Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csanád nem lázasodott be, azt az egy alkalmat kivéve tegnap éjjel, de azért nem aludt jól ma éjjel sem.

Réka, köszi az erkölcsi támaszt! Jó volt látni Mátét a videókon, ha már élőben olyan sokáig nem láthattuk. Milyen elmélyülten és kitartással rakosgatja egymásra a kockákat! És mondja, hogy hal:o Bár olyan álmos, hogy inkább kellene hagyni aludni :) És a bakancsos! Jó mulattatótok van!

Szintia, nem suliba jártam, hanem egy tanfolyamra egy munkahellyel kapcsolatban. Csak épp nem megfelelő munka-de arra gondoltam, a tanulás sosem árt, főleg ha van időm és még ingyenes is. Mit szeretnék dolgozni? Hát mivel könyvelő a végzettségem, azért jó lenne valami hozzá kapcsolódó munka. De dolgoztam már recepciós titkárnőként, számlázóként, tehát az is jöhet.

Pat, lehet ha tényleg nem kellene vidd oviba Márkot, ha amíg sokszor lesz kihagyás. Viszont ha mindig lesz kihagyás, akkor azt kell megszokja, hogy ha otthon vagytok(nem Egerben), akkor mindig oviba kell menni. Amúgy ő csak őszinte és kimondja, amit gondol, nem akar égetni téged :) Aranyos dolgokat mond:lol:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Megvagyok! PAtri! köszi a hiányolást! Nem vagyok bárányhimlős! 8) :lol:

Csanádnak jobbulást!

Máté nagyon ügyes és édes a videókon és a képeken!

Ártemisz és Niki is nagyon cukik!

Sajnos elég felületesen sikerült olvasnom.

Hazahoztuk tesóm autóját. Én vezettem haza! Szupi, csak az autókereskedéstől a Coráig esőben, sötétben semmit sem láttam, mert annyira gáz volt rajta az ablaktörlő. Ráadásul ismeretlen autó, ismeretlen város! De túléltük, nem volt semmi gond. A Corában kapott új ablaktörlőt.
Azóta tanítgatom vezetni, ha van egy egy órám. Ha nincs senki az úton, már megy is neki, de ha meglát egy autót, ideges lesz, nem tud elindulni, lefullad..... parkolás.......szóval még kell gyakorolnia!


Mi jól vagyunk!

Pati! Sajnálom Márkot, de szerintem semmiképpen ne vedd ki az oviból. Ahogy ezelőtt is, most is meg fogja szokni, vagy beletörődik. Egyébként az őszi szünet után Roli is sírt, annyira, mint még soha. Azóta is nyafog itthon, hogy nem akar menni. Majd megszokja.

Ma tartjuk a szüli-és névnapomat! De majd csak 18. és 13-án lesznek. Fél óra múlva jönnek a vendégek! Megyek, addig még kigolyózom a Raffaellot!

Joli! Nem vagyok beoltva bárányhimlő ellen!

Kép
szly27
 
 



Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Reka!
De edes Mate! :D Jot derultem a videokon! "ko ko" -de draga.
Olyan jo, hogy mar ol van es hogy hatalmas etvagya lett.

Sly! Jo lehetett az uj kocsit vezetni. A tesod mostanaban kapott jogsit?

Pat! Szegeny Mark! Elhiszem, hogy a ferjed nem akarja vinni az oviba. De ha az ovoneni mondta, hogy mar napkozben jol elvan, akkor hamarosan elmaradnak a sirasok. Aztan januarban az egy honap kihagyas utan remeljuk mar nem ternek vissza. Elhiszem, hogy egy hosszabb ido utan nehez megint visszasokni. Lasd. ha egy honapig nem dolgozol, jol elvagy otthon, aztn mehetsz vissza a taposomalomba megint. Ki szereti azt?
Mark szovegen megint jot rohogtem. :lol:

Adri! Szepek vagytok! Artemisznek azok a gyonyoru szemei!

Na, meg majd visszaolvasok, mert meg valakinek akartam irni.

Nekunk vacakul kezdodott a nap. Rebus elesett a babajaban es pont a fal szelebe csapta a homlokat. Azt hittem szethasadt. Most egy oriasi dudor van rajta es egy csunya kek csik. Aztan 1 oraval kesobb azt lattam, hogy a mosogepbol nyalogatja ki a benne maradt mosoport. Pedig mindig zarom az ajtajat, de most elfelejtettem. Eddig nem hanyt, bar nem is evett sokat, remelem nem lesz gond.
Mas nincs. Most felebresztem a kisasszonyt, mert megyunk vacsizni a kozeli pubba. Mar lassan 3 oraja alszik. :shock: Arra se ebredt fel, hogy itt kiabalt a szomszedasszony. Kedves no, de olyan hangosan tud beszelni..

Na, meg jovok.

Ja, Joli! Elhiszem, hogy hianyzik Csanad napkozben, de o szereti a bolcsit.

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Gabi, ez gyerekkínzás kategória :lol:

Szly, boldog ünneplést!

Ancsa, puszi Rebusnak a buksijára és kellemes estét!

Csanád jól van, sehol semmi nyoma annak, hogy beteg lenne-szerencsére. Ki is vittem motorozni, nem lehet egéz nap bent tartani.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Már megint lemaradtam, de azért sikerült visszaolvasnom, de már nem tudom pontosan, hogy kinek mit akartam írni. Betegeskedőknek jobbulás, mi is köhécselünk, Ámin kicsit én jobban, bár én kaptam el tőle. Az oltást egyenlőre hanyagolom úgy döntöttem. Akiket itt megkérdeztem (gyógyszerész, orvos) nem javasolta.

Bilizősöknek nagy gratula, a héten Ámin is produkálta magát, de sajna azóta sem. Elővette a bilit majd mutogatta, hogy vegyem le a pelust. Kérdem a bilibe akarsz pisilni? erre nagy bólogatás. Gondoltam magamban persze! Nade tényleg ráült és belepisilt. Olyan édes volt, de azóta semmi. Ma este mikor már levettem a pelust csak nadrágban volt láttam, hogy talán pisilnie kell, kérdem ráülsz a bilire? Hát ráült, de csak nadrágban volt hajlandó, de azért odapisilt.

