááá!a főzik a legegyszerűbbek,azért csinálja ezeket az uram. :lol:
tünci28
 
 
 


Tünci pedig ez a zord igazság :lol: Úgyhogy ha megkívánsz egy jó kis főzeléket azt ne tőlem kérd :lol: De ha bármi más kell szólj ám nyugodtan :lol: :wink:

Hogy milyen egy mocsok idő lett :evil: Tök sötét van már villanyt kellett kapcsolnom, mert nem láttam mit írok. Matyi meg elvileg alszik gyakorlatilag énekel :lol:
Képezléjet Matyi ma rájött hogyan kell motorozni :lol: Már hosszan löki magát jó kis stabil motort örököltünk szerencsére még lassan komótosan csinálja

KépKép
winchi
 
 


Kaptam tegnap orchideát. Egy éven belül ez a harmadik, már kettőt kigyilkoltam és nem szándékosan.
Látszanak a gyökerei, ilyen tőzegben van, vagy miben, most ezt így kell hagyni, vagy átültetni? Hova tegyem, melegre, hidegre, kell öntözni, vagy nem?
Feltett szándékom, hogy ez most túlél engem...

Betti
Kép
betti0412
 
 


Hello Csajok!

Na, végre én is ideértem....

Orrszívás: én ültetve csinálom. Ölembe ültetem Dorkát, és úgy szívom neki. az egyik kezébe adom az orrszívót, segít ő is, a másik kezét meg szépen átölelem, így le is fogom. Mikor beteg, és elkezdünk orrszívózni, akkor még sír, és nagyon ellenkezik ő is, de mikor már sokadjára kell kiszivatni, akkor már nem sír, csak kinyilvánítja nemtetszését.

Naspi: szegény Miló, ez most nagyon összejött nektek, mindent összeszedett szegénykém, amit csak lehetett. Hát jól meg lehettél ijedve. És ilyen ne is írj, hogy nem vagy jó anya!!!!! Dehogynem!!!!
Jobbulást nektek, és gyógypuszik mennek.

szosz: szegénykém, Réka babának is jobbulást, és gyógypuszik mennek nektek is.

anyany: hát Zsófinak is jól elhúzodik ez a betegség. Szegénykém, még a porszívózástól is fél. Nem könnyű, kitartás. A lándzsás utifű szirup tényleg jó, én is szoktam használni.

betti: szerintem is fagyaszd le ami maradt, mármint ami fagyasztható, a többi kaját meg küld el fénypostán. :)

tünci: örülök, hogy már otthonról írsz nekünk. Mi mindig veled leszünk, minden nap. A férjed nagyon jófej, és a végén tényleg házitündér lesz. :) De jó, már kacsát is tud sütni? Hát nem semmi egy pasi! Becsüld meg jól. Enyém pasi nem töri össze magát a házimunkában. Épp az előbb pirítottam rá, mert már olyan szinten unatkozik, hogy már idegesítő volt nézni... én meg egész nap robotolok. grrr

katinka: nagyon jók a képek. Szépek vagytok. Az ünnepelt pedig nagyon csinos. :) köszi az infókat az oltásról, lehet majd én is beadatom neki, de a támogatást akkor már nem kapom meg

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


tegnap előtti éjszakánk amúgy tök gáz volt, Dorka felkelt éjjel fél 3-kor és fél 7-ig nem volt hajlandó elaludni. Kész voltam, vagyok most is. Annyira fájhat a foga, üvölt ordít egész éjjel, alig alszik na meg én is. Tegnap már kínomba megint adtam neki nurofent, dehát ez nem mehet a végtelenségig. Én nem tom, csak minket kínoz ennyire ez a fogzás. Ez már embertelen komolyan. És a legroszabb, hogy már nem tudok neki mint adni...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


jah, és nappal sem aludt pénteken egyáltalán. Már nagyon gondolkozom, hogy ki kéne vizsgáltatni, mert nem normális, hogy veri magát a kiságynak, meg ilyenek. Ez a foga miatt??? Mondjuk nem lázas meg semmi, de már nagyon aggódok...(persze doktornőnk megvizsgálta, semmi baja).

