Új privát üzeneted érkezett!

Még a szopiról annyit, hogy így, hogy éjszaka kiiktattam, nekem egyáltalán nem teher, igazából az volt csak a nehézség, hogy én fekve nem tudok, mindig fel kellett ülnöm, na meg óránként miért kéne adjak neki? Most ezzel a 2-3 szopival jól elvagyunk, én is úgy érzem, mint Réka, hogy egyszerűen KELL neki, nem is annyira a tejcsi a lényeg, hanem a pszichológiai oldala, az összebújás, az endorfin, ami felszabadul ilyenkor anyában, babában egyaránt! Remélem nem volt félreérthető vagy zagyvaság... :roll: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok,
ma még nem olvastam, most csak Patrinak gyorsan, hogy nézd meg ezt a poncsót, hogy jó-e, ha igen, akkor 3 ezer forintért megveszem neked.Semmi kötelező, a csajjal jóban vagyok, holnapig odaadta, ha nem kell neked, akkor visszaviszem a skálába, vagy megveszem Nórinak, bár sztem neki még elég nagy.
Ez az egy volt ami kisebb, plüss, bézs színű, majdnem fehér, de inkább bézs, van kivágás a kezének, ha ki akarja dugni.
Amik a klasszikus poncsók, kötött és kis rojtok vannak az alján, abból csak 116-ostól felfelé voltak.

Nézd meg, ha tetszik, akkor 8) .
Ha Nóri felébred ráadom és lefotózom úgyis, hogy lásd kábé mekkora. 98 van rajta, de tuti hogy nincs akkora.
Nóri 78 centi és 8,5 kiló, ahhoz viszonyíts majd.
Sőt, ha akarod akkor lemérem neked a hosszát meg a szélességét.

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mindkét lányom alszik, már ki is teregettem és ki is vasaltam, szóval irhatok!!!

Berni! Én voltam a "beszólós", hogy ne irjunk ennyire negativakat Mariannak, Persze hogy irjuk le a véleményünket, ez egy beszélgetés elvégre, és Mariann is azért osztotta meg velünk mert gondolom érdekli a véleményünk. Én csak azt hangsúlyoztam, amit ő is irt, hogy nehéz pár sorból, egyik felet olvasva a másik félről véleményt mondani, és talán nem is szabad...A helyzetről természetesen mindenkinek van véleménye.

Mariann! Én is sajnálom nagyon ami történt veled, abban én is egyetértek a többiekkel, hogy mi nők mindent kibirunk, főleg ha a gyerekünkről van szó, szóval erőd biztos lesz akármi is jön márcsak Áminért is. Okos vagy, hogy előre vásárolsz. Én annyira utálom ha itthon "túl sok a cucc", hogy nem vásárolok előre, már azt is alig várom, hogy Niki pici ruháit továbbadhassam, hogy felszabaduljon a szekrény az újaknak.
Az oltást mi nem adatjuk be, de mi nem járunk közösségbe. Amennyit sétálunk, ott a szabad levegőn nem hiszem, hogy "veszélyben" vagyunk. Ahol nagyobb ovis gyerek van, vagy a szülők hozhatják haza, ott érdemes gondolkozni rajta talán. (én alapvetően oltásellenes vagyok, mert egészséges immunkrendszernek egy influenzát le kell győznie).

Réka! Örülök, hogy Máté jobban van. Lehet, hogy most tiltotok ki örökre a topikból, és én sem orvosként sem barátként nem szólnék le senkit, hogy még szoptat, de nekem személy szerint már "túlzás" 1 éves kor után a naponta sokszori szoptatás. Szerintem annak már főleg baba-mama kötődés, megnyugtatás az oka, 1 éves kor fölött már nem lehet a tej a tápláléka a picinek. Én nagyon szeretek szoptatni, és most is kizárolagosan szoptatom Nikit, de őt is 1 éves koráig szeretném fokozatosan átállitani a rendes kajára. (persze csak 6 hótol kezdem) De ez csak az én véleményem, hogy itt is legyen valaki, aki ellentmond :)

Szintus! Ne aggódj, lehet, hogy már régóta magas a CRP-d, csak eddig nem néztétek, mert nem voltál terhes. Általában valamilyen gyulladás áll a háttérben, nem valószinű, hogy a babával függ össze! De fő az óvatosság, jobb ha megnézik!

Kittina! Ártemisz pont 15 hónapos volt amikor elkezdett járni, én már azt hittem sohasem fog...És a járássegitővel állandóan elesett előtte, és nem is érdekelte. Most boldogan tologatja :)

Körkérdés: nálatok mennyit megy a TV amikor ott vannak a gyerekek? Én erre szinte "allergiás" vagyok, vitatkozom a férjemmel, hogy azonnal kapcsolja ki, ha ott van Ártemisz, mert néha teljesen megbabonázva nézni, és én meg úgy érzem ez biztos rosszat tesz neki. Ez persze napi 15 percnél nem több, mert napközben velem nincs TV, csak délután ha a férjem itthon van.
A rajzfilmek sem kötik még le Ártemiszt, csak a zene őt is.

Évi! Én is pont igy vagyok a segitséggel kapcsolatban...Jó, hogy valaki megért :) De most aztán tényleg magamra vagyok utalva. Tegnap már elkezdtem röhögni, amikor mindkettő egyszerre üvöltött, én csak ültem az ágyon, karomban Niki sirt, mellettem Ártemisz bőgött, és arra gondoltam, hogy az egyik csak abbahagyja, és akkor tudok valamit "lépni", mert amig mindkettő üvölt nem tudok mit csinálni :lol:

Köszi amúgy anyósnak is a jobbulást, meg nekem is a biztató szavakat. Niki kezd sokkal kevesebbet sirni, talán hat a homeopátia amit 1 hete adok neki, vagy kezdni kinőni a hasfájást. Pedig pont most hozattam a Gripe watert is javaslatotokra!
Ártemisz meg hihetetlen tempóban kezd szobatiszta lenni, nem hiszem el!!! Napok óta mindennap ő kéri a bilit naponta többször és belepisil és belekakil!!! (Hogy ezt mindig akkor adja elő amikor szoptatok és nincs itthon senki az más kérdés... :) )

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 

 
 

Bocs, látom, hogy Bea irta, hogy még nem jár a fia, és én Kittinának irtam! Csak a sok utánaolvasás után néha nem vagyok teljesen képben!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri,
először is, tehetnél képeket. :wink:

