Új privát üzeneted érkezett!

Fruzsinak boldog fél évet!!!4 bocsi én el voltam foglalva enémygyerek 5. hónapjával :lol: :lol:

Lili új szórakozása...beevickél a kanapé alá onnan lesi a tv-t majd kicsöppen a nyála azt megszakérti és széttracsantja és benne játszik :? az egész lakás úszik a nyáltól :roll:

óó tali... :roll: :cry:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Naszóval, pontosítanám az előzőeket: én szívesen lemegyek a rendelésre, ha van időpont, vagyis odamegyek, bemegyek, kijövök, max. 10 perc várakozással. Ez tök okés. De az, h odamegyek, aztán várok ki tudja mennyit, miközben x darab beteg gyerek x különböző betegséggel megy be előttünk, na az nem oké. Ilyenkor sztem fel kellene ajánlania, h kijön, pláne, h nem egy tizenévesről, hanem egy pár hónapos babáról van szó. Na ennyi. Uff. :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Lili nagyon vicces! :lol: És nagyon ügyes is! Samum is így ült fel, ahogy írod, mit csinál Lili. :) Más babák másképp csinálták, de Samu pont így. :D Sajnálom, hogy nem tudtok talira jönni. Mi sem biztos még, mindjárt kiderül. :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

Jaaa, Zsüci, fordítok: Kamilla itthagyta a maciját, te értetlen anyuka, most mi lesz??? Itt magyarázok anyának is minden nap róla! Szeretettel üdvözlüm Kamillát, gyógyuljon meg hamar! Samu.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Boldog félévet Csonginak és Fruzsinak! :)

Boldog 5 hót Lilinek :)

dokinéni nekünk is felajánlotta múltkor, hogy kijön és ki is jött :)

Szerintetek kit hívjak, ha recept kell, az asszisztenst, a védőnőt, vagy egyből a dokinénit? Ilyen még nem volt, de tanácsadásra legközelebb már csak jan-ban megyünk :)

megvettem végül ezt az overalt:
http://www.teszvesz.hu/item800200163_68 ... azsak.html

Anita sajnálom a munkát :(

Jobbulást Kamillának és Hannának és Csonginak és Tüncinek :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jajj, nem azért írtam ám, én sem köszöngetek itt mindenkit, meg sokan vagyunk, nem is lehet :)

De azért köszi :wink: :lol:

Hááát, egyszer vitte el a férjem Zsófit betegen a doktornőhöz, mikor nekem feküdnöm kellett, de időpontot nem lehet kérni, és annyian voltak, hogy inkább hazajöttek :D Jól tette, mert kiderült hogy csak háromnapos láza volt, de hát nálunk is fura ez a gyerekorvosos dolog... Ráadásul extra kicsi a váró :roll:
Vendég
 


Én recept miatt a védőnőt hívom. Ma is hívtam, hogy a biztonság kedvéért irasson tápszert, mert jövőhéten nincs a dokink, aztán nem tudok mit csinálni.
Vendég
 


Dóri,
köszi a fordítást!!! :lol: :lol: Samunak pedig köszönöm, h emlékeztetett Micimackóra... :lol: Jövő héten nem tudtok jönni Gyöngyiékhez? Ha nem, akkor majd elmegyünk érte hozzátok (persze csak ha nem baj, senki sem lesz beteg, stb.)
:lol: :lol: De Titeket is szívesen látunk nálunk, ha Nektek az úgy jobb, vagy jártok erre felénk. Valahogy mindenképp összehozzuk!!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok,

Látszik , hogy tali van alig jár ma erre valaki.

Hófordulósoknak boldogat!

Betegeskedőknek pedig gyógyulást!

Anita, nagyon sajnálom de ezután már csak jobb lehet.Sajna nálunk sem rózsás a helyzet munka terén.

Dóri, azért én is megemelem a kalapom előtted sokat birsz.

A babaképek nagyon cukik , gratula minden kis erőművésznek annyi energia van ezekben a babókban hogy én is csak nézem miket művel Ármin.
Ha leteszem akkor ő rittig máshol van már fél perc múlva.A pihiszékből pedig simán kimászik nem szeret már benne lenni és micsoda teknikája van rá. :D

Itt nagyon ramaty az idő még jó hogy voltunk kint sétálni délelőtt.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


hó na lilit lepasszoltam nagyiknak , hadd sétáljanak, Lili meg aludjon egy picit, 2 napja meg van hülyülve, délután nem képes aludni :shock: 1-2 felé elmegyünk sétálni akkro 10-30 percet alszik hazajövünk elvan, de nagyon nagyon álmos, 2 percenként ásít, dörzyöli a szemeit, amik tökvörösek már, de elaltatni nem tudom :? semmivel és üvölttttttttt (se cici se babakocsi, se Mt, se kiságy, se föld, se nagyágy, se ölben, ááááááááá) most ezt miért csinálja... :roll: :?: :(

Kép
Kép
mniki84
 
 


Szofi, és Talisok!

