Sonjus!
Hát mi már nem hinném,hogy az intézetbe fogunk valaha még járni,hacsak nem látogatóba!
Mivel Barnus spontán meglepi baba,ezért mi ha még esetleg valaha szeretnénk is harmadikat(nem valószínű),akkor az csak spontán lesz!
De így 15 hónap korkülönbséggel egyenlőre totál kifulladunk apával estére!Meg hát a nemek aránya is tökéletes
,így teljesen elégedett lehetek ezen a téren!
Második babáért még mentem volna lombikozni,de harmadikért lehet hogy furcsán hangzik,de ebben az esetünkben nem!
Zsuzska!
Szegény Bencus,de az jó ha az Infacol bevált hasfájásra,nekünk csak az utolsó próbálkozásunk vált be,amit adtam neked!
Nekem nagyon sokat segített az Aventes bimbóvédő krém,és a tejcsivel is kentem és szellőzetettem a cickókat!Barnusomnál nem volt ilyen gond,de Katánál igen,mert ő nem volt túl aktív!Örülök,hogy alakulóban van a tejcsi dolog!
Olyan jó,hogy neked is ilyen rendes,gondoskodó férjed van!Enyémre sem lehetett egy csepp rossz szavam sem!Volt,hogy küldtem a másik szobába,de nem ment!Azt mondta az övé is a gyerek és nekem sincs könnyebb dolgom napközben,így felváltva ringattuk Katánkat a hasfájós időszakban!
Katánknak is nagyon tetszik ám a kis Bencus!
Puszi nektek és sok simi a kicsinek!
Kata!
De jó,legalább nem a rendes megemelt árat fizetted!
Kíváncsi leszek az eredményre!
Hát csajok,nem irigyellek benneteket ezek az Ir-es problémák miatt!Nagyon nem!De meglesz a várva várt siker mindannyiótoknál!
Tuti!
Puszi mindenkinek!
Gabókám!
Tessék visszanyomulni közénk!