Tévé nálunk sokat megy, de főleg hang nélkül. Livi evés közben szokta nézni a minimax-ot vagy valami mesedévédét, én meg csak háttérnek használom főként, ezért is nincs ráadva a hang. Csak ha valami érdekeset látok, vagy a híreket hallgatom. Ha nincs bekapcsolva hiányzik. :oops: :roll: :shock:

Nálatok is van 6 hetes kontroll? Látom letelt. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Adri, leírtad a kulcskifejezést: "főleg baba-mama kötődés, megnyugtatás az oka " Nálunk olyankor jellemző a cici, ha álmos és cicin akar elaludni, ha valamije fáj stb. Mivel Máté elég későn adta be a derekát a tejtől eltérő kajákkal szemben, ezért még nem tudtam leépíteni napi 2-3 alkalomra. Jó lett volna pedig, hogy jöhessen a kistestvér...De beláttam, hogy egyszerűen erre van szüksége. Most, hogy beteg lett, állati jól jött, hogy tőlem is kapta az interferonokat és immunglobulinokat. Két éves korig ajánlott szoptatni a szakirodalom szerint, illetve amíg a gyerkőc azt nem mondja, elég. Szóval én is így tervezem. (mondjuk, ha összejön a kistestvér és Máté is kéri, nem fogom eltiltani, az úgyis csak arról szól, nehogy lemaradjon valamiről... és nem is szokták kérni, ha nem tilos :twisted: ) MOst, hogy kapja a MAltofert, zuhog bele a kaja 8) és nem is annyira cicis. Mondjuk én is lázas vagyok, ilyenkor semmi sem az igazi, de legalább eszik-iszik rendes mennyiségeket. Aludni egyébként ma délelőtt is cicin tette, de így legalább én is pihentem. Szóval egyenlőre nekünk így jó. Nálatok nagyon megnehezítette volna a tandemezés a napjaitokat, és Ártemisz sem volt ilyen kis cicifix, szóval ezt is működő útnak látom. Lényeg, hogy mindenkinek jó legyen, nem? (7 éves korig nem szeretnék szoptatni,ott általában valami gond van a családban, ha van rá igény, és nem vagyunk háborúban, hogy ez életmentő lehetne...Olvastam egy sztorit anno, hogy egy asszony a három gyerekét úgy mentette meg a II. vh alatt az éhhaláltól, hogy mindet szoptatta... vizük meg lisztjük volt összesen az óvóhelyen és azt ették, meg a gyerekek az anyjuk tejét... Őrület. Remélem, senki sem kerül ilyen helyzetbe soha.)

ÁRTEMISZNEK MEG HATALMAS GRATULA A BILIZÉSHEZ!!!!!

Gabi, ha ilyen fotókat teszel fel, akkor rámtör, hogy láááááááányt is akarok! :lol: Vállalod a hatalmas felelősséget? :twisted: :lol: :lol: :lol:

Évi, ügyik vagytok! És tényleg a világ legtermészetesebb dolga megszoptatni a manót, ha kéri! :)

Folyt köv, fiam éhes, közölte hogy nyámmmmm.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Réka,
elárulom, hogy szoptatás alatt is szuperül teherbe lehet ám esni! :wink: Tudnának mesélni páran, akik nyugodtan ültek a babérjaikon, hogy most úgysem lehetek terhes, aztán csak befigyelt egy kétcsíkos. :D

Figyi, ha lesz egy lányod, az összes ruhát megkapod tőlünk. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus! a képekben igazad van, és képzeld már gépünk is van, mert anyu itthagyta a digitális gépet, hogy fotózzam a lányokat amennyit csak lehet! De most meg nincs a formatálás óta fent a gépen az a a program amivel kicsinyitettem őket, szóval lesznek hamarosan....

Már voltam múlt héten 6 hetes kontrollon. Minden ok. Tele vannak a petefészkeim hatalmas petesejtekkel, úgyhogy kizárolagos szoptatás ide-vagy oda most rettegek, vagyis nagyon kell vigyázni decemberig, mert csak akkor tetethetem fel a Mirena-t.

Miből gondolod amúgy, hogy letelt? A vonalzóból vagy mi irtam amiből kiderült?

Réka! Tényleg szivből jobbulást nektek! az igazság az, hogy Ártemisz szerintem azért sem volt "cicifix" (de jó kifejezés :)), mert hamar megtalálta az ujját, és ő "stresszhelyzetben" azt szopja. Lehet, hogy másnak meg ez nem tetszik persze. Én ezt mindenesetre praktikusabbnak tartom a mi esetünkben :) Már várom, hogy Niki is megtalálja, és látom, hogy keresi is :)

A férjem most jött haza dúlva-fúlva, hogy a mobilját beleejtette a tengerbe....most vehetünk újat....

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Felébredt Nonó, itt vannak a képek

Kép Kép Kép

Elöl patentos, ezt elfelejtettem írni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabuska 2009.11.04 15:26-kor.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Adri,
a vonalzóból. :wink:

Nóri is úgy hagyta el az éjszakai szopit, hogy egyik este még kérte, másnap este meg elfordította a fejét és bekapta az ujját. :shock:

Örülök, hogy megerősítettél, hogy Réka simán teherbe eshet szopival is. Hajrá Réka! :lol:

Amúgy, férjemnek van egy Lepesi György nevű informatikus kollégája, de az iwiw-en megnézte, és nem a férjed, Réka. De azért érdekes véletlen. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sztem is természetes dolog a szoptatás, de én elfogadom azt, ha valakinek kínos, aki ott van. Én sem örültem még gyerektelenként (mert még nem értettem, éreztem át), hogyha hozzám közel valaki csak úgy hipp-hopp elővette a cicit. Még ha nem is látni konkrétan semmit, már a tudattól nagyon zavarba lehet jönni. Mondjuk pici babánál nem, de ha már nagyobb a gyerek és Berni szavaival élve önkiszolgál. Szóval az egy dolog, hogy mi most épp benne vagyunk ebben kismamaként, és nekünk egyértelmű, hogy ahol lehet szoptatni kell, ha kéri a gyerek, de aki még nem volt kismama vagy épp pasi és nem a saját feleségét látja így, biztos nem így érez. Na jó, nem biztos, de könnyen lehet.
Befejeztem, pont. :oops: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


:lol:

H1N1 (sertésinfluenza)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Na, probalok mindenkihez szolni. Jo sokat irtatok, de igy jar, aki nem jon naponta dumcsizni.

Reka! Nagyon orulok, hogy kint vagytok a korhazbol. Amugy nem hinnem, hogy Matenak anyagcsere problemaja lenne, az szerintem mas modon is megmutatkozott volna mar. Pl. sok kaki, nagyon lassu gyarapodas(tudjuk kicsi Matera ez nem jellemzo :) ),sot fogyas. Amit meg a doki beszolasat illeti a szoptatasrol, hat en inkabb nem mondok semmit. Lehet irigyelt. Most ezt oszinten mondom.

