Új privát üzeneted érkezett!

Tinu, sajnálom... :cry: :cry: :cry: Orsi, a tesóm átjött segíteni, és ő is teljesen kiakadt, hogy mi az, hogy kedvenc haverja Csongi nem jön...

Panndi, én is sajnálom, de remélem, hogy legközelebb tényleg tudunk találkozni.

Netti, az jó ár nagyon, feltétlen vedd meg szerintem!

Kutyafüle, jó tanulást!

Még a taliról: előrebocsátom, hogy én nem vagyok se rendmániás, se konyhatündér... :oops: Remélem azért jól fogjátok érezni magatokat. Csak ma reggel úgy áébredtem, hogy ami eddig kis otthonos rendetlenségnek tűnt, az valahogy ordenáré kuplerájjá változott, ahogy vendégeket várok... :oops: :oops: :oops:

Kitty, Niki, meg tudnátok mondani, hogy tudtok-e jönni?

Na, egy szó mint száz, mindenkit szeretettel várok, és ha elakadtok, hívjatok! Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na tegnap meg elfelejtettük h Kicsi Lilinek boldogságos fél évet!!!Ezennel minden topik lakó baba elmúlt fél éves!!!!!Kuppii!!!!!!

Szofi!no problem 8)

annus11
 
 


Annus, az én gyerekem még nincs féléves :lol: Szerintem valamit elnéztél...vagy én aludtam két hetet egyhuzamban :D

Szofi, mi ezt úgy hívjuk: egy kis értelmiségi kosz és káosz van nálunk :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

 
 

Ja Gyöngyi!Persze,elnéztem,még csak5 hós Lilike 8) na szóval boldogságos 5.hónapot Lilinek!!!!
Gyanus is volt nekem.....de gondoltam gyorsan szalad az idő 8) :lol: :lol:

annus11
 
 


Szebb napot Mindenkinek! Itt uuuuuuuuuundorító, nyálas, novemberi idő van! :(
..és még mindig nem találtam felnit a kocsimra!... :(

Tegnap reggel itt is hó volt. Elolvadt gyorsan.

Az éjszaka nálunk a szokásos volt. 2x szopi, közte alvás. Már nem is emlékszem,mikor kelek... Lassan viszont jó lenne, ha átaludná az éjszakát...

Szofi Megyünk, de rövid időre, és v.mikor dél körül esünk be szerintem.. Most megyek, intézem az ügyeket.

Kutyafüle! Azért néha gyere...

Kép
szkitty
 
 


itt vagyok :cry: sajna nem megyünk...kivan a kocsink, elvittük kereket cserélni és eltörtek benne 3 csavart majd a végén csapágyas lett... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:annyira sajnálom...jótalit...nélklüem... :cry: :cry: :cry: pedig már össze is pakoltam tegnap...és sikerült úgy h csak egy sportszatyornyi cuccot vigyek... :(

annus, köszönjük így immáron minden baba legaklább a 6. hóanpját tölti :)

Niki, jó tanulást, 2 tétel között majd nézz azért be.

na szomorkodom tovább, egyedül, messze az esös Győrben...brühühühühühühühüh

Kép
Kép
mniki84
 
 


Szofi: aranyosak vagytok Orsival. :lol: Ha gondolod, és már meggyógyultak a gyerekek, bármikor átmegyünk hozzátok talin kívül is egyet bandázni. :wink: Jöhettek ti is, nálunk mindig van egy kis otthonos kosz és káosz. :P

Az én gyerekecském ma féléves! Majd lefotózom ennek alkalmából. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Hahó!

Tinu, aranyos vagy a hiába a sok szmájlival. :) De csak akkor írok szmájlit, ha tényleg elmosolyodom itt a gép előtt. :)
Addig tudom csinálni ezt az egészet, amíg inkább öröm, mint bosszúság, és hát általában inkább öröm mint bosszúság, csak az az este egy kicsit sok volt. :) De, látod, mostmár mosolygok rajta. :) Igen, jól jönne, ha lenne segítség, de nálunk sajnos tényleg nem kiszorítható a pénz arra, hogy más végezze azt, ami az én munkám. Férjemnek az éjt-nappallá tett munka eredményeképp az október havi keresete 59.141 Ft volt. Meg döbbentünk rajta kissé... Azóta kiderült, hogy majd 1 összegben fog kapni adójóváírást januárban, na azt nagyon várjuk már, de ez van. Na, ez egy olyan dolog, ami miatt most nincs szmájli. Viszont úgy már van, hogy ennek ellenére, hála Istennek, a gyerekeinknek mindenük megvan, és nagyon szeretjük őket is és egymást is. Ezt pedig nem befolyásolja, hogy mennyi a pénz. :)
Szóval a szmájlik valódiak, az életem örömben zajlik, csak vannak nehezebb pillanatok. Mint mindenkinél! :)