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Házimunka és pasik...
Tegnap sütöttem, takarította, rendeztem a lakást, mostam, levittem a szárítóba a ruhákat, porszívózás, felmosás, a lépcsőházat is, mert tiszta sár volt, gondoltam hozzánkig ne így jöjjenek már a vendégek...édes egy párom mindez alatt az igazak álmát aludta a hálóban, akkor kelt fel, mikor felébresztettem, hogy menni kellene a kajáért...akkor viccesen meg is kérdeztem, hogy te, ki hordja a kisbabát?
Tudom, hogy fáradt, ő tartja el a családot, rengeteget megy, és kell neki hétvégén a pihenés, az én magas beosztású, vezetői közalkalmazotti bérem, hát azt hagyjuk, abból még a hitel meg rezsi sem megy ki, de néha jól esne tényleg, ha segítene.
Picit.
Egyébként aggódó, minden reggel ellenőrzés van, hogy zokni, trikó, poló, pulcsi, bandázs, pulóver van-e rajtam. Rólam meg szakad a víz és a felét levetem, ha elmegy...ja és plusz papucs is kell.

Orrszívás...mindhárom tesómnak csináltam és halálos gyűlölettel néztek rám mindig, mikor befejeztem, mikor meglátták a műszert már akkor sírtak szegénykék.

Betti
Kép
betti0412
 
 


jaj, Betti nem is az a baj,ha nem segít(bár én kupán vágtam volna..)..csak féltelek nehogy...hiszen tudod.azért amit leírtál az elég sok. :shock:


Ancsi,köszi! :)
de azért látom ám,hogy nem bírja a férjem..az előbb engedtem le a redőnyöket,közben nézelőtem,hogy itt is kupi,ott is por..most látszik csak,hogy a munka mellett mi nők mennyi indent megcsinálunk..a párom meg csinálja,de azért nem úgy,amikor meg nem sikerül káromkodik,hogy semmire sincs ideje..pedig én meg ezt csinálom mióta világ a világ..muszáj lesz segítséget kérnem anyutól(jaaaaaj),mert már alig bírom megállni,ohy pakoljak...


Elkezdtem egy új könívet,hát én olyan jókat szórakozom!

orchidea:passz,még sosem volt.
tünci28
 
 
 


ááááá,mennyi elütés.... :oops:
tünci28
 
 
 


tünci!
hagyjad, majd meg lesz minden, ha majd lesz időd a bébi mellett! addig meg... hát...


ancsi!
ez tényleg nem normális. lehet, hogy a hasa fáj éjjelente? de hogy veri magát a kiságyoz az tényleg nem normális. nemcsak ijesztő.

remélem hamar elmúlkik már ez a megfázás, mert az orrszíváshoz szinte ketten is kevesek vagyunk. de már nem jön túl sok minden.
próbálom magas fokozaton, de úgy is elfordítja a fejét, hogy ketten fogjuk. pedig párom sem az az erőtlen fajta...
Vendég
 


orchidea: Fix helyre tedd, nem szereti a mozgatást, fordítást. Szereti a napfényt nekem az ablakpárkányon van. Ami megöli az a zárt kaspó olyanba nem szabad rakni, Nekem egy sütikínáló tálban van, ami kínálásra kimondottan nem szép de a virág alatt jól mutat. Körülötte kis kavicsok vannak meg alatta is. Vagy hetente locsold meg a köveket és azon párolog el a víz v hetente 1x 1 órára merítsd vízbe, lehetőleg állott vízzel v esővízzel öntözd. Ja és az öntözés reggel legyen este nem szereti a vizet.
Létezik orchidea tápoldat is ilyenem még nincs vadászok rá.
Szóval ez a virág egy hisztis kis cafka az én szememben de nem adom fel akkor is megzabolázom :lol:
Jó úton haladunk én Bálint napra kaptam akkor elnyílt és most hajt újra két helyen is remélem, hogy virágot is hoz majd.