A tévé nálunk is szinte egész nap megy és Ámin már egészen pici kora óta érdeklődve nézi, de csak rövid ideig szerencsére. Viszont evés közben sajnos csak tévével eszik, szereti a meséket és nem egy nagy étvágyú és amikor rájöttem, hogy így hajlandó enni sajnos rászoktunk.
Pechemre a múltkor felvettem a Pinocchiót és pár napja legalább napi 15X kell bekapcsolni neki, mást nem hajlandó nézni addig dugdossa a távirányítót a kezembe és rázza a fejét, hogy nem jó a műsor kapcsoljam a Pinocchióra, de csak az első 15 percet szereti azt megnézi majd megy tovább. Tegnap valamit megnyomott a távirányítón és végig angolul ment a mese, de fogalmam sincs, hogyan csinálta. Azt sem tudtam, hogy van ilyen.
Houval tegnap előtt este megint összezörrentünk, de nagyon Ámin miatt. Nem akart elaludni pedig már nagyon álmos volt és egyre nyűgösebb. Persze Hounál a megoldás, hogy kihozza a szobából és tévéznek együtt én meg visszaviszem a szobájába hátha elaludna, de hisztizett. Persze Hou szerint én vagyok a rossz, mert hagyom sírni. 8 körül szokott általában elaludni és már 1/2 11 volt, már semmi nem volt jó mindenen nyafogott. Na jól összevesztünk erre Hou elhúzta a csíkot itthonról és érdekes Ámin 15 perc alatt elaludt, kicsit sírdogált, de elaludt. Hou 2 percig sem hajlandó a sírást hallgatni inkább szórakoztatja csak nem érti meg, hogy annál rosszabb. Na ennyit magunkról.

A fényképek szuperek és Adri nagyon csinos anyuka vagy!!!!!

Joli hajrá munkahely!!! Én is már előre félek, hogy ha eljön az idő és bölcsibe kell adni Ámint mi lesz velünk?

Ha már Csanád ennyire beszokott szerintem sem kellene kivenni, mert kezdheted elölről.

Márk száj még mindig az első helyen!

Csilla jó, hogy jelentkeztél és tudom mennyire rossz lehet neked, de szerencsére a lányok lekötik a figyelmedet. Nekem is ha nem lenne Ámin biztosan 100x nehezebb lett volna.

Na most nem jut más eszembe pedig tutira akartam még másnak is írni.

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
havacska
 
 


Réka!
Máté nagyon aranyos a videón, ezt legalább meg tudtam nézni, mert a youtube. A videa-t még mindig nem sikerül!

Ámin is szereti a cipőnket, de leginkább a papucsomat húzza fel és próbál járni benne, elég mókás ahogy araszol nagy léptekkel.

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk, Toncsi kicsit köhög, Boginak kicsit folyik az orra. Boginak is mindig van valami pukli v. kék-zöld folt valahol. Most is van egy a feje tetején, egy a homlokán és egy az állán :oops: . Olyan kis szeleburdi, aztán meg jön a nagy sírás :( .

Pat, Toncsi végre megkedvelte az ovit (kopkop). Lett egy barátnője, voltunk már nálunk látogatóban egyik délután játszani, azóta mindig mesél Liliről, sokszor együtt jövünk-megyünk. Szóval azóta nincs sírás, puszi és futnak be a terembe mindketten. Remélem, így is marad.

Különben mit mond Márk az oviról? Mi nem tetszik neki? Az óvónő, a gyerekek, a játékok? Nem biztos, hogy mindenképpen járnia kell az oviba :roll:

Ancsa, puszi Rebus homlokára. Hallom jöttök haza decemberben megint :) .
Pat is itthon lesz, már csak össze kellene hozni egy babás bulit.

Ma voltunk a kalandparkban, imádták a gyerekek, igaz borsos az ára, de nagyon élvezték. Némi sírás-rívás után egy sütizésre sikerült kicsalogatni őket.

Mariann, én is hasonlóan döntöttem volna az biztos. Neked sem lehet könnyű :?

Bogi még nem is látott bilit :oops: :wink:

Már mindenki iszik tejet? A férjem már nagyon ellenzi, hogy vegyünk tápszert, én még húznám kicsit, mert olyan kis érzékeny a bőre is :? .

Joli, férjed meddig marad most kint?

Na most egyelőre pussz mindenkinek

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Kép Kép Kép Kép

Fruzsi a mai buliban :D :D :D

Kép
Kép
szintus
 
 


Jó reggelt!

Szintia, úgy tűnik, kár lett volna kihagyni a bulit:) nagyon csajos Fruzsi a copffal és a piros miniben:)

Csilla, jobbulást a lányoknak! örülök, hogy Toncsinak már tetszik az ovi. Bogi meg így nő meg, ha odakoppan néha:D
Nem tudni, Elemér meddig marad, december közepén hazalátogat, jó lenne, ha már nem menne vissza, mert akkor karácsonykor sem lesz itthon. De ha nekem sem lesz állásom, akkor valószínűleg kénytelen lesz még egy darabig ott dolgozni.

Mariann, sajnálom, hogy Hou-val még Ámin miatt is nézeteltérések vannak. Nem tudom eldönteni, hogy mi a rosszabb neki, ha veszekedtek előtte, vagy ha kényezteti az apja. Mindenesetre te légy következetes Áminnal, amikor kettesben vagytok, az nem árthat:) Hajtá Pinocchio! :)

Csanád az éjjel jól aludt, remélem ennyivel megúsztuk. Ja, a tegnap este ő sem volt álmos, tíz után aludt el, majdnem két órát játszott az ágyában fektetés után!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jo reggelt!

Mariann! Nalunk is elo szokott fordulni, hogy a gyerekneveles teren nem ertunk teljesen egyet a ferjemmel. Engem rendesen ki szokott akasztani vele, ha nem erti meg, hogy ha Rebus felsir ejszaka(5masodpercig), akkor nem kell berohanni hozza. Szerinte fel a sotetben. :shock: :D
Amin viszont nagyon ugyes a bilivel. Ha mar ment egyszer es felszer :D , akkor majd csak szepen alakulni fog. En meg mindig nem vettem bilit. :oops:
De edi lehet, ahogy Amin a Pinocchiot nezi.
Most en is talaltam itt az egyik csatornan egy jo musort. Elvileg serult gyerekekrol szol, jelbeszeddel is mutogatnak benne, de rettento erdekes. Allatokrol, dolgokrol vannak benne kisfilmek es tenyleg sokat lehet belole tanulni egy pici gyereknek. Es csak 15 perc.

Szintus! Jaj, de aranyos Fruzsi! Latom nagyon tetszet neki a buli! Tancikalt is! Milyen jo latod, hogy elvitted.

Joli! Nagyon szoritok, hogy talalj mielobb munkat es Elemer maradhasson akkor mostmar itthon vegre.

Csillus! Melyik kalandparkban voltatok? De jo, hogy Toncsi mar szereti az ovit. Szupi, hogy van baratnoje mar! :D
Bogi buksijanak is puszika!
Meg mi is tapizunk. Bar jo lenne mar nalunk is valtani, de Rebus arca eleg csunya tud lenni(kiuteses), bar en nem vagyok meggyozodve rola, tejes dolgokra erzekeny. Mindegy, egyszer majd csak valtani kell.
Ja, megyunk haza decemberben, jo lenne majd talizni. 3 hetig leszunk, szoval tuti bele fog ferni egy tali. Remelem Patekkal is ossze tudunk majd futni.