Ha esetleg lát valaki a vaterán, vagy a tesz-veszen olyan zenélő csigut, mint amilyen Szofiéknak van, akkor szóljatok légyszi. Én nem leltem sehol. :(

Köszike!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


http://teszvesz.hu/item802709920_fisher ... csiga.html
ilyet keresel? ez zenél is csiga is :)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Nem ilyet, de azért köszi. Ezen volt sok gomb. Mindegyik másik fajta zenét játszott.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jól meg asszontam???? :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na, véget ért a móka mára, zárul Szofi mókatára! Elmentek az utolsó vendégek is, rendbe raktuk a kéglit, és jöttem beszámolni.
Szerintem nagyon jól sikerült, köszönöm mindenkinek, aki eljött!
Dóri, nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok jönni :cry: :cry: :cry:
JediMarci teljesen levett tesómat meg engem a lábamról, basszus, gyönyörűen, gurgulázósan kacagott ránk!! Bogyónak gyönyörű ruhája volt, és a frizurája továbbra is marha jó! Lilla már majdnem tud mászni, szerintem fel is állna, ha lenne mibe kapaszkodni, ő lesz Csongi méltó párja! Léna vagy 4 órát aludt. Megint. De nem panaszkodom, mert a legviccesebb az volt, hogy Csani a 11-es szopi után bealudt, és 3.kor kelt, én ezalatt nyugodtan megfőztem meg vendégláttam. Alig vett részt a gyerekem a talin! Ringató végül nem volt, de az uram zongorázott picit a maradék népeknek, mikor hazaért. Na jó, akartam videózni, meg fényképezni, de nem volt rá időm, majd Annus, Anikó meg Gyöngyi bizti tesznek fel képet a blogba, ők asszem fotóztak.

Anita, annyira sajnálom! Mekkora seggfejek, hogy nem szóltak vissza!

zsüci :evil: :evil: :evil: Én se értem ezt a hozzáállást!

Ja, Niki, nekünk ilyen csigánk van:
http://www.teszvesz.hu/item788988323_chicco_elektromos_csiga.html
Trixi, bizti lehet olcsóbban is szerezni, de ez vatta új volt, dobozában küldte a csaj, és le is alkudtam 3700-ra, mert vettem mást is.

Na jó, megyek, pusz!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jaj, maradt itt egy előke, kamionos-sütőtökös, de csak az előbbi része az eredeti mintázatnak! :lol:
Rurn kívül egy fehér, kapucnis kardigán is.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Most már jó lenne ha mindenki visszatérne, kérnék a többiektől is beszámolót, valamint izgatottan várom a képeket a blogba. A férjecském megy este kártyázni, nem szeretnék unatkozni, úgyhogy mire elcsendesül az aprónép írjatok tele még 2 oldalt.
Most megyek fürdetni, remélem nem csalódom bennetek és tényleg lesz mit olvassak. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Na mázli, h talitok volt ma, így képes voltam felhozni magam:)
Biztos jól sikerült, majd tegyetek képeket!

Nálunk is nagyon jól sikerült a babatali. Hát a mélybeszélgetés azért nem sikerült, de nagyon jó volt :) Volt két nagyobb gyerkőc és 3 db béb.

Akkor kérek szépen ötletet a szopi fényképezéshez, mert pl. most éjjel sikerült -juppí-, na de hát éjjel, én egyedül vok G-vel, meg sötétben is szopizik, ha egyáltalán (mert ugye írtam,h nappal már hosszú ideje nem..) és éjjel is kihagyott pár napot. Na de legalább most éjjel rákapott, biztos félálomban volt, azért.. Viszont tejem már alig-alig
:( :(
És fogzunk ezerrel: nyáladzás, mindent harapdálás, éjjel alvás helyett ordítás, gyakori ébredés, piros popólyuk, hasmenés és hőemelkedés (asszem semmit nem hagytam ki..) :(

Gyöngyi,
köszi szépen az ablakpárnás reagálást, gondoltam, h ha vki tud, akkor írna, de sajna senki :( Hát időm nincs -vagy ami van, sajnálom rá,-hogy 10 ablakpárnát varrjak...
Te Gyöngyi, a csajos harisnyákat azért eredetileg nem Marcipánnak rendelted, ugyi??:P

Anita,
nagyon sajnálom a tanyás dolgot! Nagyon nem korrekt a tulajéktól, de ha belegondolok, az "olasz"-szal szemben sem!


