Új privát üzeneted érkezett!

Sziszi és úgy a neten olvasod? Nekem az nagyon rossz. Én szeretem érezni az illatukat a könyvnek. Ez is bizti hülyén hangzik. Bocsi Titti! szóval te csináltad?
Szilvió hogy készült ez a kép? Tök jó. Gigi kb másfél hete úgy köhög, mint egy hajléktalan, de szépen jön fel, nem is náthás, úgyhogy jár a bölibe. Adom neki a fenorin szirupot, nagyon jót tesz neki.

Kép
nyafi
 
 


Hú, de sok mondanivalóm van...

Hát nálam a Harry POtter mánia is így kezdődött. Megkaptam egyszer a Tűz serlegét. Nem is tudtam, hogy mi, nem is volt még sláger. Aztán... Bár én csak a könyveket rajongtam, mert szerintem zseniálisan vannak megírva.

Gép előtt én sem szívesen olvasnék, de jön a karácsony,meg a névnapom, meg csak úgy....

Ja, ha valakit érdekel, Rácz Zsuzsa is megírta a Terézanyu folytatását. Nemsokára megjelenik. Szintén nagy kedvencem volt.

Nyafi: Ádám is így köhög. Nem sokszor mondjuk. Engem inkább az aggaszt, hogy még mindig sápadt, beteges és még a túrókrémből is meghagy, alig eszik.
A képet a fényképezőn lévő opcióval tudtam így megcsinálni.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Nyafi
Igen, én csináltam. A képeket a filmből vágtam ki, aztán szerkesztettem. Az idézetek is a filmből vannak. Én először azt láttam, csak később olvastam a könyveket (most, mikor otthon voltunk vettük meg az első kettőt).

Én is könyvből szeretek olvasni, és inkább kivárom a hivatalos fordítást. Küldik majd Mo-ról, sajnos nem tudok olyan jól angolul, hogy megértsem a könyvet.

HP-rajongás nálam is játszik. :oops:

Cas
Hogy vannak a gyerekek? Nem nagyon írsz róluk...

Sedith
Pü ment.

Mikortól lesz probléma, hogy nem beszél a Csajom?

Kép
tittina1982
 
 

 
 

Titti
Kölkök jól vannak, a héten épp itthon van Sebi is őszi szüneten. CSilla is nagyon élvezi, hogy végre megint itthon van Sebi napközben is, többnyire tök jól eljátszanak, minimális visítás van, amikor ugyanaz a játék kell mindkettőnek. :twisted:
Sebi komoly nagyfiú, engem kicsit megint megviselt az ovikezdés, hogy az egész nyáron okos és kiegyensúlyozott fiam megint kezdi az ovis dolgokat hazahordani (de milyen idióta dolgokat néha?!).
Csillánál elkezdődött a dackorszak, egyre több a hiszti. Ha vmi nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor rettentően tud bömbölni, és zokogni.
Tegnap pl. ebéd helyett verte a huppot, hogy márpedig ő Noddyt akar nézni. Márpedig ebédelünk. Sebi is én is az asztalnál ültünk már. De ő Noddyt akar.
Ordított egy sort a székben, enni persze nem evett, bárhogy udvaroltam neki, aztán mérgemben kikaptam és elzavartam aludni.
Addigra már teljesen kiborult, aludt is 3 órát egyben. :shock: Enni persze aztán se akart :(, hanem Noddy :twisted: :twisted: :twisted:
Aztán este gyerekbulian voltunk, és egye fene, megjött az étvágya is, egész este egyfolytában evett?! :lol:
Duma: nem tudok mit mondani, az enyémek elég hamar elkezdtek mondogatni először szavakat, aztán mondatokat. Ha aggódsz, vidd el szakemberhez. Bár szerintem sok gyerek inkább csak 2 és 3 éves kora közt kezd el beszélni, addig még van időtök.

Sziszi
beleolvastam az Eclipse-be, de olvashatatlan a fordítás. :evil:
Na holnapig már csak kibírom. :D

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas, én is ezért várom a könyvet, szóltam is nektek, hogy az elég rossz, de a Breaking Dawn tényleg jó!! csak hát amikor én az Eclipsebe belaolvastam, úgy voltam vele, hogy csak egy picit, na még egy picit, na még egy picit.....És akkor még messze volt az október, augusztusban történt.


Titti, barátnőm kislány 2 éves kora után beszélt. Ha jó a hallása, elvileg semmi szervi probléma nem lehet. Én is úgy tudom, hogy 3 éves korig tök normális, ez nem olyan mint a mozgásfejlődés.

Ne megyünk ebédelni.
Cas, én nem mertem soha kaja nélkül lerakni :oops: Kemény vagy :)

Kép

Kép
szisz05
 
 


Én tegnap jártam ugyanígy. Óriási hiszti délután, hogy ne menjünk a boltba. Mondhattam bármit, hogy nincs vacsi apának, meg veszünk virslit... CSak bömbölt. Végül úgy voltam vele, hogy nehogy már ő mondja meg, hogy mit csinálunk. A hiszti a ház előttig tartott. És törölgethettem az orrát a boltban végig.

Tegnap próbáltunk diavetítőzni. Nagyon nem érdekelte. Vannak jó meseötleteitek?
Nálunk szerencsére továbbra sincs tv. Inkább mesélek, bár némelyik könyvet már nagyon únom. Most épp az "a part alatt"-ot kell 111-szer énekelni. Persze boglya ugrik van, meg tehén dagadt:))

Titti: én sem aggódnék. Pláne, ha esetleg két nyelvet is használtok, mert úgy tudom, hogy akkor később kezdenek beszélni.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Sziszi
Én se raktam még le soha éhesen. De most ő sírt már, hogy "tenteeeeeeeeeeeeeeee", és ahogy bevittem le is tette a fejét, még az alvórongyija se kellett, csak szopta az ujját, és 2 perc múlva már aludt. Ha olyan nagyon éhes lett volna, nem alszik 3 órát. :)

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasgattam végre - tegnap és t.előtt nem sikerült, mert elvállaltam, hogy ablakot pucolok
...aminek anyós nagyon örült :lol:

Nagyon szépek a gyerekek :P
(Titti, Napsi, Sziszi)
Blanka nagyon ügyesen beszél már :P

Nyafi - sajnálom, hogy még nincs munka DRUKKK!!!!!!!!!!!!