Nos, ha dolgoznék, nem tudom, mi lenne... Sztem nem bevallottan a családom tulajdonképpen nagyon örül, hogy így jött ki a lépés, és most vagyok itthon, mert amíg dolgoztam, addig még nem volt ennyi gond a dédikkel, délben még az egyik tudta etetni a másikat, reggel még nem kellett segítség az ápolókon kívül, akik érkeztek, de ennyi idő alatt, mióta itthon vagyok, sajnos sokminden változott. Sztem realitás, hogy mire visszamennék dolgozni, már nem lesz ennyi a feladat. Sajnos. :cry: :cry: :cry: De tényleg nagy öröm látni, hogy mennyire szeretik a gyerekek a nagyszülőket, a dédiket, és hogy az idősebbeknek bearanyozza a napját, ha láthatják a kicsiket.

Na, befejeztem mára. Bocs, hogy sok volt. És megértem, akik ezt nem vállalják, mert másképp is szép az élet, de így is. :)

Na, akkor meglátjuk, mikor Szofi. Jelentkezem még.

Kutyafüle, azért néha adj hírt, mert pl. most ez a csípő dolog... Remélem, semmi komoly!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Lilinek boldog 5 hót, Csongornak meg boldog fél évet!!! De kár, hogy nem láthatjuk ma!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


tinu és aki esetleg tudja: lili ugye 4kézlábaik, most elkezdte az egyik lábát felemelni és lerakja talpra maga mellé, ebből mi lesz? meg 4 kézláb áll és kinyújtja az égbe a lábait szabályos 3szöget képezve a talajjal 8) majd lerakja és kiteszi oldalra a kispicsáját, majd eldől :? ezekből mi lesz, mert nem látok logikát , és nem emlékszem én hogy csináltam :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Dóri! Hát tényleg le a kalappal előtted!

Tinu! Boldog féléves szülinapot Csonginak! Kár, hogy nem találkozunk ma!

Kutyafüle! Azért néha pihenésképpen nézz be! Jó tanulást!

Szofi! Mi legkésőbb 11-re nálad leszünk!

Kép

Kép
hean
 
 


Hófordulós és féléves babóknak sok boldogságot mára...meg amúgy is :-) Csongi lehet, hogy ez alkalomból dupla ipponnal legyűri Tücit a :lol:

Kutyafüle, jó tanulást! Nemes elhatározás, de néha-néha szegd meg egy kicsit és mesélj. :-) Gyógyuljatok meg.

Dóri, ha te úgy érzed, így kerek a világ, akkor nem aggódom :-) De akkor is többet kellene aludnod... :roll:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Niki: CSongor is ugyanezt csinálja. Ebből lesz majd a felülés, meg ha megkapaszkodik valamibe, akkor előbb-utóbb a felállás. Látom, Lili is mindent egyszerre akar. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


No jó, akkor megvagyunk. 13-an leszünk Tesókámmal meg velem együtt...
Hean, Vanni, Anikó, Orsi, Annus, Barbi, Gyöngyi, Dóri, Szkitty, Réka, Trixi, szerényszemélyem meg tesómorsi.

Tinu, mindenképpen megbeszélünk valamit! 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


hátja és mindenhol érdkesebb mint ahova én lerakom, tegnap a kanapé alól szedtem ki.... :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Ja, Niki, úgy sajnálom, hogy nem jött össze...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi, én is...brühühühüh :cry: :cry: :cry: , apa mondta hogy menjünk fel vonattal...azért az kicsit izé lenne, keleti-aztán hozzátok...á ahhoz nem vagyok bátor... :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Csonginak boldog felediket!

Little L-nek pedig boldog 5 hót!