Ildi,
nagyon szép Edua!! Lara is, és milyen kis husi :lol:


Vilikének még mindig menő a frizkója :wink:


Mozza,
most először sikerült ajánlásod szerinti RR-re tornáznom. Csak nehezen jutok ide, mert ahhoz Gnek legalább aludnia kell, és férjem sem lehet a közelben. De jó volt!
Viszont RR szerintem nem normális, hogy ezt terhesen nyomta le. :shock: :shock:

Na még akartam vmt,...

KépKép

Kép
hase
 
 


Sziasztok!
Gyorsan bejelentkezem...

Szofi,
köszönjük Marcival a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat:)
A buszon visszafelé kiabált kicsit Marci, de nem sírt... aztán most dühöng a járókában... Megyek is, készítem a fürdővizet...

Dóri,
én is nagyon sajnálom, hogy nem sikerült eljutnotok...
vanni
 
 


Tegnap váltottunk sportülésre, amitől tartottam. De G-t nem érdekelte, h már nem láthat :P És szépen el is aludt a finom meleg bundazsákban :lol: :lol:

KépKép

Kép
hase
 
 


Na én is itt!!!

Először is Szofi,köszönjük a vendéglátást!!!Kár h hamarabb eljöttünk(vagyis nem utolsónak,de azért mi mentünk elsőnek,vedd ezt a pozitívumnak kérlek :lol: )
Isteni volt minden,kaja,pia,babák,anyukák.Jókat röhögtünk khm 8) :lol:
Legközelebb Gyöngyinél rákezdek az egy boszorkára,és énekelünk!!!!!!!punktum! :wink:


na apa és a haverunk értünk jött,úgy volt megyünk IKEÁba,de végül csak a tescoba mentünk.Érdekes dolgokat vettünk,pl egy láda sör,2 üveg bor és Izusnak játék,na meg DVD hogy ne unatkozzunk!

Kutyust akartam venni,de itt 9500 volt,aztán nagyon elvesztem a sok játék közt...még jó h 2 pasival voltam,mondtam h válasszanak!na kb 30 perc alatt mindent kipróbáltak,majd egy FP tanuló százlábú mellett döntöttek! :lol: Annyira tetszett nekik,h még itthon is ezzel játszottak :roll: :lol: Khm,pasik....Igaz egy 1 éves kortól van,de én úgy gondoltam nem költöm a pénzt holmi dedós játékra ami fél éves kortól van 8) :lol: :lol: Amúgy nagyon sok mindent tud!!!És szerintem nagyon sokáig eljátszik majd vele!!!!
Ilyen,csak picit olcsóbban....http://alomjatek.unas.hu/shop_artdet.ph ... nas_508033
na karácsony ezzel letudva,majd vmi apróságot kap max,meg remélem addig tesómék is megdobnak pár játékkal,ilyenük,nem volt,szóval nem lesz belőle kettő :wink:

Aztán hazajöttünk,fürdés,kaja,Iza be a kiságyba és el is aludt!Szegény eléggé lefáradt,nem csoda,ennyi sok pasi közt!!!!

Aztán lerobogtam a patikába pépért mert elfogyott,közben beugrottama pizzériába,mondtam 3 pizza rendel,5 perc és jövök 8) Szóval visszafelé azt is felvettem!Mégjó h ittam egy kávét,mert reggel 6 óta pörgök,és kezdek kissé elfáradni...de a pizza és a kis borocska mg tartja bennem a lelket! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok talisok és nem talisok :)

Ági most jutott eszembe, hogy férjem tavasszal menni akar Romániába, most is volt Nagyváradon, csak én nem mentem vele, de ha megbeszéljük, akkor talizhatnánk :)
Munkatársam meg Korondon volt nyaralni, nekünk is megtetszett, szóval ez sem kizárt, hogy odamegyünk nyáron :)

Képeket én is várom :)

Csilla köszi :)

Annus érdekes én is ittam ma kávét, de utolérni sosem foglak, bár az egész várost körbefutottam majdnem délután babakocsit magam előtt kergetve :)
Anikó te tudod: Árpád út-Alkotmány köz-Eötvös, és visszafelé háromnegyed óra múlva :)
Rocky volt ma ugyanis és nekem kellett Éduáért menni az oviba :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ja és boldog fél évet Fruzsinak,Csonginak Balázsnak,Gáborkának.
Holnapra boldogságos fél évet Áronnak!!!!!!Akit meg kihagytam annak is természetesen! 8) :lol: :lol:

Ja képeket mindjárt töltöm,vacsit befejeztem! :wink:

Na és közös baba fotót nem is csináltunk.....borzasztó!