Szilvi
Még nem is írtam... nagyon sajnálom, hogy nem jött össze a tesó :cry:

Apa most épp abban a fázisban van, hogy oké a tesó (na de peteérés után :?: ) :?

Kismok - hányadik hét?

A ház- lakás?
Most épp van egy cserelakás... a tulajnak tetszik a miénk, nekünk is ez...
reméljük összejön :roll:
(belváros szélén van, 1+2 félszoba, gázos...csak erre nekünk kellene ráfizetni)

GIGInek és ÁDÁMnak is JOBBULÁST!!

Ma voltunk a bölcsiben - megbeszéltük, hogy március elején kezdjük a beszoktatást
(azt mondta az igi, hogy 2 hét szokott lenni) :wink:
...ma Apa is azt mondta, hogy reméli nem kell mennie Levinek :lol:

...és két kép:
Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Az a második kép Kia, az nem semmi. Mint egy profi modell?! :D

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Kia: azért nem megy az a beszokás ilyen egyszerűen:-)
Múlt héten még sokat emlegette a "bölcsikét", de most már alig.
Az a legújabb parám, hogy nem fog meggyógyulni. Még mindig sápadt, bár legalább ma már evett. Azt mondta a karfiol levesre, hogy finom.

Nálunk nem szereti, ha fotózok. Pedig a karácsonyi ajándékhoz azért szükségem lenne pár képre. De közös képet egyedül szinte nem is tudok csinálni. Pedig próbálkozom időzítővel, de a múltkor is csak a maci meg én maradtunk rajta. A férjem röhögött is, ott feszítek a képen a macival.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Titti! Én nagyon büszke voltam ma, nézegettük a kisvakond könyvet és felismert 5 állatot is egy képen, és mondta is, hogy melyik melyik!!! És ő két hónappal idősebb, mint Napsi és nem beszél, csak mond pár szót. És ezt kb másfél hónapja kezdte… Nálunk még csak 14 fog van, most jön a 15. szemfog, és szemfogból az első, már két őrlő kinn van, szemfog meg most jön. Pedig az őrlő két éves kor után jön. már kibukkant, tegnap 0.24-2-ig bukkant, már hülyét kaptam…kinél mennyi fog van?
Szilvió ne aggódj, fiadnak van miből leadni és ha beteg az ember nem kiván kaját. Én is röhögtem, ahogy leírtad. De a férjed ne röhögjön, hanem kapja elő a fényképezőgépet. :lol: meseötlet szutyejev vidám mesék, leporellos mondokák, ha már az apartalatt így bejön.
Kép Kép Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


hp nálam is király!!!

Kép
nyafi
 
 


Én az Eragon könyveket olvastam már el vagy tucatszor..... És nagyon várom, hogy végre megjelenjen a negyedik kötet, de hát arra még több mint egy évet kell várni. :cry:

Rita múltkor megnézte a Verdákat a tv-ben. Csak ámultunk, mert egyrészt eddig még 10 percet se nézett semmilyen mesét se, másrészt meg az óra átállítás utáni napon, este nyolckor kezdődött, és ha jól emlékszem, úgy tízig tartott. Végig kacagta és kommentálta a mesét, a reklámblokkok alatt hisztizett, hozta a távszabályozót, hogy kapcsoljunk vissza, úgyhogy ott szurkoltunk, hogy aludjon végre bele a mesébe, mert ha vége lesz, mielőtt elalszik, kitör a botrány.... Aztán 10 perccel a vége előtt megtörtént a csoda, egyszer csak eldőlt, és még arra sem ébredt fel, hogy apa átvitte az ágyába. :roll: :lol:

Bercel most néhány napig pocifájós volt, bubis volt a pocikája, és semmi sem segített. Aztán egyik este eszembe jutott, hogy a tehenek habos felfúvódását olajjal kell kezelni (agrár szakközépbe jártam, ott volt állategészségtan), úgyhogy vettünk bio, hidegen sajtolt szólőmagolajat, kapott belőle egyetlen cseppet a cumira szétkenve, és pillanatok alatt lement a pocija. Utána olyan éhes volt..... És aludt éjszaka 7 órát egyfolytában, ami már több hete nem volt. Egyébként már 6,2 kg etetés előtt, úgy nő, mint a gomba. Ja, és többször mondta már, hogy gúúú és gáááá (ezt nem később kellene produkálnia??), és nagyokat mosolyog, ilyenkor gödröcskés az arca.

Kép
Kép
d0r0ttya
 
 


Nahát hogy irigyellek, Dorottya! Szerintem akinek idősebb testvére van, az előbb tanul gúúúz-ni:-)

ÉN ma maratoni bevásárlást tartottam a gyerekkel. Először piac, aztán bolt. És végig az járt az eszemben, hogy ezt munka mellett hogy fogom megtenni.
Ja, a Spar nem tart parmezánt, mert nincs rá igény:-)

Nálunk fogak szintjén nincs változás. Bár úgy érzem, most mintha megint jönne és újra turkál is, de nem látni semmit. Viszont néha már mondja, hogy szívjuk ki az orrát, meg hogy "folyik a orrom".

Nyafi: szerintem nekünk kb. 30 db leporellós könyvünk van. Most már nagy poén, mert időnként kitalálja, hogy melyiket szeretné megnézni és akkor megy a keresés.
Újabban rákapott a Trixi könyvekre. Ezek olyan pici A6 vagy még kissebb könyvek. Kb.150 ft-ba kerül darabjuk és nem is tudom, hogy miért szereti. De ha az eltűnik, lehet vagy két órán át keresni.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Cas
Rá kellett Google-znom a Noody-ra. :D Fogalmam sem volt, hogy mi az. Sajnálom, és előre félek attól, amit az oviról írsz.
Egy-két kép a lurkókról? Rég láttam a kisvejemet... :wink:

Nyafi
Kinek volta szülinapja? Isten éltesse utólag is!
A tortás kép a kedvencem a Lányodról.
Oké, megnyugodtam beszéd téren. Egy-két szót már Napsi is mond, de tényleg csak párat.