Pat! Ja, nalunk is lehet poncsot kapni. Nekem is nagyon tetszik, de lehidaltam az aratol. 45 fontert vesztegettek. (szorozd be 300-zal)Normalisak? :shock:
Jaj Mark, szerintem en is tok ideg lettem volna, mint a ferjed. En is tisztara beidegelem magma eloszor, aztan par perc kell, mig lenyugszom es tudok gondolkodni. Valoszinu en rohangaltam volna mint egy eszetlen fel le az utcan Mark nevet orditozva.

Sly! De sajnalom a cicust. Szegenyke. :(

Adri! Gratula Artemisznek! :D Nagyon ugyi, hogy mar bilizik.

Mariann! Szerintem mi nem adatjuk be az oltast. Meg nem dontottuk el 100%-ban de szerintem kimarad. Nehez kerdes, sok az informaciohiany es ellentmondasosak a hirek. Most legy okos! :? Mondjuk en soha nem adattam be magamnak influenza elleni oltast. De ez talan mas. Talan.

Tv! Hmm. Nalunk is sokat megy. En tv fuggo vagyok. Azaz en soha sem nezem, de rosszul vagyok, ha nem megy. S bar meg most nem erdekli, de valoszinu Rebus is nagy tv-s less.
Megyek, mert odaeg a vacsi.

Kép
atina12
 
 


Gabuska!
Ez a kep csucs!!! :lol:

Kép
atina12
 
 


Gabi, kuckuc röfröf állati!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Ma az olvasom és írok módszert választom, hátha többre jutok, mint a tegnap:) Bosszankodok, amikor megvan a sok mondanivalóm és nincs türelmem leírni a végén.
Pat, azért nem csodálkozom, hogy a férjed megijedt, én is besz@rtam volna, ha nem találom a gyereket.
Csanádot sem köti le a tévé, a zene még annyira sem, ha állatot, járművet vagy gyereket lát, akkor hangosan örül, van egy hangja arra, hogy "jaj, de szép" és akkor muszáj odafigyelni, én is meg kell nézzem. Szóval egyedül nem nézne mesét sem, megszokta, hogy bármire felhívja a figyelmemet, mindig megnevezem, elmondom, hogy mi történik.

Gabi, guminők :lol: Tényleg, Csanád is nagyokat esik zokszó nélkül! A poncsó jól néz ki :) Nóri is :P

Évi, azt hallom, hogy az oltás mellékhatásai esetleg nem most jelentkeznek és nem konkrét formában.

A cica nálunk is az első számú kedvenc, még a kutyánál is előbbvaló:)

Adri, le a kalappal előtted, nagyon ügyesen boldogulsz! Artemisznek meg nagy taps! Nálunk majdnem mindig megy a tévé, Csanád csak nagy ritkán pillant rá. Mobil :(

Réka, én is úgy gondolom, hogy cicizés nem igazán jó, ha csak azzal lehet megnyugtatni a csemetét. Ha kaja, akkor oké úgy kétéves korig. Még mindig lázas vagy? :( Gyógyulást!

Szintus nincs kórházban megérdeklődtem.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Még nem olvastam vissza! Csak gyorsan Berninek írom!

Berni! Voltam az Aldiban. CSak 86-92-es sötétkék overál van. Egyébként Jázminra most a 74-80-as bőven jó, én 86-92-est vettem neki, ami hordható, de nagy! Jázmin 11 kg , a magasságát nem tudom.
Szerintem ez az overál nagy méretezésű.

Szóval ha mégis jó lenne a86-92-es, szólj és megveszem, bár már abból is csak kb 3 db volt!

Majd még jövök! Most sógornőméknél vagyunk!

Kép
szly27
 
 


Jólesik ez a sok dicséret, hogy ügyesen boldogulok, de nem tudom milyen lenne, ha nem boldogulnék. Azt hiszem nincs választásom. Biztos lehetne jobban is csinálni, sokszor lelkiismeretfurdalásom van hol egyik hol másik gyerek miatt, hogy nem törődök velük eleget a másik miatt/házimunka miatt stb. És le kell irnom a becsület kedvéért, hogy a férjem most nagyon sokat segit. főleg a reggeli, az ebéd, és vacsora-fürdetés a kritikus időpontok, a többit valahogy átvészelem egyedül is :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Na itt vagyok!

Patr! húha! Ismerem az eltűnt gyerek érzést! Egyszer Roli a Tescoban "tűnt" el. Kiabált, szóval a hangját hallottuk, de annyira ijedt volt, ez még rátett egy lapáttal.

Adri! Nálunk is állandóan megy a tv. mivel Jázmin így szokta meg, nem is érdekli. Egyáltalán nem nézi! Ártemisz biztos azért nézi, mert ritkán látja és érdekes neki! Tiltott gyümölcs, tudod!

Ma szuper napom volt az iskolában. Egyik gyerek majdnem megfojtotta a másikat, aki halálra rémült. Aztán a fojtogató engem rugdosott össze! Igaz beteg, de ez azért túlzás.

Holnap meg új gyerek jön... nagyon hiányzott 16 fiú és 10 lány mellé még egy fiú.

Ráadásul 26 gyerekből 6 bárányhimlős. Ma további három mutatta, hogy rajta is van pötty. Én meg még nem voltam bhimlős..........

Kép
szly27
 
 


Sikerült a képkicsinyités, szóval akkor képek:
Kép reggeli Kép Kávézás apjával Kép Ártemisz is pihenőszékben akar pihenni Kép A baba is bilizik Kép Nikivel Kép templomi áldás