Délután autókáztunk kicsit Balcsira leszaladtunk. Hazafelé az egyik elágazásnál egy kocsi volt az árokban frissen, ugrottunk is ki a kocsiból, mert csak azt láttuk, hogy valaki még ül benne.
Szerencsére a srác akkor szállt ki belőle nem volt semmi baja az idegességen kívül, remélem sikerült kijutnia a kocsival mi nem tudtuk kihúzni az árokból annyira beékelődött. Szitált az eső és a nyári gumival megcsúszott.
Ha fél perccel előbb érünk oda lehet hogy nekünk jött volna :cry:

KépKép
winchi
 
 


most aludt el Zsófi. remélem hamar kikecmergünk már a betegségből. ültem a kiságy mellett legalább egy órán keresztül és simogattam a fejét. azt akarta, hogy a nagyágyon aludjunk, de nem akaorm hogy megint oda szokjon.

winchi!
még jó! de legalább nem lett semmi baj.

nekünk is csak nyári gumink van. a téli lent van sándorfalván, mert 15ezerbe kerül egy út oda-vissza. nem is tudom hogy kellene megoldani...
Vendég
 


Sziasztok!

Jobbulást minden betegeskedő babának!!! És kitartást az anyukáknak!

Winchi: baleset, jaj. :shock: Jó, hogy nem lett komolyabb baj.
Orchideatápot én az auchanban vettem nemrég, csak az a bajom vele, hogy az egy orchideámhoz nem igazán tudom annyira higítani, hogy ne kelljen elárasztanom vele a növényt. Elvileg most télen nem is kéne tápozni, de az enyém most kezdett el újra kihajtani, szerintem nem ártok vele. Most nézem, én is akkor kaptam, csak a szülinapomra, két nappal Bálint nap előtt.
Matyi de ügyes, hogy már motorozik! Igazi pasi! :D

Tünci, nagyon kis ügyes a férjed! :wink: Az apró részletekkel meg ne törődj, sokkal fontosabb most neked a pihenés. Köszi a köszöntést Nati nevében. :)

Betti, azért szerintem Te is kíméld magad egy kicsit jobban. Én is szívesen átvennék a maradék kajcsiból. :wink:

Ancsi, szegénykéim, ez a nem alvás borzasztó lehet. :( Lili sem volt jó alvó, sokáig kelt éjszaka, de ehhez képest azért nyugis volt. Remélem, hogy csak a fogak, és ha kinőnek, nagyokat alszotok majd.

Tegnap délután elmentünk szaunázni a férjecskémmel, a Lányok addig a mamáéknál aludtak. Nagyon jó volt, elhatároztuk, hogy rendszert csinálunk belőle. Utána megnéztük a sparban a pontgyűjtős porcelánokat, egész jók, úgyis aktuális nálunk a csere, benevezünk rájuk. Ha esetleg lenne felesleges pontotok, szívesen átvesszük. :wink:

Most meg elmegyek kifosztani a dm-et, van mindenféle kuponom, jól kiakasztom szegény pénztárost. :lol: Apa kért meg, hogy vigyek be valamit a munkahelyére, akkor ezt is elintézem legalább, ha már be kell mennem a városba.

Szöz, azért ha Réka jobban lesz, randizhatnánk valamikor, hogy a szülinapos pólót tovább tudjam adni Nektek.

Szép napot (bár ma sincs valami vidám időjárás),
Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok!

Nálunk süt a napocska!!!!!!!!!!! :D:D:D:D Vége, egyből jobb is a kedvem. Délelőtt boltban voltunk bicóval, már kellet a levegő nagyon a leányzónak, ne meg nekem is. Most elaludt szépen. A tegnapi éjszakánk azért már nem volt ágyhoz vergődős. Szereztem kúpot a szomszéd csajtól. Lehet ez is segített picit. Amúgy sokszor kel, és sokat sírdogál. De azért már jobb valamivel. Ma sikerült belenézem a szájába, mikor ásított, hát nagyon durván be van dagadva az ínye, és már a fele fogai kint vannak. Haladás...

betti: jó, hogy így aggódik apa érted. :) Hát igen, nekünk nőknek sok a házimunkánk mindig. Persze, apáknak is sok a dolga, de azért néha jólesik, ha besegítenek (besegítenének) :)

tünci: tényleg kérj segítséget, most neked a pihenés és fekvés a dolgod. Nekem is volt egy kis idő, mikor fekvésre voltam ítélve, csak 2 hét volt, de nekem örökkévalóságnak tűnt a mindig jövök-megyek intézkedek-es habitusommal. Persze a fiúk nem úgy takarítanak, de most ezzel ne is törődj. Majd ha már felkelhetsz, akkor szépen mindent rendbetehetsz, de csak azt is módjával. :)

winchi: még jó, hogy nem lett nagyobb baj, és tényleg néha pár percen mennyi múlik. Húha....

