Új privát üzeneted érkezett!

Kutyafüle
Én annó Marci ruháit és cipőit stb. megtartottam, mert tudtam, hogy lesz még tesó. Benji után is megtartom, mert szeretnénk még 1 tesót, de utána vagy eladom vagy elajándékozom a ruhákat. Képtlenség megőrizni őket az utókornak. Addigra meg tuti már más lesz a menő nekik.

Kép
Kép
incike
 
 


Valakinek kiscica? Ingyen adom és a férjem még házhoz is szállítaná.

Kép
Kép
incike
 
 


Na Fruzsi alszik, Zsófi még hangoskodik :roll:

A délelőtt kemény volt, nem bánom, hogy vége :lol:
Vendég
 

 
 

Incike!
Tedd fel az expresszre, meg a slando-ra!
Gyorsan elviszik, meglátod!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sétáltunk, ettünk, alszik :D

Ha érdekel valakit, van két eladó Csilla-féle harisnyám (e-bay-ről rendeltem). De sajna csak 90-es méretben (12-24 hóig írja, 43 cm hosszú). De amilyen hosszi gyerekek vannak ebben a topikban, lehet már többeknek jó lenne :lol: A G és a K jelzésű a képen (bárányos csajos, macis-fánkos uniszex). 1200 péz.
Kép

Jelezzetek, mert ha nem kell, felteszem teszre.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Betegeskedőknek jobbulást!

Ma megkaptam én is a H1N1-t, tegnap a férjem is. Alízt nem oltatom, mert a házidokink kijelentette, hogy ő csak 6 év felettieknek javasolja, bízom benne, hogy az oviban nem szedi össze.

Szofi! Holnap a 10-es evést még megvárjuk itthon, utána indulunk hozzátok, így mi is kb. 11-re érünk oda. Már nagyon várom, olyan rég voltam talin!

Gyöngyi! Hát a csütörtök sajnos nem lesz jó, mert reggel kontrollra kell mennem a Jánosba a vesémmel.

Tinu! Voltam a turiban tele van jobbnál jobb overálokkal, de nekem az pont van, viszont nem kaptam egyik gyereknek sem semmit. Alíz úgy látszik rossz korban van, sehol nincs semmi 3-4 éveseknek.

Kép

Kép
hean
 
 


Gyöngyi!

Én kérem a K-t!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Ok, Trixi, akkor holnap viszem magammal, OK?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Énisakaroktaliramenni :cry:
Vendég
 


Hát mondanám h nekem meg jó lenne a másik harisnya,de Iza a vállától a talpáig 50 cm 8) Nem tudom mikorra nőne bele....vki nem rendel esetleg 80as méretben?Mert szívesen betársulnék!!!!!


Ancsi!
Szívesen!!!!!!


Gyöngyi!
Akkor maradjunk annyiban,(mivel fogalmam nincs hogy alakul a napunk)hogy felhívlak vmikor h mi van!Általában fél12-12 körül ebédel Iza,de ebben lehetnek csúszások!!!!Ha nagyon kaja időbe esne az utazás akkor elmegyünk előbb!De akkor szólok,oké így?!

Benji fogakhoz gratula!!!!!!

Oltás:na én se tudom h mi legyen,nagyon gondolkozom.Igazság szerint mindkét lehetőség mellett vannak érvek és ellenérvek.Ha elkapom akkor oltás mellett is elkaphatom,de ha megúszom akár oltás nélkül is megúszhatom...ha nem lenne Iza,nem gondolkodnék ennyit!De mivel itt van,így úgy döntöttem h beoltatom magamat is(apa már megkapta)Nem akarom hogy később lelkiismeret furdalásom legyen ha esetleg elkapnánk h nem tettem meg mindent ellene!És lehet a simát is beadatom!Annak ellenére h soha nem oltattuk be magunkat!De ez most egy másik helyzet!
Amúgy rémhírek mindkét irányból jönnek,pro és kontra,ezeknek nem hiszek,mert sneki se lát a jövőbe!!!!!!Így én se! :wink:


Kutyafüle!
ahhoz képest h játék ellenes vagy,Izának szerintem 1 éves koráig nem lesz ennyi játéka mint amit Rikinek vettél :lol: :lol:
Én a ruhákat elteszem egyenlőre,gondolom te is a kistesónak,aztán elválik h lesz e vki akinek oda tudom adni!Szerintem 20 évig felesleges őrizni,mert a szekrényben is tönkre megy ám....


