Stuci!
A szavazással kapcs. egyfolytában azon gondolkodunk, és gyűjtjük az ötleteket, hogy hogyan lehetne minél korrektebben megcsinálni a dolgot. Én biztos korrekt leszek
, és hát abban bízom, hogy mindenki más is
Azokon az oldalakon, ahol szavazni lehet (pl. babafoto stb.) általában úgy oldják meg, hogy egy emil címről csak egy szavazatot fogad el a gép. Ennél okosabbat én sem nagyon tudok kitalálni...még akkor sem, ha tudom, hogy létre lehet hozni több címet is...summa summarum én bízok az emberek becsületességében...vagy csak naív vagyok?
VÁROM AZ ÖTLETEITEKET A SZAVAZÁS LEBONYOLÍTÁSÁHOZ, HA VALAKINEK VAN VALAMI FORRADALMI ÚJÍTÁSA, AKKOR NE FOGJA VISSZA MAGÁT!
Eddig még csak 5 pályamű érkezett
...de optimista vagyok és mindig ürítem az elektronikus postaládámat, hogy legyen hely az újabb pályázók képeinek
Közben Achi -a kreativ.lap.hu szerkesztője - felajánlott a nyertesnek ráadásként 10 db 15x15 cm-es dekorációs hablapot, amire lehet festeni és dekupálni is (NEM hungarocell!!!)
Anyko!
Látom megjött az ihlet! ügyes vagy!! és nagyon vállalkozó szellemű!! én még nem csináltam kézi festéssel semmit, mert úgy érzem nem tudnám túlszárnyalni a szalvétamintákat, de most látom, hogy mennyire jó, és mennyire más a hangulata! nagyon tecc!!
Jubi