katinka: szaunázás??? De jó, irigy-irigy. Nálunk itt van a faluba infraszauna. Már én is akartam menni, de eddig még nem sikerült eljutnom. :) Spar pontjaink nincsenek, de szoktunk ott vásárolni, ha lesz küldök majd. Én most a tesco-st gyűjtöm valami ezüst ékszerek vannak most pontgyűjtőbe.

anyany: olyan sok erő van ezekben a picikben. Hú, mi a pelenkázással küzdünk. Majdhogynem le kell fogni, főleg esténként, akkor vágyik a legjobban a szabadságra. Kicsit hagyjuk meztelenkedni, akkor jobban befűtűnk, de elég elkapni utána, és pelust adni rá... :)

autógumi: nekünk is még a nyári van fennt, de apa elvileg a hétvégén már lecseréli.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Zsófi alszik, így jöttem egy kicsit.

ancsi!
hátha mostmár hamar túl lesztek a fogzáson... remélem csak ez volt a baj!

katinka!
de jó, egyszer voltam még csak a szaunázni, de nagyon szerettem.
és tök jó, hogy van kire hagyni a csajokat, és vállalja is.

mi sokáig aludtunk ma. Zsófi 9kor ébreszett, hogy éhes és kéri a tápiját. megkapta, azon mód el is fogyott a 2dl.
még bújt egy kicsit utána elindult játszani.
kicsit még zizi vagyok, tegnap nagyon zizi voltam. Zsófi is az volt, lehet, hogy az én zizim volt rá hatással.
Vendég
 


Sziasztok!

Még mindig küldöm a gyógypuszikat a beteg manóknak. Szegények, nagyon sajnálom őket és az anyukákat is. Mi még nem voltunk betegek, na, ezt lekopogtam.

Ancsi, hú, ez kemény lehet, amit írtál. Kitartást a fogacskákhoz! Gondoltam ma rátok 1-kor, az a h.e sziréna felébresztette Lexit, 40 percet aludt, de tudott volna többet is. Utána persze alvásról már szó sem lehetett.
A tesco-s pontokat mi is gyűjtjük, tegnap olyan szerencsénk volt, hogy a bevásárlókocsiban hagyott valaki 26-ot, én meg 8-at kaptam, (5 járt volna) így 1 már tele is van. :D

Tünci, a takarítást nálunk a férjem csinálta a felvés idején, engem is zavart a kosz, és a kupi, de igyekeztem nem foglalkozni vele. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Betti, azért igyekezz te is pihenni, férjedet pedig megkérni, hogy segítsen. Az enyémnek mindig szólni kell, de azért megteszi. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


hát az ényém is ha kérem...
bár néha magától is.
porszívózásra megkérhetem hetente kb 3szor.
mosogatni meg néha minden nap szokott. ha nekem nincsen kedvem, akkor simán elmosogat. ha otthagyom, akkor igaz, dohog, de elmosogat.
a kukák elmosása az ő feladata, mostanában pedig már rendszeresen fürdeti ZSófit.
de azért nem egy főnyeremény. ma hazajött, megint leült a gép elé... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


viszont ma este ő altatta el Zsófit. ez jó, mert lehet, hogy majd megint elég neki puszit adni, kicsit énekelni, aztán majd integet, hogy jó éjszakát.
úgy altatta, hogy mi egy szobában vagyunk. kiságy a nagyágy mellett. Zsófi kicsit még szipogott, meg méltatlankodott. párom lefeküdt a nagyágyra, és mondta Zsófnak hogy tente, aludjál, feküdjél le szépen. és becsukta a szemét. lehet, hogy kicsit el is aludt ő is. de sikerrel járt. Zsófi kb fél 10 óta alszik. :D
Vendég
 


Sziasztok!

Pocsék éjszakánk volt, Lexi 1 óra 10-kor felsírt, aztán 3/4 2-től 3/4 4-ig műsor volt. Kicsit hulla vagyok... :cry: Remélem, napközben aludni fog. :roll:

Szép napot mindenkinek, bár itt esik... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Anyany, ügyes volt a férjed. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Tök állat, hogy Szegeden van az intenzíves kismama......megnyugtató.
Most megint nem tudom mi legyen ezzel a védőoltás dologgal...

