Sziasztok, megint mire géphez jutok, letelik a fél órám, és ki tudja, melyik lányom produkál épp rapid-alvást. Sebaj, próbálkozom.
Andi, megerősíteném a többieket. Fel nem merül, hogy elítéljelek. Sőt, kicsit irigyellek is, mert ez a szopi téma nem egy leányálom két gyerekkel. Mióta én sem parázok rajta, hanem kapják a szilárd kaját meg a tápit napközben, azóta én is nyugodtabb vagyok. Reggel, este még szopi, ha nem lusta Emma (különben fejnem kell - ez is utálatos). Szóval úgy csináld, ahogy Nektek a legjobb, és senki véleményével ne foglalkozz.
Nyulasz, jelentkezz, ha tudsz, mit mondott a doki, kiváncsi vagyok nagyon. Amúgy nálam is volt ilyen korszak. Ilyenkor azok a sorok jutottak eszembe, amit Vanda írt, amikor rákérdeztem, mennyit is kellene enniük; (szó szerint nem tudom idézni, de...) ettől a kérdéstől megőrül, az tuti
Remélem nincs semmi gond nálatok sem, csak épp ekkora az étvágy, nem kell neki több.
Manó, gratulálok! Gyönyörűek a babák!!! És szerintem minden itt lévő ikres kismama irigyel a természetes szülésed miatt. Nagyon bátor és nagyon ügyes voltál Te is és a Manók is!
Reunion, várunk szívesen, gyere csak gyakrabban. Légyzésfigyelőt én nagyon nem bántam meg. Nekem 2000 grammal született Míra, és bizony 3-4-szer besípolt az elején. Nem úgy tűnt, mintha vaklárma lenne. Engem mai napig az nyugtat meg, ha be van kapcsolva, pedig már fél évesek múltunk. Majd tinédzser korukban kikapcsolom
Kata, örülök a szép nagy babáidnak, de ezt a hol van két méhlepény, hol nincs, elég érdekesnek tartom. Tudom, az egyik vélemény egy gyakornoké volt, de akkor is
Strepto, nem automatikus?
Ez nekem új, Vanda. Nálunk mindenkinek vették, nem csak nekem a lombik miatt. Ahány ház, annyi szokás? Ebben is? De furi.
Timi, ez a gyakori pisilési inger az én utolsó heteimet is megkeserítette. Nem volt egy nyugodt éjszakám. Nem túlzok, ha fél óránként kelnem kellett. Viszont vigyázz, ha már nem csak pisilni kell ilyen gyakran, akkor irány a kórház. Nekem ezzel kezdődött a nyílás. Masszírozást meg gyakran kérj, kényeztessen csak a kicsi férjed, annál nincs is jobb ilyen súly cipelése mellett
Velünk semmi új. Hozzátáplálást megkezdtük, sütőtököt elfogadják végre. A többi most fog jönni. újra. Alma, krumpli... Tényleg éhessé teszi őket az alma? Szabad akkor azt egyáltalán tízóraira adni? Forgolászást 5 hónaposan bemutatták, azóta semmi. Addig is nyugtom van, és nem kapok szívbajt, hogy épp merre járnak
Kúszást próbálgatják, de nem nagyon megy még.
És kaptam egy elektromos mellszívót. Hogy ez mekkora kincs!
Csak épp Emma sír, ha meghallja a hangját, így alvás alatt tudom csak használni. Pedig miatta kell, ő nem szopizik
Babakocsitémát jegeltem, nem tudok dönteni. Vanda, az az esernyőkocsi nem túl hideg télen?