Hali
Már nem is tudom, hogy mikor voltam utoljára
Titti
Köszi a hiányolást...azt hiszem, hogy Te kerestél
a privit egyszer már átfutottam, hamarosan válaszolok is, ígérem...
Hamar letelik a fél év, s bizti, hogy minden rendben lesz...de azért persze nagyon (tiszta szívből) szorítok is, hogy így legyen
Fogyás: tavaly ilyenkor ment le kb.6 kiló, aztán egy - kettő fel, s a végső "győzelem" a nyári torna számlájára írandó...azóta már megint rosszabb a helyzet, de azt hiszem, hogy nincs panaszra okom.....jövőre már 38 leszek ugyebár
a 90 napos diétát sikerült 60 napig tartanom tavaly - szigorúan
Napsit dícsértem már?? Nagyon széééép, s azok a szájak....szerintem Rád hasonlít
Kia
Ügyi vagy fogyás ügyben!! Drukk a Hugicához
apa áthelyezéséhez, a mielöbbi anyós-após elszakadáshoz...gondolom, hogy már nagyon rátok férne, akrámilyen kedves emberek is....s hááát Levi
tényleg nem semmi képet csináltál róla, nagyon helyes, vagány kölök
Te mész vissza dolgozni, ha ő bölcsibe megy jövőre??? persze nem így lesz, mert jön kistesó...csakúgy kérdem....
Gem
Nagyon széééép Zsófi is
Apás Zsófi - Marci is nagyooon, de nagyooon apás, s ő úgy teszi mindezt, hogy szinte én folyok a csapból is...mondjuk Apa egész hétvégén velünk van, én szépítkezni szoktam lelépni, egyébként mindig együtt vagyunk...de már pár hónapja csak Apa fekhet mellé az esti altatásnál, éjjel is Apa-Apucika kell (no, ezt annyira nem bánom
)...s most, hogy beteg volt, még el is tolt néha magától...néha egy kicsi féltékeny vagyok
Nyafi
Kis királylány is csodapofa, Te nosztalgiáztál az egy darab gyertyás képpel, ugye???
Fogak: azt mondják, hogy nincs "nagykönyv", minden babó más...
Én már nem is számolom, lassan szerintem nekünk már 20 fogunk is lesz, de 18 tuti van...pedig relatíve későn jött az első (fél éves szülinap után)
Szilvió
Mi volt Ádámmal tegnap??? S ma rendben volt minden?? Nem tudom, hogy normális-e, hogy odahívnak, de én örülnék neki inkább, hogy szólnak, mint hogy este (du) tudjam meg, hogy kismanóm végigüvöltötte az egész napot....főleg úgy, hogy beteg volt most jóideig
Marci sem evett két napig SEMMIT, azóta is keveset, nagyon látszik rajtuk, ha betegek..de az a jó, hogy gyorsan regenerálódnak
Dorottya
Ügyesen veszed a két gyerekes akadályokat, ahogy olvasom...soraidból csak a boldogság jön át (a természetes fáradtság mellett) Dobjál képet a tesókról, ha van időd!!
Mesfigurák: mi még mindig Thomas-ban, Mici Mackóban élünk, de most sokszor néz(t)ünk Pom-Pom meséket (imádom), Tom és Jerry-t, Gyalogkakkukot, s csúcs a "táncos bácsi"...ez most sláger, a Csillag születik Csikó Szabolcsára gerjedtünk rá
Van, hogy órákig folyamatosan az megy (apa ügyesen kivágta, s átmásolta)....nagyon ügyesen épít legóból vonatozik, s már rendesen beszélget...gyúrmát mi is próbáltuk, de Marcit nem érdekelte nagyon, a rajzolás is inkább anyát köti le
Nálunk egész család (kivéve apát hál Istennek) begeg (volt)..Kristófért múlt szerdán kellett a suliba menni, én múlt csütörtök óta kínlódok (na nekem nem jutott sok ágynyugalom), Marci múlt szombat este kezdte.....ő vasárnap nagyon szarul volt, láza 38 körül folyamatosan, semmi nem vitte lejjebb, enni két napig SEMMIT nem evett, csak ivott, de hétfőn már nem volt láza, s játszott is...tegnapra újra ledöntötte a lábáról, most folyt az orra, s szintén nem játszott, csak feküdt jobbra-balra. Nagyon rossz egy ekkora manót így látni
Már megint minden ok, persze látszik rajta, hogy beteg (volt), de legalább ugrál, játszik..
Nem tudom, hogy jó volt-e a diagnózis, de a doki szerint az új influenzához volt "szerencsénk"......ha igen, akkor legalább tudom, hogy túléhető, s talán a baba sem véletlenül nem maradt velünk....a sors mindig tudja, hogy mit miért csinál...még ha én nem is mindig akarom megérteni
Na rólunk, tőlünk egyenlőre ennyi....szép hétvégét mindenkinek!!