rencsike
Most látom, hogy te már irtál Melcsiékről ...
Óóóó, te nagyon kis ügyes üzletasszony van, egész kedvet kaptam alkudozni
ercsikati
Igen, tudom fényképpel még adós vagyok
, de hamarosan pótolom.
Viszont ma akartam kérni időpontot az uh-ra az expón, de már nem volt hely
, úgyhogy most kicsit tanácstalan vagyok mit tegyek?
Elmenjek jövő héten 4D-re? , de pénteken én is megyek apánkhoz, csak nem tudom hogy csinál-e majd uh-t?
Úgy emlékszem Rencsikének is ezidőtájt nem csinált hetekig uh-t, akkor meg jó lenne elmenni a 4D-re, de ha meg csinál apánk, akkor meg várnék még a 4D-vel.
moncsika
Örülök, hogy sikerült elintézni a lakást,
Képzeld most megint úgy várom már az uh-t, mert tegnap előtt olyan jó volt, egész este simogathattam a babáimat, mindig ide bújtak a kezemhez, kibomborodott a hasam, stb, olyan megnyugtató érzés. Erre tegnap alig éreztem egy-két buborékolást, semmi több, igaz ma kaptam egy két rúgást, ütést, de most mindig azt várom, hogy ugyanúgy érezzem minden nap, mint tegnap előtt, az olyan jó volt.
Egyébként pont azt olvastam, hogy igy a 25. hét környékén a legidálisabb a 4D-s uh, mert most pont jól látszik minden. Egyébként azon gondolkoztam, hogy biztos egyre kevésbé fogjuk érezni ezeket a mozgásokat, főleg nálam a két babának, ha már nem lesz annyi helye, biztosan nem fognak annyit kifelé ficánkolni.
melánia
Örülök, hogy jól vagytok, egyél fincsiket, azt szeretik a babák is..
julcsikám
jaj-jaj-jaj az a fránya 3 kiló, hááááát nem is tudom, hogy hiztál ennyit
Egyébként ez tök fura, én az elején hiztam kb. 6-8 kilót és az elmúlt 5-6 hétben meg semmit nem hiztam úgyhogy biztos mindenkinél másképp van ez.
Egyébként én abszolút nem vagyok kivános, sokszor csodálkozom is magamon, mennyire nem érdekel a kaja, pedig én mindig azt hittem, hogy majd rengeteget fogok enni várandósan..
Képzeljétek, úgy látom , hogy egy picit vizesedik a lábam.
Na jó nem esem túlzásba, mert nem vészes, csak nekem mindig kilátszódnak a csontjaim a lábfejemen, mostmeg nem látni, meg érdekes módon nem a bokám vizes, hanem a térdem alatt látok két puklit
, mintha ott vizesedne.. majd szólok apánknak miatta.
Ami meg ennél is rosszabb, hogy nagyon sajog, meg olyan, mintha nagy ólom lábam lenne(igaz az elmúlt napokban nagyon sokat mentem minden nap), tegnap plédául akartam venni magamnak csizmát, de nem tudom felhúzni a lábszáramra, úgyhogy inkább nem is veszek most, hanem hordom azokat amim van, csak vettem lábszárvédőket, hogy amiknek nem tudom teljesen felhúzni a zipzárját, arra majd ráhúzom.
Én mindig magas sarkúba járok, úgyhogy most elég furcsa a lapos, de sztem most a magas sarkú nagyon kéynelmetlen lenne.