Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ!!! SAJSZE!

Olga

Kép
juhaszolga

Kutyafüle!
igen, lehet venni tőlünk, be is viszem szolnokra, angol előtt megtalálható vagyok.

na akkor gyorsan megoldódott a dilemmád.

Olga, Olga! ez már sokkkk! :lol:

az óvónénink mesélte, hogy amikor kezdte a pályát, többet volt otthon, mint oviban, mindent hazavitt, mondta is a háziorvos, na megint jött a gyerek...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vera Boldog Szülinapot!!!
Judit mikor szoktál ott lenni??

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hétfő/ csütörtök 3/4 6

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Itt a HIPPSY!

Katlaina garbó feket L,
Bmárti fehér-szürke L-es, piros 128-134-es derékmelegítő
Donkó Anikó 2 fekete derékmelegítő

A bíborka M-es jövőhétre jön meg.

Keressetek légyszi hogy hogyan adjam oda nektek.
Péntek este színházba megyek Bp-re (Operett, Szép nyári nap :lol: ), 16,15-kor indulok, akinek a péntek jó, az mindenképp előbbi időpontban gondolkodjon.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit, 3/4 6.Ok, próbálok odabumlizni.6-ra dokihoz megyünk, úgyhogy próbálok igyekezni. Ja este / ugye?És melyik angol előtt?? Bocs, ha ez hülye kérdés. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

30/531-2104 a tel.számom

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Kutyafüle!
a helen doronos angol előtt, ahol a gekko is van, lányok nem jut eszembe már megint az utca, segítsetek! és miylet szeretnél? mennyit? hétfőre lesz kiszerelve, ha úgy jó neked, holnapra már nem megy, nincs üvegezve egy deka sem.

Judit!
nagyobb garbót ígértek azért? színház? de jó neked!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit az még jobb talán!!!!!!!Én a vegyes virágmézet szeretem!!!! És szeretnék kérni 2-t, ha nem gond. Sajna még mindig nem vágom az hol van. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!Kutyafüle az angol a Thököly úton van közel az Ady E. úti körforgalomhoz.Bbj 06209/171-735-ös tel.számon vagyok elérhető,várlak benneteket!Sajna a kép felrakás még mindíg nem megy kéne egy kicsinyítő progi,nem tudtok küldeni nekem???

Kati Kép
virag9

Bbj méz engem is érdekelne,ha lehet,egy selyem egyenlőre.Nekem is jó jövőhétre persze.Köszike előre is!

Kati Kép
virag9

Kutyafüle igen thököly út 3.

oksa vettem a rendeléseket!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét!

Vera: boldog szülinapot Neked!!!

Niki: olyan sokat nőttek a csajszijaid! Nagyon jó képek vannak az iwiw-en. Én már most agyalok, hogy lehetne Marcit a cumiról leszoktatni. Úgy tűnik, hogy alváshoz kell neki, napközben, ha nincs előtte, elvan nélküle.

Ja, Marci: kb. két hete nem nagyon akar szopni (mmm vagy már írtam?!) De ma pl. csak reggel volt hajlandó... se napközben, se este... azt hittem, majd nem tudom lefejteni magamról... és tessék ő lök el... Na mindegy, holnap este mézes tejet kap, megpróbáljuk, hátha az tetszik neki. Én meg szépen lassan elapadok.

Bbj: mi az a Moonsand? vagy mi...

Dorka: én annyit gondolkodtam Bálinton... Mondta a doki, aki megvizsgálta, hogy ez előfordul másnál is?! A vese vonulgat? Vagy fix helyen van?

Kép

Kép
szolkata

Bbj: megnéztem a Moonsand-et, újdonság volt számomra

Kép

Kép
szolkata

Szép napot Mindenkinek! Kép Utólagosan nagyon sok boldog születésnapot kívánok a napokban ünneplőknek!
Dorka! Klassz az új frizurád, jól áll neked!
Olga! Megint laptető! A pénteki vizsgához sok sikert!
Jlevay! A mai napon hívni foglak feltétlenül!
Én is dilemmázon az oltáson, mi is megkaptuk a suliból-oviból a papírt, de nagyon valószínű hogy nem adatom be sem a gyerekeknek sem pedig magunknak sem.Kb. 1 hónapja a férjemnek a munkahelyén kellett nyilatkozni arról, hogy kér-e oltást, de akár beadatja, akár nem, akkor sem vállalnak érte semmilyen felelősséget a munkahelyén ha beteg lesz az oltás miatt vagy pedig azért lesz beteg mert nem adatja be.
Fruzsiról: Kedden délelőtt megműtötték, beültették neki a shuntot, jól van, 60ml-ket eszik, a születési súlyát már elhagyta, szombaton megyünk hozzájuk látogatni Debrecenbe, és végre megnézhetem a kislányt én is.

