Tiszta depis vagyok emiatt az idő miatt, süthetne már egy kicsit a nap... Tegnap pl. csak a kukatárolóig mozdultam ki, Apa az eső miatt elvitte az autót, ő hozta-vitte Lilit. Barátnőmék meg lemondták a találkát, belázasodott a kisfia, valószínűleg a meningo oltástól. Nati is megkapta szerdán, de egyelőre jól van, bár tegnap jó nagyokat aludt, de szerintem inkább az időjárástól. Méreckedtünk is, 9,25 kg és 72 cm a Kisasszony. Ja, és annyit kellett várni, mindenki jött h1n1 oltásra, simán bepofátlankodtak a csecsemők előtt. Volt olyan háromgyerekes anyuka, aki kikérte magának, amikor behívták előtte az időpontra jött 10 hónapos babát, merthogy ő munkaidőben jött el.
Mi is kereken 1 órát vártunk, pedig volt időpontunk, Nati ki is purcant, mire bementünk, végigsírdogálta már a vizsgálatot is, pedig sosem szokta.
Most már én is elbizonytalanodtam oltás-ügyben, bár a dokinéni még mindig nem javasolta a gyerekeknek. Lilit féltem nagyon az ovi miatt, meg persze hogy hazahozza nekünk, de az oltástól még jobban féltem. Apa már erősen gondolkodik, hogy beadatja magának.
Betegeskedőknek jobbulást, szegény kicsikék, gyógyuljanak meg minél hamarabb!!! Sok-sok gyógypuszi nekik!
Natinak is kicsit hígabb a széklete, meg úgy ki van neki csípve a popsija, ilyen csúnya még sosem volt. Ti mivel kenitek ilyenkor, van valmi csodaszer? Tegnap elkezdtem fújni aloe first-tel, talán mára picit jobb lett.
Szép napot Mindenkinek!