Dóri, én megértelek! Én nagyon szeretem a nagyszüleimet, akik gyerekkoromban vittek bölcsibe, óvodába, iskolába, délután jöttek értem, velük tettem a nagy felfedezéseimet, mert a szüleim dolgoztak. Tavaly, mikor a nagymamám meghalt, én is gondolkodtam azon, hogy valami olyan házba kellene költöznünk, hogy a nagypapám egy külön részben mellettünk lakhasson. (a több generáció együttélése a mi családunkban sztem problémás lenne) De a férjem volt a racionálisabb és figyelmeztetett, hogy én csak 2 évig leszek itthon AM-mel és mi lesz utána nagyapával, aki rendkívül társasági ember. Szomorú lettem, hogy milyen dolog egy nagypapának több idők között élnie, hiszen van családja! :roll: De az azóta eltelt 1 év igazolt mindent: neki ott, a nagy társaságban a jó, ahol kifejezetten nekik szervezik a programokat, így boldog tartalmas idős kora van, nem szomorkodik ő sem, mi sem. Ünnepekkor, hétvégéken pedig apáéknál van. :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt!

Hát, nem volt egyszerű éjszaka... Kamillának még feljebb ment a láza, ezért fel kellett ébresztenem, hogy tudjam borogatni meg beadni a kúpot... :? Szegénykém, nem nagyon értette, h mi a bánatot akarok tőle, mikor ő aludni szeretne! Utána még ébren voltam olyan 1-ig, csak akkor feküdtem le, mikor már lejjebb ment a hője. Párszor felsírt ezután, de nem volt vészes.
Ma reggel viszont megint 37,7-tel ébredt... :? :?

Dóri,
minden elismerésem a Tied!! De egyetértek Tinuval: néha egy kicsit pihenned is kéne...

Kép

Kép
zsüci
 
 


több idők=több idős :?
reggel van még... :D

Kép

Kép
adraci
 
 


jajj kamillacsibe, mi lehet ez? azóta sincs más tünet? doki?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jó reggelt!
Manócskám még durmol, ha felébredt indulunk, most gyorsan kotyvasztok még neki egy kis sütőtököt...

Tinu,
Boldog felediket kívánok Csonginak!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira...

Anita,
én is megkérdezem az imerősünk, hátha ismerik a baracskai major tulajt. Sajnálom, hogy nem megy olyan flottul... Tényleg utána kell járni a dolgoknak...
vanni
 
 


Szofi,
még azt akartam írni, hogy bevallom mielőtt jöttetek én 2 napig pakoltam.... mert ugyanezt éreztem... Akkor legközelebb nem fogok:)
vanni
 
 


Csonginak boldog fél évet, KisLilinek boldog 5. hónapot!

Szofi annyira megnéztem volna azt az ordenáré kuplerájt! :lol: De legalább nyugodt vagyok, hogy nemcsak nálam szalad a lakás. Én képtelen vagyok megtartani a rendet, mert amit délelött megcsinálok az délutánra teljes káosszá változik. Úgy látszik mi ilyen össze-vissza család vagyunk. Mindig csodáltam azokat akiknél minden tip-top rendben van. Kiváncsi lennék a titokra. :) Bár hallottam már olyan lakásról ahol nem lehet rálépni a szőnyegre, és nem lehet játékot levenni a polcról, mert rendetlenség lesz. Hát azért ilyet sem szeretnék. Akkor inkább a kupi. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reni, Vanni, Szofi, ne aggódjatok! :D
Nálunk is ez a helyzet: amit délelőtt helyreállítok, azt a férjem délután leamortizálja! :? Evvan!
Ja és egyébként szerinte kényszeres az az ember, aki állandóan az élére állít mindent és folyamatosan pakolja a rendet (mondjuk ezzel nem értek egyet, csak ő ezt látta az anyukájától. Vagyis nem látta. Éééértitek?! :lol: )

Kép

Kép
adraci
 
 


Kamillának jobbulást!

Dóri! Minden elismerésem! Valóban annak ellenére, hogy nagyon nehéz lehet amit csinálsz én mindig érzem az írásaidon, hogy boldog ember vagy, és csodálatra méltó. Neked nagyon szép a lelked. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!
Nem tudtam még olvasni.....Hanni is beteg. :(
Doki 1kor jön.Majd jövök!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 



Kép
Kép
mniki84
 
 


Hát az biztos, én nem vagyok kényszeres. Vagyis néha igen, de nálam nem a takarításmániában jön ki. :)

Niki: szép, szép...

Anita: látod, milyen jó döntés volt, hogy nem adattad be az oltást! OKos vagy! Jobbulást Hanninak!

És persze Kamillkának is! Ha jönnek majd a pöttyök, akkor megnyugodhatsz, Zsüci. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Még egy gyors kérdésre visszaszaladnék. :oops: Írtátok már, de nem találom.Hol tudok olyan meggyet venni ami adható babáknak?És mi a neve?Millió köszönetem érte!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki, asszem Mozza írta, h az Auchan-ban. A nevét nemtom. :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sikerült visszaolvasni..Hannika alszik!