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


adri!
nagy gratula neked,enm csalódtam benned!ugyanolyan pozitív értelemben laza anyuka maardtál,mint Ártemisszel. :lol: és nem vagy 1edül,én is leírtam,h ez a véleményem a szoptatásról.nem vélekedek negatívan arról,aki 1 éves kor után szoptat,csak nem gondolom,h kellő.szerintem is mással nyugtassa magát,mint Joli írta.
de mint írtam mindenkinek szíve-joga.én 1et tudok és ezért is "kizárhattok",de én onnantól éreztem magam ismét igazán nőnek,miután abbahagyta Dorkó a szopizást.nem tudom igazán szavakba önteni,de vmi ilyesmi az érzés lényege :)

tv:nálunk regegl sláger rádió,utána ált.nem vunk itthon,alvás után pedig tv,de nekem való műsor.ált.viasaton monk meg jóbarátok :lol: Dorkó nem nézi csak a reklámokat.a kedvence a wc-bacilusos,meg az az új kvfőzös,amiben a gerappa a zene,arra berohan.no meg kutyás,cicás.(még nem puszilja atv-t :lol: :lol: )amúgy mesét nézi,de csak válogatva:süsüt,kis piros traktort,teletubbiest és a csúúúúúúcs:a szörny rt.-t elsőre félig(azaz legalább fél órát)megnézte együltő helyében.persze mi is ottragadtunk a tv előtt :lol:

szly!
aranyba foglalom a neved!!!!!nagyon köszönöm,de az nekünk "kicsi"lesz :cry: most hord 92-est és még nincs itt a tél+én is úgy gondoltam,h ha most még nagy picit,akkor talán jövőre is belemegy.úgyh ne haragudj a plussz útért,majd kárpótollak,ha itt lesz vmi akciós. :wink: :lol: hétvégén nálunk,dkeszin babaruhabörze lesz,megnézem ott is,hátha.

joli!
gratula Csanádnak a bölcsihez.te hogy viseled?megszoktad az elválást?meló?nálunk még semmi bölcsivel,nehéz dönteni,mert azért azt a pénzt övhúzással tudnánk kispórolni....meglátjuk

Kép
berni1
 
 


hú,közben más is írt
adri!
gyönyörűek vagytok!!!!!majd leírhatnád,hogyan érted el a bilizést.Niki is csudaszép kiscsaj?ártemisz pedig igazi nagylány lett :)

szly!
kitartás,lesz ez még rosszabb is a gyerekekkel :lol: így legalább neked nem kell megverni őket,csak 1másra uszítod a rosszakat :wink: :lol:

Kép
berni1
 
 


Hello lányok!
Hazaengedtek(majdnem néztek,hogy minek is vagyok ott...),állandó ellenőrzés mellett(a crp-t kell nézni)

Adri te mint orvos mit mondasz mitöl ugorhat ez meg(crp)?
Gombás fertőzés,reumás fájdalmak pl.?(ugye,hogy ne gondoljak mindjárt a legrosszabra)
Nagyon aranyosak vagytok a képen,jó,hogy így feltalálod magad! :wink: ÁRTEMISZ PEDIG NAGYON ÜGYI A BILIZÉSSEL!Szóval nekem ez még Fruzsival 100mérföldnek tűnik mire elérjük,de nem is sietettem,nem vagyunk elkésve. :) Milyen nálatok az idő?Hány fok van?
Nálunk tegnap esett a hó
:shock: Telefon:(

Tv nálunk is állandó jellegel megy.Kiscsajom néha odakukkant,de nem igazán izgatja.Bezzeg lányok a magyar népzene.Azért oda van,de nagyon.Annyira édes,ahogyan rögtön riszálni kezdi rá.
Még másik zene nem köti le őt.Érdekes...

Szly kitartás a gyerekekhez.Bárányhimlő---ha nem voltál nagy eséllyel elkaphatod szerintem.Rózshimlős sem voltál?Mert az még én sem
:roll:

Szoptatós témához nem igazán tudok hozzászólni.Fruzsikámat nem sikerült szoptatnom,nagyon híjányolom az életemből.Bizom benne,hogy a ketteskét sikerül majd!

Rékának jobbulást,beteg vagy még?Köhögsz?folyik az orrod?
Egyetértek Gabussal,hogy sokan estek már teherbe szopizós manó mellett is,tehát hajrá! :wink: Gondolom ilyen betegen nem is "dolgoztok"a kistesón...(báris mi mindég kihagytuk,ha valamelyikünk beteg volt)

Évi kérlek ird majd meg,hogy hogyan reagáltak a gyerekek a védőoltásra.Ugyanis nálunk Szerbiában meg sem emlitik,de én hozatnék M.O.-ról a kislánynak.Mennyibe kerül megvenni?

Körkérdés
:Szombaton egvagyunk híva a barátnőm 3 éves kisfiának a szülinapi bulijára.12 kisgyerek lesz(1.5évestől-6évesig)
A kisgyerek már ovis,meg még többen közőlük.Az itt a kérdés,hogy ti elvinnétek -e a gyereketeket a buliba ilyen infulenzás időben?
Gondolom beteg gyereket senki sem vinne,de ki tudja kiben mi lapul
:? Légyszi válaszoljatok,tanácstalan vagyok...

Pat Márkos sztory.Azthiszem én is betojtam volna.Jó,hogy te ilyen higgadt maradtál!
:D
Gabus cool kép,én is lementettem,elakartam küldani nektek,de te megelőztél :lol:

Köszönöm mindenkinek,hogy gondoltatok rám csajok,jól esett!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!
Gabi!
Távol álljon tőlem,hogy megbántsalak,és hálám örökké fog üldözni téged,de én arra a másikfajta kötöttre gondoltam! Tudom,hogy most mindenki bunkónak tart,hogy nemhogy díjaznám a fáradozásod,még külön melőt is csinálok neked az oda-vissza úttal... :oops: Nagyon köszönöm a lehetőséget,a segítséged a fáradozásod! De azért ugye nincs harag?? Szégyellem ám magam....ne hari!!!! :) Ja,és amúgy nagyon szép ez a fajta is,nem erről van szó...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Akkor a többi...
Szintus!
Örülök,hogy hazaengedtek,és annak is hogy jól vagy!! Én azt mondom,inkább menj be feleslegesen többször,és nézzenek rád furcsán,csak ne legyen semmi gond!!!! :wink:

Adri!
Nagyon szép család vagytok!!! Mindenki egytől-egyig!!! 8) :wink: Ártemisz pedig hihetetlenül ügyes a bilivel kapcsolatban!!! (én pont ma akartam megosztani veletek,hogy Mira ma 2-szer is szólt,hogy aa,ta-ta és mutogatott a pelusra,hogy be van kakálva,de mi ez a bilihez képest???)

Sly!
Nem semmi helyzet! :shock: Nincs kicsit De'javu-d??? :lol: A verekedős gyerkőc az autista is? Vagy más beteg gyerkőc is van az osztályodban? Szorítok,hogy ne kapd el a bárányhimlőt!!!

Ma mi is megjártuk a dokit,mert Mira pöttyös lett,bár én már reggel is csípésre gondolta,de nem hagyott nyugodni a dolog...végül igazam lett!Csak tudjátok,ha mégis valami fertőző... ő is jön velem minden nap az oviba Márkért...

