Új privát üzeneted érkezett!

Vera! apa szerel, mert holmi filmeket hozott haza és emiatt szétkapta időközben a gépet, ezért szakadozom. no, de a lényegre térve: a meccsnézés szuper Kép, de a legjobb a közeli fogmosás Kép, aranyos nagyon Benci. ez tényleg fogmosás, vagy fogkefe-rágás? nálunk már viharvert állapotban van a fogkefe, de el nem tudom képzelni, hogy más baba is ennyit rág, mint az én lányom?!, a könyveink katasztrófális állapotban vannak. a lakásotok biztosan szép, a nappali az Kép, nem kevés meló belakni, de jó érzés alakítgatni.

panu
panu

Sziasztok!

Jöttem némi életjelet adni, bár a vacak csirkecombok pont kiengedtek, igy mennem kell betessékelni öket a sütöbe....

Nem tudtam visszaolvasni, csak Vera és Panu üzijét néztem meg, na meg a képeket Veráék új kis lakásáról, nagyon csini!!!!! Na persze a lakók se rosszakKép, én is szivesen mászkálnék ilyen helyen, biztos Bencit is ösztönzi az új terepKép

Nálunk ÁDám most már egész nap gyalogol, alig mászik. Az udvaron is igy közlekedik, de ott azért nehezebb a terep és mégis megy neki. Ha meg bevásárolni megyünk, ki kéretzkedik (igy kell irni???) a babakocsiból,és ö tolja, igy megyünk...

Végül, de nem utolsó sorban nagyon boldog elsö születésnapot kivánok Barninak, isten éltessen sokáig!!KépKép
Kép

Többiektöl elnézést,hogy nem irok senkinek, tényleg csak rohanok. Hétfön mennek a rokonok, talán a jövö héten már jobban fogok tudni jönni!!!Kép

Sziasztok!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Köszönöm szépen a dicséreteketKép

Még annyit felejtettem el mondani, hogy Boci kapott egy óriás dömpert a névnapjára, azóta az egyik gyerek benne ül, am ásik meg toljaKép ImádjákKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hagnosz,
mi is sok boldog szülinapot kívánunk Barninak (ha megkésve is, amiért bocsánatot kérek, de nagyon el voltam foglalva az ajándékgyártással, remélem, azért nincsen harag)!

Zsizsa és Gabó

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Csatlakozom Barbihoz, nekem sincs deka időm írni.
Kihagyhatatlan , ha már egyszer bekukkantottam, hogy Fanni leányzó nagyon szép volt/lett, Zit Benije írtó sokat fejlődött. Jó látni hisztis képeket róluk, mint Gabócáról is, mert sokszor azt hiszem, hogy Robó tud csak hisztizniKép, Ilyenkor megnyugszomKép.Beni nagyon szépen megyeget márKép.Micsoda randis fotókKép. Becuska a maga kis nyugalmával és gyönyörűségével lenyűgözőKép, Lizi bébi kidölése a nagy hintázásban ari nagyonKép. Gabóca divatbemutatós fotói, nameg a két kikandikáló fogacskája alul ari nagyon. A kiscipőről nem is beszélveKép. Szép ajándékokat készítetté Zsizsa, ügyi vagy. Engem is érdekelne az alapanyag é az is , hogy hogyan csinéáltadKép.Zsuzsófi Bencije is nagyon drága.Nekem az első kép tetszik, ott igazi huncutka, meg a páros fotó is nagyon aranyosak.Nameg az ismételt sorozat Benciről. Valami haláli ahogy a két fiú meccset nézKép.Mekkora már Benci is az utolsó képen, mondom én Vera, hogy hatalmasatt nőtt ez a legény!Kép

Ja és ki ne maradjon:

Hangosz Barnijának sok boldog első szülinapot kívánunk:

Kép

Marcsi: még egy pár sort hozzád írnék megnyugtatás képpen. Nálunk már jobbak az éjszakák, amit le is kopogok gyorsan. Igaz nem tökéletes még, de már az is nagy haladás, hogy nem ébred félóránként, mert az nagyon durva volt. Akkor már teljesen kimerültem.Most éjszaka kb kétszer ébred, közben rengeteget forgolódik és átkéredzkedik a mi ágyunkban, de legalább alszik és nem a cicivel a szájában alszik. Kívánom, hogy mielőbb nálatok is megoldódjon. Nálunk szerencsére mindenféle drasztikus hatás nélkül sikerült átálni. Egy nap igaz hagytuk picit sírni, de nem tudtuk /bírtuk sokáig. Aztán nálunk az vált be, hogy apa ment hozzá ha felébredt és ő altatta vissza. Ez pár napig szintén ment, majd magától aludt szépen tovább.Elég volt ha érezte, hogy ott vagyunk vele. Igaz apának szegénynek nagyon fáraszt volt, de megérte. Meg abban is biztos voltam, hogy nem éhes és tuti nem azért ébredhetett fel, így megnyugtató volt neki, hogy ha én nem is de apa vele van. Remélem tudtam segíteni. Kitartást és sok erőt kívánok.

Többiek, azért ha nam is tudok írni mindenkinek, de látom, hogy többen hiányoztok ám!Írjatok legalább életjelt egy sort.

Most nekem sincs többre időm, már fáradt vagyok nagyon, de írok mielőbb.

Jó hétvégét mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok Lányok!

Előkerültem én is, végre jó a gépünk Kép Tegnap óta, akkor már nekiálltam az olvasásnak, de rengeteg mindent írtatok 1 hét alatt Kép Nagyon hiányzott ám a babanet több mint 1 hétig!!! Egyenlőre csak átfutottam a topicot, és megnézegettem a képeket.

Tudom, nagyon megkésve, de:

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ÁDIBÁDINAK, BÖMBINEK, BENÉNEK ÉS BARNINAK!!!,

Képzeljétek, Zsoltika ma délután belázasodott Kép Éreztem, hogy meleg a teste, megmértük: 38,7 fok volt popsiban. Semmi más baja nincs, a kedve is nagyon jó volt egész délután. Nem tudom, mi lehet: talán a három napos láz vagy a fogzás? Egyébként a héten kibújt a két felső egyes fogacska, szerencsére nagyon könnyen nyűgi nélkül KépKépKép Szóval már 4 fogunk van!

Most csak ennyit írok, még elolvasok mindent, aztán jövök majd, mert velünk is rengeteg minden történt ám Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Zsófi (vagy mostantól Zsu?),
Boci nagyon tetszik, különösen az első képen, de Panna is nagyon aranyos.Kép Ketten együtt meg aztán pláne.Kép Örülök, hogy sikerült kicsit javítanod Panna helyzetén, elhiszem, hogy már nagyon utálja a gipszet. Bence szókincse nem semmi.Kép Dömper.Kép

Panu,
a fűszertartó stílusosan bébiételes üvegből vanKép, az alátét parafa, a szalvétatartó pedig fa. Lizi ügyi, hogy már ennyit gyalogol.Kép Egyetértek veled abban, hogy kell a játszó is, még ha van kert is, mivel kell a gyerektársaság is. Ezt a körmondatot Zsófinak teljesen úgy írtad, ahogy az egyik barátnőm beszél, egészen elképedtem.Kép

Vera,
tényleg szalvétatechnikával csináltam az ajándékot.Kép De anyu direkt eljött vigyázni Gabira, hogy megcsinálhassam, és akkor jó sokat haladtam, a többi munkát meg akkor végeztem, amikor este/éjjel Gabi aludt. Egyébként nekem sincsen időm, a februárban elkezdett keresztszemes hímzésem ott csücsül a polc tetején már több, mint három hónapja, és azóta egy öltést sem látott.Kép Gabi érdekes módon elég jól viseli a szandiját, bár még nem nagyon használja ki, ugyanis nem igazán lépeget, csak ha tud fogódzkodni. Viszont mivel kint is tud ilyet, pl. egy pad mellett, ezért kapta, hogy ne a zoknija legyen piszkos.Kép Én kenyérhéjat adok Gabinak, meg Hamletet, és az az igazság, hogy én a zöldséges rizsét sem turmixolom, hanem csak úgy adom neki, ahogy én eszem. Kapott már barackot is darabban, és azt is jól elnyammogta, csak sokkal jobban maszatol, mintha én adnám. A képek nagyon jók, nekem a meccses tetszik a legjobban, ahogy iszik a két férfi.Kép A lakás is jól néz ki (már amennyit eddig láttamKép).