Csongi boldog felediket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KicsiLili boldog 5.hót!Már nem is kicsi :D

Betegeknek jobbulást!!!

Vanni köszönöm!

Nálunk este kezdődött szörcsizett csak!Viszont reggel már hőemelkedése is volt.

Na,most jött férjem.Felhívta a nőt!elakarják adni a fél tulajdonjogot,h tudjanak fejleszteni.Viszont sutyiban felvett egy olaszt!Szóval ez is ugrott.Azért ehetett volna annyi tisztesség benne,h szól h mi is van.Olyan mérges és csalódott vok.Egyre szupibb minden :cry:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Még egy valami!A náthás babák orrába mit fújtok,csepegtettek???

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita: valami tengervizes sprayt. Sterimart főképp, de most Physiomert vettem, mert ebből volt a legnagyobb kiszerelés. :) Amúgy meg :cry: :x a munka miatt. Á, ez nagyon ... De várjátok ki a végét, lehet, hogy egy sokkal jobb lehetőség jön ez után. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita,
Sajnálom, hogy így alakult a munka. Nagyon gerinctelen dolog, hogy nem szóltak nektek.
Jobbulást Hanna babának! Én eddig csak Sterimart fújtam, de igazából még nem volt soha bedugulva Marci orra, csak szörcsögés ellen használtam még tavasszal.
vanni
 
 


Anita :cry: remélem alakul valami!

Kép

Kép
adraci
 
 


Barbi! Remélem olvasol ma estig: írtam privit!

Anita! Sajnálom a munkát. Én most Otrivin Baby egyadagos orrcseppet vettem, ezzel tök jól át tudom mosni az orrát.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Köszi lányok!Amúgy azt mondta a nő,ha az olasz nem válik be,mehetünk.Hát köszi,inkább nem.Jól esik h támogattok,köszi!!!!!!!!

Akkor orrsprayt kell venni.
Reny olyan orrcsepp van itthon,de Hanna nem viseli el a cseppet.Megingerli magát és kijött belőle a reggeli!!Szóval ezért gondoltam a másikra,,bár olyat még nem használtam.
Meg igazából ekkora gyerekem még nem volt beteg.Grétinek 13hósan volt hőemelkedése,meg folyt az orra,de a foga miatt.Akkor jött az első 4.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


lili félig mászik! :lol: :lol: a lábait már pakolja előre de arra nem jött rá hogy ahhoz hogy haladjon a kezeit is pakolnia kell 8) 8) tök mókás így, a térdeivel a fülénél van 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Netti ha vagy akkor menj már fel msnre. Köszi.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kicsi Lili nem semmi!Ügyes!

Volt a doki.Végül csak annyit mondott,mikor kérdeztük mi a baj,h sok az ilyen beteg most.
Megnézte a torkát,meghallgatta bodyn és pulcsin keresztül.
Írt ki antibiotikumot,de azt mondta csak akkor kezdjük el ha már láza is lesz.Meg írt ki spiropentet,h köptesse.De nincs neki lerakódva úgy,mert folyik az orra.Én meg feleslegesen nem köhögtetem szegényt.Attól köhögött Grétike is.Meg van itthon köhögéscsilapító kúp,hörgőtágító.Azt mondja,ha a spiropent köhögtet,akkor dugjak neki.Akkor feleslegesen minek adjam neki,meg még dugjak rá kúpot is.Előidézek egy kis köhögést,h használhassam a kúpot??
Na meg panadolt adjak,reggel,délben ,este.Komolyan mindegy lett volna ha le sem jön. :roll: Meg orrcsepp és kész.Erről ennyit!

Mindenki talin???De jó nektek!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Csonginak boldog fél évet!

Fruzsi tegnap volt féléves, de ezt csak én tartom számon :wink:

Tali biztos tök jó :) Nálunk alszik a beteg gyereksereg.

Anita: munka :( sajnálom nagyon :(

Niki: jó tanulást, kitartás, mindjárt vége!
Vendég
 


Anita: én a helyedben feljelenteném ezt az orvosbagázst. Komolyan, hülyének néznek, hogy pulcsin keresztül hallgatják meg a gyereket??? :shock:
Én is levittem a gyereket a dokihoz. Helyettesítették, vagy mi, nemtom, péntek van. Kapott CSongor hörgőtágítót a köhögésre. Mindegy, ártani nem használ. :roll:

Pandi: boldog felediket akkor! :lol:
Annyian vagyunk, hogy én lemondtam arról, hogy felköszöntsem a babókat. Majd az első szülinapokon!!!