na megyek,kikapom a csirkét a sütőből!!! :arrow:

annus11
 
 


ja és csináltam Izusnak brokkoli+krumplit!Remélem ízleni fog neki!Holnap az lesz neki a menü Szofinál :wink:

annus11
 
 


Inci, én azért nem jeleztem vissza, mert sajnos hozzánk nem jöhet... :roll:

Na, én megembereltem magam, ha a gyerkeek (vagy valamelyik) le is betegedik, én megyek a talira, csak a beteget itthagyom apjára. Megtartom a ringatót minimum, aztán azért hazajövök, mert a dédiket etetni kell. Mikor érsz oda, Gyöngyi? Egyáltalán, ki érkezik legkésőbb??? És az mikor van??? Csak hogy legyen 1 fél óra, amikor a legtöbben vagyunk, amikor ringató lesz. Nos? Vagy hülye felvetés?

Anita, Sanyi miért ellenzi az oltást?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri!
Ez jó ötlet!De azért ne törd össze magadat!!!Egyszerre csak 1 helyen lehet lenni,tudod :wink: (ha rájöttél hogy lehet 2 helyen is szólj léééécccci!!!) :lol: Lehet h 1 óra körül kéne?Addigra odaérnek a későn érkezők is,meg ebédeltünk is már és lehet dalolni,na?Vagy legyen ebéd előtt?Sokat segítettem 8)

annus11
 
 


Dóri, a legkésőbbi érkezést eddig du. 1h-ra jelezték!Szerintem lehetne f2től a ringató rész!

Panndi, én is örülnék, ha tudnátok jönni!

Gyöngyi, a 4-es és a 6-os két különböző helyen áll meg! A 6-os a Móriczon, onnan 10 perc sétára vagyunk a Bartók Béla úton, vagy egy busz/villamos megállónyira. A 4-es a Bocskai és a Fehérvári út kereszteződésében áll meg, onnan 6-7 perc séta a Bocskai úton. De térképen mindenki nézze meg, hogy hol van pontosan az utca, mert nem annyira könnyű megtalálni. Főleg kocsival! Trixi, a Fadrusz u. felől lehet csak behajtani!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ja, és a blogon a telszámok közt van a számom, mindenki mentse el, hogyha elakadna, tudjon hívni!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus, mi ezzel a gond? Max. hónaljban egy kicsit bevág a harinnya :lol:

Dóri, ha nem tévedek el nagyon a Móricz és a Kosztolányi között :P, akkor szerintem negyed 1 körül ott vagyunk.

Kutyafüle, nem semmi kis játékarzenál :-) És a kutya hány mesét tud?

Csirke...mmm.. én ma nemes egyszerűséggel sonkás-tejfölös-sajtos spagócát ettem. Imádom. Még úgy is, hogy egyemista koromban minden második nap kefíres spagettit ettem. Occsó azt jó. 8)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Nyami, brokkoli! :)

Kutyafüle, ezen én is töprengtem már... :lol: Tutira el fogunk mindent ajándékozni, ha már nem kell, mert akkor legalább vkinek öröme telik benne, hogy megkapta! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


ÁÁÁ! Megint van min idegeskedni!

Kaptam az Ügyészségtől egy levelet, melyben a panaszomat elutasítják. Tök jó. Feljelentettem a k-t zaklatásért,és mivel némelyik sms-re én is válaszoltam, így ő nem zaklatott engem, hanem párbeszéd folyt. Szerintük! Ez oké, csak az az egy bibi van, hogy amikor meg ő jelentett fel engem, akkor nem volt érdekes, hogy ő milyen ocsmányságokat írt, meg hogy az egészet ő kezdeményezte,és az is csak "párbeszéd" volt, ellenem mégis megindították az eljárást,és bírósági tárgyalás lesz belőle. No akkor hogy is van ez? Milyen jogállamban élünk? A bűnözőknek mindent lehet? A páromnak is azt mondták tegnap, hogy amiért a munkahelyén hívogatta a csaj, vszlg azt is meg fogják szüntetni, mert nem huzamosabb ideig csinálta, csak egy napig, csak a 30 napon belüli dolgokat veszik figyelembe!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus, szerintem menjetek nyugodtan a saját ritmusotok szerint, aztán majd ott találkozunk. Találtam egy buszt (212-es) ami a Borárosról a Kosztolányira megy. Azt hiszem ez lesz a tuti...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Benjinek gratula a fogacskákhoz.

Tinu-Vilikém is bandzslika, de nekem Zalcsi is az volt, aztán kinőtte. Az orvos szerint ha néz egy tárgyra, gondol egyet az egyik szemével, de sose ugyanazzal és elszalad a szeme! :shock: Azt mondta fokozott figyelem, rendben!