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Szintus! Nagyon cuki Fruzsi! Valami oviban volt a buli?

Csilla! Jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy tetszik Toncsinak az ovi. Toncsi nem betegeskedik? Roli egy hetet volt oviban, ma éjszaka megint lázas lett. Most csak hőemelkedése van. Két hétig itthon, van, egy hét ovi és megint beteg! Reméltem, hogy nálunk nem így lesz, de hát sajnos igen. Ja és minden láznál frászt kapok, hogy H1N1!


Atina! Szóval 3 hétig lesztek itthon! De jó lenne nekünk is elmenni a talira! Lehet összehozzuk! Majd meglátjuk, hogy mikor lesz, hogy dolgozunk na és hogy egészségesek lesznek-e a gyerekek!

Csöngettek!

Kép
szly27
 
 


Csilla! Jó, hogy jelentkeztél!!!!!!!!!!!!!!!
Jobbulást a lányoknak!!! Nagyon aranyos lehet Toncsi a kis havernőjével.

Szintus! Csatlakozom a többiekhez, cuki Fruzsi!!!!! :wink:

Tápszer nálunk is nyerő, el sem tudna aludni nélküle. Én már adtam Áminnak tejet, mint kakaó, de simán nem ivott még.
Pont most azon hezitálok, hogy van még 1,5 doboz tápszerem abból amit még anno bespájzoltam (Humana baby-fit) és hogyan kellene a dokit megfűzni, hogy valahogy írjon nekem receptet, hiszen egyébként nagyon drága. Nem tudom, hogy Ámin másfajtát elfogadna-e, hiszen ez fincsi banános.
Tegnap gondoltam csinálok neki igazi banánból turmixot, hátha meginná vacsira, de nem tetszett neki, így maradt a tápi.

Atina!
Tényleg édi Ámin ahogy néha 1-1 jelenetnél már előre mondja, hogy bummm vagy hangosan kacagja ahogy a róka beleesik a vízbe és ráncolja a homlokát amikor Pinoccionak csucsukálni kell mennie.

Minden betegnek jobbulást!!!!!
Mi továbbra is köhögünk.

Kép
havacska
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
havacska
 
 


Az apjával szertartásosan teázik. Rendes kínai zöld teát szürcsölget.



Kép Kép

Kép
havacska
 
 


sziasztok!
képeket töltök majd fel,tele a telom :)

pat!
mi lenne,ha megbeszélnéd Márkkal,h még 1 hónapig járjon oviba és ha szépen megy,nem sír,akkor dec.ben(azt írtad,akkor úgysem menne,ugye?)nem kell mennie egy ideig.de csak,ha nem hisztizik addíg.ha ez még így nagyon megfoghatatlan neki,akkor karikázhatnátok a naptárban.ez talán így lehetőség,h megszeresse.nem tudom,csak ötlet.nem lehet,h féltékeny a tesóra,h ő otthon van és ez így jön ki?vagy mit mond?mi a baja az ovival?és ami nagyon fontos!1általán nem szabadna,h lássa rajtatok,h ez foglalkoztat titeket,viszont úton-útfélen dicskedni kéne vele,h ő már óvodás.közértben,bárhol!!!!!meg van az a könyv,a már óvodás vagyok,nem tudom,mennyire találod,csak arra emléxem,h én szerettem.na,találsz vmi használhatót?meg a barátkeresés is jó lenne,akkor lenne kihez kötődni az oviban.

táp-tej:mi vegyesen nyomjuk.este csak táp lefekvés előtt,reggel maradék táp+tej,meg tej a nap bármely szakában,bár az inkább tejes kaja formájában.nem allergiás rá,ha nagyon sok tejet iszik,akkor nem annyira sima az arcbőre,de elmúlik.

szintus nagyon bájos a képeken és tényleg nagyon jól érezte magát :lol:

Kép
berni1
 
 


pat!
találtam egy olyan könvet is (a vateran),h finy petra az ovi-ügy.lehet,az is hasonló segítő könyv.

Kép
berni1
 
 


Mariann nagyon cukker a képeken Ámin.
Látom kitudja használni a játékokat is,olyan jó,hogy manapság ennyiféle játék van! :D Ügyi ahogyan a csészéböl iszik,lányomnak ez még biza nem megy.
Jobbulást nektek,hogy elmúlljon az a fránya köhögés már! :!:

Szly igen ovis buli volt,nagyon helyes,sok játékkal.
2órán át tartott,ovónénik foglalkoztak velük,gyerekeknek nagyon tetszett.:)Minket kiküldetek,csak a tortára hívtak be,hogy segítsünk nekik enni.Fruzsi persze nem kért a tortábol.
:?

Bilire én is néha ráültetem a kiscsajt,de egyenlőre ennyi.
Nem foglalkoztatja,még nem lett belepisilve. :wink:

Tápszer--kb.1 hónapja csak síma tejet iszik a kiscsaj,odáig tápszert vettünk neki.Nálunk sajna nem finanszirozza az ország egy napot sem!!! :(
De itt csak fél éves korig ajálják még a gyerekdokik is,
ismerőseim mind 7-8 hós kortól tejet adnak nekik.
Én is csak azért tápszereztem,mert sok M.o-i oldalt olvastam és itt mind azt irják,hogy bár egy éves korig én betartottam még tovább is. :wink:

Köszönöm a dicséreteket! :D :wink:

A buli tényleg jó volt,gyerekek élvezték.
Nekem ami nem tecc,hogy egy gyerkőcnek hasmenés-hányás izéje volt és mégis elhozták :(
Remélem a kislány nem kapja el,áhhh,akkor majd hallgathatom a férjemet,hogy látod,látod........ :(

Berni jó tanácsokat adott az ovival kapcs.Patnak remélem sikerül neki valamelyiket megfogadnia! :wink:

Nektek a gyerekek önállóan esznek?
Mert Fruzsi kizárólag úgy hajlandó enni,ha ő maga majszolja a kaját.Ha én adom neki,akkor képes egy falatot sem enni!! :?

Kép
Kép
szintus
 
 


Nem hiszitek el fél óráig írtam,erre újra beléptetett és minden elszállt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Akkor egy nagy levegő és kezdjük újra,de csak mert unatkozom! :evil:
Berni!
Nagyon köszönöm a tippeket, a naptárosat mindenképp ki fogom próbálni! Igazság szerint van egy kisbarátja Márknak,csak 2 hétig hiányzott,mire újból ment oviba, a kis Dominik hiányzott,így még ő sem volt ott "neki" támasznak,pedig már Márk első napján belopta magát a szívébe,mert D. így fogadta:
-Jajjdejó,megjött a kis barátom!! :D
A környéken pedig mindenki tudja,hogy ovis,és mindenkinek azt "kamuzza",hogy szereti az ovit! :shock: Nem bánnám már túl lennénk ezek az egész herce-hurcán! :?