Szofi:sajnálom h a tésztát nem ettem meg mind,de holnap akár mikor bedobhatod ha gondolod :lol: :lol:

Anita!
Jobbulást Hannusnak,a meó meg....nem értem az embereket....és az ilyennek gyereke van,elég egy undoríró népség lehet :evil:

Csonginak is jobbulást és Kamillának is!

Nekünk a doki kijön ha kérem,igaz egyszer volt ilyen mikor először náthás volt,felszaladt és meghallgatta a tüdejét meg mondta h mit csináljunk,picit náthás volt csak,láza se volt szerencsére!
Mondjuk mivel itt lakik pár utcára,és útba esünk neki munkába menet így nem olyan nagy gond neki,meg tényleg lelkiismeretes doki,mi szeretjük nagyon! :wink:


Ancsi!!!

Fallal mi lett???Szét kell bontani végül???


Niki!
Kár h nem tudtatok jönni :(

Ja és Blanki!!!Gyerekek Blanki megtátosodott!!!!Ő is kis ügyi,pikpak ott terem akárhol! :wink:

Ja és Áronka combija!Istenem de cukorfalat kis husi musi!Ekkora combit még nem láttam :lol: (na jó,az enyémet nem számítom bele 8) )

annus11
 
 


Sziasztok!

Boldog hófordulót minden babának!!!

Szofi,
köszi még tegnap az invitálást, nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál ránk :D egyfelől Bogi társaságundora miatt nem mentünk, másfelől férjem itthon volt ma, elmentük neki gatyát venni, mosószert meg még kaját.
Örülök, hogy jól sikerült a tali! :)

Ildi,
jók az új vonalzóid :wink:

Anita,
a majort sajnálom :( de hidd el, lesz még jó ajánlat! Biztos hamarosan találtok majd valamit, kitartás!

a férjem levitte a kutyát, aszondja esik az eső, sietnek... nem is mentem én le, aztán még mindig nincs itt. Ha tudom, lemegyünk Bogival mi is, bár elég sokat volt ma mei taiban, érzem a hátam kicsit.
Alig aludt ma, tiszta nyügi, remélem hamar elalszik este!

emese1979
 
 


lassan minden gyerek beérik :)

Lara sem fekszik már a habtapin, bejárja a kisszobát és berág, ha beszorul az ágy alá :), még mindig csak hátrafelé közlekedik, de nagyon elégedett magával, mert ha megdícsérem egyszerre felemeli kezét lábát :)
azt hiszem lassan át kell rendezni a szobát és a sok mütyürkét elpakolni, vagy magasabbra tenni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


emese köszi :), itt is esik az eső, Lara védve volt a babakocsiban, én áztam, Éduának meg volt kapucnija :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ahoj!

Szofi, valami szupertuti volt a mai találkozó. Naggyon jól éreztük magunkat!!! Köszönjük az olasz spagetti fílinget (Szofi férje még a keresztapa zenéjét is elzongorázta :lol:), isteni volt a kaja és a hangulat is. Trixinek külön köszönet a fuvarért :-)
Annnnyira nagyon ügyesek a babák, pörögnek-forognak-kúsznak-kutyáznak. Én is mindjárt tisztázom a fotókat, aztán töltögetem.
És igen, Marcipánom bemutatta, hogy tud jó göndöröket kacagni. Imádom :-)

Dóri, sajnálom az elmaradt ringatót, de jövő csütörtökön pótolhatunk :-)

Anita, jó nagy szülnivaló sünöket küldök a majorba. Patkányok... :evil:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ildi, persze persze jujj de jóóóó lenne a tali!!!! :D

Örülök hogy jó volt a tali várom a képeket!
Akisebbik porontyom már alszik most megyek lefektetem a nagyobbikat is egyedül mert apa még nincs itthon. :(

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a talitok, de sajnálom, hogy nem tudtam menni. Majd legközelebb.

Anita
Azt az irgum-burgumát annak az embörnek . Nagy szemétség volt tőle, amit tett. Gondolom az olasz kevesebbel is beérte, de belegondolhatott volna az öreg, hogy azért a 2-t gyerkőc miatt is ti biztos munkaerő lettetek volna. Lapát kaszát annak !

Gyöngyi
Jövőhéten csütörtökön mikortól lesz nálad tali?