Barbi,
Ádám nagyon ügyi!Kép Szerintem d-vel kell írni a kéredzkediket, és meg is néztem a helyesírási szótárban, és tényleg d-vel kell.Kép Ó, hétfőn már jönnek is el a rokonok, de gyorsan telik az idő, nem igaz?

Anita,
de jó nektek, hogy már így megoldódott az alvás, majd ha már nagyon kipurcanok, én is megpróbálom rávenni apát, hogy ő keljen, de az az igazság, hogy nem vagyok benne biztos, hogy bírná, ugyanis ő nagyon nagy alvásigényű, és ha nincsen meg a minimuma, akkor egész nap mosott rongy. Szerintem megzakkana, ha egy éjjel akár háromszor fel kéne kelnie, főleg, ha hosszabb időre. (Meg kell, hogy mondjam, régen én sem tudtam volna magamról elképzelni, hogy bírnám azt, amit most bírok.) Meg ő nem is igazán ébred fel, max. az ágyúsütögetésre.Kép Azért írhatsz ám többet magatokról, meg képeket is lehet ám feltenni.Kép

Gabi,
gratula a fogacskákhoz!Kép Remélem, hogy tényleg csak ezek miatt lázas Zsolti, és nincsen semmi komolyabb oka.

Fú, tök büszke vagyok, hogy az írásom után így beindult a topik, persze ez nem hiszem, hogy az én érdemem lenne, de azért jó így gondolni.Kép

Jó éjt mindenkinek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok lanyok!

Eloszor is Boldog Szulinapot ADamnak,Benenek,Bombinek,es BARninak!!!!

Lanyok olyan gyonyoruek a babak es milyen sokat nottek!Tenyleg neha megkonnyezek mas babajan is amikor latom az ujszulott kepeket es a mostanit is.

Rolunk annyit hogy DAVid extra nyugos egy par napja talan megzavarta az uj kornyezet vagy nem tudom.Nappal alig akar aludni(csak autoban vagy baba kocsiban).Egesz nap maszik ram es sir hogy vegyem olbe es persze egesz nap vele foglalkozzak ha nem akkor orjong szegenykem.Meg mindig 5 fogunk van,lehet hogy dolgozik a tobbin csak nem engedi megmutatni.Kép
Aludni jol alszik este 10-10.30 tol reggel 8.30 ig es egy 4 perces szopi ugy 5korul reggel.Viszont van ugy hogy 50-szer felsir es egesz ejjel forog,mozgolodik.Nem gyozom a parnajara vissza tenni.MEg mindig 4 szopi van egy nap,es 3 -szor eszik szilardat van ugy hogy kozel 30 dkg-t is megeszik ebedre vagy vacsira.MOstmar ugy erzem be kene vezessek meg egy etkezest csak igy is olyan sokat eszik (nemreg meg azert aggodtam hogy nem akar enni Kép
REggelire olyan 20 dkg es egy par falat szendvics,ebedre 20-30 dkg korul,vacsira 25dkg.
Valaki kerdezte meg regebben amikor a kajarol volt szo hogy honnan tudom hogy mennyit eszik(hat regebben tenyleg mertem amikor nem akart enni)Képa buta anya mi.
MOstmar ranezesre tudom ,de neha megszokasbol is megmerem (mostmar neha csak azert mert sokat enne es azert nem akarok neki nagyon sokat egyszerre sem adni)

Ja mar DAllasban vagyunk kedd ota,a baratainknal lakunk igy meg eleg szar mivel nem vagyunk kipakolva es dobozokbol elunk.MOst nezunk apartmanokat nagyon szepek,de eleg dragak es most kezdesnek eleg szarul allunk anyagilag es igy minden penz szamit.Talan aug vege fele koltozunk vagy szept-ben.
Mar alig varjuk DAvid szulinapjat!KépLepegetni szokott rendszeresen de eddig max 8 lepest tett meg,neha csak 2-3 at es leul.De mostmar megprobalja a jatekait ugy elerni hogy oda setal ha meginog akkor gyorsan oda maszik.Kép
Viszont o is ra tud mutatni a kukijara,kezere,ujjara,hajamra es meg sok minden masra.Mar kezet is tud fogni,integet ha megkerem ra,ide ad dolgokat,szoval mar sok mindent ert es csinal.SZerintem sokkal tobbet tud mar mint ahogyan mi gondoljuk.Lassan megyek mert ebredezik.

Dbarbi!
Fanni gyonyoru baba es gratula a felallashoz ez nagy dolog az eletunkben Kép!!!!

VEra!
Orulok hogy vegre bekoltoztetek hat egy cipoben jarunk KépBence nagyon szep fiu!

Barbi!
ADam nagyon szep es elegans a kepeken amit feltettel,igazi fiu!Nagyon jo jatekokat kapott ,mi is olyat neztunk neki ki ami a hatterben volt olyan sarga auto amit tologatni is tud,de kineztunk neki egy 3 kereku motort is nagyon franko Kép
Ja es megkapta az elso wc-t ,bilijet olyan ha majd bele kakil vagy pisil akkor zenel,nagyon jo pofa Kép
TEnyleg ti mikor kezditek biliztetni ?

ZSuzsofi!
BEnce es a hugod nagyon helyesek minden kepen!SZEgeny hugid ugy sajnalom!Gratula az autohoz a lenyeg hogy mukodjon !Kép

ZSizsa !
GABi nagyon szep kislany!-es nagyon jok amit keszitettel!Tenyleg en is megkerdem hogy mibol van?Kép
gabi75david

Jó reggeltKép

Tegnap este kimaradt, hogy HAgnosz Barnijának mi is boldog szülinapot kívánunk!!!!!

Zsizsa, mostanában sokat vagyok a babaszobán, és ottt Zsu vagyok, mivel a nicnekevem Zsuzso, és megszoktam, hogy így írok aláKép

Dicséreteket most is köszönjükKép

ZsófiKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kép

Szép napot mindenkinek! Tegnap be sem néztem, gondoltam, minek, úgysem lesz senki, erre tessék....annyit írtatok, hogy nem győzöm olvasni...szerencséreKép Köszi a dícséreteket Beniről, nagyon aranyosak vagytok, jól esett. Kép

Zsizsa
Tényleg nagyon ügyi vagy, tök jó ajándékot csináltál. Gabiról külön nem áradozok, csatlakozok a többiekhez. Kép Jó a szandija is, főleg, hogy mindegyik pánt állítható, később szükség is lesz rá. Kép
Zsuzsófi
<font color="ff6000">Jók a párbeszédeitek. Kép Nálunk az a különbség, hogy ha azt mondjuk valamire, hogy "nem szabad", akkor nagy boldogan odaadja. Kép
Anna Kép Szegény kicsi lány, hogy mi mindent kell elviselnie Kép
Nagyon tetszik a közös kép!</font>
Vera
<font color="ff6000">Tök jót röhögtem az ölbe rakott kaján Kép Mindig jól időzítik, nem?
Különben tényleg Benit láttad barackot enni, még nem csúszott le a torkán semmi, szerencsére. Én már mindenfélét adok a kezébe ha kéri, mióta egyszer ellopott a tányéromról egy virslit és nagy rohangálás közepette befalta kézből...
Nagyon jók a képek, főleg a meccses együtt ivós tetszik. Kép Azt néztem, lehet, hogy nekünk is olyan csempe van a fürdőben, mint nektek...</font>
Panu
Ne aggódj, nem csak Lizi rág meg mindent. Nálunk már a kiságy teteje is körbe van rágva, marha jól néz ki fognyom sormintával..Kép
Barbi
Jó, hogy jelentkeztél, olyan aranyos lehet Ádám ahogy egész nap csak megy...majd kérünk még képeket!!!
Gabi
<font color="ff6000">Lehet, hogy a 3 napos láz, ha nincs más tünet. Akkor lázcsillapítás és kivárás, más nincs sajna. Ha elmúlik és egy-két nap múlva tele lesz apró pöttyökkel, akkor tényleg az volt és ne aggódj, az is elmúlik majd. Jobbulást!
Gratu a fogakhoz!!! Kép</font>
Gabi75
Dávid biztos megérezte a változást és azért annyira nyafi. Kitartás! Biztos, ha megszokja az új helyzetet és belerázódik akkor jobb lesz. Kép Dobozokból élés tiszta rossz lehet, én már attól megőrülök, ha megyünk anyámékhoz és táskából kell élni.
Hagnosz
Boldog szülinapot Barninak!
Kép