Sly!
Gratula a tesód kocsijához! Én is hasonló sofőr vagyok...vagyis lennék,mert a 3 éves jogsim még nem került használatba! :oops: A Fábryban volt egy dumás srác,aki valami hasonlót mondott:
-vezetni tudok,csak nem merek megelőzni senkit!
Na én a kettő keveréke vagyok :arrow: ne is legyen az utcán senki és akkor nem is kell előzni! :oops: Persze ha lenne egy kisautóm,akkor talán máshogy látnám a dolgokat! :lol: :lol:
Hogy sikerült a bulid?
[quote]M írta:egyek, addig még kigolyózom a Raffaellot!

És ki az a Raffaello?????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsa!
Gyógypuszik Rebus homlokára!!! Legközelebb (tudom,hogy nem lesz) rgötn rányomsz egy hideg kést,és nem lesz pukli! :wink: Nagyon lázba jöttem a tali gondolatától!!!! :D

Gabi!
Nagyon édi a cukros videó,főleg a kisfiú,aki a végén kap még egyet. :D Írj te is!!

Csilla!
Nagyon örülünk,hogy írtál,és annak meg főleg,hogy Toncsi megszerette az ovit! Gondolom ez nagy megkönnyebbülés a lelkednek és milyen jó Toncsinak! Mira is rengeteget bukdácsol,esik-kel,de sosem sír,pedig rajta is van ütésnyom! Jajj,nagyon remélem összejön a tali!!!
Cak nem a szilvásváradi kalandparkban voltatok? De otthon nem szakad az eső???? :roll:
mira már iszik tejet kakaónak kb. 13 hónapos kora óta,de elég ritkán,viszontszereti nagyon!Bár ő mindent szeret!!! De!! az alkatán legalább nem látszik meg!

Mariann!
Ámin nagyon szépséges és olyan vagány!!!!!!!És látom mindig mozgásban van! :lol: A lándzsás útifú nálunk be szokott válni elhúzódó köhögésre! Esetleg nincs olyan ismerősöd akinek a babája még nem töltötte be az 1-et és a nevére lehetne íratni tápszert? Vagy ha nagyon jóban vagy a dokival,kérd meg,hogy írjon fel valaki nevére,aki 1 alatti és szopizik.még ha nem is ismerős,veszíteni valód nincs,legfeljebb azt mondja,nem!Én is írattam Mircsi nevére a barátnőmnek! :wink:
A férjek általában allergiásak a gyeresírásra..nálunk is így van..de kit érdekel?? :lol:

Szintus!
Látszik,hogy jó volt a buli!! Jó,hogy elmentetek!!!Fruzsi nagyon cuki,és olyan csini! :D Remélem nem lesz beteg!!! Hüle anyuka!!! :evil: Mira is hasonló Fruzsihoz evés terén,de ő legalább az elején elfogadja tőlem,a végefelé meg együtt kanalazunk,de még így is katasztrófa! Levesen/ főzeléken kívül mindent hagyok neki önállóan enni...hagy tanuljon! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Joli!
Azért a Karácsonyt csak együtt töltitek,nem??? Remélem neked is sikerül addig munkát találni!Tudom,hogy ciki meg minden,de Elemér mit dolgozik kint?Erről valahogy lemaradtam! :oops:

Képzeljétek nálunk nagy dolog történt. Nem,nem jön a gólya,attól azért kisebb!!! :lol:
Tegnap végre össze lett szerelve Márk ágya.Kicsit át is rendeztem a szobát,de nem lett jó,mert mindig megfejelte az ágy feletti polcot. A 2 gyerek együttalvásából nagy jövés-menés lett,mert én elaludtam Márkkal,de aztán felébresztett a férjem,hogy állítsam be a telóját ébreszteni!akkor "hazaköltöztem"! Éjjel Mira 2-szer ébredt a cumiért,pedig már régóta szuperül alszik!Aztán Márk reggel fél6 -6 körül átkiabált:
-Átjöttök vagy én menjek??
:lol: Hát én átmentem,mindketten visszaaludtunk. Fél 7-kor ébredt Mira,vele megint visszaköltöztem a saját szobába,hogy ne ébressze fel Márkot.Ő is visszaludt,én is. 8-ig,amikor hívott Márk és én mentem! :lol: :lol: Már NEM aludtunk vissza :lol: viszont Mira így nyugiban 10-ig szunyált! 8)
Ezt még követni is nehéz,nem ég megélni,igaz?! :lol:
A nagy dolog azonban most következik! Ma ismét átrendeztük a szobát,és a 2 gyereket a 16 hónapos közös élet alatt először EGYSZERRE és EGY SZOBÁBAN tettem le. Mira SZOKÁSÁVAL ELLENTÉTBEN sírt,Márk viszont szintén SZOKÁSÁVAL ELLENTÉTBEN nem nyafogott,pedig vagy 3 hónapja megint köztünk alszik! szerencsére mira fél perc alatt tudomásul vette,hogy esély sincs :lol: ,Márk meg hang nélkül elaludt!

Kriszti,Évi,Bea???

Asszem meguntatok most rendesen! :oops: Biztos azt gondoljátok,egész nap nincs kihez szólnom azért van szófosásom,pedig nem így van... :lol: li!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hahhhhhó,
Pat, írni ma sem sok esélyem lesz, oviban csőtörés volt éjjel, reggel 7-kor csengett a telefonom, hogy nem kell ma menni. Délelőtt leviszem őket a játszóházba, délután meg itthon szórakoztatom őket.
Még jó, hogy Nórit még nem keltettem fel a telefon előtt, így aludhat, amíg akar.
Vasárnap levittem Livit a vidéki rokonaimhoz, 1 éves volt, mikor utoljára ott voltunk. Élvezte a vonatozást, meg ott voltak unokatesóm gyerekei, rögtön megtalálták a hangot egymással, így sokat tudtam beszélgetni Keresztanyuval. Reggel 7-kor mentünk el itthonról, este 6-ra értünk haza, kifingtam. :lol:
Zoli azt mondja, Nóri mindent úgy csinált, ahogy a nagykönyvben meg van írva, tehát megint bebizonyosodott, hogy anyukát szeretik a legjobban szadizni. :twisted: :lol:

Olvastam a hétvégi termést, érdemlegesen írni talán majd ma ebéd alatt fogok tudni, akkor mindkét csaj nyugton van...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Pat, le a kalappal előtted, mély csodálatom, hogy neked milyen kitartásod van! ja és éjfél után unatkozol?! még ha én mondanám, akinek a férje hentes háromezer kilométerre innen:) Bár ha felköltene azért, hogy állítsam be a telóját, akkor valószínűleg hatezerre küldeném:) Sajnos lehet, ha nem leszünk együtt Karácsonykor :( Most betegszabin van, influenzás, de persze haza nem tud jönni.
Pat, írj csak írl, mert amíg olvaslak folyton mosolygásra áll a szám. Egy kicsit elfeledkezek a hétköznapi bajokról. Tényleg bonyolult volt az éjszakátok, bevallom, én nem tudtalak követni. De az együtt elalvás szuper, csak így tovább.

