Na én is itt!!!
Először is Szofi,köszönjük a vendéglátást!!!Kár h hamarabb eljöttünk(vagyis nem utolsónak,de azért mi mentünk elsőnek,vedd ezt a pozitívumnak kérlek
)
Isteni volt minden,kaja,pia,babák,anyukák.Jókat röhögtünk khm
Legközelebb Gyöngyinél rákezdek az egy boszorkára,és énekelünk!!!!!!!punktum!
na apa és a haverunk értünk jött,úgy volt megyünk IKEÁba,de végül csak a tescoba mentünk.Érdekes dolgokat vettünk,pl egy láda sör,2 üveg bor és Izusnak játék,na meg DVD hogy ne unatkozzunk!
Kutyust akartam venni,de itt 9500 volt,aztán nagyon elvesztem a sok játék közt...még jó h 2 pasival voltam,mondtam h válasszanak!na kb 30 perc alatt mindent kipróbáltak,majd egy FP tanuló százlábú mellett döntöttek!
Annyira tetszett nekik,h még itthon is ezzel játszottak
Khm,pasik....Igaz egy 1 éves kortól van,de én úgy gondoltam nem költöm a pénzt holmi dedós játékra ami fél éves kortól van
Amúgy nagyon sok mindent tud!!!És szerintem nagyon sokáig eljátszik majd vele!!!!
Ilyen,csak picit olcsóbban....
http://alomjatek.unas.hu/shop_artdet.ph ... nas_508033
na karácsony ezzel letudva,majd vmi apróságot kap max,meg remélem addig tesómék is megdobnak pár játékkal,ilyenük,nem volt,szóval nem lesz belőle kettő
Aztán hazajöttünk,fürdés,kaja,Iza be a kiságyba és el is aludt!Szegény eléggé lefáradt,nem csoda,ennyi sok pasi közt!!!!
Aztán lerobogtam a patikába pépért mert elfogyott,közben beugrottama pizzériába,mondtam 3 pizza rendel,5 perc és jövök
Szóval visszafelé azt is felvettem!Mégjó h ittam egy kávét,mert reggel 6 óta pörgök,és kezdek kissé elfáradni...de a pizza és a kis borocska mg tartja bennem a lelket!