Zsu,
én is örülök,hogy rátaláltál a Bokor dr.-ra,biztosan segíteni fog!Megnyugtató,hogy a klinikán ennyire profi a gárda!
Twist,
nem tesztelek.Pénteken kéne megjönnie,eredetileg úgy gondoltam,péntek reggel,de ha kibírom,nem fogok.Utálom a negatív teszteket,még annál is rosszabb,mint mikor megjön.Azért,ha már késik,persze tesztelek.Nekem soha nem szokott késni.
Néha picit érzem a hasam,de tudom,hogy a stimu miatt van,nem babás tünet.A mellem egyáltalán nem feszül
Viszont szerdán megyek Murberhez,3 dolgot szeretnék vele megbeszélni:
1.ha nem sikerült a baba,csináljunk mégegy inszemet,mert ha azonnl el is kezdenénk a lombikot,(gondolom long protokoll),pont karácsonyra esne a leszívás+beülti,magyarul ugrik az egész januárig.Akkor már inkább legyen még egy inszem.
2.mit csináljak Urbancsekkel?A lombikhoz őrá van szükség,de ő hallani sem akar rólam az onkológus papírja miatt,pedig megmondta Murber is és az onkológus is,hogy ennél többet nem lehet várni,és ha leírom,hogy az egészet saját felelősségre vállalom,nincs benne számára kockázat.De ő legutóbb elhajtott,hogy semmiképp se vállal.Ha Murber nem hív fel telefonon,most nem ülnék itt tesztre várva.Ő ugyanis vállalta az inszemet,úgy,hogy a beleegyező nyilatkozatra még pluszban ráírtam,hogy tisztában vagyok a mellrákkal kapcsolatos kockázatokkal.
3.megkérdezem,mit gondol a férjem eredményeiről,érdemes-e utánajárni,mi lehet az oka ennek a nagy romlásnak?
Twist,
örülök,hogy rendben beállt a cukrod,ez tényleg komoly dolog,és sajnálom,hogy ilyenekkel kell vesződnöd,megérdemeltél volna egy teljesen problémamentes terhességet!De ügyes vagy,fegyelmezett,és minden rendben lesz!