Az éjjel 3-kor feküdtem le, még nem igazán tértem magamhoz. A kávé az, mai a tudatomig eljut még.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Esik az eső, (szakad) fostalicska idő van. Fúúúújjjj

beze: én is gondoltam rátok, mikor megint szirénáztak, pont akkor aludt el Dorka. Még időben kimentem a kutyáinkra rászólni, hogy ne tutuljanak, úgyhogy megúsztam, hogy felvonyítsák Dorkát. Na, nektek akkor sikerült felszirénázni Lexikét. Szegénykém, akkor mi nagyon sorstársak vagyunk, úgy látom az éjszakázások terén.

Hát nekünk is megint szar éjszakánk volt. Fél 3-tól fél 6-ig ment a cirkusz. Akkor kakilt egyet, és visszaaludt, éjjel kb. 1 órán kereszül simogattam a hátát, hogy aludjon el. Mire azt hittem, hogy alszik, elindultam az ágyamba, akkor elkezdett üvölteni. Már azon gondolkodtam, hogy most nem adok neki tejtermékes dolgokat, tejet, hátha azt nem bírja a gyomra, vagy mi? Még ezt kipróbálom 2-3 napig, ha ez sem nyerő, akkor keresünk valami normális orvost, és addíg nem nyugszom míg ki nem vizsgálják....

betti: gondoltam is rátok kismamákra, mikor néztem a híradót. Hát nem tudom tényleg, hogy mi a jó megoldás ebben az esetben. Mi beoltatjuk magunkat, de persze azért egy kismamának más. De igazából senki sem vállalja a felelősséget. Döntse el az ember maga, mi???? Mostmár Bulgáriában is terjed ez a nyavaja...fene egye meg.

anyany: De jó, apa ilyen ügyesen elaltatja Zsófit. Fürdetés néha nálunk is megy. Mikor még pici volt, szinte minden nap apa fürdette, de mióta a nagykádban fürdik, azóta csak kb. heti 1-2 szer.

Megyek, mert anaaaaa anaaaaa van..... :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


orrszívás, egymás után kétszer is...
még mindig szörcsög. nem tudom mikor akar már elmúlni végre ez a megfázás. már több mint egy hete tart. én később kaptam el és már elég jól kikecmeregtem belőle.

csajok!

a hugomért nagyon aggódok. szurit kellene kapnia, mert valami izületi gyulladása van. azt mondta neki a doki, hogy mivel már a második trimeszterben van, nem árthat a babának. asszem 23 hetes. de nagyon félek, hogy valami gondot okozhat. valami procain van benne. ismeritek esetleg? vagy valami ismerősötök ismeri?
nagoyn fáj neki, voltarennel kente, azt engedte a doki. a nődokija szerint semmit sem szabadna használnia.
és mi van, ha a gyulladásra jó lesz, de Bibinek meg árt?
és ráadásul annyira nem akar a hugom visszaköltözni makóra, hogy februárig dolgozni akar. akkor már 7 hónapos lesz kb. nem veszélyeztetett, de akkor is...
Vendég
 


Sziasztok!

Rékát este negyed 10-kor lefektettük aludni. Pillanatok alatt elaludt, ilyen ritkán van, örültem nagyon. Aztán 10-kor felébredt, és éjjel 1-ig nem volt hajlandó újra aludni! :shock: :shock: :shock: De a kiságyban egy percig sem volt jó, ahogy beraktuk rögtön felállt, és kiabált. Végül 1-kor beájult. De eddig aludt! Úgy hallom most ébredezik. (Én is nemrég keltem fel! :oops: )

Az én férjem nem porszívózik, mert megfájdul tőle a feje! :twisted: Meg egyébként sok minden mástól is! :twisted: De ő fürdet, szinte minden este, kivétel, ha nem ér haza addigra. De a többi feladat már az enyém! A tegnap éjjeli 3 órás fent létből 1-et vállalt át, aztán kidőlt.

Minket most nem zavar az eső, ugyanis bent szorultunk a lakásban 2 napig. Ma reggel 8-tól, holnap délután 4-ig nem lesz lift!

Katinka: csütörtök vagy péntek délelőtt randi? De nekünk mostanában inkább 10 körül lenne jó.