Még Márk is szopizott,mikor megfogant Mira! 8) Bár már csak 1-2 alkalommal naponta!Szóval Réka hajrá!!!!!!!!!!!!! 8) :D

Adri!
hogy esett bele a mobil a tengerbe??? :shock: Ami a tv-t illeti,nálunk még Márk sem nézi,és általában csak este van bekapcsolva!Akkor viszont figyel!!!!Mirát meg csak a zene hozza lázba! :lol:

Évi!
Hamarosan az ébredések is elmúlnak!!! Ha Vince "fölöslegesen" kel éjjelente,rá fog jönni,hogy nincs értelme és hagy végre téged is aludni!De jó lesz!!!! 8)

Joli!
Asszem össze kell szedned magad,hogy ezt a mai termést végigrágd! :lol: Sok sikert!

Kicsit meg vagyok rökönyödve!Lehet bennem van a hiba,mert nem jó helyen kerestem,de keresgéltünk Márkkal Mikulásos videókat a Youtube-on. Márk mindig mutogatta melyik videót nézzük meg. Majdnem mind szépen kezdődött,Miku,rénszarvas,teli zsák...aztán az egyiken egyszercsak a teli zsákból előkerül egy géppisztoly...egy másikon a Télapó lehúzott gatyával ül a kéményen, valamelyiken rénszarvassal együtt nekirepül egy hegynek!!! :shock: :x :evil: Közben persze szép zene,csilingelés! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat,
ne bomojjjjj! A saját szakállamra hoztam el, belekalkuláltam, hogy nem lesz szükség rá, főleg, mikor láttam, hogy kicsit másféle, de mivel majdnem minden nap járok arra, nem állt semmiből. :)
Adtam esély annak, hogy hátha tetszik neked. :wink: :wink: :wink:
Másfél percre van az áruház az ovitól, visszaakasztom a helyére. :lol:

Szintus,
tudod, inkább feleslegesen, mint későn. :)
Örülök, hogy jól vagy!

Én nem vagyok mérvadó a körkérdésedhez, mert a babaklubunkba leviszem őket, mert imádunk járni, de más "tömegrendezvénytől" már ódzkodok, szóval következetességnek semmi nyoma nálam... Mondjuk a klubosok lelkiismeretesek, mert nem jön el, aki beteg. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Adri,
tegnap nem írtam, nagyon szépek a képek, Ártemisznek olyan tekintete van! Niki meg a fekete hajzuhatagával :D
Te meg, akárhogy tiltakozol, állati csinos vagy! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Adri
Nagyon szépek a lányok! Te pedig változatlanul nagyon jól nézel ki, neked nem kell fogyókúra szülés után. Gratulálok Ártemisznek a bilihez, nagyon ügyes.

Tv
Nálunk szinte sosem megy. Anyóséknál esténként mindig be van kapcsolva, és sokat vagyunk ott, Mátét nem köti le, rá se néz. Bezzeg a Nintendo Wii, azt külön kéri az apjától, hogy kapcsolja be, odafut a tévé elé, leül, és a lábával rúgdalja a padlót örömében. Azért tetszik neki, mert kis kockák vanna a képernyőn, amik mozognak, és zenél is.

Szintus
Örülök, hogy nem kellett kórházban maradnod. A rendszeres ellenőrzés pedig sosem árt.

Körkérdésre
Én óvatos anyuka vagyok, és inkább kihagynám a nagyobb társaságot.

Szly
Hú, bárányhimlő, remélem nem kapod el!


Tegnap vettem Máténak téli cipőt, Asso, hasonló, mint Mircsié, csak fiúsban. Nem volt olcsó, de jó meleg, és állítólag vízálló. Úgy rémlik, hogy Patr olcsóbban vette, én 7.000-ért.
Meg kantáros nacit is vettem, kabáttal együtt volt, kínai, nem volt vészes az ára. Viszont a nacinak nagyon alacsonyan van a derékrésze, így a hozzá való kabáttal nem nagyon jó, mert az túl rövid, de az előzőleg vett kabát viszont jó hosszú, azzal jó lesz.
kittina30
 
 


Βerni! Ami a szopizást illeti meg, hogy újra nőnek érzed magad stb. Én teljesen megértem, én is igy érzem. Mostmár megint "félig" nőnek érzem magam, hogy legalább nem vagyok terhes :) . tudom, hogy szép állapot meg minden, de valljuk be őszintén jó érzés, ha az ember "visszakapja a testét". És nem kell azt nézni, hogy ehetsz-e ezt meg azt, meg ihatsz-e 1 pohár bornál többet, mozoghatsz-e, stb. stb. stb...
Azt miből szűrted le, hogy laza anyuka vagyok? (ami próbálok lenni egyébként, szóval bóknak veszem).
Ami a bilizést illeti Berni, és Pat! azért még a szobatisztaságtól igencsak messze vagyunk :) az úgy kezdődött mint Patéknál, hogy Ártemisz néha szólt, hogy "kaka" (na ez mindkét nyelven ugyanazt jelenti legalább :) ) és amikor kérdeztem, hogy hol? akkor mutatta a pelust. Miután ez többször előfordult gondoltam, hogy mi lenne, ha elővennénk a bilit. Először csak játszott vele, mint egy kisszékkel, ruhában. Én néha elmondtam neki, hogy oda kell kakilni, meg pisilni, de ennyi. aztán párszor magától szólt, hogy "kaka", és utána kezdett el erőlködni. Miután ez párszor igy volt amikor mondja most már, hogy "kaka", akkor ráültetem a bilire, és ha sikerül valami, akkor örülünk. De ez neki inkább játék, és ettől függetlenül a pelusba is megy pisi is meg kaki is bőven. Én sem erőltetem egyáltalán, ha szól jó, ha pelusba megy, akkor csak elmondom neki, hogy legközelebb szóljon, de nem szidom le vagy ilyesmi. Még szerintem is korai.

Szintus! Irtam már a múltkoriba is, hogy a CRP emelkedése annyit jelent, hogy valami gyulladás zajlik a szervezetedben. És ez lehet, hogy már a terhesség előtt is ott volt. Lehet valami chronikus dolog, mint pl. fog, mandula, melléküreggyulldás, rheuma stb stb.. rengeteg. Általában egy általános kivizsgálást kell csinálni, végigjárni a szakorvosokat, hogy zárják ki /vagy találják meg a gyulladás forrását. Ne aggódj, nagy valószinüséggel nincs köze a terhességhez, de persze érdemes utánajárni mindenképpen.
Én mint "laza anyuka" biztos elmennék a buliba. (mi rendszeresen összejárunk a barátnőmékkel, akinek iskolába járó gyerekei vannak). De úgy dönts, ahogy te nyugodt vagy, ahogy te jónak érzed. Nálatok vannak infulenzás esetek már? Ez is számit.