Kép
Kép
bmárti75

sziasztok!

Látom másokat is foglalkoztat az oltás én is hihetetlen bajban vagyok!

De mivel engem mint eü-s ( :-D ) köteleznek arra hogy oltassam be magam amit egyébként nem tennék meg, így szerintem Bettiké is beoltatom és Gabit is!

De ezt majd csak pesten már :-)

Tegnap voltam fenn nézni egy albit, tesóméktól kb öt percre, kicsit le van lakva de az ára az nagyon jó!
Majd meglátjuk a jövőhéten!

Kellemes napot és ESŐMENTESET!!!!!!!

Kép
kbernadett

Bmárti! Sikerült?
Ha nem, mert be volt zárva a kapu, akkor telefonálj rá légyszi Katiékra. Anyukája egész nap otthon van. Tel.számuk a tel.könyvben.
Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

BBj, rákérdeztem újra a garbóra, a választ várom.
Színháznak én is örülök, hát még annak, hogy Operett, na meg annak is, hogy a Neotonos darab. Ára is jó, 5500,- persze ennél még vannak jobb helyek is. Lehet, hogy ciki, de én még nem voltam az Operettben :oops: Viszont annak nem annyira örülök, hogy busszal megyünk, az egy kicsit hányós nálam...

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Olga!
sok sikert holnapra! Kép

Judit!
Én sem voltam még az operettben! jó szórakozást nektek!

Betty!
Attól, még hogy köteleznek, nem vagy köteles...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szasztok!

Megvannak a képek (506 db asszem), majd holnap dobok egy párat, a blogba már tettem. :wink:

Olga: Sok sikert! Hangod jobb már? Mondd, hogy H1N1 és már át is mentél. :mrgreen:
jaimee1

Jó reggelt, szép napot nektek!

Jlevay! Igen, sikerült!Nagyon szépen köszönöm, nagyon jók!Angéla rögtön felpróbálta és közölte hogy ebbe megy oviba.Én már ma viszem is a munkahelyemre, mert az irodában hideg van. Egyébként még én sem voltam az operettben.
Jamiee! Ha lehet én is kérnék meghívot a blogba:A képeket már nagyon várom!

Kép
Kép
bmárti75

Olga: Kéz- és lábtörést mára!

Niki

Kép
Kép
csni

Olga: drukk, drukk, drukkkkkkk!!!!!

Jaimee: annyira jó képek!!! A báros képek hol készültek? És amin röhögcséltem magamban... magamból kiindulva... ha leveszem a szemüvegem egy fotó kedvéért (nagy ritkán) csak vigyorgok idétlenül, de elég hülyén érzem magam nem látván semmit... szóval neked nem volt rossz szemü nélkül? Vagy nem olyan erős a dioptriád? :oops: :roll: :lol: De a nagyon szerelmetesek vagytok egymásba lerí rólatok az tutti :wink:

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: a blogodat olvasva ... a konty és a frufruval való küzdelmed (nagyon tetszett)... már nagyon kíváncsi voltam a fényképre... de hát olyan csini mind a kettő, egyik sem hivalkodó vagy borzalmas, nagyon-nagyon szép volt minden és a sminked is !!! Hát ez az amikor hozzáértők nyúlnak az emberhez, nem csak otthon pingálja ki az ember magát! :lol:

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: ..és a Kossuth téren amikor fentről vagy fotózva, az hogy készült? Mire mászott fel a fotós? Sok hüle kérdésem és megállapításom van?! :oops:

Kép

Kép
szolkata

Dobok képet, aztán még jövök majd.