Kép
Kép
tinu
 
 


tniu: jajjj, köszi :lol: Jaja, amúgyis az az igazi ünnep :)

Fruzsinak kevés a tej, azt hiszem. Legalábbis a reggeli szopi után fél órával éhen akart halni, hogy de neki most azonnal ennie kell. Este is keveset evett. Meg napok óta egyre kevesebbeket eszik.
Vendég
 


Panndi,
Fruzsinak is boldog fél évet!!! :wink:

K-nak még mindig hőemelkedése van, 37,6-37,8 között ingázik. De ezt leszámítva még mindig nincs semmi egyéb tünete, sőt, az étvágya is változatlan (épp most ebédeltünk - kicsit még többet is evett a szokásos adagjánál). :shock: :shock: Csak a pelenkaakiütése durrant be megint, pedig már tök szépen elmúlóban volt a Sudotól. Esetleg fogzás...? :?: :?: :?:

Dóri,
kaptam tőled egy üzit, nem igazán értettem, esetleg Samu keze volt a dolgoban? :lol: :lol: (ez volt az üzi: x............. - dekódolod?)

Anita,
kitartás a munkához! Hannának pedig jobbulást!

Itt miért nincsenek kedves, házhozkimenős dokinénik?! Vagy én csinálok valamit rosszul?! Felhívtam dokkerünket ma, h azért nézzen már rá minimanóra, mégiscsak jön a hétvége, én meg itt állok egy beteg (?) gyerekkel... Erre ő: menjek be a rendelésre ma délután, de időpont már nincsen, menjünk oda 3-ra (amikor kezd), és talán beférünk két beteg közé, de készüljek fel rá, h nagyon sokat kell majd várni... MIVAN?????? Vigyem oda a beteg gyerekemet a többi beteg gyerek közés, majd várjak x időt, kitéve a kölkömet mindenféle egyéb fertőzésnek?????? EZ HÜLYE????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Megbízható, kedves dokinénik elérhetőségét ide nekem!!!!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Fruzsi babának is boldog felediket!!Bocsi :oops:

Tinu,hát elég bolondok szó mi szó.Azt mondta tiszta a tüdeje,de úgy szoktuk,ha rosszabb,vagy én úgy látom,akkor nem viszem ide.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Zsüci,simán lehet a foga!
Hát a miénk sem jön ki.De férjuram felhívta! :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Zsüci: szerintem a házhoz kimenős dokik olyan körzetekben vannak, ahol nincs annyi gyerek, vagy vastag a szülők pénztárcája. :wink: Mi mindig a betegrendelésre járunk le, most is ott voltunk. Ezer ember, marha sokat vártunk mi is. Csongor a végére kicsit be is pöccent, mert már fáradt volt. Üvöltött az öltöztetéstől. :? Szóval szerintem nem alap, hogy kijár, főleg már egy fél éves gyerek nagynak számít. Én egyetlen egyszer hívtam ki, amikor Tüci még csak pár hónapos volt, asszem 4 hós volt, mikor először volt beteg. Akkor hívtam ki, kijött, megnézte, ari volt, de mikor legközelebb odatelefonáltam, az asszisztens mondta, hogy vigyem le a gyereket, pedig akkor még lázas is volt. Gondoltam vón, hogy egy egy év alatti lázas gyereket nem kéne cibálni, de rosszul gondoltam. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Fruzsinak boldog 6. hónapot! :lol:

Nálunk egyszer volt kint a dr-nő, mikor Mira született, azóta mi járunk ha valami van, bár gondolom jönne ha hívnánk. Még nem volt rá szükség.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Aranyosak vagytok, köszönöm. :oops: :) De azért ez sztem nem olyan nagy dolog, nekem ez a természetes, és ez lett a leosztás. :lol: Különben is, gyakorolni kell, a 4 gyerekkel ugyanígy lesz mt tenni bőven. :lol:

Panndi, én írtam 1 olyan üzti, hogy boldog félévet Fruzsinak, vmikor éjszaka. De most visszapörgettem, és nincs meg. :shock: :roll: Szóval akkor ismét: Isten éltesse a fél éves Fruzsit is!

Na, megyek, lehetséges, hogy eljutunk a talira a végefelé, nem így terveztem, de hát nem én végeztem, ugye... :lol:

Orvosok, jajj... Hálás vagyunk, hogy a mi dokinőnk nagyon megbízható, és inkább fölöslegesen kijön, minthogy baj legyen...

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?