Kia
Mennek a drukkok lakás-ügyben!
Tényleg hivatásos profi modell a Levi. :)
Hajrá kistesó! -ha már Apa is beleegyezett!

Dorottya
Nagyon ügyes vagy, hogy eszedbe jutott az olaj. Én anno kipróbáltam Napsinál azt a (nemjuteszembe, ha meggebedek sem) olajat, de nekünk nem vált be. Bukott tőle a kisasszony.
Kicsit mi is néztük a Verdákat (aznap este Naplány 11-kor aludt el), de őt nem kötötte le végig.

Szilvió
Ilyen hülyeségekre ne is gondolj, hogy nem fog meggyógyulni. DEHOGYISNEM!

Szilvia72
Hol vagy?
Pü ment...

Kép
tittina1982
 
 


Ma anyós pajtás azzal terolizált, hogy mindenféle kollégái vagy ismerősei mondják neki, hogy képeket néznek rólunk az iwiwen és hogy miért teszek oda képeket.
Persze, ezt nm nekem mondja ám, hanem a férjemnek.
Én meg azt mondom, hogy nem teszem oda a lakcímet, meg a telefont, meg még egy csomó mindent. De az én ismerőseimnek igenis teszek képeket. És nem tehetek róla, ha számomra érdektelen emberek is azokat bámulják. Tényleg így nézünk ki, ez van.
Szerintetek tényleg gázos feltenni adatokat?

Ma már Ádám kérte, hogy sötétítsünk el és nézzük a zebrákat. Nyafi a ti gépetekbe is egy fél óra belerakni a filmet?

Különben ma már láthatóan jobb étvágya volt egy kicsit, kezdek reménykedni.

Noody-t (tényleg két o?) és kivételesen ismerem, van egy térbeli mesekönyvünk, amit kaptunk. De Elmo és Bob pl. számomra is rejtély. Ja, most fedeztem fel, hogy lehet kapni "újságokat" és pl. a Bob-oshoz jár egy "fúrógép" is. Annyira kíváncsi vagyok, mi lehet bennük:_)

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Hát szerintem egyáltalán nem gáz az iwiw. Én azt mondom, akinek nem tetszik, az ne legyen tag. Aki meg félti magát, az szintén ne. Párom szerint a rendőrség adatbázisa. :)
Mi fönt vagyunk.

Szerk: Nekünk pl egyszerűbb oda képeket feltenni, mint minden ismerősnek küldözgetni...

Kép
tittina1982
 
 


Sztem se gáz az iwiw. Gyorsan belemegy a film.
Ez Tittinek! Apjának volt szülinap.
Elmot ismerem, bobot nem. a noodyt is, az nagyon édi, de ahhoz még kicsi a lányom. Milyen zebrás diafilmetek van? Majd cserélhetnénk...

Kép
nyafi
 
 


GYerekek, ma vettünk a Liriben diafilmet. 1365 Ft/db. Azt hittem, elájulok. És nem csak az új Bogyó és Babóca, hanem olyasmi, ami régen is meglehetett már, szóval nem értem, hogy mi a fene olyan drága benne.
Nyafi: jelenleg 5 filmünk van csak, ebből 4 még ezer éves. Azért akartunk újat, hogy lássuk: tényleg baj van-e a régi színeivel. Kicsit tényleg. MEg mondjuk kicsit sötét a fal is.
Amúgy a zebrás az Állatok és kicsinyeik címet viseli. Kéepk vannak benne nagy és kis állatokról, meg pár szó.

Én is a képek miatt használom az iwiw-et, meg ott tartom nyilván a régi osztálytársakat pl.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Sziasztok!

Köszi! :lol: ...modell.... és ezt magától csinálta :lol:

Szilvió
...ez is közös kép Levivel.... bár én alig látszok :lol:
Nekünk sincs sok közös kép...
Ádámnak jobbulást! Meggyógyul.... még sok hónap, míg a szervezete hozzászokik a bölcsis léthez.

Az iwiw- én szeretem és tényleg jó kis adatbázis :P

Nyafi
Nekünk 14 fogunk van...de hátul már nagyon dagad az ínye :roll:
Utólag is Boldog Szülinapot Apának!
Gigi szép királylány :P

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Ma megint voltunk dokinál. Nem piros a torka, nem hallani a tüdejében semmit. De csak csütörtökön vigyem először bölcsibe.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ilyen hosszú bezártság után nálunk már csak az ajtócsapkodás, virágfelborítás, zoknikipakolás megy - mindaz, aminek nem örülök. Úgyhogy már kicsit ki vagyok borulva:-)

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Szilvió valszínű a doki azért mondta, hogy megerősödjön az immunrendszere, mert így megint benyalna valamit. Immunerősítőt adsz neki valamit?
Nálunk Gigi ma van otthon, mert kijött a böliben egy randa hasmenős, hányós, lázas vírus, Gigi ebből csak a hasmenést kapta be, nem hiába nyomom a c vitamint ezerrel, úgyhogy ma itthon marad és csak holnap beviszem, így nem jön össze, hogy elvigyem dokihoz, ott benyaljon valamit, aztán székletmintavétel, meg egészséges papír...mindenesetre a kedve jó, megevett két merőkanál répalevest, egy fél zsömlével, meg összesen ma egy kaka volt az is már félig jó...én levittem de, meg most is leviszem du, ha nem szakad ránk az ég, így egész jól viseli. Ma főleg gyurmáztunk és rajzoltunk, meg a gyurmába nyomkodta a szí nes ceruzát...

Kép
nyafi
 
 


Ma már sokkal jobban volt már ,még egy kis színe is akadt. MI újabban buszozva ügyintézünk. Post, gyógyszertár, ilyesmi. Tegnap a DM-ben tolhatta egyedül a kicsi kocsit. Egyenlőre így elvagyunk. MOstanában nem akar kint motorozni és a játszótér is megvan 5 perc alatt.