Gabi, nagyszerű programotok volt és olyan jó, hogy néha elosztjátok a gyerekeket Zolival! Így közelebb tud ő is kerülni hozzájuk és neked is jó, ha kettesben vagy Livivel.

Mariann, Ámin olyan szép fiú! csodálatos szemei vannak és olyan nagyos. Ez a barna bunda a téli overallja?

Berni, várjuk a fotóözönt! Mostanában nem írtál semmit , hogy miket csinál Dorkó!

Ancsa, a férjed téged küld, hogy menj be Rebushoz, ha felsír? mert ha ő megy be, akkor esetleg bocsánatos a bűne :D

Szly, hogy van Roli?

Szintia, remélem Fruzsi nem lesz beteg. Hogy tud valaki olyan felelőtlen lenni, hogy közösségbe viszi a beteg gyerekét???

Csanád önállóan eszik, de inkább csak azóta, hogy bölcsibe ment. Pohárból is azóta iszik. Az sem zavarja, ha adogatok neki, mert nagyrészt ő ehet. Este és reggel tápszert iszik, esetleg vegyesen tejjel, még tiszta tejet nem sokszor adtam neki. Drágábban jönne ki, mint a tápi. A kakaót nem szereti, próbáltam neki adni, de nem kellett. Az almakompót sem. Amikor megérezte, hogy puha az alma, akkor elfintorodott és kiköpte :)
Akinek még nincs bilije, annak érdemes venni. Ha ott van, a gyerekek látják, akkor előbb-utóbb ki is akarják próbálni. De már az is lépés a szobatisztaság felé, ha szólnak, hogy van valami a pelusban.
Csanád elkezdte mondogatni, hogy baba, apa, de inkább á betűvel és mindegy neki, melyiket mondja:)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Csanádnak hatalmas puszi a dumájáért! :P :P :P

Gabi, várjuk azt a hszt!

Pat, ezek szerint kezd megoldódni az éjszakai menetrend nálatok?

Máté mostanában egyre többször alussza át az éjszakát. Viszont ami nem ilyen jó, hogy este egyre nehezebben alszik el.

Szintus, drukkolok, hogy ne legyen beteg a nagylány! Nem szeretem, ha valaki felelőtlenkedik... nem gondolt rá, hogy a többi kicsivel mi lesz?

Mariann, Ámin nagyon csini legényke!
Fogok írni neked privit!

Rebusnak nagy puszi! És mondd csak, Budapesten nem akartok talizni egyet?

:lol:

Juj, dolgom lett!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Oviba rohanás előtt pár szó...

Ámin csodálatos kisfiú, Máté videóitól elolvadtam teljesen, Fruzsi pedig egy kis táncosnő, nagyon ügyes!

Mi jól vagyunk, éjszakák alakulnak, már csak 1x kel ált.ban, de vissza is alszik rögtön egy kis simizés után.

Berni!
Pénteken eszembe jutottál, mert voltunk Ringatón, és Vince nagyon nyűgös volt, kiabált, mindenkit zavart, és folyton szopizni akart! (Otthon már csak reggel és este van). Kicsit elkenődtem, mert mostanában mindig ezt csinálja Ringatón, nem tudom, miért, lehet, hogy többet nem is megyek, mert engem is zavart! :oops:

Tápszer: nálunk nem volt, kakaót megissza néha, nem mindig, és hát a szopi van reggel, este.

Hirtelen ennyi, még képeket teszek fel, bocsi akinek nem reagáltam, remélem még ma tudok jönni!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Képek:
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Mindjárt ébred Máté, úgyhogy csak gyorsan... Netünk nagyon lassú, állítólag nem bírja a vonalunk a sávszélességet. :shock: Legalábbis ezt mondták... Eddig bírta, úgyhogy ezt most nem értem. De elküldik szakvéleményezésre, aztán ajánlanak valami árat, amit ezért a lassú netért kellene fizetnünk, mindez 2-3 hét, a hűségidőnk meg csak dec. végén telik le, úgyhogy most még váltani sem tudunk.

Joli
Örülök, hogy Csanád jobban van!

Évi
Szépek a gyerekek, és nagyon hasonlítanak egymásra.

Szintus
Örülök, hogy jól sikerült a buli, látszik, hogy Fruzsi nagyon jól érezte magát, nagyon édes a kis piros rucijában, olyan igazi csajos.

Réka
Nagyon cuki Máté a képen. A videókat én nem tudom megnézni a lassú net miatt. :-(
Örülök, hogy jól eszik Máté!

Mariann
Nagyon helyes Ámin, és ahogy a teát kortyolgatja... :-)

Szly
Hogy sikerült a buli?

Tápszer
Máté Junior italt iszik reggel és este. Kapott már igazi tejet is, de egyelőre hadd igya ezt, főleg azért, mert vannak azért eléggé nemevős napjai, és ebben több minden van, mint az igazi tejben.

Vettünk Máténak karácsonyi ajándéknak egy Caterpillar markolót. Meg kell rajta nyomni egy gombot és olyankor zenél, markol és elkezd menni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kittina30 2009.11.09 13:12-kor.
kittina30
 
 


Ja, Patr, én gyakran járok úgy, hogy rányomok a küldésre, utána kéri újra a nevet és a jelszót, és elszáll, amit írtam. Ezért mostanában mielőtt rányomnék a küldésre, megmásolom, amit írtam, kivéve, ha elfelejtem.

Márk nagyon jópofa kisfiú, és az ovit is biztos meg fogja szokni ismét, főleg, ha visszamegy a kis barátja is az oviba. Nagyon nehéz lehet otthagyni.
kittina30
 
 


Évi, nem baj, ha nem írtál sokat, fő, hogy hoztad ezeket a tuti képeket! :) Milyen egyformák a szemeik ezeknek a gyerekeknek! És Viola hogy nagyoskodik Vincével :D Örülök, hogy rendeződtek az éjszakáitok. A ringatón a sok idegen miatt Vince bizonytalannak érezheti magát és erősítésért bújik hozzád.