Na és akkor egy kis tél.... az erkélyről! :lol:

Ez a ma délutáni termés, mert ami délelőtt esett az elillant, még mondtam is magamban, hogy hogy lesz így szánkózás, de íme, szerintem lassan mehetünk! Kép

Kép



Kép Kép Alvó bandzslika

Tényleg kancsal!!! :lol:

Kép Vili Mazsola

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Gyöngyi!
jaj igen!!!!Az megy fel mamámhoz is!!!De hülye vagyok h nem jutott eszembe!!!!!!!ÁÁÁ
Amúgy leszaladunk eléd ha nagyon el akarnál tévedni! :wink:
Amúgy én is azzal megyek szerintem!

annus11
 
 


Nóri!
Jaj de szép havas vidék!!!Menjetek sétálni!!!Most 8) Bandzsi Vili meg nagyon édes,azok a nagy szemek!!!Barna is marad most már ,ugye?

annus11
 
 


Annus-remélem!!!! :wink: Most..... sétálni???? Khm...mennék én, csak mindjárt skypeolunk Anyukámékkal! :lol: :lol: Meg egy negyed óra és sötét van! Vilike meg kis mimózám fél a sötétben kint! Idebent nincs baj, de a babakocsiban üvölt! :roll: :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Incike!
Itt vagy???????
Jelentkezz SOS! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jaj, Trixi, ez a sztori... Annyira segítenék, ha tudnék!!!

Lányok, tudom a legtutibb frankót: beszéltem az ÁNTSZ-szel (már akit érint...), a 12 hónapos csecsemőkkel 1 háztartásban álőkre ingyenes a védőoltás, kell hozzá a lakcímkártya. Egy nyomozó vagyok! Különben a honlapjukon olvasható az ingyenesen olthatók köre.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szép a havas Svédország! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Trixi!
Sajnálom h nem tesznek semmit :( Valaha meg tudsz te szabadulni ettől a nőtől????Tudom h a cuccodat vissza akarod kapni,de mindenáron???!Persze lehet én vagyok túl béketűrő,de lehet én már rég feladtam volna a harcot :roll: kitartást azért!!!Remélem egyszer fény derül az igazságra!

annus11
 
 


Na, meg Vili is! :)

Amúgy 6 hósról most változott 1 évesre, mert 1 év alatt a vakcinát nem engedélyezték, szóval ezért a változás... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Én nem tudom, hogy beoltassam e magam. Sanyi megkapta, meg ő szeretné, de én meg nem! ááá, bonyolult ez! Pl én láttam egy képet arról, ahogy a Dr. Falus Ferencet "beoltották". Az injectiós tűn rajta volt a kupak, plusz, a karját sem úgy fogták ahogy kellene!! :roll: :roll: Na ha most ő nem vállalja, akkor...nem tudom!!!

Köszönöm a dicsiket!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


jajj bakker, kb 1,5 órája altatok, álmos ,éleragad a szeme, de amint leteszem az ágyba üvölt, de olyan nem veszeklevegőt-ösen :shock: cici nem jó, kezembe is üvölt, bebugyolálva is, ágyon se babakocsiba se, mei taiba se, sehol se, most ilyenkor mivan?
5re meg vendégek jönnek megnézni hogy Lili miylen jó és ügyes nagylány...nafasza

WE LOVE Vilike 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


http://static.nol.hu/media/picture/91/6 ... 1-600f.jpg

Nóri!
Ez az?Érdekes mindenesetre.....de ez még nem jelent semmit!Olyan mintha bele lett volna javítva a képbe amúgy....

annus11
 
 


Annus!
nem csak a cuccok, hanem egy fél lakás is, amivel meg Endit húzta le, és még a rengeteg hitel, amit együtt vettek fel, de mi fizetjük
Közel 5 milla!!!!! Ennyit azért nem hagyok benne!!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus!

Írtam neked a blogba.

Réka

rekap
 
 


Nekem az ilyen "híres ember beoltatja magát a nyilvánosság előtt" képekről az jut eszembe, hogy jó-jó, de igazából nem látszik, hogy az az oltóanyag az a bizonyos-e. Kaphat sima sóoldatot is, vagy mittudomén...

