Úgy tűnik, megmaradok. A gyomrom még sem volt tökéletes, de próbáltam kímélni. Délután rámtört a para, hogy talán lázas vagyok, de inkább csak nyűgösségből fakadó rossz közérhet volt.
Kimentünk anyuval az IKEÁ-ba, de nem vettem semmit, csak nézelődtünk. Na jó, az élelmiszerboltban elcsábultam kicsit, van pár cuccuk, amit imádok. A tegnapi koplalás eredményeképp a 8,5 plusz ma reggelre 7,5 lett. De már legalább tudom, mitől van: Jól meglepődtem, mikor leírtátok, miket esztek, én annak kb. a 2, -2,5 szeresét
Volt egy időszak, kb. 4 év, amikor semmitől - még az este 10 utáni hízókúra célú csokievéstől sem - híztam, úgyhogy rászoktam, hogy nem spórolok a kalóriákkal.
Képzeljétek, nálunk a cukros vérvétel 3 vizsgálatból áll. Egyik nap leveszik, és megnézik, normál értékű-e. Ha már ekkor gáz van, akkor nincs terheléses. Ha ok, akkor mehetsz másnap mindkettőre. Ezzel a jövő hétfő-keddi reggeli programomat meg is oldották...
Katica: rengeteg kitartást kívánok Neked ebben a helyzetben. Önmagában csodálatraméltó, hogy ilyen szeretetben és türelemmel nevelitek Borit, ez a jelen pillanat egy átmeneti korszak, ami a körülmények ismeretében szerintem teljesen természtes. Én hiszem, hogy a dolgok nincsenek véletlenül. Talán ez a szitu arra jó, hogy Bori is szembesüljön néha olyan korlátokkal, melyeket Te állítasz elé. Egyetértek Gerivel, biztos hatalmas változás (trauma?) lesz neki Emő érkezése. A kisebb tesó egészséges gyerekeknél is elképesztő féltékenységet tud kiváltani. Ezek az apró dolgok talán mindkettőtöket helyzetkezelésre tanítanak, aminek majd később hasznát veszitek.
Szülésznő: nem tudom, máshol hogy megy, a Szent Imrében időben kell lépni (24-30 hét), mert később már "elkelnek" a szülésznők. Én hiszem, hogy jó dolog, sőt, egy normális lefolyású szülésnél több szerepe és feladata van, mint a dokinak. Én választottam, mert gátvédelemmel szeretnék szülni, és az ugye csak folyamatos kontrollal megy. Persze, ha aznap épp ügyeletes, ki tudja mi van. Vagy talán beugranak egymás helyett?? A fogadott szülésznő szokott hátat masszírozni fájdalomcsillapításként, homeopátiás szereket adni, stb. De az biztos, hogy ehhez a szakmához hihetetlen elhivatottság kell, úgyhogy szerintem az is biztonságban érezheti magát, aki nem él a választás lehetőégével.
Vicky: én inkább el se olvasom, biztos rákattannék. Ne paráztasd magad, inkább örülj, hogy minket elkerülnek az ilyen rémtörténetek