Réka, titeket még nem tudunk utánozni, ahogy mondja Máté tisztán, érthetően, hogy hal! :) Kehet, hogy már nem annyira köti le a szopi, azért nem alszik be rajta? Kell találjatok valami lefekvési rítust...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Sajna Márk ma is sírt.Az apja csak elvitte,nem is volt gond az elején,le is vetkőzött,indult is befelé,de mikor meglátta az óvónénit,olyan üvöltésben tört ki! :shock: Aztán elmentek sétálni,és akkor is sírt.Viszont legalább ebédelt valamennyit,és azért szépen elvolt délelőtt!Viszont ma sem szállt be a kreatívkodásba,nem festett,mert más dolga volt! :cry:

Joli!
Örülök,hogy ilyen hatással vagyok rád! 8) Majd igyekszem figyelni arra,hogy vicceseket írjak,ezzel feldobva téged! :lol:

Kriszti!
Nekünk is sok gond volt az Internettel.Ez a mobilnet bevált (kivéve az eltört sticket :evil: ) és bárhol bármikor nyomhatom! 8) A karácsonyi ajándékkal kapcsolatban nagyon előrelátó vagy! Nekem még öteletem sincs.Van viszont Márknak! Neki minden kell!!! :lol:

Évi!
Nagyon cukik a gyerkőcök a képen,és tényleg még mindig mennyire hasonlítanak! Viola olyan nagylányos a második képen...és az a tekintet!!! :)

Réka!
Ha Máté majd mindig átalussza az éjszakákat,akkor is köztetek lesz?A te férjedet nem zavarja? Már nem a gyerkőcre gondolok,de nálunk mindegy melyik gyerek aludt köztünk,az mindig az apja fején,hasán kötött ki,rugdosta a hátát,fejét...szóval kényelmi szempontból kérdezem! :wink:

Gabi sehol! Itt az ebédidő! :lol: Szerencse,hogy Nóreszt tudtad aludni hagyni!Nálunk csak pár percen múlt,de Mirának nem volt ideje visszaludni amikor a férjem reggel áthozta,mert jött a bátyus!
De most alszik mind a kettő! 8)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat ez az ovi :roll:
Egyébként mindég viccesen nyomod,szeretem olvasni,amit irsz :wink:
Érdekes,amikor mi ott voltunk a bulin,kimentem a Fruzsi még csak nem is keresett :shock: Elvolt az ovónénikkel,de lehet ha több időt kellene ott töltenie,akkor másképp lenne.
De azthiszem ha minden okés lesz,akkor ő is járni fog napközibe 2010 szeptembertől.Akkor könyebben tudok majd melót találni.
Pat Fruzsi még a levest,meg a szószt is maga eszi.
:roll: Gondolhatod,hogy milyen utánna a lakás :lol: :roll:

Tegnap észrevettem,hogy Fruszi fütyül. :lol: Befelé szívja a levegőt és tudjátok ugy is lehet.Ha meghall valamilyen ritmusos zenét,akkor táncol meg fütyül hozzá.Én meg jókat nevetek neki,hogy mennyire huncut! :lol: 8)

Évi
nagyon aranyosak a gyerkők és tényleg nagyon hasonlítanak!
:wink: Örülük,hogy jelentkeztél!Mikor mész vissza melózni?

Kittina ti akkor jó előre megvetéttek az ajándékot! :wink:
Nekem még elképzelésem sincs,hogy mi lesz! :D De az bizti,hogy részünkről valami játék!

Réka állitólag nem tudták,hogy beteg a gyerek,
nem tudom,hogy mit higyjek,csak remélem a Fruzsit elkerüli.
Hisz ő még sosem hányt! Igazábol én sem,csak a terhességeim elején,külömben egész életemben 4-5 alkalommal.
Te jársz még énekórákat tartani?

Megyek valamit főzni,puszi :D

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Köszi a képdícséreteket, csak nem tudom, mit szúrok el, mert mindig olyan fényes lesz ha kicsinyítek! :oops: :?

Pat!
Ovival kapcsolatban már annyiszor akartam írni, h. nálunk detto ez volt, én is kerestem az okokat, majd rájöttem, h. nincs ok, Violka még "szociálisan éretlen" volt, és bizony meg kellett tanulnom "otthagyni" akkor is, ha minden nap cirkuszolt! Egyébként általában ez csak a szülőknek szól, hamar megnyugszanak. nálunk is ez volt, bár napközben is többször elpityeredett, ilyenkor elterelték a figyelmét, stb. Én is gondolkodtam, hogy kiveszem az oviból, de arra gondoltam, mi van, ha 5 évesen is ezt csinálja majd, meg úgy éreztem kell neki a közösség. Nálunk az vált be, hogy ebéd után hazahozom, azóta kevesebb a cirkusz.

Szintus!
Nálunk detto ez van az evéssel! :?

Mennem kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sly!
Jaj, de jo lenne, ha ti is el tudnatok jonni Egerbe. December 10.-tol leszunk ott. Amugy mindenkit szeretettel varunk lanyok!. :D

Reka! Majd meglatjuk Pestet. Ha megyunk, tuti szolok es talan veletek is osszejonne egy tali. :D
Nagyon ugy Mate, hogy kezdi vegigaludni az ejszakakat. Szerintem az esti elalvas is alakulni fog.
Gyogyulgatsz mar?

Pat! Nem semmi az esti sztori. En is elvesztettem feluton a fonalat. :D A gyerkocok viszont nagyon ugyik, hogy szepen elaludtak egy szobaban.
Akkor Marknal is a kisbaratja fogja megszerettetni vele az ovit. Egyebkent annyira vicces( igy olvasva), hogy mindenkinek azt mondja szereti az ovit. De lehet, addig mondogatja a kornyezeteben az embereknek, mig vegul o maga is elhiszi.
Pat! Tenyleg a hideg kes! Legkozelebb nem felejtem el.

Evi! De szepek a gyerkocok! Nagyon hasonlitanak am!

Joli! Nem lesz otthon karacsonykor Elemer? :( Azert szoritok, hatha megis haza tud jonni.
A ferjem maga szokott altalaban bemenni Rebushoz ejjel, ha felebred a sirasara. De volt mar, hogy engem kuldott, mert annyira KENYELMESEN FEKUDT!!! :evil:

Velunk nincs am semmi kulonos. Ma a kavezoban Rebus nagyon jol elvolt. Van egy csomo jatek ott egy nagy kosarban. Az az egeszet kiszedte es a foldon rakosgatta. Szava sem volt. Csak arra kellett vigyazni, nehogy valaki "elusse" veletlenul.
Vegre sikerult beszelgetni is kicsit a kave mellett. :D
Mar Rebus is egyre tobbet beszel. Ha elmegyunk bevasarolni egyutt, akkor hazafele egyfojtaban nyomja a szoveget: teddy, daddy, mama, hinta, cica.....megallas nelkul. :lol:

Kép
atina12
 
 


sziasztok!
pat!
NE foglalkozzatok a negatív viselkedéssel az ovival kapcs.!ha úton útfélen meséli,h szeret oviba járni, bólogassatok bőszen,h ne azt lássa,h pl.húzzátok a szátokat.szerintem.
a fonalat én is elvesztettem :oops: most mi van?ki kivel alszik?és eddíg h volt? :oops:

joli!
már követhetetlen,h miket csinál.úgy viselkedik,mint a nagyok,csak nem beszél számunkra érthetően.amúgy reggeltől estig :lol: igyexem még ma feltölteni képeket,tényleg rég voltunk :shock:

