Mindkét lányom alszik, már ki is teregettem és ki is vasaltam, szóval irhatok!!!
Berni! Én voltam a "beszólós", hogy ne irjunk ennyire negativakat Mariannak, Persze hogy irjuk le a véleményünket, ez egy beszélgetés elvégre, és Mariann is azért osztotta meg velünk mert gondolom érdekli a véleményünk. Én csak azt hangsúlyoztam, amit ő is irt, hogy nehéz pár sorból, egyik felet olvasva a másik félről véleményt mondani, és talán nem is szabad...A helyzetről természetesen mindenkinek van véleménye.
Mariann! Én is sajnálom nagyon ami történt veled, abban én is egyetértek a többiekkel, hogy mi nők mindent kibirunk, főleg ha a gyerekünkről van szó, szóval erőd biztos lesz akármi is jön márcsak Áminért is. Okos vagy, hogy előre vásárolsz. Én annyira utálom ha itthon "túl sok a cucc", hogy nem vásárolok előre, már azt is alig várom, hogy Niki pici ruháit továbbadhassam, hogy felszabaduljon a szekrény az újaknak.
Az oltást mi nem adatjuk be, de mi nem járunk közösségbe. Amennyit sétálunk, ott a szabad levegőn nem hiszem, hogy "veszélyben" vagyunk. Ahol nagyobb ovis gyerek van, vagy a szülők hozhatják haza, ott érdemes gondolkozni rajta talán. (én alapvetően oltásellenes vagyok, mert egészséges immunkrendszernek egy influenzát le kell győznie).
Réka! Örülök, hogy Máté jobban van. Lehet, hogy most tiltotok ki örökre a topikból, és én sem orvosként sem barátként nem szólnék le senkit, hogy még szoptat, de nekem személy szerint már "túlzás" 1 éves kor után a naponta sokszori szoptatás. Szerintem annak már főleg baba-mama kötődés, megnyugtatás az oka, 1 éves kor fölött már nem lehet a tej a tápláléka a picinek. Én nagyon szeretek szoptatni, és most is kizárolagosan szoptatom Nikit, de őt is 1 éves koráig szeretném fokozatosan átállitani a rendes kajára. (persze csak 6 hótol kezdem) De ez csak az én véleményem, hogy itt is legyen valaki, aki ellentmond
Szintus! Ne aggódj, lehet, hogy már régóta magas a CRP-d, csak eddig nem néztétek, mert nem voltál terhes. Általában valamilyen gyulladás áll a háttérben, nem valószinű, hogy a babával függ össze! De fő az óvatosság, jobb ha megnézik!
Kittina! Ártemisz pont 15 hónapos volt amikor elkezdett járni, én már azt hittem sohasem fog...És a járássegitővel állandóan elesett előtte, és nem is érdekelte. Most boldogan tologatja
Körkérdés: nálatok mennyit megy a TV amikor ott vannak a gyerekek? Én erre szinte "allergiás" vagyok, vitatkozom a férjemmel, hogy azonnal kapcsolja ki, ha ott van Ártemisz, mert néha teljesen megbabonázva nézni, és én meg úgy érzem ez biztos rosszat tesz neki. Ez persze napi 15 percnél nem több, mert napközben velem nincs TV, csak délután ha a férjem itthon van.
A rajzfilmek sem kötik még le Ártemiszt, csak a zene őt is.
Évi! Én is pont igy vagyok a segitséggel kapcsolatban...Jó, hogy valaki megért
De most aztán tényleg magamra vagyok utalva. Tegnap már elkezdtem röhögni, amikor mindkettő egyszerre üvöltött, én csak ültem az ágyon, karomban Niki sirt, mellettem Ártemisz bőgött, és arra gondoltam, hogy az egyik csak abbahagyja, és akkor tudok valamit "lépni", mert amig mindkettő üvölt nem tudok mit csinálni
Köszi amúgy anyósnak is a jobbulást, meg nekem is a biztató szavakat. Niki kezd sokkal kevesebbet sirni, talán hat a homeopátia amit 1 hete adok neki, vagy kezdni kinőni a hasfájást. Pedig pont most hozattam a Gripe watert is javaslatotokra!
Ártemisz meg hihetetlen tempóban kezd szobatiszta lenni, nem hiszem el!!! Napok óta mindennap ő kéri a bilit naponta többször és belepisil és belekakil!!! (Hogy ezt mindig akkor adja elő amikor szoptatok és nincs itthon senki az más kérdés...
)