Köszi, hogy leirtátok a TVt. Akkor én sem leszek olyan szőrös szivű talán a férjemmel. (mielőtt még házisárkánynak titulál, amiért mindenért beszólok :) )

Köszi a sok sok bókot a képekre, ha mindig ilyen szépeket irtok, akkor reszkessetek, mert zuditani fogom a képeket :) (ne féljetek túl lusta vagyok hozzá)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Ja! még le akartam irni, hogy most min gondolkozom nagyon. Azt hiszem nekem is lassan el kell gondolkoznom a munkán. Nem most, de talán tavasztól nyártól. Olyan nehéz kérdés. Egyrész hiányzik és szeretnék is dolgozni, másrészt olyan jó a gyerekekkel lenni. És nekik is velem a legjobb biztosan. De sajnos anyagilag nagyon is nagy szükség kezd lenni az én keresetemre is. (a férjem télen megrendelés alapján szokott dolgozni, és a válság miatt tiszta pangás van...).
Tudom, hogy ebben nincs okos tanács, csak meg akartam veletek osztani.
Berni? Te mikortól gondolkozol?

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Ja!!! A férjem mégsem a tengerbe ejtette a telefonját, csak ott felejtette a pincében :roll: :roll: :roll: Még szerencse, hogy ez időben kiderült, különben most már 2 telefonja lenne és mi meg szegényebbek jópár euroval...

Az idő amúgy borús, esős, szeles, de nem túl hideg, 15-17 fok körüli.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Bekukkantottam hozzátok, mostanában nem olvasgattalak Titeket.

Mi túl vagyunk a temetésen, most már talán? jobb egy kicsivel.
Toncsinak végül nem mondtam semmit, majd ha kérdez. Oviban volt a temetés napján természetesen, csak megijedt volna a sok fekete ruhás embertől, zokogó anyától stb. Szerencsére egész nap elfoglalnak a lányok, csak az esték nehezebbek és még igazából most sem fogtam fel :? . Majd idővel.

Remélem, nincs betegeskedőnk, ha lenne sok pusszancs nekik!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla,
köszi, hogy szakítottál ránk időt, így mi is kicsit nyugodtabbak vagyunk, hogy "hallottuk a hangodat."
Remélem Toncsi már megszerette az ovit. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csilla, örülök, hogy benéztél! Hiányzol ám!

Mariann, te nem írsz pár sort?

Adri, jó a hír a telefonról. Milyen lenne, ha nem boldogulnál? Például olyan, hogy nem tudnál benézni se az internetre, nem lenne időd tornázni...és nem gondolkodnál azon, hogy elmész dolgozni :) A pihenőszékes képen úgy néz ki, hogy Niki rákacag Ártemiszre. Tényleg? Ő viszont mindig komoly nagykislány. A fényképezőgépnek szól a komolyság?

Szintia, szerintem nem az a kérdés, hogy most elmenj-e erre a szülinapra Fruzsival. Az a kérdés, hogy egész télen-tavasszal nem akarod sehová elvinni a gyereket? Nem csak közösségben lehet betegséget elkapni, ráragadhat az utcán is. Vagy ha valaki olyan jár nálatok. Gondolom ebből kitűnik, hogy én mit csinálnék :)

Pat, mulass csak a rovásomra, mindenkinek nem lehet olyan jó memóriája, mint neked :) Nem is tudom, hogy csinálod, hogy mindig, akár éjfél után is tudsz reagálni mindenre. Én újabban hét előtt kelek az évekig bevált kilenc körül helyett és kora este már egyáltalán nem érzem magam a helyzet magaslatán:) Szerencsére Csanád ma már alszik, nehéz volt hétig is fenntartani. Nagyon kifárad a bölcsiben.
A mikulásos videókat előre teszteld, rengeteg marhaság van fent a neten :)

Szly, nem irigyellek a munkád miatt :( A létszámnövelés csak ront rajta, ha kevesebben lennének, jobban lehetne figyelni mindenkire. Most megeshet, hogy te is himlős leszel? Vagy be vagy oltva?

Most derült ki, hogy a férjemmel nem értünk egyet az oltásokkal kapcsolatban. Ő beoltatja most (is) magát és azt kéri, hogy a gyerekeket is oltassam be. Csanádot himlő ellen is meg minden ellen, ami ellen lehet. Mostanig azt mondta, csináljam úgy, ahogy gondolom. Igaz, a saját oltásomról még mindig én dönthetek :P

Kriszti, gratula a beszerzésekhez, akkor most már Máté is fel van készülve a télre :)

Berni, már nem lesz sláger rádió:( Mit fogtok hallgatni? Munka még nincs a láthatáron, néha még bejárok az egyesülethez kicsit gatyába rázni a dolgokat, addig is fontosnak érezhetem magam egy icipicit. Nagyon hosszú a nap Csanád nélkül, pedig most járok egy tréningre, én sem vagyok itthon, amikor ő nincs. Csak nekem nehezen telik a nap, sokszor gondolok rá, hogy biztosan neki is nagyon hosszú lehet.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! Az, hogy a munkán gondolkozom annak nem az az oka, hogy annyira jól boldogulok, hogy még az is beleférne az időmbe, hanem inkább az anyagi oldal...És ahogy irod, hogy milyen hosszú a nap Csanád nélkül, és hogy sokszor gondolsz rá....Megszakad a szivem. De ha ő jól érzi magát a bölcsiben, akkor biztos csak mi szentimentális anyák érezzük úgy, hogy nem birjuk nélkülök :) (amikor szülni voltam akkor pl. tök jól elvolt nélkülem, nem is hiányolt állitólag...)

na mostmár tényleg megyek fürdeni, lefeküdni, csak benéztem

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


sziasztok!
joli!
én simán megkönnyeztem az egész nap sokat gondolsz rá-soraidat :) ettől rettegek én is.tudom,ez az élet rendje,de a sírás kerülget,ha arra gondolok,h egyik nap még 24v órát van velem,aztán 8-4ig a bölcsiben :roll:

adri!
én csak 2010 szept.től vagy nyarától mennél vissza dolgozni.tudod,itt két évig a fizu 80°%át adják,nekem meg megnyomták direkt az uccsó hónapokra,így családival annyit kapok,mint amikor melóztam,csak bónuszom,meg a többi juttatásom nincs.nem könnyű nélkülük(benzinpénz,telefonpénz...),de kezdem megszokni :lol:
a lazaság meg,h ismertelek régebbről és most sem ver a víz,ha egyszerre sír a kettő :lol: én szegény Dorkóra ma is "rávisítottam",mikor ő is belehisztizett,visított a fülembe :oops: :oops: mentségemre legyen mondva,h migrénem volt egész nap :cry: de azért persze a szívem szakad a következő pill.ban,mikor elkezd ijedten sírni és bújik az ölembe.szal én nem val.színű,h nevetnék :oops: ezért is döntöttem/tünk úgy,h most még ne jöjjön tesó.

réka!
nem írtad:Gyuri otthon?kispasi javul?

csilla!
mégegyszer részvétem,ha mégis olvasnád!a férjed segít?

szintus!
én mennék.betoji vok,de mi is járunk ringatóra,ott is összeszedhet bármit :cry: talán inkább a terhesség lenne a kizáró nálam,de én vhogy nem vok ki a járványtól.azt vallom,mint Adri:le kell győzni a szervezetnek.és most olvastam egy cikket,h 5 év alatti halálozás nem volt,úgyh én Dorkót végképp nem hiszem,h oltatnám.akkor már inkább magam.