évi!
a képeket nézve még nekem is megjön a kedvem egy tesóhoz :oops: :lol:

Kép
berni1
 
 


ja,ajándék.
én már bepörögtem :oops: vettem szerszámkészletet,logikai játékot,könyveket(ezt sokat kap,mert mostanában szó szerint órákon keresztül nézzük :shock: )hú,mit is még? :D már felraktunk párat a padlásra,azokra nem emléxem :lol: amúgy mi év közben vásárolgattunk és eltettül.ebből kapott névnapra,majd mikire stb.
ha vkit érdekel keressen rá a téli böngésző könyvre.fergeteges és állítólag imádják a kicsik.mi vettünk+kisméretű böngészőket utazáshoz,azt egy hnegyed órás úton végig nézegette :) már alig várom,h megkapja :D :D meg szerintem még kap boribonost vagy kippkoppot,de ezt majd a rokonokra bízom :)

Kép
berni1
 
 


Ja, meg irni akartam! Csak a ferjem allandoan a gep elott ul mostanaban egesz nap. :evil:

Mariann! Amin nagyon edes! Gyonyoru szeme van! :D

Nalunk meg nem tudom mit veszunk karacsonyra Rebusnak, de erre a bongeszore rakeresek, mert Rebus is imadja a konyveket.

Ja, most lattam mit irtam az elozo hsz-emben.
egyfojtaban=egyfolytaban :oops: Ugy latszik frissiteni kell a magyar helyesirasi ismereteimet. :oops:

Kép
atina12
 
 


no,hoztam képeket.nem időrendben,majd kommentálom. :lol:

ez mostanában,a rosszidőben:körhinta
Kép

nyári "fagyizás"
Kép

játszótér
Kép
Kép
Kép
Kép
és ezekhez egy édes story:a nagyobb gyerekek nem akartak vele játszani,csak "megtűrték",ahogy a képeken is látszik :( én már majdnem bőgtem,azt hittem megszakad a szívem.de megálltam,nem szóltam bele,1 idő után hazajöttünk,mikor már nem bírtam.meséltem a férjemnek,mutatom a képeket,erre ő:és nem verted meg a gyerekeket?és miért nem intézkedtél?meg tudod mutatni melyikek voltak,ha holnap kimegyünk? :lol: :lol: :lol: és mindezeket komolyan.nagy poén volt!

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Na,az alvásunkról annyit,hogy eddig Márk közöttünk aludt,Mira a másik szobában egyedül.Most mindketten a babszobában alszanak,és ott is alszanak el,együtt teszem le őket.A sok járkálás azért volt,hogy egyrészt Mira még visszalaudjon,másrészt egymást ne ébresszék fel!szerencsére ma is flottul ment a fektetés,bár Márk megkért,hogy ne énekeljek! :oops: Szerintetek????

És azt meséltem már hogy varázsoltam Douglas-parfümériává a fürdőszobánkat??? Tegnapelőtt a fürdőszobatakakarítás után a vegyszerszagot elrejtendő bevittem a konektoros illatosítót! De csak este vettem észre,hogy fejjel lefelé dugtam be! :oops: Kicsöpögött az összes,és olyan illat van! :shock:

Berni!
Te is nagyon előrelátó vagy!! Még nyár végén kaptunk egy könyvet a szomszéd gyerekektől. "Forgasd a korongot! A tanyán" címmel. annyira rá van kattanva mindkettő! Hasonlókat én is szeretnék.Előbb megnéztem neten a Téli böngészőt,de nem igazán jöttem rá,hogy milyen. Mert a címéből adódóan nem szimplán egy könyv. Márknak van egy Hupikék Törpikés füzete,amiben minden oldalon van agy rahedli törpe,meg sok egyéb más dolog,és vannak feladatok,pl. keresse meg Törpillát, az 5 fűrészt, a kisegeret,a gyümölcsöket... ez is valami hasonló?

Évi!
Szerintem is,meg az óvónénik-védőnéni szerint is inkább ránk akar hatni a sírásával hátha megtörünk!Ezért nem akarom kivenni,csak hát olyan rossz látni,hogy sír,meg tudni,hogy akkor is sírdogál,amikor nem vagyunk ott!Én is hazahozom ebéd után...

Sly!
Nem akarok ünneprontó lenni,de láttunk már olyan thrillert,amiben azt mondták a telefonban:
-Csöngettek!!! -és után semmi.... :lol:

Szintus!
Köszi! :wink: Valamit sejthettek már az óvónők is anno,mert a músorokban én voltam az udvari bolond! :lol: :evil: Érdekes,hogy a szülők nem tudták,hogy beteg a gyerek...akkor ti honnan tudtátok meg??? :roll: A lényeg,hogy fütyülős Fruzsit elkerülje! :wink: Cuki lehet fütyülve! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


pat!
ez a könyv keménylapos,óriási alakú és minden oldalon történések vannak a városban.olyan,mint a tesz-vesz város,csak szöveg nélkül.mindenről lehet mesélni,nézegetni,meg 1edül nézni is marha izgi.a kicsik meg kisebbek,mint egy képeslap,azok is keménylaposok és azok olyanok,h 1 nap...az állatkertben...a vidámparkban,meg még kettő,amire nem emléxem :D nekünk a barátnőm javasolta,akinek fél évvel idősebb a lánya és ő is mondta,h fél órákat elnézegeti.minden oldalon el van rejtve vmi,pl fifi kutya.ezeket lehet megkeresni,de szerintem ehhez még kicsik.holnap csinálok,majd képet du.,ha alszik.
a forgasd a korongot is néztem.

még vannak képek,de majd holnap,ahogy Pat régebben tanította :wink: :lol:

Kép
berni1
 
 


Megmondom őszintén,reméltem Berni,hogy mire összehozom a hsz-t,lesznek képek!!! :D
Édes bogár nagyon Dorián,jajj ahogy nézi a nagyokat,szegénykém!!!!És igaza van a férjednek,el kellett volna őket intézni!!!! :lol: :lol: Lehet rosszul emlékszem,de ilyen nagy haja volt Doriánnak nyáron????Nagyon nagyfiús ,de azért cuki baba még mindig!!!! :wink:

Én meg a kutyás öregasszonyt akartam megverni valamelyik nap! :lol: Egyrészt még mindig nem költözött el,másrészt megint kihívta ránk,vagyis a férjemre a rendőrséget. :evil: Szombaton vágta ki a férjem az elszáradt tujákat,mikor a nyanya ment ki a szórólapokért a postaládájához. Az utcán még nem mert kiabálni,de amint beért kapun belülre,elkezdett anyázni,szitkozódni a férjemmel,és azt mondta neki:
-Dögöljé' még,és ne tudd felnevelni azt a RUSNYA fiadat!
Amikor ezt mesélte nekem a f. először röhögtem,de azért ez már sok! Nem is rusnya! :evil: :evil: És hogy minek hívta ki a rendőröket újfent azt nem tudni,mert ki sem jött a hátból,amikor csöngetett a zsaru!Idióta!!!!!!!! :x :x :x :x

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!


