Sziasztok!
Hű, tényleg hogy bealudt ez a topic az utóbbi időben... Szégyen, hogy az előző oldal múlt szerdával kezdődik, a mostani pedig mával!
Tessék aktívabbnak lenni!
Orew: hű, végre kész a személyi, grat!
Készülődtök már az útra? Útiláz van már?
Madaran: na, rákapott Zsigi az éjszakai 8 órás alvásra, vagy csak 1xi alkalom volt?
Itigram, nagyon szép Boti, nagyon kiegyensúlyozott babának látszik! Jó, hogy felszabadultál végre a szuriktól!
Baratodildi, ne türelmetlenkedj, előbb-utóbb meglesz Robinál is a nevetgélés is, a feltámaszkodás is. Ahogy Tündi írta, lehet, hogy nála egyszerre fog beindulni minden. Egyébként nálunk Betti a mai napig hason leginkább repülőzik, nagyon nem szeret úgy lenni. Az átfordulás is úgy látszik csak próba volt, azóta nem nagyon ismételte meg a mutatványt!
Sissi, már megvannak a karácsonyi ajándékok??? És kibírod, hogy ne add oda előbb? Én biztos elcsábulnék, és odaadnám mindenkinek! És hogyhogy ilyen szorgalmasan fejsz még? Tartaléknak, vagy Ati nem szív ki mindent? (Én egyedül a mellgyulladásomkor fejtem, azóta nem, és tartalékban sincs... Viszont már beállt a kereslet-kínálat, így már nem kell napi több pár melltartóbetétet elhasználnom - vagyis egyáltalán nem kell!)
Linácska, hú, elég ijesztően hangzik ez a sok légzéskimaradás. De ha semmi bajt nem okoz, akkor végülis nyugodtabbak lennétek, ha nem is tudnátok róla, nem? Amúgy nagyon cuki Levi, tényleg látszik rajta, hogy jó formában van!
Anettoo, most végleg kiköltöztetek? Berlinen belül merre laktok? Matyi már ott kapja az oltásokat? Voltatok már? Mekkora most Matyi? Nem csinálsz vonalzókat a fiúknak?
Tündi, utólag is sok boldogságot Zsombinak névnapja alkalmából! És a monitor nézése is olyan káros, mint a tévé? (Mert pl. Betti imádja nézni, amikor netezek - ha csak levelet írok, azt is, az nem villog, de pl. Youtube-on meséket is szoktam neki "berakni" - ez káros?) Köszi a gratot a jubileumunkra! Én is gondolkozom a babaúszáson, de még nem döntöttem, pedig már mehetnénk Betti kora miatt. Most a baba-mama tornát próbáltuk ki, majd mindjárt írok róla részletesebben.
Dbea, hú, az "szép" lehetett, ahogy a fúrástól megijedt Marci!
Szegény, simi a fejecskéjére tőlem is! És hajrá a felsőfokra - reális célnak látod?
Ma voltunk életünk első baba-mama tornáján! Hát, nem igazán ilyenre számítottam... Marhára lefáradtam tőle, tuti izomlázam is lesz holnapra. Mivel nem működött a fűtés, a babamasszázst csak ruhán keresztül csináltuk - hárman (hatan) voltunk, minden baba jól viselte. Aztán következett a babák tornáztatása, kezecskéiket, lábacskáikat, aztán hasonfekvés. Utána a mama-torna - babák emelgetése a fej fölé, leengedés a bokához jobbra-balra: hát ennél a gyakorlatnál alig kaptam levegőt a kis sózsákomat emelgetni... (Mert ugye még Betti előtt is csak 1-1 kilós súlyzókkal nyomattam, most meg egyből egy 6kilóssal...) Aztán karizom, mellizom gyakorlatok, hátizom, hasizom, és gátizom. A hasizom gyakorlatok voltak érdekesek, amikor az anyukák háton fekszenek, a lábukat felemelik, 90fokban behajlítják, oda ráfektetjük a babákat és így hasprés, meg lábkörzés...
Nem tartott sokáig az egész, kb. 50 perc, ebből kb. 20 perc, amíg mi mozogtunk, de jól leizzadtam... Hiányolom a combra és fenékre menő gyakorlatokat, meg a derék regenerálást (pl. derékkörzés). De persze belátom, hogy ez nem egy hagyományos aerobik, minden nem férhet bele a babák mellett!
És a mai nap meglepetése: felhívtak a munkahelyemről, hogy ismét gratuláljanak Bettihez, és van egy ajándékuk, amit szeretnének valahogy eljuttatni nekünk. Szóval mostanság lesz egy utunk Pestre is, bemutatkozni a kollégáknak is - mert hát naná, hogy személyesen bemegyünk és el is büszkélkedem a kislányommal!
Ugye 3,5 hónaposan már elég nagy ahhoz, hogy sok-sok felnőtt nénivel és bácsival találkozzon?