Most szedjük az Ambroxol Q-t, meg persze megy a Cebion C és multivitaminja. Immunerősítőt is írattam, de egyenlőre még nem mertem beadni. Ha minden jól megy, akkor jövő hét kedden bárányhimlő elleni oltás.

Különben a héten három anyukával is beszéltem a bölcsiből, mindnek beteg a gyerek.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Sziasztok!

Betegeknek gyors gyógyulást. Vigasztalódjatok azza, hogy ugyanazt a vírust mégegyszer nem kapja el, ennyivel is kevesebb. Mi eddig megúsztuk, bár nem is járunk bölcsibe. Majd ovis korban megy ugyanez, gondolom, bölcsisek meg már túl lesznek rajta.

Képzeljétek, 3 napja nincs szopizás. Vége lett. Viszonylag egyszerűen, kicsit bosszús is voltam, amiért nem próbáltam hamarabb, de úgy látszik mostanra érett meg rá. Megbeszéltük, hogy csak a kisbabák cicilnek, pár nappal előtte próbáltam felkészíteni, aztán gond nélül elfogadta.

Amúgy már több mint egy hete Blanka is tanyos, de nem vészesen, semmi egyéb tünet, szóval a fogzás számlájára írom. Nagyon lassan jövögetnek ezek a hátsó rágók.

Nyafi, a "normál" fogzási sorrendben először jönnek az első örlők, aztán a szemfogak, aztán a hátsó örlők.

Én most már a saját testem uraként elkezdtem teskezelésre járni, már régen kinéztem magamnak, nagyon élvezem. Kicsit kevesebb narancsbőrrel vágnék neki egy következő terhességnek :oops:

Sziszi

Kép

Kép
szisz05
 
 


Sziszi: irigyellek. Nekem már az is öröm lenne, ha a szemöldököm kiszednék, meg befestenék a szempillámat. NYár óta nem jutottam el. Már egy időpontot lemondtam, holnap talán összejön.
És a futócipőm is zsír új még, pedig nagyon el voltam szánva, amikor megvettem.

Ma rádöbbentem, hogy már csak 2,5 hét és minden nap fel kel öltözni normálisan. Sminkről nem is beszélek. És én még nem is voltam valami nagyon csinos. HOgy élheti meg az, aki valaha kinézett valahogy?:-))

Gyerekemnek mostanában az a kedvenc beszólása, hogy: "az anya, az apa". NIncs szívem kijavítani, hogy "ő", olyan édesen mondja. És állandóan a Süss fel napoot énekli. Egyszer már úgy is leadta, hogy a bölcsisek fagynak meg:-)

Szerintem nálunk is van újra fogzás, csak nem látom, hogy áttörne. Ha megnyomkodom, akkor érzem, de ennyi.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Na akkor Szisz a Gigi nem olvasta azt a könyvet. Hátsó őrlők kijöttek, leghátsó örlőből már kettő és most tört át az első szemfog. Én úszni járok a Széchenyibe, már voltam 10X-2kg

Kép
nyafi
 
 


Ma egy órakor felhívtak a bölcsiből, hogy Ádám nagyon sír, menjek érte.
Szerintetek ez normális?

Persze nem tudtam azonnal menni, mert időpontra mentem valahová, csak sietni tudtam. De mi lesz így, ha dolgozni kell?

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


sztem az, mert ha h0vnak akkor tényleg komoly a gond és mot újra be is kell szoknia

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!
Sajnalom a sok betegeskedest, es mindenkinek jobbulast kivanok. Mi is ki be megyunk a nyavalyakbol-ba, altalaban eleg taknyosak a lanyok, de most eppen komolyabb baj nincsen.

Velem is nagyjabol minden rendben, bar a szedelges meg mindig megvan, az elmult heteknel talan egy kicsit enyhebb formaban.
Az elso trimeszter nagyon megvisel, hihetetlen faradt vagyok, nehezemre esik dolgozni, otthon is inkabb csak pihegek, mint hogy valami hasznosat tegyek.

Zsofi kifejezetten apas, ami neha mar kezd egy kicsit kiboritani. Jo persze, ertem, apjaval van otthon, mi mast varhatnek. De akkor is faj. Rebeka ezt a korszakat korabban elte, ketevesen mar helyreallt benne az egyensuly. De ha minden gyerek mas, mint tudjuk.

Ultrahangra es egyaltalan nogyogyaszhoz csak jovo penteken megyek eloszor, akkor azert majd beszamolok, hogy mi a helyzet.

Teszek fel ket kepet Zsofirol, mar csak par nap, es ket eves. Hihetetlen, hogy telik az ido!

Kicsit megaztunk...
Kép

Aminek nem lehet ellenallni: a csokolade
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 


Sziasztok!

Sziszi
Gratula - ügyesen elhagytátok a cicit...
Levinek még néha eszéba jut... olyankor esténként simogatja egy kicsit :lol:
..de megbeszéltük, hogy elraktuk a tesónak.

A "fogyáshoz" drukk!
...nektek is Szilvió , Nyafi!
Én ismét fogytam 1 kilót... elkezdtem ismét a vacsi helyett "Norbit"...
már össz. 8 kg ment le :P

Gem
Várjuk a beszámolót!
Zsófi nagyon szép nagylány lett!
A csoki - Levi sem tud ellenállni :lol:

Jobbulást a kis betegeknek!