Mariann! Nagyon szép kisfiú Ámin!

Évi! A te gyerekeid, mint két tojás. Nagyon cukik!

Patri! Ügyesek a lurkók az elalvással! Én is gondolkodom, hogy egy szobába kéne már rakni őket, de még nem jutottam el odáig. Szekrényeket kéne rakosgatni..........

A buli jól sikerült.

jÁZMIN NEM HAGY.....

Roli megint beteg lett. Tegnap 39.2 VOLt a hője. Ma jön az orvos 10 óra felé. Így a héten megint nem megy oviba.


Á.... Írtam volna még , de Jázmin nem hagy.......


Doriánt is láttam! Szegénykém! Én is úgy tudom sajnálni Rolit, amikor kiközösítik!

Na, most elment Jázmin, lehet mégis írhatok!

Hú Patri! Ez a kutyás öregasszony nem semmi. Én lecsapnám, az tuti! Hogy mondhat ilyet! Márk egyáltalán nem rusnya.

Roli nézi a Minimaxot és amikor reklámozzák a játékokat, mindig kérdezi, veszünk-e olyat! Szóval minden kell neki és rá is hagyom, hogy veszünk, persze......

Szintus! Nem tudták, hogy beteg a gyerek? Azért a hányás hasmenés elég látványos.........

Kitti! Sajnálom, hogy rossz a net. Elég idegörlő ilyenkor, tudom! Már mi is vettünk Rolinak egy műanyag, emeletes garázst!
Jázminnak még semmit és ötletünk sincs.........

Ja és Ámin így iszik pohárból? Nagyon ügyes, Jázmin még nem!


Mi is Humana Baby Fit 1-et eszünk még. Mást nem iszik meg Jázmin. Nekem is most kopott el a raktárkészletem, de szerencsére tudtam még szerezni receptet.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Rákerestem a Téli böngészőre, meg is találtam, de majd megnézem élőben könyvesboltban. Máté is imádja a könyveket. Legutóbb a Mini Világ sorozat Tapintós lapozóját vettem meg neki, az is tök jó szerintem, és Máté szerint is, meg lehet benne simogatni a cicát, meg megtapizni még sok mindent.

Szintus
Édes lehet Fruzsi, ahogy fütyürészik. Máté is fütyürészett így régebben, de aztán teljesen leszokott róla, pedig nagyon édi volt.

Berni
Dorkó nagyon édes.

Patr
Kutyás öregasszony :evil: :evil: :evil:
kittina30
 
 


Rékának boldog névnapot!!!
kittina30
 
 


Réka, boldog névnapot!



(Megvagyok, majd jövök.) :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Rékának
Kép :D
szintus
 
 


Sziasztok!

Réka, sok boldog névnapot kívánok! Szintust úgysem tudom lekörözni, tehát maradok az egyszerű jókívánságnál :D
Kriszti, a tegnap úgy látszik sokáig írtam a hsz-t, mert a tied még nem volt ott, amikor nekikezdtem, miután elküldtem meg nem néztem vissza. Szóval nem szándékosan hagytalak ki:) És nem szándékosan fogok kihagyni ma se senkit, csak túl sok az információ és nyúzott az agyam.
Karácsonyi ajándék? Én abban sem vagyok, hogy lesz az idén karácsony:lol:
A képeket még feldolgoztam :lol: szóval hozzá tudok szólni, hogy Dorkó továbbra is tünemény:) Berni, ő sírt, amiért nem játszottak vele a nagyok? Szerintem nem, ők még nem veszik komolyan az ilyeneket. A nagyobbaktól nem várható el, hogy szórakoztassák a kicsit, még akkor sem, ha testvérük, erről bővebben tudnak itt nyilatkozni a két kisgyerekes szülők.
Ancsa, nem sok remény van rá, hogy együtt töltsük Elemérrel a Karácsonyt, a repülőjegy árak horribilisak akkor. Esetleg ha már korábban otthagyja a munkahelyét és hazajön.
A könyveket Csanád is szereti. Én csak egyet vettem neki, az szétszakadt :( Azóta könyvtárból veszek ki 2-3 könyvet neki pár hetente. Így mindig új és érdekes, nem unja meg és nem kezdi szétcincálni.
Szly, gyógyulást Rolinak!
Lehet ha én is beadatom a védőoltást, a családorvos is rábeszélt, hogy ingyenes meg minden, nehogy a gyereket is megfertőzzem. De annyira idegenkedek tőle. eddig sem kaptam semmilyen oltást és nem is nyomott le sosem influenza. Elemérnek más, ő mindig haldoklik, amikor influenzás és minden évben elhúzza párszor.
Már megnyugodhatok, hogy Csanád meg fog tanulni beszélni :) Most már mindent próbál utánozni, ha kérem és csak úgy magától is megnevezte a kacsát, hogy háp :P

KépKép
Kép
el..né
 
 


sziasztok!
joli!
nem sírt a lelkem és tudom,h őt ez nem érintette úgy,de hát mi felnőttek ugye már belelátunk és megszakad a szívünk :) a könyvtár jó ötlet én is elmegyek itt Dunakeszin.nem szólnak,ha picivel megy az ember?mennyi a tagdíj mostanság?

képek: :lol:

reggeli csokigolyófotóarc :)
Kép

egy másik reggeli közbeni pózolás
Kép

dunaparton
Kép
Kép

az építőkockás doboz előírásszerű használata :lol:
Kép

Kép
berni1
 
 


Réka!

nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!!!!! :lol: akkor ma ferlmentésed van :wink:

Kép
berni1
 
 


mármint felmentésed :oops:

falusi udvar-nézőben:
Kép
Kép

a szörny rt.apával
Kép

no comment :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

maradt ám még holnapra :wink:

Kép
berni1
 
 


Hali!

Joli, szerintem Bogi nem fog megtanulni beszélni :roll: (azért remélem, igen :oops: ). Ő eddig nem igazán beszélget, néha a maga nyelvén, de biztos számára érthető, mert ha rákérdezek ugyanúgy megismétli. Bár a nemet kiválóan mondja.

A képek jók mint mindig.

Mi a Törvényház utcai játszóházban voltunk a hétvégén.
Kép

Kép

Kép

Ez meg a kedvenc játszóterem, mert csak leülök a padra a lányok meg csúszdáznak egyedül :)
Kép

Kép

Juj, a grace klinika :wink:
Pá!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?