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Gabi,mégegyszer köszik mindent!!! :wink:

Joli!
Nem is mulattam rajtad! :lol: Viszont én is nagyon megsajnáltalak Csanád miatt! De ő legalább már jól elvan a bölcsiben...nem úgy mint az én törpikém! :cry: Reggel már a férjem is azt mondta,hogy ő nem viszi többet az oviba! :x Csak akkor hogy fog eljutni? Ma még az udvarra sem ment ki,EGYEDÜL bent maradt a csoportszobában...kicsi életem :cry: És sírt mikor mentem érte,de úgy tud örülni,egyből szófosása lesz,és csak mondja-mondja... Imádom! :)

Csilla!
Örülök,hogy írtál,és hiányzol ám a csapatból,de megértjük ha nem jössz! Remélem a lányok jól vannak,és nem beteg senki nálatok sem!

Adri!
De vajon miből gondolta a férjed,hogy a tengerbe esett a teló? :roll: Még szerencse,hogy meglett mielőbb vettetek volna+

Kriszti!
A cipőnk 8e Ft volt! :evil: :evil: :evil: De legalább szép és egészséges alábnak...remélem!!!

Ma voltunk Ringatón. Ez volt itt a 2. alkalom,de az elsőnél nem voltunk itthon. Nagyon szupi volt,csak 8-an voltunk, a gyerekek és mi is nagyon élveztük4 Jövő héten intim-tornás baba-mama klub lesz,2 hét múlva meg Ringató megint,csak akkor Mocorgó néven inkább mozgásos feladatok! El sem hiszitek mekkora kikapcsolódást jelet ez a heti 1-2 óra (agyilag is)!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Csanád az éjjel lázas volt, majdnem 39 fok, így nem vittem bölcsődébe, megyünk a dokihoz. Reggel jól ébredt, láztalanul, nem látszik semmi baja. Reménykedek, hogy csak foga jön.

Adri, ismerős a helyzet, amiért dolgozni kell menj! Nekem is már kezd az idegeimre menni, hogy állandóan osszak-szorozzak kell, ha kenyérnél-tejnél egyebet akarok venni :evil:

Köszönöm az együttérzéseket, képzeljétek, még az megfordult a fejemben, hogy nem viszem bölcsibe, amíg nincs munkám, aztán mégis győzött a józan ész(egyelőre), hogy vele együtt nem tudok munkát keresni és ha újra akarom majd vinni, akkor újra be kell szoktatni.

Pat, sajnálom, hogy Márk nem érzi jól magát a bölcsiben:( pedig a múltkor már megszokta! Ugye ezért se jó a több napos kihagyás.

Berni, ha jól értem, akkor elvetettétek az állami bölcsőde lehetőségét? Amúgy nem egyből hagyod ott olyan sok időre, csak fokozatosan. Ne emészd magad, mindenkivel megesik, hogy rákiabál a gyerekre.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Joli
Szegény Csanád, jobbulást neki. Remélem semmi komoly, és gyorsan helyre jön. Máténak is 39 fokos volt a láza, de két-három nap alatt teljeesen meggyógyult.
Nem lenne jó ötlet kivenni a bölcsiből, mert most már olyan szépen beszokott. Nagyon ügyes nagyfiú. Elhiszem, hogy rossz nélküle.

Csilla
Jó, hogy benéztél egy kicsit hozzánk.

Patr
Úgy emlékeztem, hogy te olcsóbban vetted a cipőt, de ezek szeirnt rosszul. Egyébként tök jó a cipő, eddig meg vagyok vele elégedve.
kittina30
 
 


Berni! Sajnos én is rá szoktam orditani Ártemiszre, mert talán a féltékenység miatt kezd elég sokat direkt rosszalkodni, hogy felhivja magára a figyelmet, és amikor már 25x szólok rá, és visszamegy, meg hisztizik, akkor én is rá szoktam orditani. De hát csak emberek vagyunk mi is? (még ha szuperanyukák is :) )

Joli! Gyógyulást Csanádnak. Szerintem is igazad van, hogy jobb ha már most beszokik ha igy döntöttetek, és ha lesz munkád, akkor nem kell elölröl kezdeni.

Pat! De jók ezek a programok! Nálunk sajnos semmi ilyen nincs, úgyhogy én igyekszem önállóan gyerektársaságba vinni, nem mindig könnyű mit kitalálni. Most a játszóháztól is félek egy kicsit, nem a sertésinfluenza, hanem általában a betegségek miatt, de most egyébként zárva van, szerintem azért fogunk majd menni ha nagyon rossz idő lesz.
Azért hitte hogy a tengerbe esett, mert a csónakon szerelt valamit, és utána tűnt el, és amikor hivtuk ki volt kapcsolva.

Megyek vasalni

:twisted:

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Én meg mosogatni. :evil:

Sziasztok!

Csanád hogy van azóta?
Sokkal jobb neki a gyerekek közt, mint anyával caplatni a városban meló után. :wink:

Adri,
nyisd meg Görögország első családi napközijét. :D
Fülészként nem akarsz dolgozni kint? Tényleg, mennyire beszéled a nyelvet?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Voltunk dokinál és azt mondja, Csanádnak kicsit piros a torka, látszik egy pici vírus. Nem kell adni neki semmit, csak lázat csillapítani.
Kicsit nyűgös, azért nem olyan, mint szokott lenni. Bár azt hiszem, nagyon unalmas vagyok neki a bölcsi után :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli örülök,hogy nincs nagy gond az egészséggel,
csak ez a fránya kis virus,jobbulást neki! :D
Én is ugy gondololm,mint Gabus,hogy jobb a bölcsiben,
mint veled menni ide-oda.Jobb ha az ilyen dolgokat magad intézed el! :wink: Milyen sulit fejeztél?Miben szeretnél dolgozni?