Ma jönnek hozzánk Marcsiék, kíváncsi leszek Beni hogy lesz el Ákossal. Majd este vagy holnap dobunk fel képeket ha érdekel valakit. Ha nem, akkor is. KépKépKép

<font color="aa00aa">Most megyek is, pussz mindenkinek!
zit</font>
zit

Ja, teszek fel pár képet, itt azon hisztizik, hogy (nem is tudom vajon miért) nem bírja fél kézzel felemelni és elhúzni a porszívót....A kis idegbeteg fiam. KépKép

Kép
Kép
Kép

zit
zit

Hopp, nem tudom megállni KépKép
Ez nálunk kötelező program fürcsi után:

Kép

Apának szagolnia kell a lábát és pfujjogni hozzá ezerrel és akkor az úr elégedetten röhincsél. KépKép

zit
zit

Sziasztok!

Zit!
Ez az utolsó kép csúúúcsKép Nagyon édi BeniKépKép
Nálunk újabban Bence a kakis pelusára pfujjog és sírdogál is amíg el nem takarítomKép Mintha totál zavarná a szagaKép De érdekes módon amúgy meg elég sokáig el tudja magán viselni a kakis pelusát, mindaddig nem zavarja amíg mi észre nem vesszük...

A hisztizős kép is aranyos, hogy mi mindenen be tudják hergelni magukat!Kép

A fürdőszoba csempénk ilyen közelebbről:
a bordűr domboros, olyan mint az egyiptomi hieroglifák voltak, nekem nagyon tetszikKép
Kép Kép

És van kép Benci szobájának egy részéről is, a lényegrőlKép
Kép

Gabi75!
Remélem ti is minél előbb megtaláljátok álmaitok lakását és sikerül mielőbb beköltöznötök. Dobozbólélés nagyon rossz lehet, én is hülyét kaptam a költözés előtti két hétben hogy semmit nem találtamKép De utána annál jobb lesz kipakolni!Kép
Gratulálok Dávid sok-sok tudományához és ahhoz is hogy ilyen jó evő lett belőle. Nemrég még tényleg mindig attól féltél hogy keveset eszikKép De amit Te megtettél az evés érdekében, hát le a kalappal előtted!
Én annyira nem izgatom magam ha nem eszik Bence. Nekünk is van olyan hogy nem kívánunk annyi kaját vagy épp egyvalamiből többet. Amíg ilyen vidám, mosolygós és husi babánk van addig gond nem lehetKépKép

Gabi!
Örülök hogy te is újra itt vagy!
Remélem Zsoltikánál a fogacska okozta a lázat és hamar túllesztek rajta! Lehet azóta már nem is lázas? Az lenne a legjobb!Kép
Gyere minél előbb és mesélj mik történtek veletek!

Anita!
KösziKép
Örülök hogy Robó már ilyen jól alszik éjszaka! Rádfért már egy kis pihi! Azért írhatsz ám többet is magatokról és képeket is jó lenne látni Robóról!!!

Panu!
Fogmosás úgy történik hogy az elején én megmutatom neki hogy hogyan kell mosni, aztán a kezébe adom a fogkefét és onnantól rágjaKép Nagy élvezettelKép És ha fordítva adjuk a kezébe, tök édesen ránknéz hogy milyen hülyék vagyunk, megfordítja a kis kezében és rendesen beveszi a szájábaKép Olyan kis okosKép

Jaj, kész az ebéd és még mielőtt Bence felébred szeretnénk mi is nyugodtan megebédelni, úgyhogy búcsúzomKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Vera
<font color="ff6000">Nagyon jó a bordűr, tényleg. Tetszik nekem is. Mindig lesek el valamit más lakásokból, ha majd egyszer lesz egy házunk (álom-álom...) akkor tök széééééééééép legyen. Kép A fürdő csempéje nálunk az alsó ahoyg nézem, de ugye ez gyári, itt se bordűr, se semmi Kép Lényeg, hogy van fürdő. KépKép
Tényleg okos Bence, de minden baba hihetetlenül sok mindent megért ahogy észreveszem. Azt nézem, hogy mennyi játéka van...na, majd megmutatom Atinak a képet, mert mindig azon sír, hogy ne vegyünk már neki többet egyenlőre, mert annyi van, erre látom, hogy fele sem, mint nálatok. Jó ez a bútor, fenyő? Nálunk is fenyő a gyerekszoba, majd dobok fel egy képet róla mindjárt. KépKép
Szegény ti, mióta van gépünk, kénytelenek vagytok nézni minket. KépKép Igaz, akit nem érdekel, átugorja. KépKép</font>

zit
zit

A szoba:

Kép

Azért sötét, mert sajna rossz idő van két napja és olyankor ennyi fény van. Kép Amúgy az ágya az ajtó mögött van és az erkélyajtó mellett van egy rattan forgó fotel. Ja, az rkélyajtó a radiátor mellett van, pont nem látszik.Kép
zit
zit

Sziasztok!!

Én is előkerültem végre. sajnos a szüleim elutaztakKép és most próbálok visszarázódni egy kicsit. Olyan rövid volt ez a 3hét.
Visszaolvasni nem volt még időm, de a képeket azért megnéztem, és csak ámultam milyen gyönyörüek ezek a már nem is annyira babákKép
Én meg itt mérgelődök, mert elfelejtettük vinni a fényképezőnket, és ezért az egész nyaralásról sajna egy képünk sincsKép. Pedig Bömbike nagyon élvezte. Imádott pancsizni, majd kiugrott a kezünkből. Alig lehetett tartaniKép. De hát ilyen az én formám.
Egyébbként Bömbike is rengetegett fejlődött. Elkezdett lépegetni úgy, hogy csak egy kézzel kapaszkodik, megtanult integetni (tudom, hogy ez sokatoknál már rég óta megy, de nekünk új), és már néha az éjszakáink is elég türhetőek.
Sajnos tejci továbbra sincsen igazán, de vettem tápszert és szerencsére azt elfogadja. a cicit azt továbbra is kéri, és igy is alszik el. Nem úgy veszem észre, hogy zavarná, hogy nem igazán jön belőleKép Szerencsére. éjszaka is csak cicivel tudom visszaaltatni. Mióta nincs tejci azóta viszont rengeteget eszikKép ja és iszik is. És növesztettünk 2új fogacskát is. Most már 8van.

Mos elköszönök csak még Barninak kívánok nagyon boldog 1.szülinapot.Kép

és törlesztem tartozásomat néhány kép a Bömbi szülinapjáról
Kép
Kép
Kép
Kép

Brigi
bombomanyu

Hahó!

Egyelőre két szó magunkról, amíg a ded fürdik apájával, aztán majd jövök még reagálni is valamikor. Szóval, mától Gabi is a hétfogúak táborát gyarapítja, valószínűleg ezért voltak nagyon zűrösek az elmúlt éjszakák. A másik hír pedig, hogy most már tényleg rendesen tud állni egyedül, nem csak véletlenül, hanem direkt is elengedi, amibe kapaszkodik, és nyúlkál is úgy, hogy nem kapaszkodik.Kép Szóval ügyesedik a kölök.Kép

Ja, és ma elkezdett harapni, csak úgy, szeretetből?, egyszerűen odajön, és meg akarja harapni a lábam, vagy amit elér. Bármilyen ötletet szívesen fogadok a leszoktatásra, kivéve az ütést. Az apja azt mondta, hogy üssek a szájára, merthogy az ő gyereke ne harapjon, és hogy ez egyszerű feltételes reflex kialakítása, de én úgy érzem, hogy fájdalmat okozva tanítani azt, hogy ne okozzunk fájdalmat, nagy ellentmondás, és nekem egyáltalán nem jön be. Ja, és apa szerint akkor ugyanolyan rossz megoldás az én ötletem is, hogy beteszem a kiságyba egy időre, mert szerinte az is teljesen olyan, mint az ütés.

