Sziasztok!
Már több mint 1 órája alszik Zsoltika, ez pedig azt jelenti, hogy már nem is fog felkelni csak max. szopizni. Egész jól viseli a lázat, a tegnap éjszakánk is teljesen jó volt, 1 szopi után alvás reggelig. Láztalanul ébredt, aztán délre megint felment a hője 38,6-ra. Kapott kúpot, azóta pedig semmi gond
Néha kicsit bágyadt volt szegénykém, de azért ma is sokat jött-ment, sétáltunk is, mert hát a lakásban már unalmas
Visszaolvastam mindent, próbálok reagálni is, meglátjuk meddig jutok el
Hagnosz,
kérdeztél a tornáról: én is callanetics-et csinálok itthon
De még csak 2 hete kezdtem el, igaz igyekszem mindennap végigcsinálni a videokazettát (ez nem mindig jön össze), és nekem nagyon bejött! Már ilyen rövid idő után is úgy érzem, hogy javult a halmazállapotom
Most majd méricskélni is fogok, mert mielőtt elkezdtem volna a tornát, lemértem a combom, derekam, hasam, csípőm: kíváncsi vagyok, eddig mennyi a változás.
Zsizsa,
hízáshoz gratula! Milyen az a 15 perces callanetics? Én azt nem ismerem, pedig olykor jól jönne. Többször is jártam úgy, hogy Zsoltikát elaltattam, gyorsan megcsináltam itthon ezt-azt, és alighogy elkezdtem a tornát, felébredt. Ilyenkor kellene egy rövidített verzió
Nálunk úgy működik, hogy ha napközben nem jutott időm a tornára, akkor este csinálom meg, apukája pedig leviszi Zsoltikát egy jó nagy sétára
Gabi nagyon édes a neonzöld rucijában
Klassz ajándékokat gyártottál
Cipőcske
Brigi,
nagggyon tetszik nekem Bömbi az új frizurájával! Jók a szülinapos képek is. Milyen tortája volt Bömbinek?
Panu,
Lizinek gratula a járáshoz!!! A szökőkút (?) előtt pancsoló Lizis kép nagyon jó, tisztára mint egy képeslap
Zit,
Beni nagyon jó súlyban van
Nagyon jók a képek! Szuper a nappalitok, hasonlít a miénkre, nálunk is ott zajlik a játék
Barbi,
egyéves Ádibádi igazi úriember az öltönyében
Látom nagyon szép játékokat kapott.
Klarissza,
bár most nem vagytok, de majd írd meg, hogy áll Laca a szopival! Emlékszem, sokaknál hirtelen utasították el a babók a cicit (meg írták is a lányok), de hátha csak valamilyen átmeneti jelenségről van szó!
DBarbi,
gratula Fanninak a felálláshoz
Batka,
érdekes, amit írtál a járással kapcsolatos elkülönülésről. Nálunk is vannak extra nyűgös napok, e hét elején azt hittem, megőrülök Zsoltikával. Egyszer kapaszkodik, hogy vegyem fel, egy pillanat múlva már veti le magát a kezemből, és jön utánam mindenhová, a segítségemet sem fogadja el sokszor. Szóval önálló is meg nem is
Pocimutatás
Zsófi,
autóhoz gratula!!!
Vera,
nagyon szép az új lakás
Bence pedig szuper ügyi, és nagyon jó kis husi! Fogacskákhoz gratula! Zsoltika is kap már Danoninot
Pár napja a barátnőm etette a kisfiát, Zsoltika pedig szinte kinézte a baba szájából a kaját, hát adtam neki. Imádja!
Darabos kaja: én rakok Zsoltikának az etetőszék tálcájára kenyérdarabkákat, banánkarikákat, sült krumpli darabkákat és sült husidarabkákat is
Ezeket szépen felcsipegeti a tálcáról. Soha semmi gond nem volt. A kiflivel már igen, mert nagyobb darabot tömött a szájába, aztán az egész felragadt a szájpadlására
Úgy kellett kikaparnom a kiflit
Marcsi,
nekünk is kertesház-mániánk van. Mennénk is, ha lenne hová
De még a mostani lakásunkon is hitel van, úgyhogy a családi ház egyenlőre álom marad. Hogy ment Ákosnak a motorozás?
<font color="0000ff">Írok rólunk is pár sort: a múlt héten Zsoltika megkapta az első igazi kiscipőjét, vagyis szandálját
Képzeljétek, 20-ast kellett vennünk, akkora nagy lába van Zsoltinak
Nagyon jól tűri a lábán, sokat van benne itthon is, és láthatóan stabilabban áll szandiban, mint zokniban. És nem is csúszik úgy a lába.
A másik érdekesség: Zsoltika is kapott motort
Szülinapra szerettük volna, de hamarabb megkapta, mivel ő is sokat nézegeti a gyerekeket az utcán, és nálunk is minden gyerkőc motorral közlekedik. Rakok fel róla képet is. Azért tetszik ez a motor, mert 4 kerekű, nagyon stabil. Zsoltika ügyesen üldögél rajta, fogja a kormányt, és amikor tolom, kicsit már hajtja is magát a lábával
Egyenlőre csak itthon használjuk, mert először meg kell tanulni motorozni
Nagyon huncut dolgokat művel olykor Zsoltika: a fürdőszoba és a wc ajtaján van szellőzőrács, az ajtó elé lehasal, úgy szemléli a rácson keresztül, hogy van-e bent valaki
Ha meglátja a lábujjamat, rögtön elkezdi harapdálni (zoknit is). A szobájában van egy lyuk a falon, majdnem a padlónál (ott volt a tv-antenna, ma már nem használjuk), abba mindig belenyúlkál, meg belecsempészi a dolgokat. Ahogy ott ül a lyuk előtt, tisztára olyan, mint egy egerésző macska
Pocimutogatást gyakoroljuk már egy ideje, viszont a fülecskemutogatás már nagyon jól megy. Ha megkérdezem Zsoltikát, hol a fülecskéje, szépen megfogja mindkettőt
Nagyon aranyos, mert elég meghallania a fülecske szót, már mutatja is, hol van
Mi is méredzkedtünk, hétfőn: Zsoltika 8960 gramm és 76 cm. Jó sokat hízott az elmúlt hónapban
Végül: a járókát már alig használjuk
Amint berakom Zsoltikát, rögtön elkezd sírni, de mint akit nyúznak! Hullanak a könnyei, meg lefekszik a járókában, és addig sír, amíg ki nem veszem. Hiába rakok bele neki játékot, újdonságot, semmi nem használ. Pedig nagyon ritkán rakom csak be, amikor nagyon muszáj, és nagyon rövid időre. Hát ez van, de nem örülök, mert bizony néha sajnos elkerülhetetlen a dolog, és akkor aztán van hiszti.
Rengeteget írtam, bocsi mindenkitől
Most viszont már megyek is aludni.
Puszi:
Gabi</font>