Akkor egy nagy levegő és kezdjük újra,de csak mert unatkozom!
Berni!
Nagyon köszönöm a tippeket, a naptárosat mindenképp ki fogom próbálni! Igazság szerint van egy kisbarátja Márknak,csak 2 hétig hiányzott,mire újból ment oviba, a kis Dominik hiányzott,így még ő sem volt ott "neki" támasznak,pedig már Márk első napján belopta magát a szívébe,mert D. így fogadta:
-Jajjdejó,megjött a kis barátom!!
A környéken pedig mindenki tudja,hogy ovis,és mindenkinek azt "kamuzza",hogy szereti az ovit!
Nem bánnám már túl lennénk ezek az egész herce-hurcán!
Sly!
Gratula a tesód kocsijához! Én is hasonló sofőr vagyok...vagyis lennék,mert a 3 éves jogsim még nem került használatba!
A Fábryban volt egy dumás srác,aki valami hasonlót mondott:
-vezetni tudok,csak nem merek megelőzni senkit!
Na én a kettő keveréke vagyok
ne is legyen az utcán senki és akkor nem is kell előzni!
Persze ha lenne egy kisautóm,akkor talán máshogy látnám a dolgokat!
Hogy sikerült a bulid?
[quote]M írta:egyek, addig még kigolyózom a Raffaellot!
És ki az a Raffaello??????????????
Ancsa!
Gyógypuszik Rebus homlokára!!! Legközelebb (tudom,hogy nem lesz) rgötn rányomsz egy hideg kést,és nem lesz pukli!
Nagyon lázba jöttem a tali gondolatától!!!!
Gabi!
Nagyon édi a cukros videó,főleg a kisfiú,aki a végén kap még egyet.
Írj te is!!
Csilla!
Nagyon örülünk,hogy írtál,és annak meg főleg,hogy Toncsi megszerette az ovit! Gondolom ez nagy megkönnyebbülés a lelkednek és milyen jó Toncsinak! Mira is rengeteget bukdácsol,esik-kel,de sosem sír,pedig rajta is van ütésnyom! Jajj,nagyon remélem összejön a tali!!!
Cak nem a szilvásváradi kalandparkban voltatok? De otthon nem szakad az eső????
mira már iszik tejet kakaónak kb. 13 hónapos kora óta,de elég ritkán,viszontszereti nagyon!Bár ő mindent szeret!!! De!! az alkatán legalább nem látszik meg!
Mariann!
Ámin nagyon szépséges és olyan vagány!!!!!!!És látom mindig mozgásban van!
A lándzsás útifú nálunk be szokott válni elhúzódó köhögésre! Esetleg nincs olyan ismerősöd akinek a babája még nem töltötte be az 1-et és a nevére lehetne íratni tápszert? Vagy ha nagyon jóban vagy a dokival,kérd meg,hogy írjon fel valaki nevére,aki 1 alatti és szopizik.még ha nem is ismerős,veszíteni valód nincs,legfeljebb azt mondja,nem!Én is írattam Mircsi nevére a barátnőmnek!
A férjek általában allergiásak a gyeresírásra..nálunk is így van..de kit érdekel??
Szintus!
Látszik,hogy jó volt a buli!! Jó,hogy elmentetek!!!Fruzsi nagyon cuki,és olyan csini!
Remélem nem lesz beteg!!! Hüle anyuka!!!
Mira is hasonló Fruzsihoz evés terén,de ő legalább az elején elfogadja tőlem,a végefelé meg együtt kanalazunk,de még így is katasztrófa! Levesen/ főzeléken kívül mindent hagyok neki önállóan enni...hagy tanuljon!