Hát mondanám h nekem meg jó lenne a másik harisnya,de Iza a vállától a talpáig 50 cm
Nem tudom mikorra nőne bele....vki nem rendel esetleg 80as méretben?Mert szívesen betársulnék!!!!!
Ancsi!
Szívesen!!!!!!
Gyöngyi!
Akkor maradjunk annyiban,(mivel fogalmam nincs hogy alakul a napunk)hogy felhívlak vmikor h mi van!Általában fél12-12 körül ebédel Iza,de ebben lehetnek csúszások!!!!Ha nagyon kaja időbe esne az utazás akkor elmegyünk előbb!De akkor szólok,oké így?!
Benji fogakhoz gratula!!!!!!
Oltás:na én se tudom h mi legyen,nagyon gondolkozom.Igazság szerint mindkét lehetőség mellett vannak érvek és ellenérvek.Ha elkapom akkor oltás mellett is elkaphatom,de ha megúszom akár oltás nélkül is megúszhatom...ha nem lenne Iza,nem gondolkodnék ennyit!De mivel itt van,így úgy döntöttem h beoltatom magamat is(apa már megkapta)Nem akarom hogy később lelkiismeret furdalásom legyen ha esetleg elkapnánk h nem tettem meg mindent ellene!És lehet a simát is beadatom!Annak ellenére h soha nem oltattuk be magunkat!De ez most egy másik helyzet!
Amúgy rémhírek mindkét irányból jönnek,pro és kontra,ezeknek nem hiszek,mert sneki se lát a jövőbe!!!!!!Így én se!
Kutyafüle!
ahhoz képest h játék ellenes vagy,Izának szerintem 1 éves koráig nem lesz ennyi játéka mint amit Rikinek vettél
Én a ruhákat elteszem egyenlőre,gondolom te is a kistesónak,aztán elválik h lesz e vki akinek oda tudom adni!Szerintem 20 évig felesleges őrizni,mert a szekrényben is tönkre megy ám....
na megyek,kikapom a csirkét a sütőből!!!