...mi jól vagyunk...
Apa most intézi az időpontot - a kapitányhoz - az áthelyezés miatt!
A lakás... tegnap hívtuk a kolléganőt, még nem volt megnézni a Nyh-i lakás tulaja
..de azt mondta, hogy majd megveszi ő... és komolyan gondolja.... :shock:
...de jó is lenne, ha így lenne.. akkor még lenne esélyünk családi házra...
10 millió körül már ki lehet fogni olyat, ami "türhetőt" :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Hali :D
Már nem is tudom, hogy mikor voltam utoljára :oops:

Titti :D
Köszi a hiányolást...azt hiszem, hogy Te kerestél 8) a privit egyszer már átfutottam, hamarosan válaszolok is, ígérem...
Hamar letelik a fél év, s bizti, hogy minden rendben lesz...de azért persze nagyon (tiszta szívből) szorítok is, hogy így legyen :wink:
Fogyás: tavaly ilyenkor ment le kb.6 kiló, aztán egy - kettő fel, s a végső "győzelem" a nyári torna számlájára írandó...azóta már megint rosszabb a helyzet, de azt hiszem, hogy nincs panaszra okom.....jövőre már 38 leszek ugyebár :oops: a 90 napos diétát sikerült 60 napig tartanom tavaly - szigorúan 8)
Napsit dícsértem már?? Nagyon széééép, s azok a szájak....szerintem Rád hasonlít :wink:

Kia :D
Ügyi vagy fogyás ügyben!! Drukk a Hugicához :lol: apa áthelyezéséhez, a mielöbbi anyós-após elszakadáshoz...gondolom, hogy már nagyon rátok férne, akrámilyen kedves emberek is....s hááát Levi :lol: tényleg nem semmi képet csináltál róla, nagyon helyes, vagány kölök :wink:
Te mész vissza dolgozni, ha ő bölcsibe megy jövőre??? persze nem így lesz, mert jön kistesó...csakúgy kérdem....

Gem :D
Nagyon széééép Zsófi is :wink: Apás Zsófi - Marci is nagyooon, de nagyooon apás, s ő úgy teszi mindezt, hogy szinte én folyok a csapból is...mondjuk Apa egész hétvégén velünk van, én szépítkezni szoktam lelépni, egyébként mindig együtt vagyunk...de már pár hónapja csak Apa fekhet mellé az esti altatásnál, éjjel is Apa-Apucika kell (no, ezt annyira nem bánom :wink: )...s most, hogy beteg volt, még el is tolt néha magától...néha egy kicsi féltékeny vagyok :?

Nyafi :D
Kis királylány is csodapofa, Te nosztalgiáztál az egy darab gyertyás képpel, ugye???
Fogak: azt mondják, hogy nincs "nagykönyv", minden babó más...
Én már nem is számolom, lassan szerintem nekünk már 20 fogunk is lesz, de 18 tuti van...pedig relatíve későn jött az első (fél éves szülinap után)

Szilvió :D
Mi volt Ádámmal tegnap??? S ma rendben volt minden?? Nem tudom, hogy normális-e, hogy odahívnak, de én örülnék neki inkább, hogy szólnak, mint hogy este (du) tudjam meg, hogy kismanóm végigüvöltötte az egész napot....főleg úgy, hogy beteg volt most jóideig :roll: Marci sem evett két napig SEMMIT, azóta is keveset, nagyon látszik rajtuk, ha betegek..de az a jó, hogy gyorsan regenerálódnak :)

Dorottya :D
Ügyesen veszed a két gyerekes akadályokat, ahogy olvasom...soraidból csak a boldogság jön át (a természetes fáradtság mellett) Dobjál képet a tesókról, ha van időd!!

Mesfigurák: mi még mindig Thomas-ban, Mici Mackóban élünk, de most sokszor néz(t)ünk Pom-Pom meséket (imádom), Tom és Jerry-t, Gyalogkakkukot, s csúcs a "táncos bácsi"...ez most sláger, a Csillag születik Csikó Szabolcsára gerjedtünk rá :roll: Van, hogy órákig folyamatosan az megy (apa ügyesen kivágta, s átmásolta)....nagyon ügyesen épít legóból vonatozik, s már rendesen beszélget...gyúrmát mi is próbáltuk, de Marcit nem érdekelte nagyon, a rajzolás is inkább anyát köti le :oops:

Nálunk egész család (kivéve apát hál Istennek) begeg (volt)..Kristófért múlt szerdán kellett a suliba menni, én múlt csütörtök óta kínlódok (na nekem nem jutott sok ágynyugalom), Marci múlt szombat este kezdte.....ő vasárnap nagyon szarul volt, láza 38 körül folyamatosan, semmi nem vitte lejjebb, enni két napig SEMMIT nem evett, csak ivott, de hétfőn már nem volt láza, s játszott is...tegnapra újra ledöntötte a lábáról, most folyt az orra, s szintén nem játszott, csak feküdt jobbra-balra. Nagyon rossz egy ekkora manót így látni :( Már megint minden ok, persze látszik rajta, hogy beteg (volt), de legalább ugrál, játszik..
Nem tudom, hogy jó volt-e a diagnózis, de a doki szerint az új influenzához volt "szerencsénk"......ha igen, akkor legalább tudom, hogy túléhető, s talán a baba sem véletlenül nem maradt velünk....a sors mindig tudja, hogy mit miért csinál...még ha én nem is mindig akarom megérteni :roll:

Na rólunk, tőlünk egyenlőre ennyi....szép hétvégét mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Tegnap láttam 90 napos diétás szakácskönyvet. Szerintem anyukám azt fogja kapni karácsonyra. Én nem merek belekezdeni semmibe, mert úgy tippelem, hogy anno a sok-sok kúrától voltam évekig rosszul. Most meg csak néha van ilyen. Persze nyilván lehet a nagy mumus a stressz is.

Nem derült ki, hogy ma milyen napja volt, emrt más hozta ki és csak azt tudta mondani, amit előtte neki elmondtak.
Én azt azért furcsának találom, hogy valaki, akinek 30 év tapasztalata van, nem tudja megnyugtatni a fiamat. És únom már, hogy mindig az Ádámmal van baj. Nem hiszem, hogy annnyira rossz gyerek lenne és nagyon szar hallani.
MEllesleg nem is az volt a baj, hogy szólt, hanem amikor mondtam, hogy mikorra tudok legkorábban menni, merthogy máshol vagyok és még dolgom van ,akkor pikírten közölte, hogy "jó, akkor ma senki nem fog aludni a csoportban".
És a múltkor nem hívott föl, mikor beteg-gyanús volt a gyerek, hanem megvárta a fél 4-et, amikor már nem tudtam orvoshoz vinni.
Nyilván megint én várok túl sokat- ez nagy hibám sajnos.
Ennek ellenére a gyerek még sosem volt ott 1/2 5.-ig, amíg majd akkor kell lennie, ha dolgozom.