Na, megyek is, majd még jövök!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa!

Én is ellene vagyok nagyon a verésnek, hál'istennek a harapásról hamarabb leszokottKép Egyszerűen nagyon mérgesen mondtam, hogy nem szabad, és nem foglalkoztam a kölökkel. Úgy csináltam, mintha levegő lett volnaKép Ezt nagyon rosszul tűriKép Ma viszont rácsaptam a kezire (szánom-bánomKépKépKép) De apa kedvenc könyvének a borítóját tépte szét. És a könyvekre nagyon háklis vagyok. De most olyan lelkiismeretfurdalásom vanKép

Zsu, vagy ZsófiKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Már több mint 1 órája alszik Zsoltika, ez pedig azt jelenti, hogy már nem is fog felkelni csak max. szopizni. Egész jól viseli a lázat, a tegnap éjszakánk is teljesen jó volt, 1 szopi után alvás reggelig. Láztalanul ébredt, aztán délre megint felment a hője 38,6-ra. Kapott kúpot, azóta pedig semmi gond Kép Néha kicsit bágyadt volt szegénykém, de azért ma is sokat jött-ment, sétáltunk is, mert hát a lakásban már unalmas Kép

Visszaolvastam mindent, próbálok reagálni is, meglátjuk meddig jutok el Kép

Hagnosz,
kérdeztél a tornáról: én is callanetics-et csinálok itthon Kép De még csak 2 hete kezdtem el, igaz igyekszem mindennap végigcsinálni a videokazettát (ez nem mindig jön össze), és nekem nagyon bejött! Már ilyen rövid idő után is úgy érzem, hogy javult a halmazállapotom Kép Most majd méricskélni is fogok, mert mielőtt elkezdtem volna a tornát, lemértem a combom, derekam, hasam, csípőm: kíváncsi vagyok, eddig mennyi a változás.

Zsizsa,
hízáshoz gratula! Milyen az a 15 perces callanetics? Én azt nem ismerem, pedig olykor jól jönne. Többször is jártam úgy, hogy Zsoltikát elaltattam, gyorsan megcsináltam itthon ezt-azt, és alighogy elkezdtem a tornát, felébredt. Ilyenkor kellene egy rövidített verzió Kép Nálunk úgy működik, hogy ha napközben nem jutott időm a tornára, akkor este csinálom meg, apukája pedig leviszi Zsoltikát egy jó nagy sétára Kép
Gabi nagyon édes a neonzöld rucijában Kép
Klassz ajándékokat gyártottál Kép Cipőcske Kép

Brigi,
nagggyon tetszik nekem Bömbi az új frizurájával! Jók a szülinapos képek is. Milyen tortája volt Bömbinek?

Panu,
Lizinek gratula a járáshoz!!! A szökőkút (?) előtt pancsoló Lizis kép nagyon jó, tisztára mint egy képeslap Kép

Zit,
Beni nagyon jó súlyban van Kép Nagyon jók a képek! Szuper a nappalitok, hasonlít a miénkre, nálunk is ott zajlik a játék Kép

Barbi,
egyéves Ádibádi igazi úriember az öltönyébenKép Látom nagyon szép játékokat kapott.

Klarissza,
bár most nem vagytok, de majd írd meg, hogy áll Laca a szopival! Emlékszem, sokaknál hirtelen utasították el a babók a cicit (meg írták is a lányok), de hátha csak valamilyen átmeneti jelenségről van szó!

DBarbi,
gratula Fanninak a felálláshoz Kép

Batka,
érdekes, amit írtál a járással kapcsolatos elkülönülésről. Nálunk is vannak extra nyűgös napok, e hét elején azt hittem, megőrülök Zsoltikával. Egyszer kapaszkodik, hogy vegyem fel, egy pillanat múlva már veti le magát a kezemből, és jön utánam mindenhová, a segítségemet sem fogadja el sokszor. Szóval önálló is meg nem is Kép Pocimutatás Kép

Zsófi,
autóhoz gratula!!!

Vera,
nagyon szép az új lakás Kép Bence pedig szuper ügyi, és nagyon jó kis husi! Fogacskákhoz gratula! Zsoltika is kap már Danoninot Kép Pár napja a barátnőm etette a kisfiát, Zsoltika pedig szinte kinézte a baba szájából a kaját, hát adtam neki. Imádja!
Darabos kaja: én rakok Zsoltikának az etetőszék tálcájára kenyérdarabkákat, banánkarikákat, sült krumpli darabkákat és sült husidarabkákat is Kép Ezeket szépen felcsipegeti a tálcáról. Soha semmi gond nem volt. A kiflivel már igen, mert nagyobb darabot tömött a szájába, aztán az egész felragadt a szájpadlására Kép Úgy kellett kikaparnom a kiflit Kép

Marcsi,
nekünk is kertesház-mániánk van. Mennénk is, ha lenne hová Kép De még a mostani lakásunkon is hitel van, úgyhogy a családi ház egyenlőre álom marad. Hogy ment Ákosnak a motorozás? Kép

<font color="0000ff">Írok rólunk is pár sort: a múlt héten Zsoltika megkapta az első igazi kiscipőjét, vagyis szandálját Kép Képzeljétek, 20-ast kellett vennünk, akkora nagy lába van Zsoltinak Kép Nagyon jól tűri a lábán, sokat van benne itthon is, és láthatóan stabilabban áll szandiban, mint zokniban. És nem is csúszik úgy a lába.

A másik érdekesség: Zsoltika is kapott motort Kép Szülinapra szerettük volna, de hamarabb megkapta, mivel ő is sokat nézegeti a gyerekeket az utcán, és nálunk is minden gyerkőc motorral közlekedik. Rakok fel róla képet is. Azért tetszik ez a motor, mert 4 kerekű, nagyon stabil. Zsoltika ügyesen üldögél rajta, fogja a kormányt, és amikor tolom, kicsit már hajtja is magát a lábával Kép Egyenlőre csak itthon használjuk, mert először meg kell tanulni motorozni KépKépKép

Nagyon huncut dolgokat művel olykor Zsoltika: a fürdőszoba és a wc ajtaján van szellőzőrács, az ajtó elé lehasal, úgy szemléli a rácson keresztül, hogy van-e bent valaki Kép Ha meglátja a lábujjamat, rögtön elkezdi harapdálni (zoknit is). A szobájában van egy lyuk a falon, majdnem a padlónál (ott volt a tv-antenna, ma már nem használjuk), abba mindig belenyúlkál, meg belecsempészi a dolgokat. Ahogy ott ül a lyuk előtt, tisztára olyan, mint egy egerésző macska Kép

Pocimutogatást gyakoroljuk már egy ideje, viszont a fülecskemutogatás már nagyon jól megy. Ha megkérdezem Zsoltikát, hol a fülecskéje, szépen megfogja mindkettőt Kép Nagyon aranyos, mert elég meghallania a fülecske szót, már mutatja is, hol van Kép

Mi is méredzkedtünk, hétfőn: Zsoltika 8960 gramm és 76 cm. Jó sokat hízott az elmúlt hónapban Kép

Végül: a járókát már alig használjuk Kép Amint berakom Zsoltikát, rögtön elkezd sírni, de mint akit nyúznak! Hullanak a könnyei, meg lefekszik a járókában, és addig sír, amíg ki nem veszem. Hiába rakok bele neki játékot, újdonságot, semmi nem használ. Pedig nagyon ritkán rakom csak be, amikor nagyon muszáj, és nagyon rövid időre. Hát ez van, de nem örülök, mert bizony néha sajnos elkerülhetetlen a dolog, és akkor aztán van hiszti.

