Hajhó!
Ma lehet, hogy nem 2 és 4 között megyek aludni vmikor, hanem mondjuk éjfélkor!
Mennyire jó lenne aludni 6 órát!!! Hetek (hónapok?) óta 1 nap átlag 3-4 órát alszom. Mostmár lassan elég.
Végülis rajtam múlik szinte csak, de nem vagyok képes egy romhalmazként hagyni teljesen a lakást, és úgy menni lefeküdni. Pedig megspórolhatnék némi időt így magamnak is, meg Samunak is az előrámolásból...
Napközben meg saját háztartást nincs időm vezetni, ha éppen nem kell gyerkkel foglalkozni, akkor kell dédivel...
Tegnap este kiborultam, ilyen nem szokott velem előfordulni, de ez így volt most: 6 óra a kulminációs időpont. Ilyenkor jön egyik dédihez az ápoló, enni kell adni Samunak és Daninak is (Samu kicsit később szokott enni, miután Dani végzett, de tegnap így jött össze...), szopi után fejni, az ápolónak segíteni a 2emberes feladatoknál (meg azoknál, amiket nem enged másnak csinálni nagyim, mint nekem), és most nem voltak itthon szüleim, csak vmikr fél 10 fele értek haza, mert ők legalább ilyenkor egy picit unokáznak. De ehelyett pedig másik dédi kitalálta, hogy akkor mostazonnalrögtön szedjem ki a katéterét, mert ő olyan nagyon rosszul van miatta. Dani az emeleten üvöltött közben, mondanom sem kell...
Szóval igen izgi volt. De sikerült, túl lettünk rajta, csak azt nem értem, hogy miért nem ért rá a katéter még némi időt, valamint a másik dédinek miért csak én tudok gyógyszert adni, meg miért csak én tudom megmosni a fogát, meg ezek...
Na, mindegy. Bosszankodtam, de mivel végülis mindenkinek jó lett, elfellejtettem az egészet, csak most leírtam 1 napunk 1 részét.
Jó éjszakát, ha nem jönnék már.
Szofi, ha én nem fogok köhögni holnap (kicsit kapar a torkom...
, de ez ugye az, ami teljesen elmúlhat reggelre), megyek!
Zsüci, te akkor most átmentél Gyöngyihez? Vagy ez most vicc, amit én nem értek??? Örülök, hogy Kamilla ma jól volt, a gyógyszer most is le fogja vinni a lázát, szóval nem lesz semmi vész. Amúgy Samu is hasonlóan reagált erre a betegségre (gyógyszer nélkül is): sokkal többet aludt. Jobbulást kicsilánynak!Mi legyen MiciMackóval??ű
Szívesen a telefont, bárcsak segíteni is tudtam volna!
Én tutibiztos vagyok, hogy az avatarok miatt kevered, Trixi a 2 lányt!
Édua nagyon szép!
Laráról meg nagyon jó az újságos fotó! Nagyon nevettem rajta!
No, sztem most megyek, mert még ugye feladatok várnak...