Köszönjük szépen, örülök, hogy tetszenek a képek!
Dorka: A vizsgáló fejet melyik doki tartotta rosszul? Nem B. Zs???
A nagy napon elaludtunk. Kb. akkor keltem fel, amikor már a kozmetikában kellett volna ücsörögnöm....
Kutyafüle: Nálunk a fél család allergiától göthös fél- vagy tán egész évben, úgyhogy én nagyon óvatos voltam. Ebből egyiket sem adtam1 éves koráig. Ha nincs ilyesmi nyavalyátok, sem élelmiszer, sem pollen allergia, lehetsz lazább egy kicsit. Felvágottal az a baj, hogy általában tele van E betűvel, igaz, lehet kapni olyan párizsit (Cora), amelyben csak 1 van....vagy tán 1 sem, most nem is tudom.....de nem ez a jellemző. A péksüteményekben is sokkal több az adalékanyag, mint mondjuk a sima kenyérben.
Meggy - ahogy Dorka, fagyasztottan. Réka is imádta.
Olga: ???
Betti: Írok majd privit!
Márti: Szívesen adok meghívót, van még pár, egy e-mail cím kell hozzá.
Niki: A fotós:
www.naszvilag.hu
Vona Timi.
Gitta: Ne is hagyd magad, mindjárt itt az Ádvent!
Andi: Igen, elégedett Apa is a fotókkal.
Balwin:
Lett, a polgári után került a fejemre a fátyol, és ottmaradt a vacsora kezdetéig kb.
Kata: A kávézós képek a ph-al szemben készültek, a hely nevére nem emlékszem
csak arra, hogy a szomszédban van az a főzelékes....Kossuth tériek: ott a lépcsőnél felmászott TimiFotós a falra (ahol a testvérvárosok címerei vannak ) és teleobjektívet használt.......A frufrumat kifésültem, kőkeményre volt lakkozva és oldalra fésülve...arról nem is igen készült kép....borzasztó volt.....Hát igen, majd' egy óráig vakolt a sminkes.
................SZemüveg nélküli képek: először nagyon tiltakoztam ellenük, hogy én vakegér vagyok nélküle és adják vissza a pápaszemem, nem akarok bandzsítani a képeken, de TimiFotós azt mondta, hogy szépek a képek. Nyugi. És azok lettek a legszebbek tényleg.