Rengeteget írtam, bocsi mindenkitől Kép Most viszont már megyek is aludni.

Puszi:
Gabi</font>

pgaboka

A képek meg lemaradtak...

Imádom összeütögetni a gömböket Kép
Kép

Mobilozok Kép
Kép

Motoron:
Kép

Itt vannak a fülecskéim Kép
Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Voltunk Zitéknél, ami nagyon jó volt. Kép Kép Kép
Majd holnap mesélünk olyanokat, hogy pl. milyen az, mikor két baba rögtönzött Duna parti pancsolást csap.

Egy kép izelítőül. (Ez már a pancsi után, otthon készült.)

Kép

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Hahó!

Tegnap belealudtam a gyerek altatásába.Kép Ma meg megyünk állatkertezni a dédikkel, aztán meg este lehet, hogy jön anyós-dédi, szóval még rendet kell raknom, van rá két órám, jajjjj!

Nem is írok most sem, csak annyit, hogy a babókák tündériek, meg persze a szobák is.Kép

Gabi,
majd leírom a 15 percest, ez egy rövidített változat, persze nem olyan hatékony, mint az egy órás, de ez is több, mint a semmi.

Zsófi,
köszi, majd kipróbálom a levegőnek nézést.

Na, mennem kell, Gabi is felébredt.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Kép

<font color="0000ff">Szia Beni!

Boldog szülinapot kívánunk neked és üdvözlünk az 1 évesek között.

Marcsi és Ákos</font>

Marcsi
marcsi77

Sziasztok

Most csak pár kép a tegnapi napról, aztán később jövök rendesen is. Kép

Marcsi, Ákos
Köszönjük a köszöntést, valahogy gondoltam, hogy ti lesztek az elsők. KépKépKép Ja, sünis képem nem lett jó, majd feldobnátok? Köszi!!!!

Kavicsozás:
Kép

Ilyen amikor valaki akar haverkodni és amikor valaki nem akar:
Kép

Ments meg kérlek!
Kép

Puházunk (báránybőr):
Kép

És végül: itt már csípjük egymást:
Kép

zit
zit

A gyönyörű Beninek NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Zit: nagyon jók ezek a sorozatok, tetszik, a fiad igazi örökmozgó. beszámolót kérünk, dúsan illusztrált képekkel.

dolgozom, így csak a képekre reagálok.

Zsoltikát régen láttam, nagyon szép kék szemei vannak még mindig és olyan ügyes Kép

Bömbi szülinapos képei is jók, főleg, hogy az egész család ott mosolyog, és Bömbi olyan nagyfiú ezzel a süni hajjal Kép

na futok...

panu
panu

most olvasom, hogy Ákos a másik fúcska Kép nagyon aranyos ő is. Jó fej volt együtt a két gyerkőc, jól érezték magukat együtt?

panu
panu

Jó reggelt Kép

Beninek nagyon-nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk Kép

Kép

Zsoltika és Gabi

pgaboka

Hahó!

Gyorsan beugrottunk indulás előtt, hogy:

Beninek boldog szülinapot kívánjunk!

Kép

Zsizsa és Gabuci

(Zit, én azt hittem, mi leszünk az elsők, de hát voltak nálunk fürgébbek is.Kép)

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Halihó!

Beninek Nagyon Boldog 1. Szülinapot kíánunk!
Kép

Gabóka. Bömbinek almatortája volt. Ez volt életem első tortájaKép A receptet a Zsófi tette fel még régebben. A másik tortát anyósom sütötta, de abból Bömbi nem evett, mivel tejszinhabos volt. Jól meg is sértődött mondván a gyerek 1éves ehet tejeset. Úgy gondolta majd tejszinhabbal vezetem be a tejterméket?Kép Na de mindegy. Én nem adtam Bömbinek és készKép

Mindenkinek köszönöm a dicséretet Bömbike nevében.

Még később megpróbálok benézni

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Beninek nagyon boldog első születésnapot kívánunk!
Kép

Nincs valami jókedvem maKép Délelőtt másfél órát álltunk sorban családi pótlék ügyben Bencével, mire kiderült hogy 4 havit elbuktunk mert csak 60 napra visszamenőleg lehet igényelniKép A férjem februárban munkahelyet váltott és akkor a folyósítás megszakadt mert az új hely nem kifizető. Tudtuk ezt, de azt hittük hogy ha egyszer már igényeltük és kaptuk is, ilyenkor már nincs határozott ideje hogy meddig kell intézni. Na mindegy, ez van, de elég szarul esett. Pont most mikor a költözés elég sokat kivett a családi kasszából.
De esküszöm hogy Bencike volt a legtürelmesebb baba az összes közül, pedig inkább nagyobbak voltak nála. Úgy sajnálom szegény gyerekeket, ők szenvedik el ezt a sok hülye ügyintézést.

Utána még elrohantunk a Westendbe popsitörlőért meg bébikajáért, ami persze Bencének nem kellett, mert egy nő hamburgert evett mellettünk és arra mutogatott egyfolytában miközben ordított. Kifelé gyorsan vettem egy fahájas kürtőskalácsot a bejáratnál és jobbhíján azt nyammogta hazáigKép Cukros is volt meg minden amit nem adtam még neki eddig. De máskülönben hazáig ordított volna. Fáradt is volt, éhes nem igazán, de ilyenkor már minden rossz, ki akar jönni a kocsiból, feltérdel... Különben tökre muris mostanában ahogy megyünk, mert nem előre néz a kocsiban hanem oldalt ül feltett lábakkal, hogy engem is lássonKép

Bömbi, Zsolti, Beni és Ákos nagyon aranyosak a képeken! Ne haragudjatok de többet most nincs erőm írni.
Bence alszik, én meg megyek pizzát sütni mert éhenhalok!

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera

Köszönjük a jókívánságokat!!!!

Összeállítottam egy albumot az első évünkről, minden sor egy hónap, ha érdekel titeket, nézzétek meg:

http://babanet.hu/album/main.php?album=2105

Este vagy holnap rakok fel ilyen volt-ilyen lett képet és szülinaposat. Most készülünk, lassan jönnek anyuék is.

Még egyszer köszi mindenkinek!!
Puszi
zit és az 1 éves Beni

Hogy eltelt ez az egy év.....
zit

Sziasztok!

Gyorsan egy sorra jöttem én is:

Benike!

Nagyon sok boldog első szülinapot kívánunk Neked:

Kép

Robó és Anita

Többiek!
Sajna nincs időm írni, Robó mellett képtelenség mostanában.Talán este több időm lesz ha elaludt.
Olvasni is majd csak akkor lesz jobban időm.
Így is amióta írok "csak " két krém tetejét szedte le és kente majdnem magára, nemeg még sorolhatnám a sok csínytevést.De azért örülök, hogy ilyen örökmozgóval gyarapodtunkKép.

Pusz:Anita
anita77

Sziasztok!

Minden születésnaposnak - Bömbinek, Benének, Barninak és Beninek (remélem, hogy senkit nem hagytam ki) - utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!

H.

Kép
hanzika

Jó éjt!

Azt hittem előbb elalszik Robó és több időm lesz írni.
Azért pár sort írnék.

Klarissza:nem tudom most tartjátok Laca névnapját? Amennyiben igen, sok boldog névnapot kívánunk Lacának!!Kép

Zit, Marcsi: milyen édesek a fiúk együtt. Már régebben is taliztatok, vagy most ismerkedtek meg egymással? Olyan drágák együttKép

Zit: várjuk ám a képeket, igaz megkukkantottam az albumotokat is, hihetetlen mennyit változott BeniKép.Szép a gyerekszobátok, engem nagyon érdekelnek mostanban a gyerekszobák, mi is kost csináljuk Robónak majd a különszobát. Küldenél egy más beállítású képet is, hamár úgyis van gépetekKép.Tessék beszámolni majd Beni hogyan fogadta az első szülinapi ünnepségétKép.Lábszagolgatós kép nagyon jóóKép.

Marcsi: vizsgáid sikerültek?Ez most ugrott be, hogy meg sem kérdeztem még..