Orditás---sajna nálam is előfordul,amikor már valamit számtalanszor elmondok türelmesen és mégse,nos akkor felemelem a hangom.
Nem akarok a szemébe rossz lenni,de nem lehet mindenben engedni,mert azthiszem évek múltán majd a fejünkre tojik.
Férjem még tölem is türelmesebb.

Pat sajnálom,hogy Márkkal újra kell kezdeni mindent.
Lehet,hogy még tényleg nem érett a bölcsire? :roll:
Egyébként barátságos fiúnak tűnik,nem tudom miért utál annyira oda menni.

Elviszem a kislányt a szülinapra,hisz igaza van Jolinak,hogy ugysem tudunk egész télen itthon ülni....
A Béci is összeszedheti a melóhelyén,hisz kb.50en dolgoznak ott...

Kép
Kép
szintus
 
 


Joli, gyógypuszik repülnek!
Nem tudom, nálatok mit mondott a doki, de nekünk 38,5 felett mondta a lázcsillapítást, mert 38 fölött kezdődik az interferonok termelése, ami az az anyag amit a szervezet csinál, hogy a vírust legyőzze... (ennek örömére én sem ettem meg az algopyrin adagomat, csak 38,7 körül) Szóval, a hagyod a lázat és csak a magas lázat csillapítod, hamarabb túlesik rajta...
Annyira drukkolok nektek!

Többi kis beteg hogy van?

Adri, nagyon szépek vagytok! Kérünk még képeket!

Berni, Dorkót is régen láttuk!

Nem tudom, áradoztam már róla, milyen remekül nekilátott a kicsi fiam a kajálásnak?

Minden esetre most hálát adok az égnek a befőzésmániámért, mert a kedvenc az őszibarack amit eltettem neki :) Ééééééééééééééés, minden nap van mit sikálni a pelusban! (tudom, hüle vagyok a moshatóval, de ebben sokkal inkább szól, ha termelt valamit... és ha mindketten rendbe jöttünk, többet lesz pelus nélkül. Ma is kérte a bilit, igaz, kicsit későn, mert először kakilt, aztán kérte... de akkor is, halál aranyos :)
Amitől megint kész vagyok, hogy leszedi a könyveket a polcról, nézegeti, aztán visszateszi a helyére. Már ha sikerül :twisted:

Mariann, merre vagy?

Csilla, sok sok puszi nektek! Ha tudsz, azért nézz be ide is, sokat gondolunk rátok!

Puszi, ha hozzájutok, akkor feltöltök videót. (a talis fotók még Gyurinál, de megpróbálom megszerezni. Bevallom, a khban nálam volt a laptop, de akkor minden fontosabb volt a fotóknál.... bocsi)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=jIkzlhGnzHY

Építkezik
(az első nyavalyából kigyógyulva, még mielőtt kitört volna rajta a második)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Amíg felmászik a videó addig egy kép - mai.

Kép

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 



Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Apja ma vett egy jó kis bakancsot magának.

Megszakértettük:

Kép

Videóztam is, azt is csatolom, ha felmegy a youtube-ra :)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 



Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!
Réka!
Máté nagyon cuki a videókon,de a kő-hal felvetéses videó elején azért tisztán látszik,hogy mi is az ő ledvenc játéka! :lol: De azért a toronyépítésben is brillírozik!!!! Nem semmi!
A fiatalember úgy tűnik a videókon teljesen jó van,te viszont nagyon köhögsz!!! Mielőbbi gyógyulást!

Sly!
Csak nem jöttek ki rajta a pöttyök??? Bár akkor valószínű lenne időd jönni! Írjá' má' valamit!!! :D

Joli!
Csanádnak is jobbulást! És nem hinném,hogy unalmas lennél neki!Ilyen nincs!!!Inkább csak az a vírus vette le a lábáról szegényt!

Amúgy Márk tényleg megszokta már az OVIT :wink: múltkor,és valószínű nem is tesz neki jót a sok kihagyás,de direkt rákérdeztem erre az óvónéniknél,és nem mondták,hogy ez valószínű káros lesz!Ráadásul hónap végén vagy dec első napjaiban megint hazamegyünk,és már csak Szilveszterre jövünk vissza.Ma amúgy tök nyogodtan kelt,kérdezte emgyünk-e,nem is sírt mikor elindultak,nade amikor ottvoltak! Csajok!A férjem mint egy idegbeteg jött haza,hogy hétfőtől úgy oldom meg az ovi-dolgot ahogy akarom,de ő ezt nem nézi végig mégegyszer! :cry: Mikor mentem érte jól elvolt,játszott a többiekkel,és az óvónéni szerinte sem sírt már annyit,hanem kimondottan sokat játszott!Nem tudom mit kéne csinálnom!! BERNI HELP!!! Kivegyem az oviból vagy hagyjam üvölteni? Sajnos a kihagyásokat nem tudom kikerülni,1 hónapig tuti Egerben leszünk megint aztán ki tudja hogy fog alakulni még a tél...aztán meg minden kezdődik előlről :cry:

Ja,az aranyköpéseiről pedig áttért égetésekre! :oops: Nemrég történt,hogy jöttek vendégek,költöznek be a szobába,kérdeznek ezt-azt,majd Márk a vendégek jelenlétében megkérdezi?
-Anya,ezek a vendégek miért nem hoztak nekem csokit???
Én meg :oops: :oops: :oops:

Máskor reggeli közben ül az etetőszékben,majd bejeleti:
-Jó büdöset pukiztam!
Még szerencse,hogy az evőeszközcsörgés és rádió tompította a hangját,mert senki nem reagált! :oops:

a legütősebb pedig egy sorozatos égés....
Van egy vendégünk most,akinek nem soka foga van.Termsézetesen a gyereknek sem kellett több,megkérdezte tőle:
1. nap: miért húzták ki a fogaidat?
2. nap: én vagyok a doktorbácsi (volt nála elemlámpa is :lol: )! Belevilágított a vendég szájába,majd közölte: Megszámolom a fogaid!
(amúgy ezt szoktam neki mondani,felkészítendő egy fogorvosi vizsgálatra)
Ma este meg csak szimplán megkérdezte az emberkét,hogy fájt-e neki mikor kihúzták az összes fogát???

Viszont volt egy aranyos is!Mondtam neki énekelje el a Télapó itt van dalt.Elénekelte.Mondom neki:
-Most énekelj egy Mikulásosat is!
-Míkulás itt van hó a subája...
:lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?