Trixi
Azuram üzeni, hogy szívesen és max sütit fogad el cserében. :lol: Édesszájú a lelkem. :roll: Viszont ő nem ér rá jövőhéten, mert suli van neki.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!!!
Muszáj jönnöm, sokk ért. :? :oops: :shock: :roll:
Szóval hétfőn kellene mennem röntgenre, és hát gondoltam csinálok egy tesztet, hogy tutira nem vagyok-e terhes, mert ritkán ugyan, de vagy háromszor voltunk együtt.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


És hát.... Kép
Szerintetek ez most az?????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kuty
Jön a tesó? Hurrá-hurrá! Vagy nem ez volt a sokk?

GRATULÁLOK!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.11.06 20:22-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


AZ :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ja és Szofi, hazafelé menet jöttem rá, hogy mi mindig ebbe a kávézóba mentünk be, amikor korábban érkeztünk a nőgyógyászhoz :D Tök jó kis hely.

Incike, 10-től lehet jönni nyugodtan jövő csütörtökön.

Kamillának jobbulást. Végül is mi a diagnózis?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hűűű, beleborzongtam :wink: dejóóóóóóóóóóó :lol:
Vendég
 


Hűűű lányok,hát én is!!!Csak félek elhinni.Hiszen még meg sem jött.Meg hát alig tudtunk együtt lenni, mert ugye betegek voltunk.
Meg ezek szerint terhesen kaptam a H1N1 elleni oltást, és szedtem antibiotikumot, és voltam felfázva. Aggódom, hogy jó helyen van-e, tényleg z-e, stb. De nagyon boldog lennék, ha így lenne! :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nyugiii :) Minden jó helyen van, reméljük! Nem szedsz olyan gyógyszert, ami álpozitív eredményt okozhat? Mert ha nem, akkor minden oké:)
Vendég
 


Kuty
Tévesen nem mutat ki ilyet a teszt. Szóval hidd csak el, hogy jön az öcsi vagy hugi. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Kutyafüle!
Hát ez biza pozitív!!!Gratulálok!!Megvan a kis különbség a gyerkőcök között!! :wink: :lol: Azt tudod h kb mennyi idős lehet????Kész csoda h ennyi betegeskedés közben megfogant a pici!!!!

annus11
 
 


Annus, nekem anno Zsófi fogant így :)
Vendég
 


Csak ugye én akkor nem szoptattam :lol:
Vendég
 


Panndi :lol:

ja h meg se jött még,akkr nem is tudod h mennyi idős...bár szerintem egy korai terhesség lehet,mert még halvány a második csík!no para,semmi gond nem lesz!!!!

annus11
 
 


Hát Annus 19v 20-án fogant. Azóa csak a hétvégén sikerült egy napot kifogni.
Panndi, nem szedek semmilyen gyógyszert.Hacsak a védőoltás nem csinál ilyet.Csinálhat??

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle...bakker... :shock: :D Hát ez...hát ez tök jó!!!! Gratulálok :D Holnap még egy tesztet!!!!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


kutyafüle hűha :), mást nem tudok mondani :), de nyugi, csak pozitívan, ha meg ezek után ott van, akkor stamm kis kölök lesz :)

Lara még most került alvásra :)

a kiscsaj fél 2 óta szinte 2-2,5 óránként kajál, biztosan ugrik :)
kell a lötyögéshez az energia :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


talisok képet-képet!!!!

szerintetek az gáz hogy Lili a tejpépet nem kanalazza hanem megissza? konkrétan elkérte tőlem az Aventos poharat amibe kutyulom neki és csodaszépen kiitta 1 mp alatt, kb 2 csepp ment félre, kanalazáskor meg a fele :) jó ez így?

hallom maradt valami maradék a talin...ablak nyitva, várom a fénypostát!

ha kijön a doki mert kihívom akkor fizetni kell neki? :?: :roll: hálisten még nem kellet de kell?

Kép
Kép
mniki84
 
 


vagyis stramm :) :lol:

na ha nekem lenne ilyen igencsaK ELÁJULNÉK!!!! :lol:

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Niki én adtam neki 2000-et :)

a tejpépet meg kanalazhatóra keverem, nem hígra :), már egyre kevesebb megy nálunk félre :)

De ha megitta, egészségére! :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Niki
Azt hiszem max 2000.-ot kérhet el, ha házhoz megy.

Kép
Kép
incike
 
 


Oltás nem csinál ilyet szerintem!

Annus, de ha délutáni teszt, és úgy halvány, akkor akármennyi idős lehet :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?