Az én orchideám még vegetál, a levelei még zöldek, de nincs újabb hajtás. Nem megy nekem ez a virágozás, előbb-utóbb mindet megölöm. :oops: Pedig tetszenek, csak nincs türelmem velük foglalkozni, meg elfeljtem őket öntözni. :oops:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Látom senki nem aludt valami jól...

Itt is sz--r az idő, tegnap meg kabát nélkül sétáltam a városban, úgy sütött a nap, hogy nevetségesnek tűnt, a Kárász utca karácsonyi feldíszítése...eszembe is juttatta, hogy máris itt a karácsony.

Tegnap annyi pénzt utaltam el a számláról, amitől tök sz--r kedvem lett, hitelek, közös ktg., telefonszámla, rezsik, ja és ettől hónaptól az illetéket is nyögjük, áprilisig, kamattal...kicsit elszomorodtam, mert annyi a kiadásunk, hogy az nem normális. És ez alapból minden hónapban, startnak. De most ha nem fizetem az illetéket, elviszik a lakást, Apeh koma nálunk azonnal kint lenne, helyszíni fejbelövésre. És még nem beszélve, hogy karácsonyra senkinek nincs még semmi, mondtam páromnak, hogy egymást az idén hanyagoljuk, ajándék szempontjából, így is elég népes a család, gyerekek stb.

A másik, amiért idegbeteg voltam, hogy egész nap nem éreztem, hogy mozog. Aztán rájöttem, hogy mozog ő, csak befele, nem kifele rugdos. Olyan érzésem volt, mintha a gyomromat, meg a belső szerveimet vette volna célba, de mire erre rájöttem! Nektek volt ilyen, gondolom nem mindig kifele fordul....
Aztán lefekvés előtt rájöttem, hogy még valamit elfelejtettem elutalni, attól tiszta ideg lettem, hogy még ez is bacca meg, kijöttem a nappaliba, a konyhába a vacsoratálca otthagyva, a kávé felbontva, a vízmelegítő ahogy használva, úgy ott is, a szennyes a szennyestartó előtt, az üres poharak a nappali asztalon, a ropis zacsi fejjel lefele, üresen, persze ahogy megfogtam az összes só a kanapéra szóródott....még 11-kor üvöltöttem egy sort, azon felül, hogy kértem, ne tologassa a kanapét, mert alatta van a kávés csészém, délutánról, fellöki. Persze, sikerült összetörni is.....
Szóval kész voltam.
Aztán mindig lelkiismeret furdalásom van, mert ő keresi a pénzt, én most inaktíva vagyok, táppénzt ti is tudjátok mennyi, szóval itthon vagyok, ráérek megcsinálni, de szeretnék egyszer reggel úgy bemenni a fürdőbe, hogy nem én rakom el a szekrénybe az otthagyott borotválkozó szettet, mert nem én használtam, és nincs szétdobálva a tegnapi ruha a lakás külön pontjain.
Tudom ráérek, itthon vagyok, de kisfiam lesz és nem vagyok hajlandó két férfi cselédje lenni, főként mikor majd visszaállok dolgozni. Nem. Vagy olyan sok elvárás, hogy amit megcsinálok, azt becsülje már valaki?
Na most kidühöngtem itt magam. Jó hangulat a védőnőhöz, mindjárt mennem kell.

Betti
Kép
betti0412
 
 


anyany,érdekes hogy pont a voltarent írták fel neki,mert vannak természetes hatóanyagú jó krémek,pl naturland.(volt a szobánkban egy lány,aki már hetek óta fekvére volt ítélve és nagon fájt mindene és neki ezt javasolta a Bognár Ida.)de egyébként lehet a voltarent,mert nemszteroid alapanyagú,valószínű ezt kapná szuriban is.döbbenet hogy ilyen fiatalon izületi gyulladása van,biztos volt korábban is előjele,csak a terhesség fokozta a tüneteket.azért az biztos hogy az ortopédus sem hüle és nem ad ártalmas gyógyit a tesódnak,emiatt nyugodj meg.meg azért is nyugodj meg,mert ha akar és tud is dolgozni,akkor nem lehet ngyon súlyos,mert van,aki az izületi gyulladásdsal lábra se tud állni.
tünci28
 
