Sziasztok mindenkinek!
Végigolvastam az elmúlt két hét termését, remélem meg is tudtam nagyjából jegyezni az olvasottakat!
Nagyon sok mindent szeretnék elmesélni, megbeszélni, lehet, ohgy most kibírhatatlanul hosszú leszek.Tettem egy plusz klaviatúrát a laptophoz, azzal képtelenség írni, van egy csomó betű, ami csak kombinációval érhető el.
No:Nagíon köszönöm mégegyszer mindenkinek aok bíztató szót, üzenetet, hívást!!!!
FRANKA!!!!Neked külön is azt a bizonyso üzenetet,AKKOR úgy éreztem mindennke vége, képtelen vagyok mégegyszer túlélni, táélni, kötődni, aztán elveszteni az életképesség határán.NAgyon sokat jelentett amit írtál, főleg,o hgy tudom milyen nehéz volt Neked is megírni!!!!!!!
Betti,Neked meg nem is tudom elég lesz -e az elég élet, ohgy megköszönjem a sok támogatást!
Angie, hogyne emlékeztem volna RÁd!!!
Cimplusz, a Te borzasztó történeted már olvastam egy másik topikban....
Encu,Eboni,Tündike és Cimpulusz...nem is tudom most hitelesek lesznek-e a szavaim, mert a bizakodás most nekem sem megy könnyen,de nem szabad feladni, tényleg sosem..MINDIG lesz olyan perc, vagy óra, mikor úgy érzitek majd, hogy nincs tovább, nem megy..de valahogy így alkotott meg minket az élet, ohgy akkor is megyünk előre, bármi áron...
Tündike, megírnád ,hogy ki volt az orvosod, szülésznőd???Visszakerestem a naptáramban,én okt 9-én voltam az orvosomnál és nagyon megviselt volt,mondta, hogy elvesztettek egy babát és nagyon megviselte őket is, ohgy mindig felfoghatatlan az ilyen tragédia.Én CSetényi Zsolthoz járok és az ,hogy itt vagyok, ahol, nagyban neki is köszönhető, nélküle nem tudnám folytatni, annyi támogatást és vígasztalást ad, amennyit orvos csak adhat..
Ha rajta múlik egyébként végig bennt tartott volna,de a főorvos szerint nincs értelme ,hogy annyi ideig "foglaljam " az ágyat.Úgy fogalmazott, ohgy legfeljebb majd visszafekszem a 24.héten.
Azt az ominózus szerdai ijesztő uh leletet egyébként Veger a doktor adta kis, aki volt szíves úgy fogalmazni ,ohgy utána három másik orvos kellett, ohgy valamennyire is megnyugodjak.
Az afp-m ergyébként 1.31 lett, de Ő nem látta a baba gerincét..no comment.
A saját dokim is azt mondta, ohgy "elég merész kijelentések"....
Más:bár a 10 nap alatt egész megszoktam a kórházat, nagyon vágytam elo nnan, abból a szobából..de legalább nem ugyanazon az ágyon feküdtem..a szülésznő emlékezett rám..azt mondta ki kell törölni a tavaly történteket a fejemből,enneka babának az érdekében..de hogyan is tehettem volna..csak a múlt héten volt két 26.heti szülés..és egy 24.heti ikerszülés..angyalkák mind már...
és láttam a szüleiket a szemem ha lehúnytam, éreztem a fájdalmukat, az ürességet..
Akivel összebarátkoztam lány a szobában tavaly novemberben veszítette el a 28 hetes magzatát, kislány voltŐ is..mire beértek nem volt szívhang, de sürgősségi császár volt, dőlt belőle a vér..s most 17 hetes terhes.Olyan vérzéssel került be a kórházba, ohgy az orvos már lefogllata a műtőt, ohgy ez vetélés, mire az uh-n m,eglátták ,ohgy ver a baba szíve...8 hónapot vártak a csásázr után, s most azt mondták több idő kellett volna, most szigorúan fekszik, baba nő és reménykedik..Én már a 11 és fél hónapot is kevésnek találom..talán ez is számít..Annak ellenére ,ohgy mindkettőnknek a kórházban 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hónapot mondtak, most mindig azt mondták, jobb lett volna két év..talán nem lenne most probléma..ki tudja, hiszen itt van Boboka tökéletes terhességgel..
(elnézést a sok betűtévesztés miatt, billeg az ölemben a billentyűzet..)
folyt köv.