Sziasztok!
Már megint itt... Vikó túlteljesíti az alvási tervet, de nem bánom.
Manó:
Hát, ez most jó kérdés... A Tungsram utca kezdete az a temetőnél van, de nem tudom meddig ér onnan. A Fóti úttal párhuzamos utca és a Baross utcánál kezdődik, ugye, jól emlékszem? Na, a Baross utcától még kifelé kell menni a következő lámpás kereszteződésig és ott balra fordulva lehet Kápmegyer 1-re kijutni. Ettől az utcától jobbra a patak partján lakunk. Hát nem tudom így világosabb lett-e a kép.
A hugom Kápmegyer 1-en lakik, ő imád ott lakni. Amúgy a lakásárak szerintem olyan átlagosnak mondhatóak, persze kb. 10-15 éves panelárakban gondolkodva. Káp. 2-n azért is magasabbak szerintem az árak, mert újabbak a házak.
A hugom lakását tekintve nem rossz a beosztás, ami hátrány, hogy nagyon magas a közösköltség, meg a rezsi. A fűtés a legrosszabb. A múltkor kiszámoltuk, hogy mi alig fizetünk többet nála és a hasznos alapterület több, mint a kétszerese.
Mondjuk pontosan a Galopp térről nincsenek infóim, de tény, hogy ott kopottabb a világ, akár igazak is lehetnek a pletykák.
A hugoméknál a parkoláson kívül egészen jó a helyzet. Akár mikor arra sétálok mindig nyugi van.
Hát ennyit tudok mondani.
Szirom:
Gratula a -21 kg-hoz. Ezt a terhesség alatt szedted fel vagy szopi alatt?
Én terhesség alatt 7 kg-ot szedtem fel, szopi alatt meg szerintem még vagy 5-öt, de ebből szerintem már ment le, de sajna nem sok.
És ha mégis tiltólistás sport fog neki tetszeni?
Már én is elgondolkodtam, hogy miket preferálnánk, mert Vikót muszáj lesz valahova vinni sportolni, ha ilyen mozgásigényes marad. Aztán megállapodtunk Zolival, hogy minél több dolgot próbálunk neki megmutatni, aztán majd választ. Csakhát ugye már azért ez is szelektált.
Mi igazándiból bármit engednénk, csak ha lehet ne versenyszerűen. De ha olyan tehetséges lenne és ő is akarja, akkor valószínűleg belemennénk. Na, mondjuk az tuti nem örülnénk, ha lány létére súlyt emelne vagy bírkózna, vagy boxolna... A torna előnyös lehet egy lánynak, persze nem versenyszerűen, de ha olyan alkata lesz mint nekem, akkor azért mégse. Szóval nehéz...
Na, még néhány kép, nehogy ne ismerjétek meg Vikót a talin:
Gyere ide teknős:
Álldogáló Vikó:
Sarudi idill:
Rosszcsontkodok kicsit:
Hát ezt meg kell nézni...:
Békacombot ropogtatok:
Nildi telefonszámát tudja valaki? Mert ő nem szokott túl sűrűn netezni. Vagy Hanzika, Ti szoktatok sétálni, nem sétáltok együtt mostanság? Tényleg Te tudod akkor a telefonszámát is, mail-ben vagy sms-ben megküldenéd esetleg?
Mindenkinek jó babázást!
Marycus