Nálunk az apás időszakok váltakoznak - egykét nap és megint én vagyok a nyerő:-)

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


hú szilvió nehéz ez a bölcsizés...Talán most a héten azért ilyen a kisfiad, mert visszaszokik. Miért mondanak rá rosszat? Vagy csak benn nem alszik? Otthon rendesen alszik?
Szilvi72 a férjem szülinapja volt, a gigi most így néz ki :lol:

Kép
nyafi
 
 


Nyafi - akkor Gigi pofikája nem sokat változott az elmúlt évben....nekem legalábbis úgy tűnik :roll:

Szilvió - sajnálom, nagyon rossz lehet a bölcsit így megélni...én, azon túl, hogy megszakadna a szívem a gyerekemért, attól szenvednék még nagyon, hogy nem tudnám az ilyen gondozónőt pofánb..ni (bocsi, ha bárkit megbántok ezzel), de az ilyen ne menjen nevelőnek, pedagógusnak :twisted: Ha jól emlékszem többen vannak, akik egy csoportra felügyelnek, próbáld megkeresni a számodra legszimpibbet, s kifaggatni szépen, kedvesen, hogy mit kéne másképp csináljatok, hogy a gyereknek a legjobb legyen, mert te nem tudsz majd így nyugodtan dolgozni,...stb.,,.,. :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok
Gyors bekukk :wink:
Velünk minden OK.
Ami az elmúlt pár napban történt, hogy Barbi összeköt szavakat "kis" mondatokká.
Egész nap beszéltetném annyira élvezem.
Teljesen más mint Karesz volt. Tuti sokat számít, hogy van egy nagyobb tesó akitől ezt-azt el lehet lesni.
Sajnos annyira el vagyok havazva hogy február óta nem csináltam képet a leányzóról.
Karesznek minden nap edzése van van hogy atlétika és foci is egy napon. :?
Az országos Atlétika versenyen 6. lett, fociba a bajnokságot úgy nyerték meg, hogy nem volt vesztett meccsük. Most esélyt kapott a Budapesti válogatottba.
Ígérem jövök sűrűbben, ha találok egy normális baby sittert, mert a mostani ................ hogy is mondjam :evil:
Most van egy kmis időm visszaolvasni :wink:

drumka
 
 


Bölcsivel kapcsolatban azért elgondolkodtam, hogy én fogom-e fel rosszul a dolgokat - hála nektek.
Van ismerősöm más csoportban és ő tök más dolgokat él meg. Biztosan ez is nagyon rossz.

De a legrosszabb az, hogy én valahányszor ránézek, egy szeretni való kis krampuszt látok. Még akkor is, ha egész nap megy a hiszti és én is elvesztem a türelmet. És olyan rossz belegondolni abba, hogy más meg sem szereti, mert nem is ismeri. Különben úgy gondolom, hogy nekik az a jó gyerek, aki nem beszél és csendben eljátszik. Na, az én fiam nem ilyen. Legalábbis itthon nem.
Bár ma lekötötte magát. A "vackait" (ő mondta így) pakolászta. És tanult egy új szót: izgul. Nem tőlünk.

Amúgy szupi kis hétvégénk volt. Semmi különös, csak nem kellett görcsölni semmit. Megvettük a karácsonyi ajándékát is, megnyugodtam. AZ idén sem nagyon veszünk ajándékot.
VAlami ötlet esetleg férjek számára? :)

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Mit vettél neki? Férjajándék nekem is jól jön.

Kép
nyafi
 
 


SZiasztok!
Csak gyors bekukk...

Szilvió, 90 napos diétáskönyv helyett ajánlanék egy jobbat, az a címe, hogy Pszichowellness. Én is most olvasom és azt mondhatom, hoyg csodálatos egy könyv. Segít megismerni önmagadat, nemcsak fizikailag, hanem szellemileg-lelkileg is. Ez tulajdonképpen nem egy diéta, inkább egy egyszerű útmutató, módszer. Az írónő saját fogyásának a történetét is megosztja + a tapasztalatait, őszintén.
Végülis leírja, mit követett és ennek az alapja valóban a 90 napos, de sokkal árnyaltabb, jobb. Én már tartom, lassan két hete, és bizony nem annyira megerőltető a dolog, mint amikor a "sima" 90 napost tartottam, pedig itt is van gyümölcsnap és aztán majd víznap is.
Az az érdekes, hoyg sok oylasmit leír, amit eddig is tudtam, de nem tudatosan. Pl én eddig is, ha kilenvennapoztam,a ddig ettem, amíg jóllaktam és sosem méricskéltem semmit. Vagy ugyanúgy csináltam a család és a saját ételeim összeegyeztetését is, mint ő. Szóval, érdekes. és ha mindenképpen egy fogyis könyvet szeretnél ajándékozni neki, akkor ezt nagyon ajánlom. Nem is volt drága, nálunk 25 lej volt, az ft-ban kb 1500-1600.

Nem vagyok a reklámozója, nem akpok érte semmit, nehogy félreérts, de ha esetleg érdekel, akkor utánanézhetsz ezen az oldalon is: www.pszichowellness.hu

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Szilvia
Az áthelyezés... nem Apának lesz most... hanem nekem...
(épp most hívott Apa - holnap bemegyünk, ha ráér a kap.) :shock:
(izgulhatok, hogy mit fog mondani)
Nekem meló, ha bölcsis lesz? Igen.. (de remélem nem kell mennem...)
Áprilisig van lehetőségem egy + -at tesztelni... azán meló :cry:
Az új influenza? :? Örülök, hogy már jobban vagytok...

A fogak - nekünk még csak a 15. jön... (állítólag 2 éves korig 16 jön ki)

Szilvió
Sajnálom, hogy a bölcsivel ilyen gondok vannak...
Más szülők is panaszkodnak? Nem beszéltél még velük?

Viki
Gratulálok Karcsihoz!!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Leírom azt is, hogy milyen büszke voltam ma.
Ma azt mondták, hogy nem volt semmi baj. Ugyan nem sokat ebédelt és persze nem aludt, de ügyesen ivott a bögréből (egész hétvégén abból itattuk). Még azt is felajánlották, hogy vigyem be a kedvenc takaróját.