Kép
Kép
Kép

Cupp!
jaimee1

Hola.

Nagyon gyors leszek... :oops:

Bettikének Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk! :D

Vera, Isten éltessen Téged is! :D

Kata, sztem a lépcsőről van fotózva a felülnézetes kép :) Csatlakozom, nagyon tuti képek!
Jaimee, igazán szép, csinos voltál! :D Noés ahogy PopiApu néz rád... :lol: A nagylányról is teszel majd? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balwin 2009.11.06 10:08-kor.

Judit
Kép

Kép
balwin

Kép
jaimee1

Akkor csak lett fátyol :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!

nem vagyok köteles de ha nemoltatom be magam aláíratnak vele egy papírt hogy ha valaki megbetegszik a kórházban akkor felelösségre lehet vonva!
Azt hiszem így hallottam a tv-ben vagyis így értelmeztem én.....

Mi is megkaptuk a levelet az oviból...nah nekem a kislánykám kijelentette hogy ő már pedig nem kér szurit mert ha adni akarnánk neki akkor elbújik az asztal alá ugy hogy ne birjuk ki venni :-)

Erika!

Nagyon szép voltál!!!
Lehet egy intim kérdésem? Mennyibe került az esküvő?
Bocsi hogy megkérdeztem csak szeretnék majd én is egyszer egyet csak hogy az árra fellegyek készülve :oops:
Privibe is leírhatod!

Vera!

Boldog születésnapot!
Tegnap lemaradt az írásomból, előtt emeg szerintem nem is írtam....

Olga!
Szorítok!

Párom is ma vizsgázik ma csinálják a minősítést! Nem szokott parázni semmilyen szerpléstől, de tegnap le rít róla hogy izgult meg minden :oops:

nah megyek pakolászok!
Tegnap már elkezdtem hát hogy mennyi sok felesleges holmit tároltunk....... egy nagy csomó tüzelni való lett belöle :oops:

szép napot!

Kép
kbernadett

Jamee, gyönyörű voltál, gratulálok!!!!!
Lányok tudnátok pár dologban segíteni hozzátáplálás ügyben? Csinálok egy táblázatot, és ezeket nem találom mikortól lehet adni: kenyérbél, nyers paradicsom, felvágottak. A segítséget előre is köszönöm!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jamiee: tényleg gyönyörű voltál! A szerelem, boldogság és a kismamaság egyszerre sugárzik belőled! Így, lehetett volna kakastarajad is, az sem tudott volna rajtad halványítani! :)

Andi

Kép
Kép
andii

Olga:SZORÍTOK!!!!!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Jamiee: Apa is elégedett a fotókkal?

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!
Kicsit elvesztem,mostanság probálja átvenni a hatalmat rajtam a depi,de nem hagyom magam. :lol:

Szülinaposoknak sok boldogságot!

Jaimee:nagyon szép voltál!És gratula egy kicsit megkésve a második picurhoz!!

Olga:gondolok rád ezerrel!!

Betti:gratula az uj munkához!Remélem minden ugy alakul majd ahogy szeretnéd!!

Dorkatesó:naggyon fajjjin lett a hajad!!bár neked tényleg minden jol áll!! :D

Tuti kihagytam valakit(ezért bocsika),de majd még tüzetesebben visszaolvasok,hogy mik történtek mostanság. :D

Szép napot mindenkinek!!
gitta79

Sziasztok!

Jaimee: Nagyon jók a képek. Nagyon szépek és aranyosak vagytok rajtuk. Ki csinálta a fotókat?

Kutyafüle: Szerintem kenyérbelet kb. 8 hósan, felvágottat 9-10, nyers paradicsomot 1 éves kora körül. De ezeket csak gondolom, nem biztos.

Kata: Köszi a dícséretet. Tényleg olyan nagyok már a lányok. Épp néztem, hogy a tavaly ilyenkori képeken Dorka még olyan babás, most meg már olyan nagylány.
De Ti is már szülinapoztok mindjárt.

Betti: Ha lesz egy kis időd, írd már meg az annó megbeszélt privit. Tudod Zobokiról.

Márti: Örülök a jó híreknek Fruzsiról. Végül kiderült, hogy az agyvíz miért lett sok? Tényleg a hányós vírus miatt?