Vera: sajnálom a mai napotokat nagyon, hogy így alakult. Várom a leveled!Puszi Bencusnak is!

Panu: mit dolgozol? Azért pár sort írj majd ha lesz időd.

Brigi: nagyon ari Bömbi a képeken, csak kicsit téged látlak szomorúnak rajta.Ugye rosszul láttam , jól vagy mostanában és a kis pocaklakó nem túl eleven?Gondolom fáradt is lehetsz, főleg hogy a segítség is hazautazott, de próbáld lazábban venni a dolgokat és lazítani sokat!Tudom, hogy nem könnyű...
Nagyon szép tortát készítettél BömbinekKép.Nagyon csini volt a szülinapjánKép.A pici megmozdult már?

Gabi: de drága ZsoltikaKép. Milyen ügyesen mutatja a testrészeit. Már ennyire jól megy neki, vagy véletlen volt? Nálunk nem akarja mutatni Robó, de ha kérem add ide a lábad, mert éppen zoknit húzunk, akkor nyújtja vagy a kezeit ha öltözünk, de külön kérésre nem mutaja meg hogy hol is van.Kiscipőről fotót kérünkKép.Nagyon ügyesen ül a motoron Kép. A járóka miatt ne aggódj, nekünk igaz nincs, de Robó mentalitását ismerve, tuti, hogy nem is maradna meg benne. Láza volt még Zsoltinak? Remélem már lázmentes szegénykém.

Zsizsa: remélem jól sikerült az állatkertezés.De jó neked, hogy több déditek is él még. Várom ám a bővebb beszámolót. Gabóca a cicit is haradálja még? Gratulálok az álláshoz, ügyes leányzó nagyon!!Kép

Gabi75: új lakáshoz sok szerencsét kívánok. Nagyon ügyes Dávid, már nagyon sok mindtn tud tényleg.Járáshoz is gratulálok ám!KépHihetetlen, lassan ő is egy éves lesz. Szombaton ünnepelitek?Nyűgiség meg szerintem sok minden miatt lehet, de főképpen korral is jár. Robónak is voltak ilyen napjai, mostanában pedig inkább akaratosat játszik velem.Jó kis móka, nemmondom.

BArbi: írj majd bővebben is , ha lesz időd. Gratulálok ádibádi járássához.Nálunk Robó most kezd ismekedni az elő lépésekkel, több kevesebb sikerrel.

Hu, ezt az oldalt sikerült végigolvasnom.

Edit: remélem jól telkt a nyaralás. Majd írj ha lesz egy kis időd Kép

Robó is egyre huncutabb mostanában. Ma is alig akart elaludni , cicin egyáltalán nem, ringatva sem , így odafeküdtem mellé a nagyágyba és egyedül elaludt.Kezd nagyfiús lenni.Nálunk is sok mind nagyon megy, viszont tapsolni nem akarunk, viszont kitűnően utánozzuk a béka hangját, olyan aranyosan brekeg, csak azt nem tudom honnan tanultaKép.Térlátása is egyre jobb, egyre messzebbről megismeri már apát is. Enni lassan azt eszi, amit mi, így nem főzök külön már, hanem inkább a mi ételünket készítem kevésbő fűszeresre. Így még a darabosabb ételeket is szívesen megeszi.Hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Most viszont búcsúzom, mert elálmosodtam.

Lányok! Regináról senki nem tud semmit? Nagyon eltűntek!

Jó éjt mindenkinek:Anita
anita77

Csak egy köszöntés erejéig: Nagyon boldog szülinapot Beninek!!!!!!!!!!

Hú de öregszünk lányok! Mostmár kevesen vannak az egy év alatti gyerekekKépKépKépKépKépKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Boldog Szülinapot Beninek!

MOst már itthon vagyunk, de még nem tudok irni, de majd igyekszem.

Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Még egyszer köszi mindenkinek a szülinapi köszöntést!!!! Majd ha Beni elalszik és hagy, rakok fel képeket, most csak gyorsba jöttem. Kép

Marcsikám!!! Nagyon boldog SZÜLINAPOT kívánunk neked!!!!!
Kép

zit
zit

Sziasztok!

<font color="ff0000">Marcsi,
nagyon boldog szülinapot!!!</font>

Kép

Zit, Marcsi,
nagyon jók a képek a két fiúcskáról Kép Látom nagy haverok a fiúk! Végignéztem Beni albumát is, hát nagyon jó látni így a fejlődést! Zsoltiának pedig teljesen ugyanilyen ágya van, mint Beninek! A mi gyerekszobánkban is fenyő bútorok vannak Kép

Panu,
köszönjük szépen a dícséretet. Írj majd magatokról, ha van időd!

Brigi,
emlékszem az almatorta receptjére, de majd kikeresem és elmentem magamnak Kép

Vera,
családi pótlék Kép Hát most már nincs mit csinálni, de megértelek, borzasztó ez a bürokrácia. Ügyes Bence, hogy ilyen nyugisan tűrte a várakozást!

Anita,
nem véletlen, a fülmutogatás már teljesen tudatosan megy Zsoltikánál. Persze nem mindig csinálja Kép Pontosabban nem ismételgeti. Ha kérdezem, megmutatja egyszer-kétszer, aztán megelégeli Kép A pocakját viszont nem akarja mutogatni! Orrocskát szokta még néha. Jó nektek, hogy Robóka már így segít az öltözködésnél! Zsoltika bezzeg nyavalyog, néha egyenesen ordít, ha pelenkázom-öltöztetem. És még véletlenül sem nyújtja a karját vagy lábát. Mondom is neki mindig, hogy ha legalább hagyná, sokkal-sokkal hamarabb végeznénk az öltözködési procedúrával...

Majd én is lefotózom a gyerekszobánkat Kép Igazából még bent van a franciaágyunk + 2 éjjeliszekrény is. Mondjuk sok látnivaló nincs is bent, mert csak a kiságy van bent, és egy nagy tükrös gardróbszekrény. Ezt már direkt úgy vettük, hogy majd esetleg 2 gyerkőc cuccai is elférjenek benne KépKépKép Amúgy nálunk is minden bútor fenyő, mint Zitéknél.

Robó brekegése Kép Aranyos lehet! Ügyi, hogy már így eszik! Zsolti is egyre többmindent kap tőlünk, ma pl. tökfőzeléket Kép

Edit,
írj mihamarabb, várjuk!

<font color="0000ff">Köszönjük szépen az érdeklődést, Zsoltika ma már jobban van. Tegnap még volt láza, és a doktornéninél is voltunk. Persze nem tudtak semmit megállapítani, tehát valószínűleg a foga miatt lázas. Hát nem tudom... Pöttyök nincsenek Zsoltin, tehát nem a 3 napos láz lehetett.

Még egy kép a kiscipős Zsoltikáról:

Kép

Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok!

<font color="119911">Na, jöttem, Beni alszik, dobok fel pár képet. Igaz, mi nem öltöztünk ki, mert nagyon meleg volt a lakásban és nem akartuk Benit felöltöztetni, de nem is az a lényeg szerintem. Kép Nagyon tetszett neki a torta, vájkált benne, párszor megkóstolta, de aztán nem érdekelte, inkább játszott. Kép Kapott egy fából készült kutyust, amit húz maga után és mozog, majd arról is lesz kép. Meg egy ügyességi játékot, meg legót (nagy darabosat).
És a képek:</font>

Ilyen volt:
Kép

és ilyen lett:
Kép

<font color="119911">A szülinapról:
Stílusosan egy oroszlánfejet csináltattunk neki:</font>
Kép
Itt még nem hitte el, hogy hozzá szabad nyúlni Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

<font color="119911">Bocs, kicsit sok lett, de nem tudtam választani.
zit</font>
zit

Zit!

Beninek Boldog SZulinapot!!!!!!!!!!!
NAGYON EDES MINDEN KEPEN!!Kép
Tenyleg a tortat ti keszitettetek?Ha igen van recept vagy legalabb mivel lett diszitve?Nekunk szombaton lesz es en is szeretnek valamit sutni neki.