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem a múltkori gondozónővel volt. Szívem szerint átkérném ehhez, mert sokkal jobban szeretem.

A többi szülő nem panaszkodik, annyira meg nem ismerem őket. Csak abból következtetek, amit hallok mások gyerekeitől.

Majd megnézem a könyvet, köszönöm. Az a baj, hogy én már nem merek kúrázni, de most anyukám lelkes volt ettől a 90 napostól. Én nem csinálnám, mert én inkább a teljes életmód váltás híve lennék. Plusz nemsokára úgysem tudnám megoldani az elválasztást.

Ma kiselejteztem egy csomó régi ruhámat. Az eredmény megdöbbentő: szinte csak fekete ruhák maradtak. Úgyhogy most majd vennem kell pár színes felsőt.

Ádámnak Verdás távirányítós kisautót vettünk Karácsonyra. És odaadtuk most a korábban vett házikót. Úgy hívja,hogy "színház", mert jó színes.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Drumka - Gratula Karesz eredményeihez....legalább lesz protekciónk, ha autógrammot kell kérni a gyerkőcöknek egy sikeres magyar focistától :wink:
Marci is már szépen beszél mondatokban.....büszke is vagyok rá!!
Barbi is nagyon szépen fejlődik!! Te pedig nagyon ügyes koordinátor lehetsz, ahogy olvasom...hmm irigylésre méltó 8)

Kia :)
Reméljük, hogy nem kell bölcsiznie Levinek, bár akkor sem döl össze a világ, ha kicsit nagyobb lesz a korkülönbség...bár milyen jó lenne újra egyszerre babásodni :lol:
Köszi kérdésed, úgy néz ki, hogy jól vagyunk :wink:

Edit :D
Mit csinálsz mostanság??? Olyaaaaan ritkán jössz, s nekem hiányzol :oops: :oops: Több piros betűt akarooook!!!!!

Szilvió :)
Na, végre valami jó hír...próbáld meg átkérni Ádámot. Talán a bölcsinek is fontos a jó szülő-gondozónő kapcsolat, hiszen (ha jól tévedek, ugyebár) ők is gyerkőc érdekeit kell, hogy nézzék :roll:
Vásárlás - jót tesz a léleknek :wink:

Ajándék - Mi rendeltünk Thomas elektromos mozdonyt, de nem jönnek át a vámokon, mert vmi elem miatt nem szállítható :twisted: mire a Brendonból megrendeltem volna, már nem volt a webáruházban :twisted: Amit biztos, hogy kap, az egy ugráló, azaz trampolin"asztal", persze jó magasan körülházózva, az ő korának valót...unokatesóm fiánál láttuk először, s ő is két éves szülinapra kapta....Én már előre félek a decembertől, mert majd jön az ajándékdömping, nagyszülők, nagynénik részéről.....de ennél nagyobb bajunk soha ne legyen :wink:
Férjajándék -már évek óta egymást "kihagyjuk".... mondjuk én egy két csíkos terhességi tesztet el tudnék képzelni :wink:

Marci még mindig alszik - lassan felépbresztem, mert borul a napunk, s ha tudom, hogy eddig alszik, akkor már régen vasalnék :roll: most már nem kezdek hozzá

Eltüntek!!! TEssék jelentkezni!!

Gem???? Titti??? s mindenki, aki régen volt!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Hello Lányok!

Szilvia72
Ha már hiányolni tetszik... én is hiányolok valamit. ;)
Jók a kari-ajándék ötletek a kismanónak. Idén milyen színekben gondolkodsz, már ami a dekorációt illeti? Mi csúszdát szeretnénk, hintát, ilyesmit. De közben Apácska azt mondja, hogy sok kis ajándékot kapjon, és egyenként csomagoljam be. :D

Szilvió
Sajnálom ezt a bölcsis-mizériát.
Itt Írországban 6 éves kortól iskolakötelesek a gyerekek, és slussz. Ha előtte beadod valahova, az súlyos anyagiakat von maga után.

Kia
Mi volt a kapitánynál?
Nálunk a fogak száma 12. Bár mostanában extra sz@r :roll: éjszakáink vannak, úgyhogy ma "lecsekkolom" a száját...

Sedith
Nekem is most küldte el a barátnőm a 90 napos leírását. Rájöttem, én azért nem kezdek bele semmiféle diétába, mert nem bírom a megszorításokat. Szval ha nem ehetek azt, amit megkívánok... Inkább arra figyelek, hogy este ne egyek, édességeket kerüljem, sok vizet igyak, és mozogjak. Minden nap fél óra intenzív testmozgás (ellipszis-tréneren, Rubint Réka dvd-jére, pilates, ilyesmi). Persze ezt csak akkor tudom, ha délután alszik a kisasszony...

Ami viszont mostanában nem történik meg. Megint visszajött az, hogy elalszik a ülye cumisüveggel, és ha kihúzom a szájából, akkor rögtön felébred. Már nem bírom idegekkel ezt az alvás-témát. Tudom, én szúrtam el a legelején. Most meg iszom a levét. Bármilyen ötletet szívesen veszek... S. O. S.

Nyafi
Mi újság meló-ügyben?

Drumka
Gratula Kareszhoz!
Egy-két kép a gyerkőcökről? Tudom, hogy el vagy havazva, de azért mégis.

Gem
Gyönyörű a szőke, kék szeműd! A barna kisasszonnyal mi a helyzet?
Vigyázz nagyon Magadra!

Sziszi
Milyen testkezelés? Nem horror-áron vannak ezek?
Gratula a szopi ügyes elhagyásához!

Dorottya
Mizu?