Lányok: Jövő szerdáig még biztos megy a moziban A csúf igazság. Nem megyünk el valamikor? Nekem a vasárnap és a hétfő lenne a jó, de ha muszáj megoldom a keddet vagy a szerdát is.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki, köszönöm a segítséget!!!!!
Esetleg azt nem tudod, hogy lehet-e valahol kapni Szolnokon olyan meggybefőttet, vagy valamit, amit lehet adni babáknak?Vagy meggyet milyen formában adhatok neki?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

nahali,

Olga?????????????????

Jaimee, nagyon profi képek, szépek vagytok, és úgy nagyon passzolt minden! :) Az a barna hátteres hol készült? szép volt a ruhád is, csokrod is!!!!!!! De jó lehetett! Mi ez az elalvűásos dolog? :)
Rékáról is teszel képet?

Kata, elvileg fix hleyen van a vese, bár 2 hónapja is ezt mondták, és akkor a hasüreg totál másik felén látták.... Ez már nekem magas egy kicsit, úgyhogy jön a 4. doki, már eldöntöttem. a 2 itthoni doki is főorvos, nem hinném, hogy ennyire nem értenének a szakmájukhoz, hogy még a vizsg. fejet sem tudják, hogy kéne a hashoz tenni.
Állítólag minden évben kb. 10-20 gyerekről derül ilyen ki, de sokkal több lehet, mert ugye ez tünetmentes állapot.

LJudit, jó lesz, ha Katlina garbóját jövő héten a derékmelegítővel egytt veszem át?
Operettben biztos nem fogsz csalódni, nekünk 2 évig bérletünk is volt, imádtam!!!

Niki, meggyet én fagyasztva vettem (magozott), és épp ma adtam először Bálintnak, megfőztem, Sinlac-kal sűrítettem: Nagyon nyomta befelé! :)
Én is úgy adnám a kajákat, ahogy Niki írta neked!

Gitta, nem bedepisedni!!! Szép szó, nem??? :D :lol:

Kép
Kép
dorkáék

Köszönjük szépen, örülök, hogy tetszenek a képek!

Dorka: A vizsgáló fejet melyik doki tartotta rosszul? Nem B. Zs???
A nagy napon elaludtunk. Kb. akkor keltem fel, amikor már a kozmetikában kellett volna ücsörögnöm....

Kutyafüle: Nálunk a fél család allergiától göthös fél- vagy tán egész évben, úgyhogy én nagyon óvatos voltam. Ebből egyiket sem adtam1 éves koráig. Ha nincs ilyesmi nyavalyátok, sem élelmiszer, sem pollen allergia, lehetsz lazább egy kicsit. Felvágottal az a baj, hogy általában tele van E betűvel, igaz, lehet kapni olyan párizsit (Cora), amelyben csak 1 van....vagy tán 1 sem, most nem is tudom.....de nem ez a jellemző. A péksüteményekben is sokkal több az adalékanyag, mint mondjuk a sima kenyérben.

Meggy - ahogy Dorka, fagyasztottan. Réka is imádta.

Olga: ???

Betti: Írok majd privit!

Márti: Szívesen adok meghívót, van még pár, egy e-mail cím kell hozzá.

Niki: A fotós:
www.naszvilag.hu
Vona Timi.

Gitta: Ne is hagyd magad, mindjárt itt az Ádvent!

Andi: Igen, elégedett Apa is a fotókkal.

Balwin: :lol: Lett, a polgári után került a fejemre a fátyol, és ottmaradt a vacsora kezdetéig kb.

Kata: A kávézós képek a ph-al szemben készültek, a hely nevére nem emlékszem :oops: :oops: :oops: csak arra, hogy a szomszédban van az a főzelékes....Kossuth tériek: ott a lépcsőnél felmászott TimiFotós a falra (ahol a testvérvárosok címerei vannak ) és teleobjektívet használt.......A frufrumat kifésültem, kőkeményre volt lakkozva és oldalra fésülve...arról nem is igen készült kép....borzasztó volt.....Hát igen, majd' egy óráig vakolt a sminkes. :roll: :oops: :lol: ................SZemüveg nélküli képek: először nagyon tiltakoztam ellenük, hogy én vakegér vagyok nélküle és adják vissza a pápaszemem, nem akarok bandzsítani a képeken, de TimiFotós azt mondta, hogy szépek a képek. Nyugi. És azok lettek a legszebbek tényleg. :shock: :shock:
jaimee1

Miss Popi

Kép
Kép
jaimee1

Jaimee: Popi is nagyon édes, és tényleg tiszta anyja.

