Brizo
Inkább 7 jó minőségű mint 20 kevésbé.
Drukkhegyek a megtermékenyüléshez!!!+++
Kukac
A kiskukackák csuda édik!
Kérünk képet a többi babócáról is!
Puszi
Legalább ciszta nincs, na majdcsak megjön akkor hamarosan.
Kis*
Nem semmi, még ilyen képetek is van?
Hatalmas drukkok a megtapadáshoz!!!+++De jó, hogy annyi fagyibaba van, az is megnyugtató azért,nem?
Bri
Ma apa úgy látszik nagyon üzletel mert se hívni se írni nem volt ideje nekem egy sms-t vagy mail-t egész nap...remélem sikeres volt a napja.
Beszéltem ma a nőgyógyimmal, hogy van -e ma magánredelés.Kérdezi, miért?Amúgy van. Mondom mert olyan rég talákoztunk, a múltkor is csak a folyosón futottunk össze, méhszájvizsgálat is csak a 22. héten volt...Mondja, nehogy úgy érezzem, hogy elhanyagol...az nst rendben volt, mutattam (erre emlékszik) és megbszéltük tegnap, hogy jövő hét nst után majd tali...mondom igen...azt mondja, nehogy azt higyjem, hogy azért nem nézett, hogy jöjjek magánba, különben sem szokta a kismamikat oda hívni, a méhszájat meg nem jó nézegetni folyton, fertőzésveszély stb miatt, régen sokat nézték, az volt a protokoll...de mostmár különben is nyílhat nyugodtan.../Szóval szerintem átlátott rajtam, mivel tegnap beszéltem egy kismamival aki nála szült vagy 2 éve, magánbeteg volt, adott is neki pénzt a vizsgálatoknál is de nem sokat, szülésre meg 15 ezret és hát nem volt teljesen elégedett vele, beszéltem mással is, aki valamivel többet tömött bele, ő 100%ig meg volt elégedve...persze lehet nincs összefüggésben a pénzzel, egyszerűen csak így jött ki.De mondom, akkor én is bepróbálkozom a magánrendeléssel, mert eddig az uh-kon meg egyszer a mélyszájvizsgálaton kapott tőlem borravalót, össz. kb egy 10-et...mondom tegyünk még vmi emlékezeteset szülés előtt...de nem igényli...próbáltam én is a hülyét adni mint aki nem is tudja mire gondol, meg viccelődtünk, beszéltünk pár percet...kérdeztem a szülésznőmről is, hogy megszült-e a lánya, mert ugye attól függ, hogy ő rá fog-e érni majd az én szülésemkor.Holnapra van kiírva, még nem szült.De mondta a doki, hogyha nem lesz itt a szülésznő, majd szól az ügyeletesnek az érdekemben, meg különben is az a lényeg, hogy ő itt leygen , nem?:) Szóvalal végülis pozitív lecsengése volt a dolognak.
pusz