Tegnapi:
Kép Kép

Kép
tittina1982
 
 


Szilvi, nagyon aranyos vagy, hoyg hiányolsz! :) És jól is esik, köszönöm. Hát egyszerűen nem fér bele az időbe. Vagy csak nagyon ritkán. :)

Amúgy éljük a mindennapokat, szerencsére pillanatnyilag mindkét csajszi jól van, aztán ki tudja, mit hoz a holnap?! A férjem elutazott a fővárosba 2-3 napra, úgyhogy a hét hátralevő része nem lesz valami pihentető, de megoldom.
Közben folytatom az angol kurzust, az is elvesz az időmből, no meg a lányok naplója és a főzős blogom veszi fel a gép előtt töltött időm nagyrészét. Bár ezeket is eléggé hanyagolom mostanában.

Kicsi Borónak nagyon meglódult a nyelve, és bár még mindig nem állíthatom, hoyg beszél, kb. 5 új szót tanul naponta és használja is a legtöbbet. Persze, úgy ejti ki, ahogy tudja, de az a lényeg, hogy tudjuk, mire érti és könnyebben megértesse magát. :) Pisi- vagy kakabalesetek néha adódnak, de már lassan azt mondhatom, hoyg szobatiszta. Reggel is elgtöbbször száraz pelussal kel és volt alkalom, hoyg éjjel kiabálni kezdett, hoyg kaka. Mindezt nem azért írom, hogy azt higgyétek, minden gyereknek illene már ezt tenni, távolról sem. Csak egyszerűen leírom, hoyg nálunk ez a helyzet. Nehogy félreértsetek. :)

Titti, érdekes, amit írtál. :D Az, hoyg este nem eszel vagy kerülöd az édességeket, nem megszorítás??? Én nem akarok senkit semmire rábeszélni, de nálam az egyedüli diétaféleség,a mi szóbajöhet az ez a szétválasztós módszer (mert itt nem kell még az édességet sem megvonni, bár tőlem ülhet a süti), mert ezt szervesen be tudom illeszteni a mindennapjainkba és nem kell új ételeket főzzek sem magamnak sem a család többi részének, hanem esetleg kis módosítással a megszokott ételeinket főzhetem.

Amiért Szilviónak inkább a Pszichowellness könyvet ajánlottam az az, hoyg ebben rengeteg önismereti dolgot ír, rengeteg tévhitre mutat rá, ami kajával, kajálással kapcsolatos, és a 90 napos diéta felosztását jócskán árnyalja, tehát ésszerűbb az élelmiszerek csoportosítása. Én most a gyümölcsnapokon sem szenvedek pl. És a másik, amit éppenséggel Szilvió válaszolt nekem, hoyg tulajdonképpen ez nem egy diéta, egy fogyókúra, hanem igazából egy útikalauz az egészséges életmódhoz, feladva az eddigi rossz szokásokat (pl. sosem hagyni, hoyg megéhezzünk, hanem kutyafuttában bekapni két falatot hébe-hóba).
Szóval, így nem tudom én leírni a könyv lényegét, csak akkor fogható fel minden, ha saját magad olvasod és saját magadra vetíted le a leírtakat. Engem sok mindenben meggyőzött, mindenesetre.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsofi szulinap:
Kép

Kép

Kép

Kép

Es amit anya alkotott neki...
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 



http://www.pszichowellness.hu/?q=node/52
http://www.pszichowellness.hu/?q=node/53

Ezen a két linken sok hasznos dolgot találhat bárki. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ma is ápoltam rendesen a lelkem; már talán többet nem megyek vásárolni.

Nagyon édesek a fényképek! Mekkorát nőtt mindenki.

Ma szerencsére az apja is látta, hogy Manó vonakodva megy ehhez a gondozó nőhöz. Ki is adta a feladatot: puhatolózzak.

Még mindig szakad az eső. Megőrülök. Sehová nem lehet menni.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT ZSÓFINAK!!!!!!!! :)

Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Rita közölte a szülinapi finom málnás tortára, hogy nyamma.... :D Jó ízlése van a kiscsajnak, és sem mondhatok róla többet, mint hogy nagyon gusztán néz ki! Boldog szülinapot a nagylány Zsófinak!

Elkészültem végre életem első rendes weblapjával - ezért, és a kicsik miatt nem tudtam jönni eddig, de ígérem, pótlom. Ha gondoljátok nézzétek meg - www.pingvinpasztor.hu - én nagyon büszke vagyok rá.

A sütőben sül a Márton napi liba, a hűtőben bent van már az idei bor, este, ha párom hazaér, csapunk egy nagy lakomát. Ezt az ünnepet mindig megtartjuk, és már hónapokal előtte tervezgetjük. Tudjátok, ez nem egy olyan muszály-ünnep, hanem egy olyan, amit családi körben, kötetlenül tudunk ünnepelni.

Bercel már hat és fél kiló, és kezdi a 62-es ruhákat kinőni..... Ha közel hajolok hozzá vagy rámosolygok, nekiáll vigyorogni - gödröcskés az arca......... - és gú-zik boldogan. Egyszerűen tündéri, de meg kellett békélnem vele, hogy nem tudom annyit pönytyörgetni, mint annak idején Ritát.
Rita pedig tegnap azért kezdett el hisztizni, mert nem engedtem meg neki, hogy ő kenje be Bercel popsiját fenékkrémmel. A lábát már hetek óta ő mossa, feláll egy hokedlira, és onnan irányítja Bercel fürdetését. :) Egyre több szót mond, viszont vigyázni kell most már, mit mondunk előtte, mert a szánkon kiszaladó csúnya szót azonnal viszhangozza.

Én is alig várom már a szép időt, de nálunk ez annyival nehezebb, hogy ráadásul hétvégére kell esnie, mert még mindig szükségünk van Robira ahhoz, hogy biztonságosan haza tudjunk jönni. Rita hazafelé hajlamos szanaszét futni, így hozzá kell egy plusz ember a hazaúton. Remélem, tavaszra megtanul szépen közlekedni - és nem csak a játszótér felé.

Kép
Kép
d0r0ttya
 
 


Kép

Boldog 2. szülinapot Zsófi-nagylány!

Kép
tittina1982
 
 


Jajj, Gem, ne haragudj, még pár napja volt is eszembe első topikbabánk, Zsófi már két éves :lol:
AZ ISTENKE ÉLTESSE SOKÁIG A SZÉP SZŐKE HERCEGNŐT!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?