Réka

rekap
 
 


és akkor még egy kis tél... sötétben :oops: :oops: bocsi, ha sok

Kép

Kép

Kép ésésésés, még egy Mazsika

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


hú, de elmosódott a második kép...bocsika

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nem mindegy, hogy beoltatta-e magát vagy sem? Nehogy már ezen múljon, hogy én beadatom-e vagy sem... Amúgy meg lehet, hogy megszúrták már és a kép kedvéért álltak oda még egyszer. Na bumm.

Szofi: ha CSongi éjjel nem ébred ezerszer orrdugesz miatt, akkor majdnem gyógyultnak nyilvánítom és mi is megyünk. :wink: Nem baj?
Szerintem jó lenne a Ringató 1-fél 2 körül. Mi 2 körül eljövünk, mert megyünk Úrhidára délután.

Hean: oh, oh, mostmicsináljak? Épp most beszéltem le apóssal, hogy Úrhida felé menet beugrunk az Üllőire, nézünk nekem valami temetős szerkót. De overálért meg a Keletibe kék menni ezek szerint. Mit kerestél amúgy Alíznak?

Kép
Kép
tinu
 
 


Réka!
Köszi,olvastam!!!!
na igen,ha be is adnak neki vmit,ki tudja mi az....ezért nem kel vele foglalkozni!


Na megvan a hidegpárásítóm!És egy ózonos streilizáló!Már fertőtlenítem a kulcscsomómat! :wink:

annus11
 
 


Á, ez a CSongor gyerek most meg állandóan állni akar. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Na mindegy, jövő hétre meglesz a rövid sínje, aztán azzal már állhat, ha akar. Már mászik is félig-meddig, csak a hosszús sínnel nehézkes.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na még egyet, aztán most már tényleg megyek!
KÉpzeljétek, már anyu is és apu is megkérdezték, hogy fogytam, ugye? :lol: Áh, tök boldog vagyok!

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Én is megkaptam mindkét oltást, a párom tegnap adatta be. Remélem jól döntöttünk.

Mi is megyünk akkor holnap, ahogy felkel a manóm a hozzú alvásából, és evett, kb fél 1-re érünk szerintem.

Gyöngyi,
ha még megvan a G-s harisnya, akkor hozd el mindenképp, én vevő lennék rá szerintem, csak hadd kuksizzam meg, mennyire vág be hónaljba:)

Akkor holnap:)

Puszi mindnekinek!

Vanni
vanni
 
 


Alteregónk nagyon édes. Biztos szép lesz a karácsony Svédo.-ban. Bárcsak itthon is fehér lenne...

Vanni, biztos, hogy Marcit rózsaszín-piros harisnyába akarod öltöztetni? :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!

HŰha ez az oltás :(, nálunk még sehol semmi, itt még nem oltanak az oviban sem, és férjem sulijában sem, házidokit meg nem tudtam ma elérni, szóval ha akarnám, se tudnánk védekezni még :)

Vilike gyönyörűséges, Mira és Amina is, Marci is :)

Annus neked iszik már Izus a pépekre vizet vagy teát? Nekem Lara csak pár kortyot :)

Ma a legtöbb időmet az overálnézés vette el, és még mindig nem tudok dűlőre jutni :)

Lara ma kihátrált a szobából a folyosóra, nagyon kis ügyike lett, lehet szuperpépet kap :)

Fogunk egy szál se, és még csak nem is duzzad az ínye :), bár dokinéni már 2 hónapja látta :)

Éduának dokinéni csak a szezonális oltást ajánlja :)

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


annus én meg dm-es zselés kézfertőtlenítővel vérteztem fel magam, hiszen a postán akármit összeszedhetek :)

tinu gratula a fogyihoz :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 



ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Tinu, ügyi vagy a fogyással!

Nnnna, akkor még 1 kérdés, aki legelőször indul holnap Szofitól, az mikor indul???

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: ha én megyek és kocsival, akkor olyan 10 körül szoktunk tudni elindulni. Elvileg fél 11 körül már ott lehetünk.

Szofi: a gps úgy írja hozzád az utat, hogy az Ulászló utcán menjek. A ti utcátok kicsit fura alakú, vagy mi. Jó az úgy, ahogy a gps írja?

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi: a gps szerint 20 percre lakunk egymástól. Tudtad ezt? :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyors beugrás:
holnap megyünk Szofi! A köv. személyekkel: Orsi +Janka és ugye Blanka!

Jó éjt! (Remélem, nekünk is az lesz, mert rapszodikusan alvóm -a la Gyöngyi- csak 5x kelt múlt iccaka...)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na mi is megyünk, de nem tudom mikor, és meddig maradunk. Még Incikétől is függ a dolog. Elvileg nemsokára többet tudunk a maradás időpontjáról.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?