GABi!
ZSoltika nagyon szep fiu!Azt hiszem egy cipoben jarunk mi is lazasak vagyunk mar 3napja es semmi mas jel nincs egyenlore,vagyis tegnap hanyt ketszer is talan megrontotta a gyomrat vagy nem tudom (csak nem tudom attol lehet e lazas))dokihoz talan holnap elmegyunk ha meg holnap is az lesz.

DAvid ma megtett 19 lepest nagyon ugyi mar.Enni semmit nem evett tegnap a gyumin kivul de meg abbol is kihanyt egy kicsit.lehet holnap doki Kép
Most mennek kell mindenkinek szep napot.
gabi75david

Sziasztok!
Zit: egyszerűen ennivaló a fiad! ez a sorozat a tortaismerkedéssel valami fantasztikus! ahogy néztem sorba a fotókat, szinte hallottam, amint biztatjátok: fogd meg... Kép

Gabi és Gabi75: ez a láz aggasztó. remélem, hamar túl lesznek rajta a fiúk. Gabi75: inkább gyomorrontás, ha hányt is, mint 3 napos láz, próbáld krumplival, vagy ha csak gyümit eszik, akkor almával etetni, az megfogja az emésztést.

Gabi: Zsoltika tényleg nagyon ügyes, hogy ennyi mindent csinál. és a cipős-nézelődős képen nagyon aranyos.

Írtatok az öltöztetésről: nálunk is nehezen megy, pedig már igen közreműködő Lizi. úgy vettem észre, hogy a háton fekvést utálja csak. ha ülve adom rá a pólót illetve állva a nadrágot, és csak annyi időre kell háton feküdnie, amíg a pelenkát "rákötöm", akkor elviseli. különben nagy ordiba van és harc Kép

Anita: már írtam korábban, hogy heti 2x, reggel 6 és 10 között rádiózom, ez jó, mert apa vagy a nagymama tudja vállalni a reggeleket, amíg haza nem érkezek. csak a hajnali kelés visel meg, de ezt már csak halkan mondom, mert itt még vannak, akik éjjel kelnek a gyermekükhöz, ha jól emlékszem, te is Kép.

Marcsi! mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk! Ákos megünnepelt? mivel jeleskedett a nagy napon?

képzeljétek, ma itt járt nálunk a doki (rutinellenőrzés) és azt mondta, hogy a tejet tejszínt (főleg ez utóbbit) 1 éves kortól ajánlja, mert az első szülinapon úgysem lehet megtiltani a gyermeknek, hogy ne tenyereljen bele a tejszínhabos tortába, és úgyis lenyalja a kezéről. komoly orvos Kép, de jó volt vele beszélgetni.

na megyek... írjatok
jó éjt
panu
panu

Sziasztok!
Hulla fáradtan, de itt vagyok.
Zit: Beni nagyon nagy fiú. Szép tortája volt.
Gabi75: Gratula Dávidnak a lépegetéshezKép Ügyi nagyon. Ma Bömbike is tett 3lépéstKép Ez azért is furi mert még nem áll kapaszkodás nélkül. Igaz "kapaszkodott" a sapijábaKép Olyan édi volt. LázKép
Gabóka: Zsoltika nagyon ügyi, hogy már ennyi mindent megmutat. A cipős kép tutiKép Remélem már nem lázas.
Anita: nem voltam szomorú, csak mint írtam már anyós kicsit felbosszantott, meg bántott, hogy nem hozott Bömbinek semmilyen ajándékot. De lehet, hogy csak én reagálom túl a dolgot. Minden esetre eosszul esett.
Pocibaba még nem mocorog, vagyis, hogy ő biztos mocorog, csak én nem érzem mégKép
Vera. sajnállak a nehéz ügyintézés miattKép Ügyi Bencike, hogy ilyen jól tűrteKép

Csajok: aki már nem szoptat. Ti mikor adtok a gyerkőcnek először enni reggel és mikor este. Nekem Bömbi már este fél8 kor hisztizik, hogy fürdessem és utánna vacsi és már alszik is. Csak az a baj, hogy hajnal fél5 kor ébred, és mivel a szopival nem tud már jól lakni muszáj neki tápszert adnom, csak utánna már nehezen alszik vissza ő is meg én isKép Mit tegyek?????????? Úúúúgy hiányzik a hajnali szopiKép Pedig szegénykém nem akarja elfogadni, hogy nincs tejciKép Ő próbálkozik rendületlenül.

Na megyek mert túl panaszos lettem. De azért még Marcsinak Kívánok Nagyon Boldog Szülinapot.
Kép

Brigi
bombomanyu

Sziasztok lányok, újra jelentkezem,most már rokonok nélkül...
Tegnap elmentek délután, repcsire tettük öket,azóta már szerencsésen hazaértek, egy böröndjük kivételével, ami Frankfurtban elkeveredettKép Sajna volt másik 10 ember a gépen, aki igy járt,szóval ez valami csapat-megmozdulás volt a Lufthansa részéröl, állitólag a ma éjféli géppel viszik Bp-re a böröndöket, és onnan szállitják házhoz...Persze ajándékok is vannak benne, na meg egy nagy halom kő a Sziklás hegységböl, szerintem ha megnézik a vámosok hülyének nézik a rokonságot, minek cipeltek haza ennyi követ...Nem tehetnek róla, annyi helyen jártunk,és mindenhonnan csak pár követ, kavicsot vittek el, hát még igy is lett vagy 10 kg-nyi.
Egyébként jó volt ez a 6 hét, meg nem is, kicsit rossz volt, hogy egyáltalán nem tudtunk kettesben kommunikálni vagy létezni, és bizony a végére nagyon megviselt a mellözés,mert hát a páromnak a vendégek volt a " mindene", én meg elég szarul viseltem a hanyagolást. Igy persze párszor jól összekaptunk, remélem azért nem csak erre fognak emlékezni az egész nyaralásbólKép
Aztán persze most már mindent tisztáztunk,és egész nap csak beszélgettünk,milyen is volt ez a nyár, és bizony a páromnak is van lelke,mert el-el sirja magát, ha arra gondol,hogy itt voltak-most nincsenek, és nem tudjuk mikor látjuk öket megint.
Idáig arról volt szó, hogy jövöre én mindenképpen hazamegyek Ádámmal, de most már ö is érzi, kell neki is az,hogy lássa sürübben a rokonait, igy lehet együtt megyünk, csak az iszonyatos pénz. De még van rá egy évünk, hogy összegyüjtsük, én bizom benne menni fog.
NAgyon sok felé jártunk, kb 6 ezer km-t autókáztunk össze a 6 hét alatt. Csak az idöjárás volt néha rossz, itt nagyon hideg napok voltak és rengetek esö...A füvünk még zöld,pedig egyszer sem locsoltuk, máskor ilyenkorra már locsolással is kiszárad a perzselö naptól.
Természetesen a hét hátralévö részében már jön a jó idö,most ment vissza a párom szabiról, mérges is emiatt....

Zit, nagyon sok boldog elsö szülinapot kivánok Beninek, aki mellesleg nagyon aranyos a képeken, megnéztem mindet!!! SZupi kis tortája volt, nálunk én készitettem Ádámnak, és ö is belekóstolt, és el is majszolt egy kicsit belöle...

Sziasztok, ennyire volt idöm,még szalad az egész ház, mire mindent visszarendezek, pakolok eltelik egy hét is...
BArbi

Kép
Kép
barbi

Lemaradt a Beni-gif, mégegyszer boldog szülinapot!!!!KépKép
Kép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket.
Bizony ám, nem csak a babák "öregszenek", mi is Kép

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Marcsi, akkor Neked is nagyon sok boldog szülinapot kivánok!Kép (bocs, valahogy átsiklottam tegnap)
Kép
Barbi

Kép
Kép
barbi

LÁNYOk,merre vagytok???

Anita, Ann, Klarissza, Zsizsa, Zit, Gabi, MásikGAbi, Vera,DBarbi,Zsófi, Marcsi, Orsi, Brigi, Hangosz,Edit, Szti,Cory, Batka, Docka,Dandy, Panu,Susie, Diti, Meme, Hanzika, Dorki?????

