Bibar!
Gratulálok!
Biztos minden rendben lesz az UH-n, de persze még emlékszem, az első 3 hónapban én is mennyit aggódtam, rendben van-e a bébi.
Luki!
Mennek a drukkok, remélem, jövő héten Te is hasonló hírekkel jössz!
Juci, Mamm!
Gratulálok a meglepetésbabákhoz, vigyázzatok rájuk, ha ezek a szépséges csajszik hagynak!
Gomba!
Gratulálok Bonifác érkezéséhez, nagyon szépek vagytok!
Vic!
Gratulálok Réka babához, de jó, hogy jelentkeztél!
Gabi!
Szorítok a vizsgálathoz, remélem, semmi komoly! Kb. 1 hónapja mi is elkezdtünk Ringatóra járni. Anna persze még csak az ölemben, az elején ő is kissé meg volt szeppenve, de most már egyre jobban élvezi.
Witch!
Szorítok a műtéthez! Biztos nem lesz könnyű Jamitól megválni, de meglásd, hamar túl leszel rajta! Mennyit kell kórházban lenned?
Elan!
Gratulálok az elinduláshoz!
Fiona!
Én a helyedben valószínűleg kivinném Bencét a reptérre, de persze nem vagyok a helyedben, meg Anna még kisebb, nincs is ilyenben tapasztalatom. Ő még mindenkivel (pl. nagyszülők hetek után, de idegenek is) viszonylag hamar barátkozik, hogy az apját ennyi idő után megismerné-e, nem tudom. Majd írd meg, hogy alakult!
Süni!
Gratula a megforduláshoz, majd fogja még produkálni. Anna is először a nagyanyjának mutatta meg, aztán még aznap nekem (persze én is csak az eredményt láttam), utána egy hétig semmi. Most meg nem győzöm kiszabadítani, ha egy fordulás után beakad a lába a rácsba.
Hú, jó rég voltam, most csak emlékezetből reagáltam, bocsi, ha valakit kihagytam!
Rólunk: Ezerrel ügyködünk a házfelújítás beindításán, talán jövő héten elkezdik, így nem sok időm van netezni.
Anna október 1-én hasra fordult, azóta ezt elég sokszor produkálja, sőt, 2-3-szor már sikerült vissza is fordulnia. Kb. 2 hete elkezdtem neki pépeket (alma, körte délelőtt, krumpli répával, cukkinivel vagy sütőtökkel ebédre) adni. Hát, elég macerás, de persze nagy öröm is: sajna rászokott az ujjszopásra (játszócumit sose adtam neki), és evés közben is minden falat után szájba veszi az ujját. Meg néha köpköd. Így minden maszatos, mire végzünk... Jön az első foga, szerencsére éjjel nem kel emiatt, csak napközben nyűgösebb. Tegnap 1/2 7-kor, ma 7-kor keltett hangos kiabálással-visítással. És a kiskönyv szerinti "fújja a nyálát, köpköd" című 6 hónapos kori fejlődési lépcsőt kitűnöre teljesíti.
Pénteken párommal színházban voltunk, így megvolt az első olyan este is, hogy anyukáméknál, nélkülünk aludt el. Fürdéskor kicsit nyafizott, de utána simán aludt reggelig.
Na megyek, asszem ébred. Majd teszek képet is, de még letölteni se volt időm 1,5 hónapja!