 
 


betti!
az ilyet én is úgy utálom, amikor nem becsülik meg a munkámat. utálom,ha felmosok és azon mód végigmegy rajta. meg azt is, ha aszőröket nem takarítja le rendesen maga után, ha borotválkozott.
a szennyese, meg időnként ott figyel egy jó darabig a szobainason. azztán ha már nagyon unom, ráaszólok, hogy applikálja bele a tartóba. régen az volt a szokás, hogy a koszos zoknit is lehajította valahol. otthon az anyja peszre szedegette utána. én aztán nem...

a kiadások pedig...
nincsen annyi pénzünk, hogy elhozzuk az esküvői képeket... pedig az már augusztusban volt. :(
az albérlet még nincsen kifizetve, szerintem a telefonszámlák is várni fognak jövő hónapig. karácsonyi ajándék meg senkinek...
téli gumi is még mindig sándorfalván...
Vendég
 


sajnálom a rossz éjszakákat.
mi alszunk, párszor felsírt Zsófi, mert köhögött, de aludt rendesen.

tünci!
hát volt hogy fel sem tudott kelni az ágyból. meg leült és nem bírt felállni. a voltarentől kicsit jobb lett, de azt mondta nem az igazi.
a szuriban meg elvileg valami szteroidos cucc van. a doki szerint az nem árthat. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Betti,nyugi ,persze hogy van olyan befelé rugás.nekünk mókás Kismucink van,mert néha olyan,mint egy polip,mintha minden végtagjával máshová rugna,képes a pocakomon a bört két-három egymástól távolabbi helyen is megemelni.meg már nagyon jól elkülöníthető alvás-ébrenlét szakaszai vannak.néha szoktam számolni,estefelé 5 perc alatt rúg vagy 20-at,most még jó nagy helye van.meg reggel egy akkorával ébresztett,hogy magam is meglepődtem. :shock:
tünci28
 
 
 


idézem a Bognár doktornőt:csakis olyat amiben nincs szteroid....

kiadások,ne is mondjátok...nem tudom mi lesz így,már nem tudunk rendesen fűteni,egész nap itthon vagyok,17-18 fok a maximum,amit ki tudunk fizetni...
tünci28
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Szösz:Ma tartjátok Réka névnapját?
Vendég
 


Tudom én, hogy honnan ered a probléma...anyósom műtétje és munkájából eredően 15 éve egy vele egykorú hölgy jön heti kétszer, aki megcsinál mindent, kint is, bent is, szinte már családtag.
Kapcsolatunk elején azt láttam, ha hazamegyünk, teljesen mindegy, férjem mit hol, hogy rak le, ketten szaladnak a nyomában...volt, hogy pakolni akartam, de rámszóltak, hogy hagyjam, majd az xy néni megcsinálja.
Ő ebben nőtt fel, hogy mindig van mögötte legalább két nő, aki pakol. Ne értsetek félre, nem a házimunka a gond, az az én feladatom, de bizonyos elvárások vannak.
Anyósom ezt el is ismerte.
Szegény anyum múlt héten kiabálva hívott fel, hogy csak jöjjön haza tőlünk hugim, megcsókolja még a lábnyomát is! Mert a két srác otthon volt szüneten, és azok aztán egy szalmaszálat sem! Most látja csak, mit jelent egy lány segítség. Pedig anyumnál anarchia van, kemény nő, nem hagy rá semmit, és mégsem...
Eltökélt szándékom, hogy néhány alapvető dolgot megtanítok a fiamnak, ebből nem engedek, a leendő menyem ne szidjon, ha lehet.
De azért nem olyan rossz a helyzet, csak most jó kidühöngeni itt magam.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Ancsi:Ne haragudj de még nem tudtam feladni neked a vibrucolt :( Ma meg szerintem ki se tudunk menni olyan car idő van egész nap esik :(

Anyany:Szegény hugod :( de biztos nem adnak neki olyan gyógyszert ami árthat a babának.