Betti: Köszi, megkaptam a privit.

Vera: Recept, please.

Niki

Kép
Kép
csni

Jó reggelt!
Jamiee!Nagyon klasszak a fotók, Miss Popi olyan tündéri lány!E-mail:batamarta@citromail.hu

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Na amíg eszemben van. Amit belinkeltem a múltkor a pingvines vízi játék kapható a corában! alsó polcon kell keresni, és négyezeregynéhányszázba kerül.

és mozis lányok! a múltkor a tűzoltó pasi! rájöttem miben láthattuk, grace klinika, (mert én nem láttam azt amibe ti már, de annyira ismerős volt!) a szívbeteg pasas, aki végül meghal, és az egyik dokicsajjal összejön, majd rá hagyja a vagyonát!

Jaimee!
nagyon édesek vagytok! szép család! Popi már megint annyit nagylányosodott!

ma karácsonyos hangulatom van, karácsonyos filmeket töltök éppen

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!Volt valaki a Plázában a télváró műsoron?Virág volt a keresztanyjával,mi meg apával vásároltunk a városban olyan jó volt egy kicsit csak ketten.Olyan szépségeket vettem magamnak.

Kati Kép
virag9

Jaimee!Tényleg szép voltál,megkérdezhetem hogy végül is hol készült a smink és a haj?A kicsi lány is nagyon csini volt!

Kati Kép
virag9

Jlevay!
Az enyémet akkor Dorka venné át ha így jó!

Erika!
Hát gyönyörűek a képek!!!!popi meg fantasztikus rajta,nagyon jó fotóst találtatok!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Jaimee! Gyönyörűek vagytok! Csodálatosak a képek! Mégegyszer sok boldogságot nektek!
Még majdnem kedvet kaptam! :lol:

Lányok, köszi a szorítást, nagyon-nagyon édesek vagytok! A szóbeli része sikerült, amit a vizsgabizottság előtt kellett tenni, viszont szintén a szóbelihez tartozik a labor (magnóhallgatás), az szerintem nem sikerült... :cry: Sokat sírtam miatta pénteken, mert pont a magnóhallgatástól nem féltem...
Az írásbeli ma volt. Az első két feladat fordítás-szövegértés, azok nagyon jól sikerültek, az utolsó feladat levélírás volt megadott szempontok alapján... Hát azt nem tudom. Terjedelem megvan, szempontokat belefogalmaztam, de hogy nyelvtanilag mennyire helyes... Kiderül. Félek, hogy a szóbelit a labor miatt ismételni kell majd januárban. :cry:

Niki! Mozi nekem jöhet bármelyik nap.

Dorka! Nekem is tetszik az új frizurád!

Gitta! Jó hogy visszataláltál!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Jaimee:nagyon szépek a fotók Popiról!!!!!!!!Olyan szép kiscsajszi!!Nézegetem itt a gyönyörű gyerkőceiteket,hááát uuuuugy szeretnék már én is!!!!! :D

Olga:nem ér ám sirni!!!Lehet hogy csak rosszul érzed,és minden rendben lesz,sikerülni fog!!! :D

Csodás ez az időjárás!!!! :( Igazi otthonülős,semmittevős.
Azért mindezek ellenére szép napot mindenkinek!!
gitta79

Sziasztok!

Jamiee, nagyon szépek voltatok!

Katlina, rendeben.

Olga, reméljük a legjobbakat, és meglesz :)

Donkó Anikó, milyen ?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!Hát lányok orvosnál voltam,tüszös torokgyuszim van,elég sz@rul vagyok.Hogy sikerült ezt összeszednem,remélem a kis csajszim nem kapja el,próbálom nem puszilgatni de olyan nehéz megállni.Többiek?????Olyan szééééééééép idő van!!!! :(

Kati Kép
virag9

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?