És persze mindneki, aki még ritkábban irogatott,és nem ugrik be a neve...

Most meg én érek rá,és nincs mit olvasnom...Micsoda pech...
Na, remélem hat ez a kis ébresztö, de hogy biztosra menjek, teszek fel pár képet, jó????

Nézzétek, hol fürödtünk Ádámmal:
( a háttérben apa és az öccse, két kopaszgolyó)

Kép

Utána pedig ilyen szép virágok közt sétáltunk:
Kép

És köveket szedtünk:
Kép

Tegnap elöször csináltam igazi felnöttes borsófözit Ádámnak (liszt és tej volt benne), és tükörtojás csináltam mellé, benyomta az egészet. Lassan mindent bevezetek most már neki, ügyesen vette az akadályokat.
És most már egyáltalán nem mászik, egész nap csak gyalogol, egyedül a lakásban. Én meg utána,mert azért lesni kell, mit hol ér el...De nagy fiú már, istenemKép
És ha megtalálja a kis telefonját, azonnal teszi a füléhez, nekem meg mondanom kell,hogy hallo-hallo, olyan édes vele, ahogy fülérszoritva mászkál. És minden boltban kiszúrja a ventillátorokat, mutat magasba,mi meg mondjuk, FOROg,mert nekünk is van,és azt is ugyanigy mutogatja.
Na, azt hiszem elég lesz belölem, túltengem a topicot.
Sziasztok és IRJATOK!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi. Nagyon jók a képek, és Ádi is nagyon édiKép Már olyan nagyfius.
Mi ma voltunk méreckedni. Bömbike 2hónap alatt nem hizott 1dekát sem viszont 4cm-tert nőttKép. Méretei: 9730gr 76,5cm.
Panu. Nekem azt mondta a doki, hogy a tejszin az utolsó legyen a tejtermékek között amit megkóstol a baba, mert elég nehéz nekik még megemészteni. Na akkor ebből igazodjon ki az emberKép

Most megyek teregetni és elpakolni a kisfiam utánn, mert az egész lakás úgy néz ki mint ahová bedobtak egy bombát.

Sziasztok És én is csatlakozom Barbihoz: Irjatok!

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!
Brigi: a mi dokink nem csinál nagy ügyet a kajákból, mindig azt mondja, hogy nem az a fontos, hogy pontosan az x-dik hónap után vezesd be az adott kaját, hanem a folyamat és a fokozatosság a lényeg. tehát ha te úgy érzed, hogy mgérett a helyzet és a fiad vágya Kép a tejszínre és persze a többi előtte lévő kajatípust már bevezetted, és nagyjából az előírt kor körül van, akkor próbáld ki. de fontos, hogy te mit akarsz.

Barbi: megint nagyon klassz helyekről mutatsz fotókat, és persze ti is nagyon helyesek vagytok rajta. Ádibádi olyan nagy fiú. a járásról is készíts képet! jó étvágya van a fiadnak, vagy csak az újdonság varázsa volt a nagy adag borsó főzi bekebelezése? egyébként Lizi is szereti a fűszereket. olyanokat adtam neki, amelyeket frissen is lehet kapni - bazsalikom, majoránna, rozmaring, kapor.kevés sóval és ezekkel ízesítek, és tetszik neki, de rögtön jelez, ha túl sok valamelyik, mert akkor nem kell .

magunkról egy keveset: Lizi már napok óta nem akar du. aludni, pedig látszik rajta, hogy fáradt. ha beteszem a hintába 5 perc és olyan mélyen alszik, hogy még a szomszédban üvöltő rádió sem zavarja, pedig az még engem is zavar.
persze párnával a legjobb elaludni, mert annak lehet rágni a sarkát:
Kép
és a mai ebéd, amikor ő is kapott kanalat és tányért, benne egy kis kajával, hogy egyedül boldoguljon (közben persze én is etettem), az eredmény:
Kép

az esti fürdést imádja, nagy dumálás közepette megrendezi a játékait, majd kidobálja, hogy szedjem össze, a legjobban ezt a szivacsot kedveli:
Kép

írjatok, mindenkinek jó éjt
panu
panu

Sziasztok!

Na hát akkor én írok, ha már nem sokan tolonganakKép

Tegnap nem volt időm a géphez ülni, mert barátnőztem, ma pedig délelőtt vásároltunk Bencével. Holnap is megyek még, mert Apa szülinapi ajándéka még hiányos... Aztán nemsokára már a Bencié is lesz, alig várom!!!
Jut is eszembe, Zit szeretném megkérdezni hogy ti hol csináltattátok a tortát Beninek? Lehet hogy Szentendrén? Hát annyira messze azért nem szeretnék elmenni érte, de nagyon-nagyon tetszett, igazán öteletes és nagyon profi torta voltKép
Látom Beninek is tetszett!
Nagyon aranyos a képeken, jók a fotók, annyira jó látni a kis megilletődött arcátKép Nagyon szép kisfiú és milyen okos!
Büszke lehetsz rá igazánKép

Szóval most torta után nyomozok, szeretnék valami igazán szépet csináltatni Bencének. Régebben Cory feltette a Tutti-Frutti Cukrászda címét, lehet hogy a végén onnan lesz, de az igazat megvallva annyira nem voltam elájulva attól amit a nővéremnek csináltak májusban. Ha valaki tud jó helyet akkor szóljon légyszi!

Jön az egész család hozzánk, anyukámék, nővéremék, anyósomék és a dédik, mindenki együtt ünnepli Bencét. Így a legegyszerűbb, nincs sértődés sehonnan, hogy hova mikor hanyadiknak megyünk... és nem lesz száz tortája sem Bencének, csak egy, az lesz az igaziKép Már tényleg nagyon várom!

Brigi!
Gratulálok Bömbi méreteihez, nem rosszKép A nagykönyv szerint 1évesen kb. 10 kilónak kell lennie a gyereknek, úgyhogy ti pont jók vagytokKép
Benci nem lesz annyi, mert hónapok óta (nem túlzás, már vagy 3 hónapja) 8 kiló. Sőt, volt már 8,3 is, de ma megint mértem és csak 8 kiló. Nem tudom hogy esetleg fogyott vagy a mérleg mér összevissza?
Mondjuk jó kis husi, nem aggódom, csak furcsának tartom hogy kevesebb mint volt. És ez leginkább azóta van mióta abbahagytuk a vas szedését. De majd rá is kérdezek a doktornéninél ha jön hozzánk.

Barbi!
Csodálatosak a képeitek, mint mindig. Gyönyörű helyeken kirándultok, úgy irigykedem ámKép És olyan sokat mentek mindig, azért isKép
Elhiszem hogy néha már sok volt a rokonokból, én eddig sem bírtam volna... És azt is el tudom képzelni hogy mennyire hiányoznak a szüleid! Na de majd jövő nyáronKép
Ádám nagyon nagyfiú már, ügyes hogy csak így közlekedik, jön-megy, gyorsan eltelt a kisbabakora neki is.

Gabi75!
Remélem Dávid azóta már jól van! Voltatok orvosnál? És mit mondott, mitől van a láz és a hányás? Szegénykém...
Járáshoz viszont nagy-nagy gratula, ügyes fiad van neked is!!!Kép
Beindult a babaruha-biznisz?Kép

Marcsi!
Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

És a végén akkor én is teszek fel képet Bencusról, így fedezi fel lassan az egész lakástKép Sajnos a kőre is kikúszik már, az ellen nem tudom mit csináljak, mert hiába viszem vissza, egy percen belül megint kimegy.
Kép
Kép

Ezt a Danoninos dobozt nagyon jól lehet terelgetni a kanállalKép
Kép

Itt pedig még mindig adják a főzeléket, pedig már rá sem bírok nézni
Kép

helyette inkább kiflit eszemKép
Kép

Na jó ennyit mára, mert már így is sok lettem, bocsi!!!

Többiek! Írjatok! Ann-ról tudom hogy még nyaralnak, pedig már ő is nagyon hiányzik Hamival, viszont Edit ti már itthon vagytok, mesélj milyen volt a nyaralás!Kép

Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?