Tünci:Ne is foglalkozz a takarítással,neked most csak pihizni szabad :wink: Nagyon aranyos a párod hogy még főz is mire megszületik a baba profi szakács lesz :lol:
Vendég
 


Sajnos csak 20 részletbe tudok írni mert Hannus itt pörög körülöttem :D

Látom mindenkinek rossz éjszakája volt,nekünk is :( Hannus hajnali 2-kor ébredt és 4:30-kor aludt el nem sírt csak beszélgetett de én akkor nem tudok aludni ha fent van.Már 2 napja nincs hasmenés se úgyhogy bizti a fogától volt.Tegnap olyan jó idő volt :D kinnt voltunk anyuéknál sok ismerőssel találkoztam meg voltunk pasizni is Hannussal Ádinál ő egy hónappal idősebb Hannusnál :D
Nagyon jó volt kinnt,de utálok itt lakni. :( :( :(
Vendég
 


lara!
a családi ház mégiscsak más...
anyuméknál nem is lenne gond(maximum összekarcolódna az új járlap :D), itt 43négyzetméteren motorozik Zsófi...
én is utálom már a panelt. nagoyn utálom. levegőzni mire leérünk csurog rólam a víz. mire fel, pláne ha cuccunk is van... plusz kezemben Zsófi...

és van itt szedreskerten 7millióért 2szobás lakás...
megint...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.10 11:39-kor.
Vendég
 


Nálunk mindenki apróságot kap karácsonyra már rendeltem múlt hónapba az avonból meg most is igy nem olyan sok mint egyszerre.
Van egy fotós barátunk(ő csinálta az esküvői képeket)Épp vasárnap voltak nálunk ő majd csinál rólunk karácsonyi képeket abból kapnak majd a nagyszülők,szép keretet majd veszek hozzá.

Megvan párom ajándéka :D egy canon nyomtatót vettem neki mert már régóta nézegette,úgyhogy most szülinap+ névnapra megvettem,remélem örülni fog neki. :D
Vendég
 


Anyany:ezzel én is így vagyok :( meg azt is utálom hogy senkit nem ismerek otthon meg mindenki ismer minket megállít hogy vagyunk mi újság rengeteg babás ismerősöm van.
Megint kell feladnom hirdetést hátha elviszik a telket :roll:
Vendég
 


Lara: Nagyon figyelmes vagy, de nem most, majd februárban. Ez így nagyon sűrű lenne.

Jajj, hát azt én is utálom, hogy mire leérünk a lakásból, szakad rólunk a víz! Aztán jól megfázunk. Réka már napok óta náthás, de tegnap óta már én is.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Ancsi, ti mióta éjszakáztok? Én Lexi születése óta, és egyre rosszabbul bírom. :cry: Már újszülöttként is luxus volt az alvás, 2naposan is beadtam a csecsemőőrzőbe, hogy legalább 2 órát aludhassak, mert bármit csináltam, torka szakadtából ordított. :cry: A másik 2 baba csöndben volt.

10 perce raktam le, úgy üvölt, mintha nyúznák, büntetés az alvás... :cry: :cry: :cry: Pedig az éjszaka miatt hullafáradt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szösz:Ok.akkor februárba visszatérünk rá :wink:

Képzeljétek Hannusnak ha kell valami akkor mondja hogy adá-adá egyik nap néztünk egy filmet Hannus mellettem játszott az ágyba meglátta a tv-be a kiskutyát elkezdte mondani hogy adá-adá a végén már sikított és krokodil könnyek kiséretébe sírt.Utánna megnyugodott akkor megint mutatták a kiskutyát akkor megint sírt úgyhogy inkább nem néztünk filmet.Volt már nálatok ilyen?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.10 11:57-kor.
Vendég
 


Betti, a házimunka el nem ismerése nálunk is ismerős, néha jólesne, ha értékelné, amit csinálok. De természetes, hogy rend van, tisztaság, és az összehajtott tiszta ruha arra vár, hogy elrakja, a szennyest meg mindig én viszem le a konyhába a szennyes tartóba.
Dehát mit várjak, amikor 10 esetből 1-szer takarítja le maga után a vágódeszkát! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze:Nem is tudom mit lehetne csinálni.Egy másik fórumon olvastam ott sem aludt a kisfiú és pestre vitték valami alvásközpontba(ha jól emlékszem)de sajna nem tudom hogy hogyan vizsgálták meg hogy mi lett a vége.Ez igy nagyon rossz lehet :(
Vendég
 


Lara, mi még nem tartunk itt. :wink:

El fog aludni végre... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lara, ma írok a védőnőnek, valami többkomponensű homeo-s cuccot említett 2 hete. Nagyon szeretnék már egy éjszakát végigaludni. :roll:

Na, nem nyavalygok tovább. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?